Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

IKI Gunudr hem yediklerim hem saglik olarsk hic iyi degilim kizlar pzartesi sabah normal kahvaltimi ettim disari ciktigimiy icin saat 4 te cok kötü kendimi kaybederek buyuk bi patates kuzartnasi yedim o da yetmezmis gibi eve gelince 18.30 da bi kase seeksiz ama sonucta meyveleeden gelen sekeri olan asure yedim saliya gelirsek sabahtan sonra bayginlik gecirfgim icin
Yine saat 15 gibi 2 kasik yesilmercimekli bulgur pil
4 kasik sulu köfte 3 kasik yogurt yedim

19 dads cocuklaraönceki gün seleriz unsuz yagsiu muzve hindistancevizinden kel yedim iki dilim
kafam öyle karışık ki yani Salı gününe bakarsak aslında çok kötü beslenmeden beslenmedim ama aralıklı oruca yani sabah ve akşam beslenme tarzına uygun değil ben de kafamı ona Taktığım için sanki çok kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum Bugün de çok kötü bir baş agrısıyla uyandım iki gündür zaten evde olmadığım için ortalık berbat böyle hersey üst üste moralim cok bozuk hicbşrsey yapasım gelmiyor icimden kızlar bana bi el atın kayıp gitmek istemiyorum Kozmogirl17 Yawrukush Dahlia_

Benim esimde cocuga hava ver dedi bronsiti var bu ara tam grip oldu bronsite tam donmedi ama nefesi zorluyor biraz oynayinca belli gecen aksam ver dedi iste bende veemedim unuttum acikcasi evde de degildik aksam firca atiyor bana niye vermedin diye agzim burnum akiyor ayakta zor duruyom mutfakta ona yemek hazirliyom vermedim dedim napim ver sen cok istiyorsan dedum sonuc muuu ben verdim yine

Burdan uzaklaşımca yzamayınca giremeyince insan gevsiyo bilşyorum ama öyle kolum kalkmıyor öyle moralim bozukli birakın diyet yapmayınyemek yapıcak halim bilenykk sabah cocuklarınokula tost yapıp gönderdşm kendimde sırf ac kalmayım süt verşyorum dşye 3-4 kasık sekersiz asureden yedim bitmedi su asure veeifek kimseyş de bulamadım cok kızıyprummkendime böyle yapınca cok ((

Canim nwden duzenli beslenme ye gecmiyorsun bole orucla az yemeyle yada yememeyle verdigin kilolardan sana zaten yarar gelmez duzenli beslenmeye gecince hepsini geri alirsin sabah kahvaltini yap ara ogunlerini ye aksam oglen atlama ogunleri ni az ye sık ye bole inan daha cok kalici kilo verirsin

Kalk hadi bi sicak dus al bi silkelen guzel bi cay demle bi kahvaltini yap asureleri unut kafandan cikar cocuklara ydir cokmu var daha ipun ucunu yakalayalim hadi hep berabwr

Yok canım biti cok sulur bu aralar nenduzenli uykum var ne yemegim gece 12 de yatabilşuorum zayen sabaha kadat kav kere kalkıyorum bşrde sabah 6 da en buyugunden baslıyarak uyanıyorlar heralde uykusuzluk yorgunluk iyice sinir yaptı bende yaaa ceki düzen vermem lazım kendime ( Kozmogirl17

Gunaydin canim simdi bu menu 1000 kalorilikmi baya guzel geldi gozume
Evet canim, bu nadide gunlerden ekleme yapmamistim hic. Genlde doymayip ekleme yapiyorum. Son 2 haftam bu menulerde sonra hep denemek istedigim ketozenik diyeti denemek istiyorum.

Ee kuzum bende senle ayni durumdayim gece tam daliyorum biri kalkiyor tam daliyorum biri kalkiyor bak yanliz ben degilim benim gibi tum anneler deyip avutuyorum kendimi biraz disari ciksan birakcak kimse yokmu nefes almaya ihtiyacin var bence senin git bi alisverris yap biseyler al kotu enerjini at uzerinden

Evet canim, bu nadide gunlerden ekleme yapmamistim hic. Genlde doymayip ekleme yapiyorum. Son 2 haftam bu menulerde sonra hep denemek istedigim ketozenik diyeti denemek istiyorum.
Menude guzelmis ama eklemede olmayinca ohhh gitsin kilolar

Biz de burda gunese hasret kaldik canim, basladik yine vitamin d almaya, hergun bulutlu

1 ekim emnum
09:00_ 2 kucuk top seklinde yulafli sutlu findikli karisim ve uzerine yogurt.
12:00_ 1 kase pancar corbasi, 1 kase lahana salatasi, 2 yk kadar kuskus haslama, 4 yk kadar sebze yemegi.
16:00_ avuc ici kadar hindistan cevizli, kakaolu kek cok lezzetliydi.
18:30_ yarim avuc ici kadar et, 1 kaseden az yogurt, 3 yk kadar pirinc haslama.

su: 3 litreye yakn ictim
spor: kizim bisiklete bindi ben de yaninda kostum 15 dk kadar
Yawrukush Kozmogirl17

Canım Senin yaptığın genelde diyet menülerinde olan..
Ben ama pilav yapar gibi pişiriyorum, suda olunca tatsız tuzsuz birşey oluyor, böyle normal yemek gibi, tadı da güzel yani yiyebilen için :)

Çok kasıyorsun kendini, biraz rahat ol..
Normal beslenmene dön bence, normal derken zaten burada olduğun sürece neler yiyip neleri yememen gerektiğini öğreniyorsun..
Ona uygun menüler çıkar kendine..
Genel olarak da sıkılmış, bunalmıçsın belli.. Kendini iyi hissettirecek birşeyler mi yapsan acaba?
Dün ben de kötüydüm, boğuluyordum resmen evde.. Minnakla dışarı da çıkamıyoruz.. Bütün gün evde, gece uykusuz, hergün yorgun halsiz dolanıyorum evin içinde.. Gelip giden var yine sağolsunlar ama bunaldım, yoruldum 1 ayda.. Ağrılarım da var diye iyice depresyon havasındayım :))
Topla sen de kendini, bırakınca gidiyor gerçekten, sonra toparlanması daha zor oluyor..

Aynen sanki pompayl;a sisrilmis gibiyim allah allah regli oncesi ondan galiba aa cok kotyu bir hiss yani seni cook iyi anliyorum canim. Senin de mi regli oncesi acaba?
Canim ben 16 sinda olmustum cok oldu gecti olmadim sinirlerim bozuldu iyice valla benim anca 60 a inmem lazimki tikir tikir olim okadar sistimko iki gundur parmagima yuzugum bile sikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…