Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim cok karbonhidrat agirlikli besleniyorsun, asit karbonhidratta seni cabuk aciktiriyor, bu yuzden de kilo vermen cok zorlasiyor.
Bugun arkadaslarin geliyor ekstra dikkat etmeye calis,mutlaka 1 salata cesiti yap diyete uygun, ondan ye.
Gorusmek uzere..

Kesinlikle kaptanım tamam dikkat edicem.
Görüşmek üzere

ben normalde günlük planda iyiyim diyet planda iyi degilim liste ariyorum. .kafama göre liste bulamiyorum.

bugün taritya çiktim 86,5 gördüm. tartı kafayı yedi ya pazar günü 85,7 pzt 87,0 bugün 86,5 çözemedim.

Yawrukush sagol ozgecim, cok bunaltiyorlar egitimde Sabah 9da baslayip 4 bucukta bitiyor. Dakik ve disiplinliler derslerimiz konusunda.. onun disinda iyi. Artik evimi ozledimm. Burdan alisveris yapiyorum bir yandan da, harika sallari ve atkilari var mesela, cocuklara elbise filan aldim, cok guzel cheddar peynirleri var. Gida maddesi ya birsey derler mi birkac paket alip tr'ye gotursem sence?
stitch Sen hic peynir goturdun mi senemcim? Sorun oluyor mu?
Yine yazarim arada, Ben de ozledimm

dünkü menüm
sabah 5:30
kuymak azivik bişey yedim
domates
zeytin

ara: ballı kahve ve mandalin
öğle: 12:00
bamya kızartmasi
çorba
yoğurt
ara: ;
elma

akşam 19.30
tavuklu karniyarik
yoğurt
salata
spor
3895 adım ( yürüyüşe dahi)
20 kez jj
15 kez mekik.
1 saat yemek yapma
çok yorgundum

Evet alıştım gayett güzel günaydın herkese

Sağol canım kuzu iyi çok şükür..
Valla yorgun olunca insanın gözü misafiri de görmüyormuş.. Tam bebeğim uyudu az biraz ben de dinleneyim dediğim zamanda geldiler hem de
Çok şükür bir tam iyiyleşse Küçüğün..

Sen bir de onun benim mideme anlat :) almıyor resmen yemeği, sabahları çok kötüyüm hiç yiyemiyorum, bugün de dahil, bulantıyla uyandım.. Bir çay içebilirsem o da büyük birşey şu an için..
Tatlıya hiç başlamayayım, hazır aklımdan çıkıyorken :)
Ama menüme eklemeler yapabilirim belki, yemek olmasa bile aralara meyve, sebze gibi..

Çok sağol Özgem desteğin için
İnşaAllah yavaş yavaş da olsa gidecek bu kilolar..
Zaten günüm bebeğimle geçiyor, iş falan da yapamaz oldum, bıraktım artık yapabildiğimi yapıyorum olmadı boş ver diyorum yine bebeğimleyim :))

Evet canım, inşaAllah bir aksilik olmazsa liste konusunda kararlıyım :)

Günaydın canım..
Her ne sıkıntın varsa çabucak geçip gitsin inşaAllah..

Ev alma işleri ile uğraşıyoruz canım. Gönlümüze göre bir ev bulamadık. Birde dolandırılıyorduk neredeyse. Neyseki bişey olmadı. Sizler nasılsınız. Zaten kilo da aldım 3kg kadar.. Bir ara tartımın pili bitmişti. O ara takip edemedim. Günlerim dolu dolu geçiyor. Sizler de iyisinizdir umarım. Bol sağlıklı kilo vermeler dilerim.

29 Eylül Pazar menüm

Sabah 10:00
Sade kahve

Öğle 12:30
Nohutlu yumurta tava
Zeytin
Domates biber
1 kase ev yoğurdu

Akşam 18:30
Humus
Patlican tava
Yoğurtlu sebze
Salata

Spor
Bol ev temizliği

Su
3 litre

@Melegimkorusun
Canım nohut yumurta nasıl bi şey oluyor
Canım ALLAH yardımcın olsun İnşirah süresi oku bol bol... inşallah hayırla toplarsınız
Canım tartı doğru bence biraz fazla karbonhidrat yediğin için ödem topluyorsun sürekli ondan değişiyor
Canım önceki günlere göre daha iyi menün ama yine de dikkat lazım tam oturmMış

öğle patlıcan musakka var
akşamada karnabahar yemegi yapacagim.

Kızlar dünkü menüm:
Sabah 2 tam b ekmeği ,1.5 küçük sosisli yumurta domates salatalık yeşillik ıhlamur
Ara:1 yulaflı bisküvi
Öğle: ekşili yoğurtlu çorba,yoğurtlu kırmızı lahana
Ara:1 mandalina,1 kuru kayısı be incir, 3er ceviz fıstık, yarım sb kefir
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, yoğurtlu kırmızı lahana, 5 fırın mücver
Spor: 10000 adım
Ev işi, 3*10 6 tane hareketler squat lunge gibi

Cok gecmis olsun canim.

Canim dun kizimla oynadim isten sonra hic girmedim internefe. Yazayim menumu

30 eylul menum
09:00_ 1 kase salata.
12:00_1 kase kirmizi pancar corbasi, 3 yk kadar makarna ve uzerine sebzeli yogurtlu sos, 2 dilim karpuz.
16:00_ 3 yk kadar hindistan cevizli sekersiz atistirmalik uzerine biraz kivi ve erik
18:30_ avuc ici kadar kirmizi et, 1 kase armutlu yulafli sut.

Su: 3 lt civari
Spor: 1 saate yakin dans
Yawrukush Kozmogirl17

iyiyim canim kosusturmaca, biraz da saglik problemi ile ugrasiyoruz ben ve esimde. ama kotu degil.
Aras nasil oldu? tekrar atesi cikmis sanirim?

canim benim bildigim TR'ye istedigini goturebilirsin. Oradan buraya peynir, bal vs getirmek yasak ama buradan gidiyor.
bir de sarimsakli peynir var marketlerde, Boursin, onu da denemeni siddetle tavsiye ederim :)

bende evlendiğimde 76 kiloydum adamcagiza hiç zayıf halimi görmedi hep tombik tombik..
meğer se o zayifhalimi görsün diye azim etmek lazim..
kesinlille yapabilexwgne eminom canim o sol etkisini görmek bile cok hosunangidiyorninsanin :))
aynen canim bende de oyle oldu ama inanki sen kendinde degisimi görüp sevdilce devam ediceksin kimseyi dinlemeden eminoöki yaparsin sen de
Hala atesimiz var Huzurcum, az evvel bir ates atagi oldu mecbur kalip ates dusurucu verdim, uyudu atesten kuzum
Gecede uyuyamadi hic, huzursuz, sIkIntili.
Siz daha iyi misiniz?
ah benim güzel kuzzm gül gibi de soluberiyorlar ben hemen anlardim ateslwnmwdwn önce kizimin hastalabacsgini okadar hasta oluyorduki halinden tavrindan belli olurdu yani

Dün menümü yazamadim arkadaslar hos cok da yazilmaya layik degil iplerim koptu fün bianda kendimi patates kizartmasi yerken bulfum col üzgünüm emeklerime yazik ediyorum diye canim cok sikilfi niye böyle bir anda iradesizlestim anlamadim disarda olduhum icin oldu buyuk ihtinalle (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…