- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
2.5 litre suIlk gun menum
Sabah 7.30
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Ara
1 armut
1 avuc cig badem ceviz antep fistigi
Oglen 13:00
1 kase yavuklu sehriye corbasi
1 tane kabak dolmasi
Ara
1 elma
Aksam 18.00
Patlican biber sogan kozleme salatasi
Ara
2 bardak cay
2 kasik asure
biraz fazla kacirmis olabilirim o yuzden elestirilere acigim. Ama normalde bu yediklerimin 3-4 katini rahat yerdim :))
Ahh Akin beni deli ediyor Goknurcum, sabah kiyamet koptu ve okula gitmedi
Sebebi saka gibi ama saclari..
15dakikadan fazla saclarini yapmaya ugrasti, kahvalti edecek zamani kalmadi,esimin butun sakin konusmalarina, aglayarak, sesli sesli cevap verdi..
Ve ortaligi yikti neymis istedigi gibi olmuyormus saclari, abi ben onun yasinda sacimin oldugunun farkinda bile degildim,daha 6 yasindasin yaa.
Sonuc olarak agla agla sakinlestirmek bize zulum oldu ve okula gondermedik , morali bozuk bir sekilde gitmesin diye.
Ders aldimi bu davranisindan bilmiyorum, sadece ustune gitmemeye calisiyoruz ama bazi davranislari acayip mukemmelliyetci ve takintili , bir uzman yardimi alsam diyorum burada psikologa dahi gitsen, gotursen cocugunu okula haber veriyor psikolog, bir yandan da okulunda boyle bir bilgi olsun istemiyorum.
Yani demem o ki anne baba olmak ne zor, ne kadar kendini feda etme uzerine kurulu bir olay.
Aras iyi canim normal bir gunku hali gibi, eger boyle devam ederse spora gidecegim bugun.
Cunku son 15 gundur yiprandigim kadar hayatimda nadir yipranmistim:)
Neden yazdim bu kadar bunuda bilmiyorum, basini sisirdim durduk yere :))
normalde 3 ogun zaten benim 1 ogunum gibiahaha canım çok güldüm 3 öğünü bir arada yemene
gerçi çok büyük olmuyor menüler ama
himm bugun yogurt yedim, yemedigim gun unutmazsam iceyim sutucanım kendini aç bırakmak da iyi değil. ayrıca akşam süt içmek metabolizmayı hızlandırıyormuş. ben her akşam içmeye çalışıyorum. içine tarçın da koyunca sütlü tatlı hissi veriyorzüğürt tesellisi
spor da menu de super olmus canimdünkü menümü yazmayı unutmuşumöncelikle onu yazayım
sabah
2 yumurta
1 yk tahin pekmez
1 dlm tbe
2 küçük dlm beyaz peynir
öğle
tonbalı salata
yoğurt
1 dlm tbe
ara
yğurt (görmemişin ev yapımı yoğurdu olmuş)
20 zeytinelim kaydı
akşam
kıymalı sebze yemeği
salata
3 yk bulgur p
yoğurt
ara
tarçınlı sıcak süt
spor
50 dk pilates
cok guzel olmus canim, afiyet olsun. anlasilan guzel bir eksi geliyor cumaya.üst üste 6 msjdan sonra bir de menümü yazayım
kesin dizi var bu akşam.. hangi dizi var acaba
sabah
2 yumurta
beyaz peynir 2 küçük dlm kadar
7 zeytin
1 dm tbe
ara şekersiz t kahve
öğlen
kıymalı sebze yemeği 5 yk
3 yk bulgur
yoğurt
ara
yoğurt
10 badem
akşam
1 kpç çorba
2 sk etki kuru fasülye
ara
tarçınlı süt
spor
50 dk taebo
DeryaOnDiet
iyiyim canim ama gec geldim bugun eve spor yapamadim dus da almam lazim dahaGuzel bir menu olmus canim, senden boyle bir menu gormek ne guzel.
Hergun duzenli yazmaya devam et menulerini, seni takipteyim :)
Gecmis olsun canim neyi var kuzunun, acil sifalar...
Hosgeldin canim asagidaki formu doldurabilir misin, seni daha yakindan taniyabilmemiz icin :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Cok tesekkur ederim Huzurcum, nasilsin canim, cocuklar nasil, gunlerin nasil geciyor?
Biraz daha egzersizini arttirsan hrika olur canim..
Canim pazar menun diyet uygun olmamis ama pazartesi menun guzel :)
Iyiyim ,cok iyiyim kuzum :)
Sen nasilsin?
