Valla sıkiyosa tukett dermisimmm ozlem bana benzemez bana eli masali ddiyorlar ama kanadali benden fenaBana böyle eli merdaneli bi eş lazım sanırım
Tamam hergün katılmaya çalışıcam
Bugünkü menümü yazmak istemiyorum
Bu hafta karbonhidrat tüketmek istrmiyorum artık
Tamm canim bilmiyordum. Bir sonraki menuye etiketlerimCanim artik benim esimsin beni menulerine etiketlersen takibim kolay olur.menun guzel bu arada
Valla sıkiyosa tukett dermisimmm ozlem bana benzemez bana eli masali ddiyorlar ama kanadali benden fenakanadali35
Tmm canimTamm canim bilmiyordum. Bir sonraki menuye etiketlerim
Anaaam özgemle eş mi oldum ben. Haftaya tozunu attıralım buraların bebeeemYENİ EŞ LİSTESİ
Kozmogirl17 & @Akrrep
@Yawrukush & @haeshin
@Falanfilannnn & @fmad
Ankee & @besive
@Huzurvermeyolunda & @AKovser
@tomrs & @DeryaOnDiet
@Harpy & @MigiMadid
@kanadalı35 & @gönülmeyvesi
@Vexena & @pomegranate_
@gogo2405 & @Crnemxeren
kızlar cuma günü bildirim yapılmadıgında eslerınız yanlız kalıyor bunu tekrardan hatırlatmak isterim katılmak istemiyorsanız söylemeniz yeterli
Herkese basarılar .
Aman Özge ateş olur ama kontrol edebildiğin kadar olsun canım. Vücut savaşsın geçsin. Gelmiş geçmiş olsun kuzuyaSabah 5.50de uyandim ve su saniye kahvaltiya oturabildim, saat 10 olmak uzere..
Aras yine ateslendi ama cok degil atesi insallah boyle gecer, okula yollamadim yine...
Sizde ne var ne yok kizlar?
Azcik hasret giderin siz hasret giderirkende ben ve esimmmmAnaaam özgemle eş mi oldum ben. Haftaya tozunu attıralım buraların bebeeem
sen merak etme gercekten kilo vermek istiyosan , bugunden itibaren sifirdan basliyosun ,pazartesiye kadar -100 bekliyorum senden ,menunu yazBana böyle eli merdaneli bi eş lazım sanırım
Tamam hergün katılmaya çalışıcam
Bugünkü menümü yazmak istemiyorum
Bu hafta karbonhidrat tüketmek istrmiyorum artık
Sagol caniminici Ben de ozluyorum ya donsem de rutine binsem diye bakiyorum artikHosgeldin filizcimFitFiliz ozleniyorsun.
Cok guzelmis canim, gothic bir sehir. Daha once yurt disinda bulunmadim ama sanirim en guzel sehirlerden birindeyim ben. Imkan yaratip gel bence, senin icin daha kolay olur ordan buraya gelmesiHaftaici egitimle gecer, haftasonlari senin canimgez bol bol haftasonlarinda. Ben de hiic gitmedim iskocyaya benim yerime de gez.
Sagol canim cok eglenceliydi gercekten. Gecenin binvakti mezarliga gitme kismi harictuh yaaa, bu kadar yakina kadar gelmisken gorusemezsek uzulucem walla
ghost tour'da iyi eglenceler
Kiz kuzu mezun mu oldun yoksaaliste dısı devam kuzum biyere gitmem merak etme
Bak, katiliyorum ozlemcim bu yorumunaValla sıkiyosa tukett dermisimmm ozlem bana benzemez bana eli masali ddiyorlar ama kanadali benden fenakanadali35
Galibaa oldummmSagol caniminici Ben de ozluyorum ya donsem de rutine binsem diye bakiyorum artik
Cok guzelmis canim, gothic bir sehir. Daha once yurt disinda bulunmadim ama sanirim en guzel sehirlerden birindeyim ben. Imkan yaratip gel bence, senin icin daha kolay olur ordan buraya gelmesi
Sagol canim cok eglenceliydi gercekten. Gecenin binvakti mezarliga gitme kismi haric
Ben de uzulucem valla ama bu pazar haric hic bos degiliz, onu da alisverise ayirdim. Ufak tefek seyler alicam bizimkilere.
Kiz kuzu mezun mu oldun yoksaa
Bak, katiliyorum ozlemcim bu yorumunakanadali degil kadirgali valla
Bence de olabilir ama ben bu eş olayını anlamadımBende eger isterseMelegimkorusun ile es olsam olur mu?
Bizim puanimizin su an bir etkisi yok ama en azindan boylece bizde motive olurduk :)
Surdum savas boyalariniAzcik hasret giderin siz hasret giderirkende ben ve esimmmmUcyuzbesyuz nerdesin kiz birinci olalim
Senin esinSlm arkadaşlar bugün yoğundum giremedim buraya tebrik ederim herkesiben bu eş olayını bilmiyorum rica etsem açıklayabilir misiniz beni eşim kim şimdi
Ahahajaja iste bu benim esimmmmSurdum savas boyalarini
Kesin birinciyz
Menun gayet guzel,begendim.27eylül Cuma menü
7:30 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağlı filtre kahve + 2 ceviz
11:00 kaşarlı omlet + yarım avakado + 3 inçe dilim kaşar peyniri+ domates+salatalık
15:30 10 tane kadar çiğ fındık
18:00 sebzeli tavuk sote+ salata
Spor: 7000adım attım ve su 1,5 litrede kaldı maalesef
Ozlem sen gonulmeyvesini takimda tut bu hafta onunde saygiyla egilcem ahahhaha sen gamzeyledesen merak etme gercekten kilo vermek istiyosan , bugunden itibaren sifirdan basliyosun ,pazartesiye kadar -100 bekliyorum senden ,menunu yaz,hergun menunu gormek istiyorum ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?