Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi yaptın..
Çok şükür iyiyim ben de..
Geçen gün aklımdaydın bir yazayım dedim ama hafıza kalmadı ki, her şeyi unutur oldum
olur öyle anne olmak kolay mı ömürlü olsun bu arada sağlıkla yetiştirmek nasip olsun hayırlı evlat olsun

Selam kaptanim, nasilsin , seni gormek ne guzel
Gorusmeyeli keyfin, sagligin yerinde mi?
CANım benim iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın benim içinde aynı şekilde özlemişim sizleri
Çok şükür ufak bir grip harici iyiyim canım ancak kendime geldim gittiğimden beri esasen artık ipin ucu kaçtı tutamıyorum başlamam gerek diyete ama nasıl olacak hiç bilemiyorum sanki başaran ben değilim puan hiç birşey yapamıyorum

olur öyle anne olmak kolay mı ömürlü olsun bu arada sağlıkla yetiştirmek nasip olsun hayırlı evlat olsun

Çok teşekkür ederim canım benimm

Geçmiş olsun..
Sen buraları özlemişsin anlaşılan :) Özledikce yemişsin
Dönmek ister misin?

İnşallah canm cok istiyorum 65 kilo olmayı
Ya bende hatta 60 li hallerimi daha cok ozluyorum. Gobek falan yoktu ne giysem yakisiyordu. Simdi hep bol giyinmeye calisiyorum ki etlerim fiskirmasin diye.
Aynaya bakmak istemiyordum artik
Ama niyet ettik gerisi gelecek insallah
Bizim elimizde sonucta kilolu yada zayif olmak ...

Dün menümü yazmadım, gerçi yazacak pek birşey de yok..
Kötü birgün geçirdim, yorgun ve sinirliydim, akşam da üstüne eşimle kavga edince pek birşey yiyemedim..
Bütün gün 1 kase çorba, 1 elma, 1 mandalina yedim.. 1 litre de su içtim o kadar

Bugün de yemek yapmadım, kayınvalidem gönderecekmiş, bakalım ne çıkarsa bahtıma
Ben gidip salatamı falan hazırlayayım bari..

Aynen geniş giyiyioz ki belli etmesin inşallah gelir gerisi azim ettik bakalım artık. Bizin elimizde ama işte benm pko dan dolayı cok zor gidiyor bakalım inat ettim zayıflayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…