Cok sukur ciddi bir sey olmamasina cok sevindim:)
Turkiyede yaptirdim canim, 150 lira. ama benim sacim kisa omuzlarda. cook rahat. az once esimle de konusuyordum kalici makyaj simdi de keratin ohh dus alip gidiyorum isecanım aslında menülerin yanında bol salata yeşillik falan olsa daha doyurucu olabilir.
keratin ben de yaptırmak istiyorum. acaba zararı olur mu saçlarıma bilemiyorum. sen ne kadara yaptırdın?
sevindim canim begenmenecok gecis olsun gamzecim bizde seni cok merak ettik, simdi nasilsin?
Menun guzel canim tas catlasin 1300-1400 kalori olmustur :)
Cok gecmis olsun tekrardan canim umarim daha iyi hissediyorsundur..
Hosgeldin canim aramiza, ben Ozge , 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim:)
Kilolarini bizimle beraber keyifle verecegine eminim.
Her hangi bir sorun olursa her zaman buralardayiz :)
1bucuk kilom kaldi Gamzecim , cogu gitti azi kaldi :)
Tekrar hosgeldin canim :)
yillik kontrollerimi hep duzenli yaptiriyorum canim da goz kontrolunu de hatta 1 sene olmadi gideli ama sanki ilerledi gibi ya da yazin tatilde gozluk kullanmadim (cunku sadece is yerimde takiyorum) donunce de kullandim ondan galiba oyle geldi. neyse bakalim gideyim tabii kontrole.Her zamanki gibi cok guzel bir menu canim, nasilsin gorusmeyeli:)
Canimmmm
Ihmal etme goz durumunu , yillik duzenli check uplarini da yaptir kuzum...
Canim goknurcum, Aras da bende iyiyiz, her sey yolunda, sen ve kuzular nasilsiniz?
Canim Aras da bende iyiyiz cok sagol, sen kendine dikkat et.
Iyilesmeye bak, bebek olayini hic kafana takma, hic beklemedigin, kafanin rahat oldugu bir anda gelecek :)
Cok meyve yeme ara ogunlerde Aslicim.
Kuzun nasil oldu?
Bende cok merak ediyordum keratin ile duzlestirmeyi, kuzenim kuafor, dedi ki ozge ilk baslarda duzlesiyor ama senin saglarin oldukca dalgali ve kisa sure sonra duzlugunu kaybedecek, turkiyeyede 1-2 yilda bir geliyorsun cok kullanisli olmaz senin icin demisti vazgecmistim.Sen bir sure kullan Deryacim , sonuctan hep memnun olursan yaza bende yaptiririm, cok seviyorum duz saci :)
Dunde bugunde gayet guzel olmus menulerin canim.
Yuruyuslerinde oyle, nasil oldun, yururken vs sorunun yok insallah..
Gayet guzel canimcim :)
Harikasin, olaylara bakis acin ne guzel, ne pozitif, ne kadar kendini gelistirici, cok begeniyorum bu yonunu :)
Cok cok guzel canim :)
Kızlar geçmişi okuyamadım anca vakit buldum menümü yazıp kızları yatırmaya gideceğim sonra onlar uyuyunca sizi okuyacağım umarım herkes iyidir. Annemler haftanın bir iki günü çocuklara bakmaya geliyor bugün öğlen gittiler o yüzden bugün vakit bulamadım takıma girmeye. Yarın evdeyim şükür.
Menüm
500 gr dana işkembe haşlanmış
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
7 ceviz
50 gr tulum peyniri
1 salatalık
Bugün sebze çok az kaldı ama gitmedi yiyemedim evde limon da yokmuş smoti de yapamadım.
Spor eliptik yaptım 40 dk dan biraz fazla.
Çok yoruldum bugün nöbetçiydim.
Görüşürüz kızlar eşlerim sizler de iyisinizdir umarım. Fırsat yaratınca geleceğim
allah allah psikolog olayına çok şaşırdım, en basitinden bile destek alınamayacak mı yani? canım keşke yanında destek alabileceğin bir yakınınn olsaydı, biraz soluk alabilirdin, şöyle biraz büyüsünler daha kolay iletişim kurabilirsin diye düşünüyorum.
ay şu jillian kim, forumda her yerde ismini görüyorum, bir link atıversene canım yaaa
cok guzel olmus canim, afiyet olsun. anlasilan guzel bir eksi geliyor cumaya.
Ne dizisi varmis bugun?
