- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
kim arti geliyosa bana gonderUcyuzbesyuz tatlim bak Gonulmeyvesi nin basina gelenlerin basina gelmesini istemiyorsan bu hafta gozumun onunden ayrilma valla haftaya seni ozlemin sevkatli kollarina teslim ederim kanadali35 oklavayla karsilama yapar sana ona gore.
Yaaa ablacım anca gördüm vallahi yuppppiiii
yok olmadik ,Ozlem sen gonulmeyvesini takimda tut bu hafta onunde saygiyla egilcem ahahhaha sen gamzeyledeAnkee es olmusmuydun haftayada gamzeyi esliyim sana
Ay cok sevindiimm tebrik ederim ozlemcim.Galibaa oldummm
Yok yok buralardayim merak etmeUcyuzbesyuz tatlim bak Gonulmeyvesi nin basina gelenlerin basina gelmesini istemiyorsan bu hafta gozumun onunden ayrilma valla haftaya seni ozlemin sevkatli kollarina teslim ederim kanadali35 oklavayla karsilama yapar sana ona gore.
Benim ödül yarına kaldı artık ablacım:)Hadi gidin magnum yiyinnnn
Diğer hafta gene 1. Oluruz ablacım sen merak etmeKizlar 5. takim bu haftanin 3.su oldu, bizde bu haftanin 4.su olduk.
Yine cok guzel bir derece, hepinizi tebrik ediyorum..
kim arti geliyosa bana gonder, zayiflamasi garanti
27eylül Cuma menü
7:30 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağlı filtre kahve + 2 ceviz
11:00 kaşarlı omlet + yarım avakado + 3 inçe dilim kaşar peyniri+ domates+salatalık
15:30 10 tane kadar çiğ fındık
18:00 sebzeli tavuk sote+ salata
Spor: 7000adım attım ve su 1,5 litrede kaldı maalesef
70 lere geldin takibimdesin ona goreDiğer hafta gene 1. Oluruz ablacım sen merak etme
Yalniz bu hafta motive olsanizda birincilik bizde
canım nasıl oldunuz iyi mi aras cokmaz inş bir daha ah canım yasadıklarını öyle iyi anlıyorumki kalbim pır pır olurdu benim de hepSabah 5.50de uyandim ve su saniye kahvaltiya oturabildim, saat 10 olmak uzere..
Aras yine ateslendi ama cok degil atesi insallah boyle gecer, okula yollamadim yine...
Sizde ne var ne yok kizlar?
YENİ EŞ LİSTESİ
Kozmogirl17 & @Akrrep
Yawrukush & @haeshin
@Falanfilannnn & @fmad
Ankee & @besive
Huzurvermeyolunda & Dahlia_
@tomrs & @DeryaOnDiet
@Harpy & @MigiMadid
@kanadalı35 & @gönülmeyvesi
@Vexena & @pomegranate_
@gogo2405 & @Crnemxeren
kızlar cuma günü bildirim yapılmadıgında eslerınız yanlız kalıyor bunu tekrardan hatırlatmak isterim katılmak istemiyorsanız söylemeniz yeterli
Herkese basarılar .
ayıpsın ortak biz avantjlıyız emziriyoruz sıp sıp gidecek o kilolar ben bugun kendime ödül verdim ama öyle agır geldiki bşrazdan yazarım menümü daha böyle ödül mödül vermicem midem cok kötü oldu haftaya 75 i ucundan görmek hedefim
gelmis gecmis olsun canimKIzlar herkesten özür dileyerek başlıyorum.. iki gündür hiç giremedim çünkü dünkü depremde asansörde tek başıma kaldım... kalp rahatsızlığım var biliyorsunuz kalbim sıkıştı.. saatlerce telefonlar çekmedi kimse bana ulaşamadı ben kimseye ulaşamadım... iki arkadaş gördü sonda saatlerce yanımda kaldılar ALLAH razı olsun. Bugün de doktora gittim hemen eşim izin filan aldı. Gözüm doğru düzgün bir şeyi görmedi kusura bakmayın lütfen RABB im korusun beterinden çok kötü anlardı
Yawrukush Kozmogirl17 Ellssa
Cok cok gecmis olsunKIzlar herkesten özür dileyerek başlıyorum.. iki gündür hiç giremedim çünkü dünkü depremde asansörde tek başıma kaldım... kalp rahatsızlığım var biliyorsunuz kalbim sıkıştı.. saatlerce telefonlar çekmedi kimse bana ulaşamadı ben kimseye ulaşamadım... iki arkadaş gördü sonda saatlerce yanımda kaldılar ALLAH razı olsun. Bugün de doktora gittim hemen eşim izin filan aldı. Gözüm doğru düzgün bir şeyi görmedi kusura bakmayın lütfen RABB im korusun beterinden çok kötü anlardı
Yawrukush Kozmogirl17 Ellssa
gelmis gecmis olsun canim
Amin kızlar sağolun. dışarıda durmak istiyorum hep inşallah psikolojim düzelir ALLAH göstermesin bir dahaCok cok gecmis olsun
Allahim bir daha yasatmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?