Sagol canim son gune dogru biraz peynir alayim o zaman. Ama valiz hakkim doldu bile. Cok esya getirmeseymisim keskecanim benim bildigim TR'ye istedigini goturebilirsin. Oradan buraya peynir, bal vs getirmek yasak ama buradan gidiyor.
bir de sarimsakli peynir var marketlerde, Boursin, onu da denemeni siddetle tavsiye ederim :)
Sagol canim son gune dogru biraz peynir alayim o zaman. Ama valiz hakkim doldu bile. Cok esya getirmeseymisim keske
Herseyi cok kafama takıyorum ve bu çokyoruyor insanı canım biraz daha umursamaz biri olabilmeyi cok isterdimMezunum ama dahada citir olacagim mi diyorsun canisi, masallah :)
Sen dogum yaptin, kilo almis olman cok normal.
Bebisin cok kucuk, ilk bebegin, tek basinasin cogunlukla , yasadiklarin hic kolay degil.
Bu surecte esin saba destek oluyordur umarim fatimem, kilolar gidecek, inan bana, sen suan sadece bebisini op-kokla, onunla vakit gecir, onunla uyu, her seyin tadini cikart..
Harikasin canim, listeye girmek konusunda hala niyetli misin?
Hosgeldiniz aramiza, takimimiza katilmak istiyorsaniz asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Asureye ragmen menun guzel canim, uzun zamandir senden hic boyle guzel bir menu gormemistim.
Cumaya kadar boyle devam edersen harika bir eksi gelir eminim...
Aksam yemedin mi yemek canim, yoksa menunu eksik mi yazdin?
Harika denk gelmis, teyzemin ellerine saglik..
Ooo dogum gunun ne zaman canim, iyi k dogmussun iyi ki tanimisiz seni.
Sen gecenlerde sormustun bana unutmusum cevaplamayi, hastaliklar vs kusuruma bakma.
Sen listeye girerken hedef kilonu istedigin sekilde guncelleriz canim hic merak etme :)
Haftasonu icin kizacaktim ama dogum gunun geliyormus diye sustum :))
Gayet guzel canim, adimlarinsa sahane :)
Cok istikrarli gidiyorsun masallah..
Hayirdir neyin var Tugbacim, her sey yolunda mi, iyi misin?
Moralin neden bozuk?
Canim aksamlari salata bile olsa firsat yarat kucucuk bir sey ye, sagligin bozulacak diye korkuyorum..
Yine harika bir menu :)
Harika menu canim :))
Bugun cumadan itibaren gecirdigimiz en normal gundu diyebilirim canim..
Her turlu test yapildi, eger enfeksiyon yeniden nuksetmediyse her sey kontrol altindaydi, 10 gun antibiotigimizi de kullandik ama bilmiyorum, beynim uyustu artik..
Cok sagol merak edip sordugun icin, senin kuzular nasillar?
Menun gayet guzel canimPAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
1 kk tulum peynir
12 tane zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
Domates, salatalik
OGLEN 12.30DA
Korili, bol baharatli tavuk
3 kasik yogurt
ARA 14DE
Filtre kahve
1 hurma
ARA 17DE
Filtre kahve
AKSAM 18DE
1 tabak salata (sossuz ,limonsuz, yagsiz)
15 tane haslanmis midye (midye dolma degil, pilavsiz, sadece midyenin kendisi haslaniyor o kadar.)
SU:1.5 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: Akini birakip alirken 1 saat yuruyus, okul sonrasi 1.bucuk saat parkta cocuk pesinden adimlama kosma, en az yarim saat Aras kucakta evde adimlama, 1 saat yemek -ev isi.
@haeshin F Falanfilannnn
Herşey bozuyor ya o kadar takıyorum ki canim anlatamam yani insanlara güvenmekle ilgili asiri derecede kotu olmusum herşeyin altinda birsey arar hale geldim ve bu karşımdakinden cok beni beynimi daha cok yoruyorGunaydin 4. takimin citir hatunlari cok mutlu bir sali gunu gecirmenizi diliyorum.
@Gonulmeyvesi bugunde menunu bozma sakin takipteyim :)
Kozmogirl17 mezun olmak nasil kaptanim?
stitch 2 gun gormesek ozlyoruz canisi, ne var ne yok?
@LaMademoiselle , @Harpy , @DeryaOnDiet ,madamesnow , Ellssa gozlerim sizi ariyor kizlar neredesiniz?
@klbk33 epeydir ugramadin canim, nasilsin?
@Aomine Daiki nasilsin canim , her sey yolunda mi?
@fmad Feyzos nasil oldun, aklim sende, haber bekliyorum..
@besive gunun kolay ,mutlu gecsin guzelim..
@Patlicanmoru nasilsin Betulcum?
@MigiMadid diyetin icin nasil bir plan yaptin, kafanda oturtabildin mi herseyi canim?
@selsalan nasilsin canim?
FitFiliz nasil geciyor gunlerin ,egitimlerin, gezmelerin canisi?
@Only_Eylul , @Metem kizlar rahatsizdiniz insallah daha iyisinizdir..
@Huzurvermeyolunda nasilsin Huzurcum , @Ucyuzbesyuz kuzun nasil oldu?
