Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2.5 litre su
20 dk leslie

canım iyi ki yazmışsın içini dökmüşsün. ben de yazdım mı yazıyorum gördüğün gibi bu siteye gelip 2 lafın belini kırmayacaksak ne anlamı kaldı. bu kilo alma verme işleri biraz da psikolojik. birbirimizin psikolojisini düzeltmek de bir yerde görevimiz değil mi?
akın konusuna gelince bir süredir ilginizden yoksun kaldığını düşünürsek ilginin geri gelmesini böyle kutlamış ve sevginizi sınamış olmalı. sakin karşılamanız çok iyi olmuş. takıntılar bu yaşlarda olabiliyor. ayrıca karakteri böyle olabilir canım. benim oğlum da mükemmeliyetçidir ve alışkanlıklarına çok bağlı. ben de onu yavaş yavaş yontmaya çalışıyorum.
bu arada saç konusunu hiç açmayalım.. her sabah bonus kızımın saçlarını elsa mı anna mı yapacağıma karar verip ona göre örüyorum. bugün değişiklik olsun diye biraz daha farklı ördüm sonuç: ağlama krizi. ben de biraz ekmek arası peynir verip isyanı bastırdım neyseki birşeyler yerken mutlu oluyor kime çektiyse...

himm bugun yogurt yedim, yemedigim gun unutmazsam iceyim sutu

spor da menu de super olmus canim

cok guzel olmus canim, afiyet olsun. anlasilan guzel bir eksi geliyor cumaya.
Ne dizisi varmis bugun?

iyiyim canim ama gec geldim bugun eve spor yapamadim dus da almam lazim daha

canım aslında menülerin yanında bol salata yeşillik falan olsa daha doyurucu olabilir.
keratin ben de yaptırmak istiyorum. acaba zararı olur mu saçlarıma bilemiyorum. sen ne kadara yaptırdın?
Turkiyede yaptirdim canim, 150 lira. ama benim sacim kisa omuzlarda. cook rahat. az once esimle de konusuyordum kalici makyaj simdi de keratin ohh dus alip gidiyorum ise

sevindim canim begenmene

yillik kontrollerimi hep duzenli yaptiriyorum canim da goz kontrolunu de hatta 1 sene olmadi gideli ama sanki ilerledi gibi ya da yazin tatilde gozluk kullanmadim (cunku sadece is yerimde takiyorum) donunce de kullandim ondan galiba oyle geldi. neyse bakalim gideyim tabii kontrole.

canim benim daha ikinci haftam keratinle. ama simdilik cok memnunum, hem evde de rahatlikla yapilabilir. aslinda keratini al esin sac boyar gibi sursun sen de guzelce duzlestir aynisi. bakalim duzlugu gecince birkac ay sonra ben de evde deneyecegim

menüye gel .. senin menülerini çok seviyorum canım okuması çok kolay oluyor ve her seferinde hayretler içinde kalıyorum.. kız 500 gr dana işkembe ne ben dananın işkembesini görsem kaçarım.. neyse afiyet olsun. ayrıca anlam veremediğim bir şey daha var ben yağı çok severim bakınız zeytin bakınız badem ceviz. tere yağına da bayılırım ama ekmeksiz nası yenir ki o tereyeğı

işte burada :) biggest loser diye bir yarışma programı vardı eskiden.. (belki hala vardır bilemiyorum) 200 kilo Amerikalıları zayıflatıp 80-90 kilo gönderiyorlar. özellikle orada çok yırtıcı bir kadındı

24 eylul menum
08:00 - 1 peynirli tost (menumde yoktu ama kizim sabah tost istedi, ona yapinca kendim de yedim )
10:00_ 4 yk yulaf, 4 yk yogurt, 2 yk kadar recel
12:00_ sebze yemegi, salata, brokoli haslamasi, 1 dilim limonlu kek sekersiz diyet.
16:00- haslanmis bugday, sebze yemegi (toplamda hepsi 6 yk kadar)
19:00- 1 tabak salata, 4 yk yogurt, 1 dilim ekmek (bu da menu disi)

su: 3lt
spor: yok
Yawrukush Kozmogirl17 Harpy

cok guzel olmus canim, afiyet olsun. anlasilan guzel bir eksi geliyor cumaya.
Ne dizisi varmis bugun?

inşallah canım kız ben senden çok memnun kaldım bu hafta. haftaya da mı biz eş olsak :)
ay bilmiyorum ki kuzum eskiden beri ne zaman burası böyle durgun olsa o saatte popüler bir dizi olduğunu öğreniyorum

Turkiyede yaptirdim canim, 150 lira. ama benim sacim kisa omuzlarda. cook rahat. az once esimle de konusuyordum kalici makyaj simdi de keratin ohh dus alip gidiyorum ise

benim saçım da omuzlarımda canım bakalım inşallah ben de yaptırayım o zaman. kaşlarıma da kıl tekniği mi ne bişeyler yapıyorlarmış ondan yapmak istiyorum. kalıcı makyaj harika bir şey özellikle benim gibi makyaj yaptığında gözünü kaşımaktan maymuna dönenler için

kesinlikle tavsiye ederim canim ben de kil teknigiyle yaptirdim kasima cok guzel duruyor.
insallah cumaya guzel bir eksi getirelim de canim, ben iyice tombaak oldum ciktim :
o degil karnim da doymuyor yedikce yiyesim geliyor, Bugun 3 ogunu bir anda yedim sonra baktim karnim doymuyor 2 sise su ictim.

Ohhh canim bende yeni yaptirdim keratin ama 3 ayda bi yenilemem gerekiyor

Nasil gidiyor kuzum menuler sanirim kacamak lar oluyor ama okadardan bisey olmaz bence kalici makyajdan memnunmusun

Evet ilk etapta guzel oluyor sonradan benimkiler karismaya basliyor ama kiriklar acisindan baya iyi toparliyor

Canım ben yapamadım dün spor niyetim vardı ama annemler vardı ve annem bizdeyken spor yaparsam surat asıyor yapmadım bugün telafi ettim

Canım aynen burası inanılmaz disipline ediyor insanı. Ben sıfır şeker düşük karb besleniyorum zaten çok mutluyum o yüzden. Ama bir süre sonra bıktırıcı olabilir burası motivasyon anlamında çok güzel bir ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…