Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsunn..

Menüm kızlar
Kahvalti:11.00
peynirli sebzeli omlet 2 yumurtalı
Salatalık domates 1 dilim ekmek 1 bardak çay
Oglen: 19.00
1 kase acılı ekşili çorba
Aksam yok
Bugün çok az beslendim çok yorucu bir gündü
Pankek yaptık çin lavasi yani
Yaklaşık 4 saatimi aldı fena kalori yaktım yani o hamuru yoğur yoğur
Şip şip terler suzuldü alnimdan
8000 adim ekstra olaraktan
Su maalesef çok çok az 1 litre anca vardır
Yawrukush
Kozmogirl17

KIzlar herkesten özür dileyerek başlıyorum.. iki gündür hiç giremedim çünkü dünkü depremde asansörde tek başıma kaldım... kalp rahatsızlığım var biliyorsunuz kalbim sıkıştı.. saatlerce telefonlar çekmedi kimse bana ulaşamadı ben kimseye ulaşamadım... iki arkadaş gördü sonda saatlerce yanımda kaldılar ALLAH razı olsun. Bugün de doktora gittim hemen eşim izin filan aldı. Gözüm doğru düzgün bir şeyi görmedi kusura bakmayın lütfen RABB im korusun beterinden çok kötü anlardı

Yawrukush Kozmogirl17 Ellssa

Sabah 5.50de uyandim ve su saniye kahvaltiya oturabildim, saat 10 olmak uzere..
Aras yine ateslendi ama cok degil atesi insallah boyle gecer, okula yollamadim yine...
Sizde ne var ne yok kizlar?
canım nasıl oldunuz iyi mi aras cokmaz inş bir daha ah canım yasadıklarını öyle iyi anlıyorumki kalbim pır pır olurdu benim de hep
Huzurvermeyolunda
Herkes çok motive olmuşşş, biz de olalımmm
ayıpsın ortak biz avantjlıyız emziriyoruz sıp sıp gidecek o kilolar ben bugun kendime ödül verdim ama öyle agır geldiki bşrazdan yazarım menümü daha böyle ödül mödül vermicem midem cok kötü oldu haftaya 75 i ucundan görmek hedefim

gelmis gecmis olsun canim

Cok cok gecmis olsun
Allahim bir daha yasatmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…