Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kabak tatlısını biraz yedim tahinli olduğu için sevmedim arkadaşa verdim.
Akşam yemeğim ( foto çekmemişim artık foto çekerim
Taze fasulye
Limonlu soğanlı Maydanoz salatası
Yoğurt.
Aşure.
sabahlari kahvaltıdan sonra şekersiz kahve içtim.
ara ögünlerde mandalin ve leblebi yedim.
spor: 4984 adım

Son düzenleyen: Moderatör:
Yogun birgun olmus canim, ama ben bu sicakta fafina takildim. Ahhhh sicak hava ahhh. Nasil kiskandim. Gunlerdir yagmur yagiyor :ve soguk burda (
Bugunleede sicak gidiyor hava kuzum bide ev gunes alkyor oglenden sonra baya sicak oluyor

Canim kelegi biz tursu yapiyoruz olemi yiyorsun sende.
Dularimiz seninle esim her ne sıkintı varsa yjregini ferah tut hersey duzelcek onu dusun.
yemedin dimi yok yok yemedin yememelisin.

Baya baya duzelme var menunde canim ama balli kahveye devam
Allah korumus canim cok xor bu isler allah yardimciniz olsun gonlunuze gore bi ev nasip etsin.
Guzel hadi bakalim bu hafta eksi gelicek.

Bi gunden bisi olmaz hemen topla kendini duzelt menulerini duzeltmezsen asil ipin ucu kacar.
Bende yiyodum karabugday bitti almadim daha alicam yine ama kurtarivi gercekten haslayipmi yapiyosun suyamj basip yiyorsun tek
Salı menü

14.30
1 kase çorba
1 parça kızarmış tavuk
Domates, salatalık

18.30
1 tabak sebze yemeği
Yoğurt

Su 1.5 litre
Cok az yemissin ama yine daha saglikli beslenmissin senden cok guzel bi eksi gelcek
Bende kisi severdim cocuklardan once simdi yaz daha iyi gibi sanki bi atlet giydor dolansin cocuklar bole ust ustte lahana gibi giydir bi ton esya yanima al ayy

Bu günüm yatakta geçti sayılır..
Çok yorgun, halsiz hissediyorum kendimi.. Bütün gün minnakla yatakta yuvarlandık :)
Ohhh mis gibi benim ole bi luksum kalmadi durmuyolar yatakta kaciveriyorlar
Harika ozamn cumaya dahada inersin.su 2 kasik tereyagini nasil yedin kuzu yaa
Kahvalfı 2 küçük sigara böreği domates salatalık
Ara öğün türk kahvesi şekersiz
Akşam yemeği etli lahana sarması salata
2 bucuk litre su ve 15 dakika plates ve 30 dk yürüyüş
Sigara boregi var ama goze batmiyor guzsl menu
Canim dikkat et kendine zaten birden gitmesi onemli degil yavas yavas gitsin geri helmesin bidaha.

Son düzenleme:
ballı kahveyi iki gündür içmiyorum dün ve bugün şekersiz kahve içtim ama fitre kahveye benzettim :)

Salatalık gibi çiğ tüketmeyi çok seviyorum

günaydin kızlar.
kızım hastalandı.
ateşi 38 ye çikti ve burnu akması.
üstünü açık tutuyoruz düşsün diye.
eşim de bana kızıyor çocuğu sen hasta ettin soğuk havada dişariya çikarttin diyo. suçunu bana ve ailemde ariyor
bakan kv.. onlara bişey dediği yok
acayip firçaladim...
o kadar pimpirikli ki
hiç sevemiyorum eşimin bu huyunu. bişey oldu mu dank ediyor.

onu gün içinde hiç ekmek yemeyerek dengeledim

Geçmiş olsun canm rabbim şifa versin işte tipik erkekler

Gunaydin kizlar ben fena grip oldum biyandan hapsur biyandan burnumu tut biyandan cocuklarla bogus dun fazla ugrayamadim islerim vardi birazda bugunde biraz temizlik yapicam sonraDa bi dr yolu gozukuyor bize bakalim
geçmiş olsun bu havalarda salgın var hemen hemen herkes hasta

Geçmiş olsun canm rabbim şifa versin işte tipik erkekler
evet benim eşim böle hasta oldu mu suçu bana atiyor.
geçen bi hafta izindeydim..
hergün dişari çikarmişim güyaa.
yok dedim ya gelmek istemiyor parktan çikmak istemiyo zorla eve getirdim kızı..
parka da götürmek yokmuş..
sinir ediyor..
bide annemlere birakiyoruz onlarada suçluyor.
kendi ailesine bişey dediği yok işte ben kavgasini yaptım.

ay hiç güleceğim yoktu ya doğru diyorsun hata bizde taze gelinim ya ondan mı bu beklenti sevgi pıtırcıklığı acaba

Bekleriz biz, ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama bizim 2 yıl oldu hala bekliyorum bazı şeyleri unutacağını bile bile :) evlilik yıldönümünü, doğum gününü unutmasın da gerisine fazla takıkma

Canım fatimecim lütfen daha düzenli dengeli ve biraz daha fazla yer misin sütün kesilecek diye korkuyorum İnan menülerin çok az canım.
Canım çerez kuru incir ceviz ye bol bol bunların yağına takılma cevizin yağı çok sağlıklı hem sana hem bebeğine iyi gelir

Tamam canım, dikkate alacağım söylediklerini.. Önerilerin için teşekkür ederim..

