Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Surekli ayakta durduysan o yuzdende olabilir odem yarina iner diye dusunuyorumama

kizlar yarin kontrol tartisi var ,1. de olduk herkes motivedir insallah, bu hafta dahada iyi olmamiz lazim
Kontrol tartısı nedir tartılıp yazıyor muyuz buraya. Öyle ise ben sabah aç karna wc sen sonra 74.6 çıktım baya sağlam eksi bildirim yapacağım cumaya

Canım benim biz buradayız sen bebeni iyileştir kendin toparlan gelirsin aklım kalmasın

Menün çok güzel düşük karbonhidratlı mı besleniyorsun. Benim tek anladığım menü tarzı bu diğer arkadaşlara yorum yapayım diyorum ama ekmekli tatlılı makarnalı pilavlı menülere ne diyeceğimi bilemiyorum ben bir pirinç tanesiyle bile kilo alan bir insanım çünkü ama senin ki güzel çiğ çerez de yesen tam Karatay olacakmış

Ömürlü olsun bebeğiniz

Selam kizlar nasilsiniz, yeni haftanin ilk gunu nasil geciyor?
Ilk kez bu gece Aras hic ateslenmedi.
Ailecek normal rutinimize donmeye calisiyoruz.
Alintilarimi yaptim, simdi kahvalti hazirlayip, Akini okulu goturecegim, sonra gelip alintilarimi yazarim.
Ankee seni goremedim canim her sey yolunda mi?
@MigiMadid tebrik ediyorum seni oglen karbonhidratlari yememis, spor yapmis ve kahveyi sekersiz icmissin.
Kilo bildirmimi de yazayim.
Cuma : 59.5
Bugun: 59.4
Fark:100 gramcik, eksi olsun benim olsun :)
Simdilik hepinizi optum 1 -1bucuk saate gelecegim..

Canım çok sevindim içim rahatladı biraz aklım sende. Düzelir artık sen de biraz rahatla.
Öhöm kaptanım ben ara bildirimi bilmiyordum foto moto yok o yüzden ama -600 deyim 74.6 umarım ödem bilmem ne gibi bir saçma durum olmazsa güzel olacak Cuma’ya

canım pazartesi bildirimleri fotosuz oluyor kontrol amaclı ama güzel kilo vermişsin tebrikleer

yaaaa nekadar sevindim anlatamam özgecim.Hosgeldin tekrardan .

Canim cok sevindim oglusunun ateslenmemesine. Sen nasil hissediyorsun kendini?

biz iyiz canim . sukur atessiz gecmis geceniz neguzel sende iyisindir umarim .

pazara mı tamam
pilatese gittim bugün canım. ama biraz hafif geliyor artık. çok çalışmıyorum. bosu camp diye yeni ders açıldı belki haftaya pilates yerine ona giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…