F Falanfilannnn iyi misin sen canim, moralini bozan bir sey mi var?
@Melegimkorusun , H Hulyaa23 takima daha cok alisbildiniz mi kizlar?
Dahlia_ , @haeshin , @gogo2405 eski takimcanlarim operim sizide.
Mesajını yeni gördüm amin inşallah hayırlısıyla burdan size habrr veririm birgün yakın ya memleketler öyle oldu sanki canmBugun dunden daha iyiydi, 2 kez cok yukseldi birinde mecbur ates dusurucu verdim, digerinde vermedim 1bucuk saat dusmesi icin ugrastim.
iyilesecek insallah canim..
Bende yemekleri et ve tavuk suyuna yaparim cogunlukla cok sagol guzel tavsiyeler icin..
Olabilir canim krese gitmemek icin yol bulmus olabilir :))
Afiyet olsun kuzum ve kolaylikla tasin insallah..
Cok sevindim daha iyi olmaniza :)
Burdada var canim o jellerden bende kullaniyorum, paracetamol , acetominofen hepsi cok ucuz burd, trde pahali mi?
Bilgim yok hic..Ozledim Filizim, iyi bak kendine :)
Insallah canim Allah gonlunuze gore ,en guzel zamanda bebisler versin sizede..
Kemaliye, egin evet, sanki memleketlimi bulmus gibi oldum :)
Canim benim Allah seninde gonlune gore versin her seyi..
Nasil oldun, iyi misin, her sey yolunda mi?
Canim benim gececek bu ilk zamanlarin yogunlugu, sIk disini, sagligina dikkat et , her firsatta dinlen..
Aklimdasin...
Nasildi misafirlerinle canim?
Kuzun nasil?
Aras bugun daha iyiydi, iyilesiyor insallah..
Cok sagol csnim tavsiye icin ,3 yas kontrolunde isteyecegim bende vitamin.
neden sirke ekliyoruz?canim o vitaminleri unut , onlar hic bir ise yaramiyo , isyerimize gelen bir cok dr. var ben sormustum onlari sakin verme bos onlar demislerdi . kemik suyu kaynat ama 1 saat suruyo kaynatmasi en son icine sirke koy ,kaynat . soguyunca buz kalibina dok dondur ne pisirirsen bu et sularindan ekle , sut ,.peynir yogurt yesin bolca ,
sirke , kemikteteki butun degerlerin ( vitamin ) suya gecmesini sagliyo ,neden sirke ekliyoruz?
Osmanlı mutfağından gayet sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı menüsü canım.Canım nohut yumurta nasıl bi şey oluyor
Canım ALLAH yardımcın olsun İnşirah süresi oku bol bol... inşallah hayırla toplarsınız
Canım tartı doğru bence biraz fazla karbonhidrat yediğin için ödem topluyorsun sürekli ondan değişiyor
Canım önceki günlere göre daha iyi menün ama yine de dikkat lazım tam oturmMış
Yalnız gerçek kemik suyunu 1 saatte değil 12 ila 14 saati bulan pişirmelerde elde ediyoruz. 1 taşım kaynatıp suyunu döküp sonrası uzun süre pişiriyoruz.sirke , kemikteteki butun degerlerin ( vitamin ) suya gecmesini sagliyo ,
evet oyle yapilyo canim 12 saat ve daha uzun ,Yalnız gerçek kemik suyunu 1 saatte değil 12 ila 14 saati bulan pişirmelerde elde ediyoruz. 1 taşım kaynatıp suyunu döküp sonrası uzun süre pişiriyoruz.
Selamlar kizlar nasilsiniz, uyandim kuzularla, gecmisi okudum, simdi kahvalti hazirlayacagim oglanlara.
Sonrasi malum Akini okula birak eve don..
Bugun Akinin okuldan arkadaslari gelecek.Toplam 3 tane 6bucuk yasinda, 3 tanede 2bucuk yasinda 6 cocuk olacak.
Bakalim ne kavgalar, ne olaylar olacak :)
Bizde firsat bulursak anneler oturup sohbet edecegiz (yazarken bile inanamadim :) )
Kahvaltidan sonra evi toparlayip , oyuncaklari duzenleyecegim, karmakarisik cocuk odasi.
Birde tavuk, pilav, salata hazirlayacagim, yaninda da esimin Turkiyeden getirdikleri ohh misafir yemegi hazir:))
Cok aktif olamayabilirim ama yinede ugrayacagim :)
Selam kizlar gecmise bakamadim hemuz cok fena grip oldum sabah bi arkadasima gittim kahvaltiya daha yeni geldim cocuklarla itis kakis nasil aksam olmus anlamadim bide ev merdivenli allahim in cik bitap dustum geibimde costu hapsur hapsur canjm ciktiYawrukush kaptisim son mesaj olarak seninkini okudum bitek ve cok guldum sohbet edicez lafina bugun biz biri 3.5 biri 2.5 yasinda biri 10aylik biri 5 aylik cocukla ole guzel sohbetler ettik ki anlatamam hic sana allah yardimciniz olsun simdiden aras iyi sanirim buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?