Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

besive kos kiz birinci olmusuz . tebrikler

Gonulmeyvesi es olmusuz , hergun katilim sart , gercekten kilo vermek istiyosan gorcem seni hergun yoksa soyle kendime baska kanki bulurum ben

kesin birinciydiniz sen bizi ikiye katlardin

Bende eger isterse Melegimkorusun ile es olsam olur mu?
Bizim puanimizin su an bir etkisi yok ama en azindan boylece bizde motive olurduk :)

Sabah 5.50de uyandim ve su saniye kahvaltiya oturabildim, saat 10 olmak uzere..
Aras yine ateslendi ama cok degil atesi insallah boyle gecer, okula yollamadim yine...
Sizde ne var ne yok kizlar?
Hadi yaa tuhhh aman ozgem dikkat et pasaya

Bende eger isterse Melegimkorusun ile es olsam olur mu?
Bizim puanimizin su an bir etkisi yok ama en azindan boylece bizde motive olurduk :)
Kizlar ben sizi tamamen unutmusum olur tabi du ekliyim ben sizi listeye ayrica liste disida puanlariniz onemli bu yarismada onemsiz diye bisey yok ole dusunme yani.

YENİ EŞ LİSTESİ

Kozmogirl17 & @Ucyuzbesyuz
Yawrukush & @haeshin
F Falanfilannnn & @fmad
Ankee & @besive
Huzurvermeyolunda & Dahlia_
tomrs & @DeryaOnDiet
Harpy & @MigiMadid
@kanadalı35 & @gönülmeyvesi
aypare ackerman & @pomegranate_
gogo2405 & @Crnemxeren
Ellssa & @Melegimkorusun

kızlar cuma günü bildirim yapılmadıgında eslerınız yanlız kalıyor bunu tekrardan hatırlatmak isterim katılmak istemiyorsanız söylemeniz yeterli

Herkese basarılar .

* @akrrep onceki paylasamimda sen benim esimdin ama ben yeni gelen arkadaslarimizi tamamen unutmusum o yuzden ayrilmak zorunda kaldik

Canım bugün sabahtandır koşturuyorum daha yeni teli elime alabildim nerdeyse

Bıgün misafirlerim vardı ondan giremdim
Ve kilo bildirimi de yapamdım
Bu hafta daha aktif olmayı ümit ediyorum
Canim seni ozleme teslim ettim kanadali35 o bilir napcagini sana

Gonulmeyvesi es olmusuz , hergun katilim sart , gercekten kilo vermek istiyosan gorcem seni hergun yoksa soyle kendime baska kanki bulurum ben

Bana böyle eli merdaneli bi eş lazım sanırım
Tamam hergün katılmaya çalışıcam
Bugünkü menümü yazmak istemiyorum
Bu hafta karbonhidrat tüketmek istrmiyorum artık

Canim artik benim esimsin beni menulerine etiketlersen takibim kolay olur.menun guzel bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…