Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar iyi akşamlar anca gelebildim hiç kalmayacağım menü verip kaçacağım kusura bakmayın benim Pazartesi Salı full o yüzden böyle oluyor ama Çarşamba rahat rahat gelebilirim. Öncelikle eşlerim Yawrukush ve F Falanfilannnn cumaya sağlam bir eksi geliyor sanırım. Bugün hoş rakamlar gördüm sanki.
Menüm
200 gr kıyma ve küçük bir kase sarımsaklı yoğurtlu karnabahar mantısı. Küçük bir karnabaharın yarısı
Üstüne iki yemek kaşığı tepeleme tereyağı
Bir avuç fındık
Bir avuç taze ayçekirdeği
Bir bardak şalgam
İki çatal semizotu
Bir turşu biber
Spor dün sızmak suretiyle ihmal edildi bu akşam yapacağım yazarım.

Sağol canım benim yoluna girecek inşallah.

İyi akşamlar canım..
Valla erkeklerin bir evlilik yıldönümünü hatırlaması bile mucizeyken, sen sevgili oluşunuzun yıldönümünü hatırlamasını bekliyorsun.. Yani demem o ki boş yere bekleyip üzüyorsun kendini.. Gerçi ben de bekliyorum bazen ama neyse işte hata yapıyorum

Annem peynir delisi her ülkeden götürdüm bavuluna koy sorun olmuyor

ay hiç güleceğim yoktu ya doğru diyorsun hata bizde taze gelinim ya ondan mı bu beklenti sevgi pıtırcıklığı acaba

Salı menü

14.30
1 kase çorba
1 parça kızarmış tavuk
Domates, salatalık

18.30
1 tabak sebze yemeği
Yoğurt

Su 1.5 litre
Canım çerez kuru incir ceviz ye bol bol bunların yağına takılma cevizin yağı çok sağlıklı hem sana hem bebeğine iyi gelir

Tereyagi biraz cok olmus gibi ama geneli guzelcanim

KIZlar merhaba nasilsiniz.. ben biraz kötüyüm iki gündür halsizdim cok, bugub artik patlak verdi tansiyonum düsmüs iyice ufak bi bayginlik gecirdim aralikli oruc yaptigim ögrenilince de yassk geldi tabi enzirdigim icin ve de cocullsr kücük falan iyice acliktan zorladim kendimi sanirim yine kilo verexegim tabi de birsz daha relax olarak vereyim haftslik 2 kilo gibi ucuk hedeflerin olmayscak nebilim meyveden hurmdn vs kesmistim kndimi cok zorladim

Cok geçmiş olsun tabi o kadar zorlama kendini

Allah razi olsun Yawrukush mesajin beni o kadar mutlu etti ki tesekkeur ederim
Sagol canim Allah razi olsun simdi daha iyiyim
Sagol canim tavsiyen icin ☺ben su an musait degilim okuyamadim ama anneme dedim insirah suresini o okuyacakti. Dualarin gucune bnde cok inanirim cok sagol..

Gecmisi okuyamadim birazdan okuyacagm
Menum

Sabah
Ceviz
Antep fistigi 10 kadar

Ara
1 paket peynirli cubuk kraker

Oglen
1 tabak corba

Ara
Incir

Aksam
Tavuk haslama
Salata
2 tbe

2 bardak cay

Su 2 lt

Spor parkta yuruyus ama cocuklar durmadigi icin cok verimli tempolu yuruyemedim o yuzden pek spor sayilmaz.
Birazdanda leslie yapacgm yapinca yazarim yine
Kozmogirl17

Emzirirken oruc tutmak zorlar tabi canm vucut susuz kalir. Gecmis olsun. Emzirme donemin bitsin oruclarini yine tutarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…