- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol casniom,Kizlar herkese selamlar gecmisi hizlica okudum, nasilsiniz?
Dahlia_ nasil diyetin canim?
@kanadali35 , @haeshin ,Kozmogirl17 , @Falanfilannnn , fayfeyfiy , Ellssa , Kozmogirl17 dun aktifmissiniz kizlar hepiniz iyisinizdir umarim.
@Crnemxeren dun gune sporla baslamissin harika canim..
tomrs , madamesnow , @besive , @MigiMadid , @gogo2405 nerelerdesiniz kizlar?
@Only_Eylul , @Metem nasil oldunuz kizlar?
DeryaOnDiet canim cok tebrik ediyorum tekrardan mezuniyetini..
Aras dune gore daha iyi kizlar, yarin insallah son kez doktora gidecegiz, kan ve idrar sonuclari icin..
Bende bugun antibiotige basladim, bitigim ama Aras daha iyi olsun hicbir sey gozumde yok..
Menuleri yarindan itibaren yine hazirlayacagim.
Kozmogirl17 kaptanimizin yukunude hafifletecegim , hepinize mutlu bir yeni hafta diliyorum.
Gununuz aydin olsun..
Şimdiden böyleyse maşallah cumaya çok daha iyi olur inşallah
Hayirli ugurlu olsun cnaim bebisiniz. Saglikla anali babali buyusun.Gunaydın kızlar dun gıremedım pek kardeşimi apar topar doguma aldılar cok sukur saglıkla kucagına aldı bebişlerini
Dun pek dıkkat edemedım acıkcası yedıklerıme oyuzden pek paylasmak istemıyorumbu aralar fazla kacırdım toparlamam gerek bugunden ıtıbaren kacamaksız devam etcem inş
canım daha önce takım kaptanlık yaptınız mı:)Tek çorbayla da aç kalırsın sankii
geçmiş olsun22 eylul menum - dunku menu
09:00_ 2 yumurtadan kiymali yumurta, yarim pankek, 2 domaytes, bolca yesillik, 5 zeytin, 1 dilim peynir,
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 adet sekersiz kakaolu kek (toplamda 1 tepsiye 2 tatli kasigi bal koydum , cook lezzetliydi, kizim istedigi icin yaptim ve bayildii)
12:00_ 1 kase domates corbasi, 1 kase salata
17:00_ 1 kase kiymali sebze yemegi, 3 yk haslanmis bugday, 1 kase salata
su: 2 lt
spor: ayagimi azicik incittim bugun bakalim canim cok acimazsa yaparim spor.
Yawrukush Kozmogirl17 Harpy
Canım geçmiş olsun ayağına ne oldu ? Kekin tarifini isterim22 eylul menum - dunku menu
09:00_ 2 yumurtadan kiymali yumurta, yarim pankek, 2 domaytes, bolca yesillik, 5 zeytin, 1 dilim peynir,
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 adet sekersiz kakaolu kek (toplamda 1 tepsiye 2 tatli kasigi bal koydum , cook lezzetliydi, kizim istedigi icin yaptim ve bayildii)
12:00_ 1 kase domates corbasi, 1 kase salata
17:00_ 1 kase kiymali sebze yemegi, 3 yk haslanmis bugday, 1 kase salata
su: 2 lt
spor: ayagimi azicik incittim bugun bakalim canim cok acimazsa yaparim spor.
Yawrukush Kozmogirl17 Harpy
tesekkur ederim canimgeçmiş olsun
bu arada mezun olmuşsun tebrik ederim:)
oranlari bilmiyorum cnaim, kizim illahaki pasta diye tutturdu. Burda pazar gunleri marketler kapali. Ben de evde ne varsa karistirdim kisacasi ve seker yoktu evdeCanım geçmiş olsun ayağına ne oldu ? Kekin tarifini isterim
süt yapsın diye tahin helvasi ye derler sakin yeme eşim.
ben onu yiyerek 10 kg aldim doğumdan sonra.
bi daha mi tövbeee...
tatlıyı yavaş yavaş kestim..
şeker ihtiyacimi meyveyle karşılıyordum.
akşamlari yoğudu eksik etmemeye karar verdim.
roka-tere yiyoruz.
güzel oluyor.:)
hamileyken hiç kg almadim.
80 kg çikmişim doğumdan.
sonra aldim.
bence dikkat et.
canım daha önce takım kaptanlık yaptınız mı:)
Gunaydın kızlar dun gıremedım pek kardeşimi apar topar doguma aldılar cok sukur saglıkla kucagına aldı bebişlerini
Dun pek dıkkat edemedım acıkcası yedıklerıme oyuzden pek paylasmak istemıyorumbu aralar fazla kacırdım toparlamam gerek bugunden ıtıbaren kacamaksız devam etcem inş
kaptanlık yaptıysan kesin verirsin :)Çok şükür yine yalnız yaşıyorum.. Kv ile olsam beni 1 ayda 100 kilo yapar.. Süt olsun diye ye ye diyip duruyorlar zaten..
Yok zaten yemiyorum, yavaş yavaş düzenimi oturta bilirsem çok iyi olucak..
Şimdilik zorlanıyorum biraz..
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
ballı kakaolu kek demek:)oranlari bilmiyorum cnaim, kizim illahaki pasta diye tutturdu. Burda pazar gunleri marketler kapali. Ben de evde ne varsa karistirdim kisacasi ve seker yoktu evde
un, kako (kako bolcaydi), 2 yumurta, biiraz sut, kabartma tozu, 2 tatli kasigi bal. Karistirip 25 dakika pisirdim 190 derecede. Sasirtici sekilde guzel ve lezzetli oldu
Sagol canim, cuma gecesi disardaydim ickiyi biraz fazla kacirdim galiba onumdeki merdiveni gormedim mekandan cikarkenm bir basamak asgi dustum ayagi fena burkuldu. Ama simdi daha iyi
kaptanlık yaptıysan kesin verirsin :)
kaptanlarin gücü üyelere on ayak basar:)
ben daha önce 6, takımda yarıştım ve diskalifiye olmuşum..
bi kaç sene sonra 6. takıma dönmüşüm.oradan da kendi istegimle ayrıldım
6 ay uzak kaldim. sonra bu takıma girdim.:) ve free olarak takılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?