Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Burdayımm :) 69 dum en son ama biraz artılandım üstüne birkaç yüz gram hedefim 57 olmak hatta 55 ama önce bi 65'e insem o da çok güzel
bende oyle basladim canim bak buranin sayasesinde 60 oldum suan , gercekten zayiflamak istiyosan hergun katilim sagla , menunu yaz ,senden ricam hergun 15 dk leslie yapabiliyorsan 30 dk super olur .

Çok çok geçmiş olsun daha ciddi bir durum bile olabilirdi umarım bir daha yaşamazsınız

Kızlar ben yarın güne gidiyorum. Ve evine gittiğim arkadaş el açması otlu böreğiyle ödül aldı yani o kadar üstat gün ikramları konusunda. Daha önce de yaşadım hiç kazasız atlattım. Bana destek olun. Gazam mübarek olsun. Ben başarırım.

Hadi ya tuhhh allah beterinden korusun canim cok daha cidfi bisey olabilirdi .allah bi daha yasatmasin canim.cok cok gecmis olsun.

Kizlar selam takima gelemedim yine basa sardik, sabahtan beri Aras atesli, 2 saat once cok ciddi anlamda yukseldi, tam Akini okuldan alacagim saatti, alamadim Akini okuldan esimi aradim gelmem en erken 2 saati bulur dedi toplantisi vardi.Resmen kimsesiz gibiyiz burada..Vanessayi aradim Akini aldi sagolsun, parka goturdu, orada ilgilendi ,Arasin atesi yarim saat once yola cikacak kadar dustu, cirilciplak arabaya attim , 10 dakikada parktan Akin'i alip eve donduk..
Bakalim gece ve haftasonu bizi neler bekliyor...Hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah...

Gh 75,8
Bh 73,7
Fark 2,1
Yüzde 2,77
Haftaya hedef 71
Aja aja fighting
Harika canim
ellerine saglik kuzum sarmayida vok severim ne ara vakit buldunda sardin yahu
Canim sarmayi carsamba gunu yaptim, persembe Vanessayla bulusacagiz diye bir gun oncesinden hazirladim ki dun yemek derdim olmasin.Bende aylardir ilkkez yaptim.Aras okuldayken oda, yoksa ne mumkun :)

Gunaydin kizlar
Bnm tarti durumumun bu hafta gecerli degil zaten ama yinede paylasayim
Baslangic :76.3
Bugun :74.8
Fark : 1.5 kilo
Yuzde nasil hesaplaniyor bilemedim. Bnm icin guzel bir baslangic oldu. Darisi 60 li kilolara inmeme :))
Harika

Gunaydın kızlar
64
62. 8
1.2
%1.88
Tartı fotosunu yükleyemedim nasıl yapcagım bılemedım dosya ekle dedım ama olmadı
Cok guzel bir eksi canim

Gecen cuma 79.5
Bugub 77.2
Fark - 2,300

Suan assiri mutluyuuum
Tebrikler Huzurcum, listeye girisnde hayirli olsun..

Valla daim olsun bu azmin Busem , cok iyi gidiiyorsun..

Yorgun olman cok normal Fatimem, daha yeni dogum yaptin, bebegin cok kucuk, surekli ilgilenmek zorundasin, geceleri uyanir uykunu alamazsin...
Sen kilo vermek icin kendini ne zaman uygun hissedersen biz hep buradayiz, kendini uzme olur mu..
Her zaman yaz canim..

Günaydın herkese
Başlangıç: 67,2
Tebrikler canim

Tebrikler Gamzecim, nasil oldun canim?

Günaydın kızlar
Bildirim
Geçen hafta: 69
Bu hafta: 68.5
Fark 0.5
Oran:0.72
Haftaya hedef: 67.9

Eki Görüntüle 2539959
Supersin Goknurcum

GHK : 68.8 kg
BHK : 67.4 kg
FARK : 1.4 gr
YÜZDE : 2.03 %

Eki Görüntüle 2539966
Bu ne guzel eksiydi yaaaa
Citir mezunum tebrikler

Nerelerdesin aslicim?
Diyetin nasil gidiyor?

Kilo bildirimim

Geçen hafta - 72.4
Bugün - 71.6
Fark - 0.8
Yüzde - %1.10
Eki Görüntüle 2539974
Cok guzel bir eksi kuzum

Tebrikler Deryacim

Eki Görüntüle 2539991
Gecen hafta 56.2
Sadece 0.2 vermisim
Yuzde 0.35

Umarim adetten boyle cikmisimdir
Adet yakinsa ekside olman bile guzel canim, ne var ne yok?

gecenhafta cuma:61
bu hafta cuma 60
fark :1
yuzde:1.64
Eki Görüntüle 2540037
Harikasin neredeyse mezun olacaksin

Yawrukush
Özgem, beni de listeye alır mısın?
Benim kasıma kadar zayıflamam lazım, listede olursam sorumluluk alırım, ancak düzen oturturum.. Yoksa böyle yerimde sayacak gibiyim..
Canim kesin kararliyim diyorsan onumuzdeki hafta aktif bir katilim sagla, listeye alalim Fatimem..

