kaptanlık yaptıysan kesin verirsin :)
kaptanlarin gücü üyelere on ayak basar:)
ben daha önce 6, takımda yarıştım ve diskalifiye olmuşum..
bi kaç sene sonra 6. takıma dönmüşüm.oradan da kendi istegimle ayrıldım
6 ay uzak kaldim. sonra bu takıma girdim.:) ve free olarak takılıyorum:)
bende iradesiz biriyimYok canım, o kadar da örnek kaptan değildim :)
En başta 57 kilo olarak geldim bu takıma, 2 ileri 1 geri derken 54le izne ayrıldım.. Sonra çok aldım azıcık verdim ama listeye girmedim.. İradesiz biriyim maalesef.. Uzun süreli diyetler sıkıyordu beni.. Kendimi diyete değil de sağlıklı beslenmeye alıştırmam gerektiğini çok geç öğrendim..
Takımda senin dediğin gibi free takıldım bir süre, sonra kaptan oldum falan ama o dönemlerde ne listedeydim, ne de kilo vermeye kararlı :)
Ama şimdi durum başka, hiç olmadığım kilolara çıktım, çok şükür yine doğumla beraber 12 kilo kadar gitti.. 60 kiloyu bile görmemişken daha önce, 85 çok fazlaydı hele de 1.55 boyuma..
Yolum çok uzun anlayacağın, 50yi görmem lazım tartıda, hedefim büyük :) Ve vermem gereken en az 20 kilo var..
ben öle görüyorum çünkü kaptanlarin yardimi ile zayifliyoruzay ilahii yorumuna bi gülmek geldi içimden ne alakası varki kuzu on ayak ha
öğle üzüm almadim kozmogirl meyve yemesine kızıyor:)
Bende ıstiyorum vallahi şuan hava sıkıntı:)Ayyy ben en trenç istiyorum ama karar vermedim halamont da istiyorum kıyafet de istiyorum çanta da istiyorum
Allah tan belam hariç her şeyi istiyorum galiba
Ne güzel işte sana örnek sen de yapabilirsinaamir khan dangal filmi ile tersköşe yaptı
6 ayda 25 kg aldi filmi için
filmde yaşlı kilolu görünmesi gerekiyordu.
ve gençliği oynamasi için
fitness ve özel beslenme programi ile 28 kg verdi 5 ayda..
daha doğrusu ben takdir ettim
ben aamir khan hayraniyim
inşaAllah..Ne güzel işte sana örnek sen de yapabilirsin
Tamam tatlim bekliyorum menulerini.tartilmadin mi acaba bugun?Canım iki gündür misafirim vardı ondan pek aktif olamadım
Ama bugünden itibaren yazıcam inşallah
Su ictigin halde bukadar kilo harika vermissin kuzum,resim yuklemiyoruz pazrtesileri ugrasma bosuna.Uyandığımdan beri tartılıcam diyorum yine unuttum.. Bi yarım litre kadar su içtikten sonra hatırladım
Cuma - 72.4
Bugün - 71.2
Resimleri de yüklerim daha sonra, şimdi açım kahvaltı yapıcam
Ahahha neyse bitmis zeytinler cok sukurGünaydın kızlar ❤ nasılsınız?
Yok canım 2 öğün yemiyorum bugün böyle oldu.
sorma yaa peynir yoktu bu sefer kesmedi neyse sevdiğim zeytinden kalmadı bir süre rahatsınız
Yaptımama size kıyamadım .. gerçi hepsiyle yapsam 444 olurdu da işte
Harikasin kuzumGünaydın herkezee ben de bildirimimi yapayım kızlar
cuma günü 79.5
bugün anne 78.7
Allah anali babali buyutsun kuzum neguzel miniminnaciktir simdi mis kokulu.ama bebegin gelisinin serefine fazla kacrma lutfen ogunleri.Gunaydın kızlar dun gıremedım pek kardeşimi apar topar doguma aldılar cok sukur saglıkla kucagına aldı bebişlerini
Dun pek dıkkat edemedım acıkcası yedıklerıme oyuzden pek paylasmak istemıyorumbu aralar fazla kacırdım toparlamam gerek bugunden ıtıbaren kacamaksız devam etcem inş
Sekersiz oldugu icin gormezden gelicem keki tatlim.gecmis olsun canim senispordan muaf tutalim ozaman bugun yarin.22 eylul menum - dunku menu
09:00_ 2 yumurtadan kiymali yumurta, yarim pankek, 2 domaytes, bolca yesillik, 5 zeytin, 1 dilim peynir,
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 adet sekersiz kakaolu kek (toplamda 1 tepsiye 2 tatli kasigi bal koydum , cook lezzetliydi, kizim istedigi icin yaptim ve bayildii)
12:00_ 1 kase domates corbasi, 1 kase salata
17:00_ 1 kase kiymali sebze yemegi, 3 yk haslanmis bugday, 1 kase salata
su: 2 lt
spor: ayagimi azicik incittim bugun bakalim canim cok acimazsa yaparim spor.
@YawrukushKozmogirl17 Harpy
Tursu aksam saatinde odem tutturmuyormu canim22 Eylül Pazar menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
Balık
Salata
soğanlı yumurta
Yeşil zeytin
Biber domates kelek
Akşam
Nohutlu etli bulgur pilavı
Salata
Turşu
Spor
50 dk yürüyüş
madamesnow
Canim ben sadece yemeklerle birlikte tuketilmesine karsiyim oglen yemeginde meyve varsa yanina al ara ogununde yersin.öğle üzüm almadim kozmogirl meyve yemesine kızıyor:)
Bende severim yaa cok guzel filmleri varaamir khan dangal filmi ile tersköşe yaptı
Bizde basaririz kuzum yeterki azmedelim kadinlarin onunde kimse duramazaamir khan dangal filmi ile tersköşe yaptı
bende iradesiz biriyim
vericem diyorumkilom sabitle kilitlendi. :)
alirsam yine sabit kiloya geri dönüyorum bünyem böle alıştı.
