- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Benim esimde cocuga hava ver dedi bronsiti var bu ara tam grip oldu bronsite tam donmedi ama nefesi zorluyor biraz oynayinca belli gecen aksam ver dedi iste bende veemedim unuttum acikcasi evde de degildik aksam firca atiyor bana niye vermedin diye agzim burnum akiyor ayakta zor duruyom mutfakta ona yemek hazirliyom vermedim dedim napim ver sen cok istiyorsan dedum sonuc muuu ben verdim yinehasta olunca bana bunu yapıyor.
her zamanki gibi
çocuk hiç hasta olmasinmiş.
parka gitmeyecekmişşşş
miş miş..
çocuğu eve hapise mi çevireyim..
aşiri halde pimpirikli..
kaynanam bile oğluna kızıyo bu davranişlara..
her zamanki gibi beni ve annemlere suçlar.
neymiş çocuğa iyi bak.. bişey olmasindan korkuyorum diyor.
eve geldim o konuya girişmediktelefonda ettim çünkü.
Canim nwden duzenli beslenme ye gecmiyorsun bole orucla az yemeyle yada yememeyle verdigin kilolardan sana zaten yarar gelmez duzenli beslenmeye gecince hepsini geri alirsin sabah kahvaltini yap ara ogunlerini ye aksam oglen atlama ogunleri ni az ye sık ye bole inan daha cok kalici kilo verirsinIKI Gunudr hem yediklerim hem saglik olarsk hic iyi degilim kizlar pzartesi sabah normal kahvaltimi ettim disari ciktigimiy icin saat 4 te cok kötü kendimi kaybederek buyuk bi patates kuzartnasi yedim o da yetmezmis gibi eve gelince 18.30 da bi kase seeksiz ama sonucta meyveleeden gelen sekeri olan asure yedim saliya gelirsek sabahtan sonra bayginlik gecirfgim icin
Yine saat 15 gibi 2 kasik yesilmercimekli bulgur pil
4 kasik sulu köfte 3 kasik yogurt yedim
19 dads cocuklaraönceki gün seleriz unsuz yagsiu muzve hindistancevizinden kel yedim iki dilim
kafam öyle karışık ki yani Salı gününe bakarsak aslında çok kötü beslenmeden beslenmedim ama aralıklı oruca yani sabah ve akşam beslenme tarzına uygun değil ben de kafamı ona Taktığım için sanki çok kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum Bugün de çok kötü bir baş agrısıyla uyandım iki gündür zaten evde olmadığım için ortalık berbat böyle hersey üst üste moralim cok bozuk hicbşrsey yapasım gelmiyor icimden kızlar bana bi el atın kayıp gitmek istemiyorumKozmogirl17 Yawrukush Dahlia_
Kalk hadi bi sicak dus al bi silkelen guzel bi cay demle bi kahvaltini yap asureleri unut kafandan cikar cocuklara ydir cokmu var daha ipun ucunu yakalayalim hadi hep berabwrBurdan uzaklaşımca yzamayınca giremeyince insan gevsiyo bilşyorum ama öyle kolum kalkmıyor öyle moralim bozukli birakın diyet yapmayınyemek yapıcak halim bilenykk sabah cocuklarınokula tost yapıp gönderdşm kendimde sırf ac kalmayım süt verşyorum dşye 3-4 kasık sekersiz asureden yedim bitmedi su asure veeifek kimseyş de bulamadım cok kızıyprummkendime böyle yapınca cok((
Evet canim, bu nadide gunlerden ekleme yapmamistim hic. Genlde doymayip ekleme yapiyorum. Son 2 haftam bu menulerde sonra hep denemek istedigim ketozenik diyeti denemek istiyorum.Gunaydin canim simdi bu menu 1000 kalorilikmi baya guzel geldi gozume
Ee kuzum bende senle ayni durumdayim gece tam daliyorum biri kalkiyor tam daliyorum biri kalkiyor bak yanliz ben degilim benim gibi tum anneler deyip avutuyorum kendimi biraz disari ciksan birakcak kimse yokmu nefes almaya ihtiyacin var bence senin git bi alisverris yap biseyler al kotu enerjini at uzerindenYok canım biti cok sulur bu aralar nenduzenli uykum var ne yemegim gece 12 de yatabilşuorum zayen sabaha kadat kav kere kalkıyorum bşrde sabah 6 da en buyugunden baslıyarak uyanıyorlar heralde uykusuzluk yorgunluk iyice sinir yaptı bende yaaa ceki düzen vermem lazım kendime( Kozmogirl17
Menude guzelmis ama eklemede olmayinca ohhh gitsin kilolarEvet canim, bu nadide gunlerden ekleme yapmamistim hic. Genlde doymayip ekleme yapiyorum. Son 2 haftam bu menulerde sonra hep denemek istedigim ketozenik diyeti denemek istiyorum.
Biz de burda gunese hasret kaldik canim, basladik yine vitamin d almaya, hergun bulutluBugunleede sicak gidiyor hava kuzum bide ev gunes alkyor oglenden sonra baya sicak oluyor
Canim kelegi biz tursu yapiyoruz olemi yiyorsun sende.