Önceki kilo:80.0
Bu hafta: 79.4
Fark: 0.6
Yuzde: 0.75
Yawrukush
Kozmogirl17
kanadali35
Tebrikler canisi, nasil gecti gunun?

Cok gecmis olsun canim, nasil durumu hastanizin, daha iyi mi?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz..

Fevkaladenin fevkinde

Harikasin kaptanim 60in bile altina dustun masallah
Mezun oldum olacagim canim :)

Ellerine saglik Ozlemim

haeshin oooo busem kizlara eski amazonlari gosterelim bu hafta

Guzel menu canim, su miktarinda gayet iyi, egzersizinde artmis :)

Harika bir menu su biraz az arttirirsan super olur :)

Hic bisey yememissin kuzum, su da icmemissin , bugun dunun acisini cikart, guzelce beslen...

Canim cok uzuldum , Allah korusun, esirgesin hepinizi bir daha yasatmasin..
Cok gecmis olsun, daha iyi misin bugun?

Ah yine atesliyiz Huzurcum...

Yarin odul ogunu yapabilirsin benden izin var
Borek odulluyse ye kesin
Bu ne bicim takim kaptani

eylul 27 menum
sabah 8
2 yumurta tavada ,1 dilim kasar

ara sutlu kahve

oglen yok ( zaman olmadi

aksam5
4 yk pilav,5 yk et sotesalcali,3 yk yogurt

su2 lt

spor 1.5 saat yuruyus

Gonulmeyvesi
Yawrukush
Ozlemcim masallahin var odul dahi yapmiyorsun, beslenme duzenin cok saglikli, sapka cikariyorum sana

Yawrukush nasil oldu aras insallah iyidir
Suan ilaclarin etkisiyle atesi yok ama ilaclarin etkisi gecince ne olacak Allah bilir canim...

Son düzenleme:
CUMA MENUM
SABAH 10DA
2 yumurtadan menemen (bir miktar kasarda ekledim 2 dilim kadar)
100 kalorilik pita ekmegi
1 kk tulum peyniri
Yarim salatalik, yarim avokado

IKINDI 16.30DA
Firsat bulup yiyemedim bir sey Aras atesli diye
Tavuklu , marullu, pesto soslu sandvic

ARA 17DE (simdi yapcam)
Filtre kahve
1 hurma

ACIKIRSAM GECE (19.00 civari esim isten gelince)
7-8 adet kiymali sarma ile 2 kasik yogurt yemeyi planliyorum.
Yersem yazarim yine mesaj olarak buraya.

SU:1.5- 2 lt ancak olur, icemedim, aklima gelmedi, simdi yatana kadar iceyim..
SPOR: Sabah evi makinaya cektim, banyolari temizledim baska da bir sey yapamadim bugun, simdi 300 zip zip yapayim.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1720DK YURUYUS10DK D
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
20DK YURUYUS​
LaMademoiselleMUAF10DK Y
MUAF​
Harpy
kanadali35
Deryaondiet10DK Y 10DK D
Yawrukush
200IA
Madamesnow
Falanfilannnn
gogo240550M SPOR?
Haeshin 10DKELIPTIK
besive
AKovser MUAF MUAF
fmad500IA SPOR?
200IA
Melegimkorusun
MigiMadid
Akrrep
Selsalan10DK Y
UcyuzbesyuzSPOR?15DK Y
birisii
pomegranate_
Huzurvermeyolunda

Kuzum gunaydin ya acaba kreste cok terliyorda bakmiyorlarmi ustunu falan degistirmiyorlar cunku direk atesleniyor cocuk hemde ciddi anlamda evde biz terlediklerinde hemen ustbas degisiyoz yerine gore donuna kadar terliyor oynicam diye aklima o geliyor kuzum neden bukadar cok atesleniyor

Uykusuz ama bir o kadar da enerjili bir sabahtan hepinize günaydınnnn
Haftasonunuz güzel, kaçamaksız geçsin inşaAllah..
Evet herkes yataktan dinlenmis kalkar kucuk bebeleri olanlar uykusuz yorgun kalkiyor sole di lenmis kalkmak istiyorum bu gece ole bi uyku cokmuski bana sormayin gitsin.cocuklarin aglamasini bile duymamisim her seferinde esim kaldirdi beni o derece yorgunmusum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…