3 senedir 85-90 gidip geldim.
93 de gördüm
şu an 86,9-87,5 gidip geliyor.
100 kg olmaktan korktum 93 olduğumda.
vermeye çalışıyorum
yediklerimi içtiklerimi ne kadar dikkat etsem zorlaniyorum. ekmek şeker hayatimda olmazimdi. şimdi bi alışkanlıklarimi yola koydum.
kilo verememekten ben çok yoruldum.
beni gören 80 kg varsin diyor.
yok artık dedim..çünkü bedenim ayni kiloya alışkın...
öğle arasinda karışık kızartmayı makarnayi asla ellemedim.
çorba pulbiberli yoğurt közde biber aldim:) ekmeksiz karnim tok tuttu :)
aamir khan dangal filmi ile tersköşe yaptı
Selam kizlar nasilsiniz sabahtan kahvaltiya arkadaslarim geldi tartildim yazamadim
Cuma kilo 68.8
Pazartesi 68.5
Fark 300 gr
Gonulmeyvesi canim sen naptin tartildin mi ?
Tamam tatlim bekliyorum menulerini.tartilmadin mi acaba bugun?
Su ictigin halde bukadar kilo harika vermissin kuzum,resim yuklemiyoruz pazrtesileri ugrasma bosuna.
Ahahha neyse bitmis zeytinler cok sukurvarya bende hicsevmem 3 tane bazen tabagima aliyorum bitmek bilmiyor.
Harikasin kuzum
Allah anali babali buyutsun kuzum neguzel miniminnaciktir simdi mis kokulu.ama bebegin gelisinin serefine fazla kacrma lutfen ogunleri.
Sekersiz oldugu icin gormezden gelicem keki tatlim.gecmis olsun canim senispordan muaf tutalim ozaman bugun yarin.
Tursu aksam saatinde odem tutturmuyormu canim
Canim ben sadece yemeklerle birlikte tuketilmesine karsiyim oglen yemeginde meyve varsa yanina al ara ogununde yersin.
Bende severim yaa cok guzel filmleri var
Hmm bilmjyosun sandim sorry olsun yukle sen yinede kacmasin hevesinBunları aşman lazım artık..
Yoksa sürekli aynı kilolarda kalacaksın..
Bu halinden memnun musun? Tabi ki hayır..
O yüzden bu sefer iradeli olmak zorundasın..
Hadi sana örnek olsunn :)
İstersen sen de yapabilirsinn..
Aleykum selam canım..
İyilik çok şükür, sen nasılsın?
Sağol canım..
Biliyorum yüklenmediğini, öylesine yükleyeyim dedim ama hevesim kaçtı
Hiç yoktan iyidir :)
Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsınn??
Günaydınnn..
Gayet güzelll :)
22 eylul menum - dunku menu
09:00_ 2 yumurtadan kiymali yumurta, yarim pankek, 2 domaytes, bolca yesillik, 5 zeytin, 1 dilim peynir,
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 adet sekersiz kakaolu kek (toplamda 1 tepsiye 2 tatli kasigi bal koydum , cook lezzetliydi, kizim istedigi icin yaptim ve bayildii)
12:00_ 1 kase domates corbasi, 1 kase salata
17:00_ 1 kase kiymali sebze yemegi, 3 yk haslanmis bugday, 1 kase salata
su: 2 lt
spor: ayagimi azicik incittim bugun bakalim canim cok acimazsa yaparim spor.
@YawrukushKozmogirl17 Harpy
EsimHarpy sen bugun tartildin mi? Sonuc nedir?
Bira kaldı ablacım onun yerine baklava yedim:)Ooo bol kacamakli bi menu canim ama bugunu odule sayabiliriz.hadi patates kizartmalarini gormiyim dedim bi baktim kurabiye bi baktim 6 yk pilav bi baktim browni hadi dedim cumartesi
Tabikide oleee bi luksunun yok bacimmm
Afiyet olsun canim menun genel olarak guzel biraya noldu neden icmediniz
besive guzellim allah yardimcin olsun
Harikasin adasim❤❤
Korkmayin canim hepsi gecicek sende cok yoruldun o yuzden bole dusunuyo olabilirsin arastta hakli yavrum atesliyken o soguk suya girmek oyle felaket biseyki bikere kulak iltihabi olmustum cok ateslenmistim esim sokmustu beni soguk suya amaaa offf yani istememekte cok hakli bide oldugu igneler cabasi yavrunun ama bide soyle dusun ya esin turkiyedeyken bole bisey olsaydi tek nasina napicaktin allah cok cok yardimciniz olsun dicek biseyde bulamiyorum siz sabirli olcaksiniz artik
Canim benim aklima arasin okula baslamasi da geldi bazi cocuklarda psikolojik te olabiliyor anneden ayrilmak ona zor gelmis olabilirmi bole bi tepkime vermiste olabilir vucudu bide babadan bi sure ayri falan kaldi hepsi ust ustte bunyesi kaldiramamis olabilirmi hastaliktan degildir insallah
Korkulurrrr
Harikasin canim hizli bi giris yaptin insallah bole devam edersin
Gayet iyi canim menulerin evet erken saha spor icin dikkat et dikislerine sen
Ayyy ama bendee hepsinden istiyom halbuki hepsinden var ama kucukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?