Turkiyede yaptirdim canim, 150 lira. ama benim sacim kisa omuzlarda. cook rahat. az once esimle de konusuyordum kalici makyaj simdi de keratin ohh dus alip gidiyorum ise
kesinlikle tavsiye ederim canim ben de kil teknigiyle yaptirdim kasima cok guzel duruyor.inşallah canımkız ben senden çok memnun kaldım bu hafta. haftaya da mı biz eş olsak :)
ay bilmiyorum ki kuzum eskiden beri ne zaman burası böyle durgun olsa o saatte popüler bir dizi olduğunu öğreniyorum
benim saçım da omuzlarımda canım bakalım inşallah ben de yaptırayım o zaman. kaşlarıma da kıl tekniği mi ne bişeyler yapıyorlarmış ondan yapmak istiyorum. kalıcı makyaj harika bir şeyözellikle benim gibi makyaj yaptığında gözünü kaşımaktan maymuna dönenler için
Ohhh canim bende yeni yaptirdim keratin ama 3 ayda bi yenilemem gerekiyorTurkiyede yaptirdim canim, 150 lira. ama benim sacim kisa omuzlarda. cook rahat. az once esimle de konusuyordum kalici makyaj simdi de keratin ohh dus alip gidiyorum ise
Nasil gidiyor kuzum menuler sanirim kacamak lar oluyor ama okadardan bisey olmaz bence kalici makyajdan memnunmusunkesinlikle tavsiye ederim canim ben de kil teknigiyle yaptirdim kasima cok guzel duruyor.
insallah cumaya guzel bir eksi getirelim de canim, ben iyice tombaak oldum ciktim :
o degil karnim da doymuyor yedikce yiyesim geliyor, Bugun 3 ogunu bir anda yedim sonra baktim karnim doymuyor 2 sise su ictim.
Evet ilk etapta guzel oluyor sonradan benimkiler karismaya basliyor ama kiriklar acisindan baya iyi toparliyoryillik kontrollerimi hep duzenli yaptiriyorum canim da goz kontrolunu de hatta 1 sene olmadi gideli ama sanki ilerledi gibi ya da yazin tatilde gozluk kullanmadim (cunku sadece is yerimde takiyorum) donunce de kullandim ondan galiba oyle geldi. neyse bakalim gideyim tabii kontrole.
canim benim daha ikinci haftam keratinle. ama simdilik cok memnunum, hem evde de rahatlikla yapilabilir. aslinda keratini al esin sac boyar gibi sursun sen de guzelce duzlestir aynisi. bakalim duzlugu gecince birkac ay sonra ben de evde deneyecegim
Bize yokmu kanadalıellerine saglik kaptan 3 kilom kalmis, kahve iciyorum buyurmazmisiniz ,
Canım ben yapamadım dün spor niyetim vardı ama annemler vardı ve annem bizdeyken spor yaparsam surat asıyor yapmadım bugün telafi ettimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
*Kizlar menuler cok eksik paylasiliyor, lutfen menulerinizi paylasmaya ozen gosteriniz...
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17
Gonulmeyvesi 15DK YURUYUS LaMademoiselle Harpy kanadali35 Deryaondiet Yawrukush stitch Madamesnow Falanfilannnn gogo2405 50M SPOR? Vexena Haeshin SPOR? besive AKovser Crnemxeren fmad 500IA SPOR? MigiMadid Akrrep Selsalan Only_Eylul Metem Tomrs pomegranate_ Huzurvermeyolunda
*Sporuna soru isareti koydugum arkadaslarim, spor yapip yapmadiginizi paylasirsaniz tabloyu guncellerim:)
Canım aynen burası inanılmaz disipline ediyor insanı. Ben sıfır şeker düşük karb besleniyorum zaten çok mutluyum o yüzden. Ama bir süre sonra bıktırıcı olabilir burası motivasyon anlamında çok güzel bir ortamBen güzel bir başlangıç yaptım sen hatalarını buraya yaz eleştiri al güzelce. Ben aldım baya burada kafama yattı. Nerede hata yapıyorum dedim günde yağlı 5 küp şekerli kahve içen insanım. Ooo olmadı dediler. Sonra tarçınlı kahveye geçiş yaptımşu an şekeri tamamen çıkarmış durumdayım dün ceviz aldım badem ceviz çok seviyorum cevizi seçtim .
Artık kendine gel migi bırak şu işleri gerçekten zayıflamak istiyorsan dedim kendime. Değiştirmeyi calsiyorum. Ama ben diyetin kuralalri biliyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?