Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun kaptanım
Sagol canimin ici..
Ne var ne yok?

Tesekkur ederm canım bugun daha iyi ala hastanede yarın sabah buyuk ihtimal cıkarırlar bugun toparladım haftasonu yaptıgım kacamakları telafı edecegım
Masallah hepsine, ikizlermis hemde ne guzel.
Allah anne babasina bagislasin ikisinide, hayirli evlat olsunlar..

Ahh Feyzos ah bu menu ne , 500 zip zip ceza geldi, haberin olsun...

23 eylul pazartesi menüm

8.30
1wasa
Peynır
Domates salatalık
4 zeytin

Ara
Sekersız kahve ve 1Pırınc patlagı

Öğle
Patetes yemegı
Yogurt
Kavun (yarım dılım)

Ara
Süt + yulaf barı

Akşam
Tarhana corba
1 dilim ekmek

2.5 lt su bugun ıkı saate yakın ev temızlıgı yaptım cok yoruldum once kı sporum hamlıgını hala atamadım

Canim oglen yemegindeki patates cok degilse menun guzel, umarim cok degildir.
Temizlikte cok guzel egzersiz :)
Su miktarinda gayet guzel..

Ablacım ustalar gitti bütün yük bende işte bugün pestilim çıktı saat 22.15 de eve vardım koltuğa oturdum tuvalete gidecem kalkamıyorum yerimden pilim şarjm hepsi bitti napim :)

canim iyiyim şükür. gecen hafta takima gelmeye niyetlendim ama sonrasinda ugrayamadim. bu hafta daha sık gelmek istiyorum insllah. sen de mezun oldun nu yoksa kaptancigim

Dünkü menüm
Kahvaltı:11.00
2 dilim peynir omlet domates salatalık 5 adet zeytin
Oglen: 17.00
sulu köfte 3 adet köfte yemiştim
Cacık 2 kaşık bulgur pilavı
Aksam: 20.00
1 kase yoğurt zencefilli tavuk 1 kase kadar
15.000 adım
1.5 litre su

Bugünkü menüm
Kahvaltı:11.00
Menemen 3 dilim peynir domates salatalık 1 adet zeytin
Oglen:16.00
Acılı ekşili çorba yarim kase 1 küçük kase noddle
Aksam: yok zaman olmadı ama hündap diye bir meyve varmış küçücük elma gibi tadı var o çok tok tuttu 1 kase yemisimdir bütün gün inşallah kalorisi azdır
8.000 adim
2.5 litre su
Kozmogirl17
Yawrukush
kanadali35

kızlarr oyyy ahım gitti vahım kaldı.. ey güzel RABB im bana hayırlı güzel şöyle maaşlı br memuriyet nasip et ki eve yardımcı alayım ki geldiğimde temiz ev tencerelerle yemek ve yapılmış ütü olsun... kızlar sabah kalktım kahvaltı hazırla topla eşimi gönderdim biraz kışlık hazırlıkları yaptim camiye kursa gittim oradan yüksek lisansa ders bitti eve.. geldim yemek ütü.. saat şimdi oldu

Sagol canimin ici..
Ne var ne yok?

Masallah hepsine, ikizlermis hemde ne guzel.
Allah anne babasina bagislasin ikisinide, hayirli evlat olsunlar..

Ahh Feyzos ah bu menu ne , 500 zip zip ceza geldi, haberin olsun...
500 zıpzıpı kınada yapmayı düşünüyorum..

Regl oldum yorgun halsizim

Allah yardımcı olsun canım benim
Ne üzerine yüksek yapıyorsun
Zor ya

Süpersin

Noodle hariç güzel :)

supersin kuzum ,100gr hundap 79 kaloriymis hemen baktim aferin

Cok degıl canım 1 porsıyonluk yemekhanede yıyorum oglenlerı bakalm bu hafta cumayı dort gozle beklıyorum
Ozaman gayet guzel canim, bakalim nasil eksiler gelecek :)

Ablacım ustalar gitti bütün yük bende işte bugün pestilim çıktı saat 22.15 de eve vardım koltuğa oturdum tuvalete gidecem kalkamıyorum yerimden pilim şarjm hepsi bitti napim :)
Bende gunun sonunda hep senin gibi oluyorum gulum, nasil peki isler, yoluna giriyor mu, o bir cocuk vardi hani sorun yaratan ne durumda?

canim iyiyim şükür. gecen hafta takima gelmeye niyetlendim ama sonrasinda ugrayamadim. bu hafta daha sık gelmek istiyorum insllah. sen de mezun oldun nu yoksa kaptancigim
Benim 1 kilodan biraz fazla kaldi canim mezuniyete, gel canim, bekliyoruz.
Coluk cocuk nasillar?

Guzel menu canim, noodle cok degilse sorun degil, su miktarinda artmis harika :)

canim Allah gonlune gore versin, ama memurda olsan o soylediklerini cogu zaman hazir bulamiyor insan :))

500 zıpzıpı kınada yapmayı düşünüyorum..

Regl oldum yorgun halsizim
Kinadada olur ne zaman istersen feyzos :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…