Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim benim bildigim TR'ye istedigini goturebilirsin. Oradan buraya peynir, bal vs getirmek yasak ama buradan gidiyor.
bir de sarimsakli peynir var marketlerde, Boursin, onu da denemeni siddetle tavsiye ederim :)
Sagol canim son gune dogru biraz peynir alayim o zaman. Ama valiz hakkim doldu bile. Cok esya getirmeseymisim keske

Sagol canim son gune dogru biraz peynir alayim o zaman. Ama valiz hakkim doldu bile. Cok esya getirmeseymisim keske
hep oyle oluyor zaten sorma. Cheddar cok yaglidir aman dikkat
Ben de bir ezine olsa da yesem derdindeyim ama TR'den buraya peynir getirmek yasak

Herseyi cok kafama takıyorum ve bu çokyoruyor insanı canım biraz daha umursamaz biri olabilmeyi cok isterdim

Menun gayet guzel canim

Herşey bozuyor ya o kadar takıyorum ki canim anlatamam yani insanlara güvenmekle ilgili asiri derecede kotu olmusum herşeyin altinda birsey arar hale geldim ve bu karşımdakinden cok beni beynimi daha cok yoruyor

Mesajını yeni gördüm amin inşallah hayırlısıyla burdan size habrr veririm birgün yakın ya memleketler öyle oldu sanki canm

neden sirke ekliyoruz?

Osmanlı mutfağından gayet sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı menüsü canım.
Kıyma da var tarifde ama ben onun yerine kuyruk yağı kullandım.

sirke , kemikteteki butun degerlerin ( vitamin ) suya gecmesini sagliyo ,
Yalnız gerçek kemik suyunu 1 saatte değil 12 ila 14 saati bulan pişirmelerde elde ediyoruz. 1 taşım kaynatıp suyunu döküp sonrası uzun süre pişiriyoruz.

Selamlar kizlar nasilsiniz, uyandim kuzularla, gecmisi okudum, simdi kahvalti hazirlayacagim oglanlara.
Sonrasi malum Akini okula birak eve don..
Bugun Akinin okuldan arkadaslari gelecek.Toplam 3 tane 6bucuk yasinda, 3 tanede 2bucuk yasinda 6 cocuk olacak.
Bakalim ne kavgalar, ne olaylar olacak :)
Bizde firsat bulursak anneler oturup sohbet edecegiz (yazarken bile inanamadim :) )
Kahvaltidan sonra evi toparlayip , oyuncaklari duzenleyecegim, karmakarisik cocuk odasi.
Birde tavuk, pilav, salata hazirlayacagim, yaninda da esimin Turkiyeden getirdikleri ohh misafir yemegi hazir:))
Cok aktif olamayabilirim ama yinede ugrayacagim :)

Son düzenleme:
Selam kizlar gecmise bakamadim hemuz cok fena grip oldum sabah bi arkadasima gittim kahvaltiya daha yeni geldim cocuklarla itis kakis nasil aksam olmus anlamadim bide ev merdivenli allahim in cik bitap dustum geibimde costu hapsur hapsur canjm cikti Yawrukush kaptisim son mesaj olarak seninkini okudum bitek ve cok guldum sohbet edicez lafina bugun biz biri 3.5 biri 2.5 yasinda biri 10aylik biri 5 aylik cocukla ole guzel sohbetler ettik ki anlatamam hic sana allah yardimciniz olsun simdiden aras iyi sanirim buarada

Aleykum selam canım.
Kolay gelsin sana :))

Aleykum selam..
Geçmiş olsun canım..

İyi akşamlar kızlar kışın gelmesini yazın gelmesinden daha çok seviyorum galiba daha düzenli gibi oluyor her şey... Canım sıkkın bu arada bugün eşimle yıldönümümüzdü (evlilik değil) sevgili oluşumuz unuttu hediye de beklemiyordum bir söz mesaj vs yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…