Off kötü olmuş. Dikkat et kendine..
Zorla oruç tutman zaten doğru değil bu halinle.. Ben de geçen Ramazan tutamadım hamilelikten dolayı ama bekliyorum, ne zaman iyi hissedersem ancak o zaman tutabilirim..

15 dk leslie yaptim az ama hic yapmamaktan iyidir

Tabi ki de iyi..
Az diye yapmamazlık etme, zamanla artır..

Sabahları hiç iştahım olmuyor, zorlayınca da midem bulanıyor..
Sabah yemeyip diğer öğünleri iyi yiyeyim diyorum ama onu da pek beceremiyorum..
Bugün biraz iyiyim, inşaAllah akşama güzel bir menü yazacağım..

Karabuğdayı haşlıyorum canım.. Azıcık tereyağı ve tuz koyuyorum..
Etli sos ve yoğurtla güzel oluyor..
İnşaAllah gelir o güzel eksi, bu kadar kilo vermeye adapte olmuşken çok üzülürüm veremezsem..
Dün kv gelmişti, sevdiğim çikolatalardan getirmiş, diyet demedim de alerjimi bahane ederek yemedim, hala da yemedim, yememekte kararlıyım

Gunaydin kizlar ben fena grip oldum biyandan hapsur biyandan burnumu tut biyandan cocuklarla bogus dun fazla ugrayamadim islerim vardi birazda bugunde biraz temizlik yapicam sonraDa bi dr yolu gozukuyor bize bakalim

Günaydın canım..
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.. Çocuklarla hastalık zor oluyordur..

Ahh kuzummm cok gecmis olsun bu aylar cok kotu herkes bole yaa esinde yani dun arkadaslarla onu konustuk cocuk dusse hemen anneler suclu oluyor sen nerdeydin napiyodun neden bakmiyon bla bla bla takma bosver.
Hadi bakalim mutlu gunler size kuzular.
Geçmiş olsun canm
geçmiş olsun bu havalarda salgın var hemen hemen herkes hasta
Sagolun kizlar cocuklardan gecti yavas yavas ilerliyodu dun hiz verdi
Sagol canim bide ole deniyim bakim ben suya basiyorum aksmdan ole yiyorum

Kozmogirl17 cnm esim cok tesekkur ederim duan icin
Cok gecmis olsun. Bu havalar cok tehlikeli ihmal etme bir an evvel git doktoruna. Evdede yapabilirsen balli limonlu elmali zencefilli ilik su yap ic. Gribe cok iyi gelir
Sagol kuzum Gitmistim daha gribim yeni baslarken ama verdigi ilac bana baya bi dokundu mide bulantisi yapti elim ayagim bosaliyor icince bugun yine giderim buyuk ihtimal ama

hasta olunca bana bunu yapıyor.
her zamanki gibi
çocuk hiç hasta olmasinmiş.
parka gitmeyecekmişşşş
miş miş..
çocuğu eve hapise mi çevireyim..
aşiri halde pimpirikli..
kaynanam bile oğluna kızıyo bu davranişlara..
her zamanki gibi beni ve annemlere suçlar.
neymiş çocuğa iyi bak.. bişey olmasindan korkuyorum diyor.
eve geldim o konuya girişmedik telefonda ettim çünkü.

1 ekim menun ayyy ekim gelmis resmen simdi farkettim.

Sabah misafirlikteydim aksamkide misafirlikteydi ve saat 3 tu aksam yemegi dedigim sonra eve gidince aciktim 6 gibi ekmek arasi yaptim saralle yedim bi avuc kadardi ekmekte yani 1 buyuk dilim vardir.gece yine krizim tuttu acili eti crax gecti elime onu yedim uyudum sonra spor aktif bisey gok ama bahsettigim gibi ev merdiveliydi benimde in cik yapan ve yapmaya calisan iki veletim vardi baya bi hareket halindeydim

Kizlar bu yediklerimle alakalimi bilmiyorum ama bbugun cokkkk sis hissediyorum kendimi yani karnim goguslerim elim yuzum bile dunden beri rahatsiz ediyor beni sisligi muhtemelen gecikmemin sebebi olsamda rahatlasam regl bugunde arti geldim zaten morelim bozuldu bugun dikkat ederim ama bu sislik nolcak bilmiyorum
Dun suyuda 1 .5 anca olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…