Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bebegini Allah bagışlasın nekadar olmuştu dogum yapalı menün emziren bir anneye göre yetersiz geldi bana özellikle sabah biraz daha zengin beslenmeye calıssan sadece zayıflamak icin degil de daha demgeli daha kaliteli süt olsun diye
canım sen de mi iki öğün yapıyorsun menün de cok güzelmiş

Kızlar menümü yazayım anca fırsat buldum bugün çok işli güçlüydüm.
350 gr kalçalı but
100 gr lahana, salatalık, yarım limon, 5 yemek kaşığı zeytinyağı muhteviyatlı smoti
Tavuğu ranç sosla yedim 20 gr ancadır
Kuzular bugün ütü ve kızların banyosu ortalık toplama şimdi kızları yatırdım spor yapamadım duş alıpyatacağım yarın iş var. Ama yarın mutlaka yaparım.

kiz harpy pekmez 2 kasik olmus ,zeytini 40 bekledim ben bugun

tek ogun oldugu icin yorum yapanicam ,su nerde su

sucuklar kactaneydi ? neyseki yarim bardak icmissin fanta

menunu begendim ,gun kurusu neymis diye baktim neyseki kayisiymis

süpersin

Harikasınn

Zeytin maşallah

Harikasııın

Süpersin :)

Kahvaltı:
07.50
salçalı yumurta
1 tb
Sütlü filtre kahve(tüm gün 800ml falan içtim belki 1L)
1 kaşar
Çatal ucu çikolata

13.30
Tahıllı poğaça
İçim protein süt (kalorisi azdı baya)
Çatal şeftali(1/3ü bir dilimin)

15.30(uyumamak için) 1 kekstra

17.30
Salçalı kabak(2 tane)
Yoğurt 2yk
Kırmızı biber 1yk
Az peynir
1 kaşar
1tb ekmek
1 çatal cheesecake (arkadaşım almış )

Akşam arkadaşımın doğum gününü kutladık
1 dilim tiramisu
1 küçücük çörekotlu kurabiye

Spor 40 dk yürüyüş

Su 2 olmadı sanırım ya

Maalesef kalorili oldu bugün

@yawrukush Aras nasıl kaptanım

@tomrs nasılsın eşim

pogaca, tiramisu,kurabiye,oda ne hemide cheesecake,kekstra yida unutuyodum

sucuklar kactaneydi ? neyseki yarim bardak icmissin fanta
Vallahi hiç saymadım ama 4.05 tane değildi
kizlar yarin kontrol tartisi var ,1. de olduk herkes motivedir insallah, bu hafta dahada iyi olmamiz lazim
Ay inşallah ya ben bu hafta toparlamak istiyorum insından 1 kg üstü verip kendimi motive etmek istiyorum verdikçe insan kendisini motive oluyor çünkü
Selam kizlar ugrayamadim sabahtan beri biraz yogunlugum vardi.nasilsiniz nasil gecti hafta sonunuz.simdi bi gecmis yapip menulerinize bakicam ne kacamaklar var bakalim alintilarimi yapip gelicem hemen.
Ben şimdi yatırdım çocukları üçün dizdim yanyana yata biraz kitabı okuyup biraz kol bacak çalıştırim diyorum insan zaten evin işin peşine düşse onun yoğunluğu yetiyor
Ay salçalı yumurta üniversitede iken en çok sevdiğim şeydi evimiz ne zaman kalabalık olsa kırardık 8.09 yumurta harek olurdu akşama doğru iyice çozutmussun sen de bacım toparlama hemen haftaici cumaya kadar

Kizlar aksam ozgemle konustuk dr arasa zature teshisi koymus ve ozgeyede bulasmis buyuk ihtimal cok bitik durumdalar aklida burda takimda kaptanligi bana devretmek istedi ben kabul etmedim cunku inaniyorum ki en kisa surede iyilesip gelicek isinin basina ben onu beklemeyi tercih ederim.yeter ki onlar iyi olsun ailcek cok bitkinler cunkü.özgecim seni seviyoruz 4. Takimin kaptani sensin ben yardimcisiyim Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…