Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel

Aleykum selam canım..
Çok şükür, çok sevindim, inşaAllah bir daha çıkmaz ateşi..

Bunları tek tek sabah öğle akşam diye mi yiyorsun?

Çok şükür iyiyiz biz canım :)

Ellerine sağlık
Hayır canım tek öğünde yiyorum akşam 5 e doğru. Tek öğün besleniyorum

Holgeldin

Canim hic olmamis bu menu

Gonca ablacim nobetin cok kolay gecer insallah..
Dizini gosterdin mi doktora?
Perşembe yada cuma gostericem inşallah
kızlar günaydın
ben zehirlendim pazar gününden beri kusma ve ishal -afedersiniz- gidiyor.
dün hastaneye gittik 2 gün geçmeyince
menüm 2 gündür tam anlamıyla hiçbir şey.
Çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldiniz arkadaşlar.

Hoşgeldin

menunu begen dim aralar fazla olmus sadece ilk gun icin super spor da yapmissin

Jilian efsanedir bu takımda daha önce yarışırken bir aylık programını bitirmişliğim var. Çok güzel vücut yapıyor

tereyağını işkembede erittim zeytin yağını kaşıkla içtim bir çay bardağı içtiğim de oluyor benim ki amaca ulaşmak için herşey mübahtır felsefesi

Iyigeceler kizlar masallah takim senlenmis bu aksam
Kayinvalidemler koyden dondu malum buyuk babanne rahatsizlanmis kaynanamda hastaneye yine onun yaninda kalmaya gitmis aksam ogrendim kayinpederimde evde yanlizmis aradim adamcagizi gelmez umidiyle yemege cagirdim ama gelirim dedi evde bir direm yemk yoktu kalktim 4 cedit yemek 1 de salata yapiverdim annemin getirdigi ispanakli pideleride esimle kayinpederime yedirdim caydi sohbetti anca gitti valla benim gibi gelini opup basina koysun esiminde bu davetim hosuna gitmis pederii gecirirken bana odul olarak magnum almis eeee malum benimde tatli krizlerim gozumu yumdum yedim valla gelsin cezalar

Son sozcuk yazinin direk ana fikri olmus, soyledigin her seye katiliyorum.
Insan vucudu cok mucizevi bir yapi, sporlada harika egitiliyor...

Cok mu yogundu gunun busem, nobetci iken ne yapiyorsunuz?

Ilk gun icin guzem bir menu canim, bir kac gune duzene girer menulerin.
Egzersiz yapabildin mi hic?

Off o saclar beni yaslandirdi, bos yere okula gidemedi..
Nasil bir yol bulacagiz bilmiyorum, dis gorunusunu acayiip kafaya takmaya basladi, ergenlikte ne yapacagiz bu cocuklaaaa...

Sen memnun olmaya devam edersen yazin bende yaptiririm :)

Aksam slata ve yogurdun yaninda ekmek yemeseydin daha guzel olurmus canim menun.

Canım ben yapamadım dün spor niyetim vardı ama annemler vardı ve annem bizdeyken spor yaparsam surat asıyor yapmadım bugün telafi ettim
Tamam busem, tabloya islerim :)

Perşembe yada cuma gostericem inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Ihmal etme ablacim...

Cok iyi yapmissin canim, kayinpederin evde yemek yoksa, kendide yapamamistir, ne guzel dusunmussun ama o magnum beni cok uzdu..
Bu hafta arti gelmeyesin Ozlemcim..

M Metem , pomegranate_ , Huzurvermeyolunda kizlar normalde sizlerinde bu hafta cuma gunu deneme sureleriniz doluyor fakat takimin onemli kurallarindan biri olan ,takimda aktif olma hususunda kaptanlar olarak emin olamiyoruz.O yuzden soyle bir karar aldik.Haftaya cumaya kadar takima aktif ugrar, menulerinizi yazar, guzel eksilerle gelirseniz, sizleride esas listemizde gormek istiyoruz.

Selam kizlar ne var ne yok diye son sayfalari okudum
Harpy kizin kivircik sacli mi? Cok tatli oluyorlar kivircik sacla hic orme oyle kalsin bence
Ankee daha yeni baslamißsiniz denemeye, bi dur bakalim gamzecim. Takvim yontemini kullanmistik biz 3 -4 ay sonra oldu. Bir de deryanin dedigi gibi bekle
Yawrukush saclari mi desene suslu seninki bir arkadasin oglu saclarinin onunu Sariya boyatti daha ikinci sinifa gidiyor hem de
Kozmogirl17 kanadali35 en cok sizi ozledim ozlemler

Burda vakit cok kosturmacali geciyor. Evde eski usul bir baskul var o yuzden net takip edemiyorum kilomu ama bugun haric iyi gidiyordum.

En cok beni ozledin bence, yanlis yazmis olmalisin, klavye hatasi kesin, Ozge'den sonra en cok sizi yazacaktin hata olmus ya da ozlemler uzulmesin diye yazdin anladim ben, soylemem ben onlara, aramizda, belkide isimleri ozlem ya, oradan cagrisim yaptin, kesin oyle.. FitFiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…