Dularimiz seninle esim her ne sıkintı varsa yjregini ferah tut hersey duzelcek onu dusun.
yemedin dimi yok yok yemedin yememelisin.
Baya baya duzelme var menunde canim ama balli kahveye devam
Allah korumus canim cok xor bu isler allah yardimciniz olsun gonlunuze gore bi ev nasip etsin.
Guzel hadi bakalim bu hafta eksi gelicek.
Bi gunden bisi olmaz hemen topla kendini duzelt menulerini duzeltmezsen asil ipin ucu kacar.
Bende yiyodum karabugday bitti almadim daha alicam yine ama kurtarivi gercekten haslayipmi yapiyosun suyamj basip yiyorsun tek
Cok az yemissin ama yine daha saglikli beslenmissin senden cok guzel bi eksi gelcek
Bende kisi severdim cocuklardan once simdi yaz daha iyi gibi sanki bi atlet giydor dolansin cocuklar bole ust ustte lahana gibi giydir bi ton esya yanima al ayy
Ohhh mis gibi benim ole bi luksum kalmadi durmuyolar yatakta kaciveriyorlar
Harika ozamn cumaya dahada inersin.su 2 kasik tereyagini nasil yedin kuzu yaa
Sigara boregi var ama goze batmiyor guzsl menu
Canim dikkat et kendine zaten birden gitmesi onemli degil yavas yavas gitsin geri helmesin bidaha.
insallah canim, kac gyundur dikkat ediyorum ama spor yapmiyorum bir sislik var uzerimde.Menude guzelmis ama eklemede olmayinca ohhh gitsin kilolar
Hadi ya okadarmi hicmi acmiyor hava ya bizim buranin gunesife hasta ediyor iste hava bi kotu bi iyi herkes hasta bendeBiz de burda gunese hasret kaldik canim, basladik yine vitamin d almaya, hergun bulutlu
Yaa bende nasil sisim nasil sisim resmen etlerimi koparip atasim varinsallah canim, kac gyundur dikkat ediyorum ama spor yapmiyorum bir sislik var uzerimde.
Afiyet olsun canim, aman dikkat.Su dakika itibariyle caydanligimi yakiyormusum valla tee 9 da demledim cayi hala icemedim biliyomusunuz daha simdi kahvaltimi yapicam insallah
Aynen sanki pompayl;a sisrilmis gibiyim allah allah regli oncesi ondan galiba aa cok kotyu bir hissYaa bende nasil sisim nasil sisim resmen etlerimi koparip atasim var
ketozenik diyeti nasıl oluyor ben anlayamadim onu.Evet canim, bu nadide gunlerden ekleme yapmamistim hic. Genlde doymayip ekleme yapiyorum. Son 2 haftam bu menulerde sonra hep denemek istedigim ketozenik diyeti denemek istiyorum.
Ahh kuzummm cok gecmis olsun bu aylar cok kotu herkes bole yaa esinde yani dun arkadaslarla onu konustuk cocuk dusse hemen anneler suclu oluyor sen nerdeydin napiyodun neden bakmiyon bla bla bla takma bosver.
Hadi bakalim mutlu gunler size kuzular.
Sagolun kizlar cocuklardan gecti yavas yavas ilerliyodu dun hiz verdi
Sagol canim bide ole deniyim bakim ben suya basiyorum aksmdan ole yiyorum
IKI Gunudr hem yediklerim hem saglik olarsk hic iyi degilim kizlar pzartesi sabah normal kahvaltimi ettim disari ciktigimiy icin saat 4 te cok kötü kendimi kaybederek buyuk bi patates kuzartnasi yedim o da yetmezmis gibi eve gelince 18.30 da bi kase seeksiz ama sonucta meyveleeden gelen sekeri olan asure yedim saliya gelirsek sabahtan sonra bayginlik gecirfgim icin
Yine saat 15 gibi 2 kasik yesilmercimekli bulgur pil
4 kasik sulu köfte 3 kasik yogurt yedim
19 dads cocuklaraönceki gün seleriz unsuz yagsiu muzve hindistancevizinden kel yedim iki dilim
kafam öyle karışık ki yani Salı gününe bakarsak aslında çok kötü beslenmeden beslenmedim ama aralıklı oruca yani sabah ve akşam beslenme tarzına uygun değil ben de kafamı ona Taktığım için sanki çok kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum Bugün de çok kötü bir baş agrısıyla uyandım iki gündür zaten evde olmadığım için ortalık berbat böyle hersey üst üste moralim cok bozuk hicbşrsey yapasım gelmiyor icimden kızlar bana bi el atın kayıp gitmek istemiyorumKozmogirl17 Yawrukush Dahlia_
Canim ben 16 sinda olmustum cok oldu gecti olmadim sinirlerim bozuldu iyice valla benim anca 60 a inmem lazimki tikir tikir olim okadar sistimko iki gundur parmagima yuzugum bile sikiyorAynen sanki pompayl;a sisrilmis gibiyim allah allah regli oncesi ondan galiba aa cok kotyu bir hissyani seni cook iyi anliyorum canim. Senin de mi regli oncesi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?