Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar hepinizden özür diliyorum uzun bir aradan sonra burdayım. hafta sonu gez me ler kayınvalide yemegi düğün yemeği derken kilo 60 foto unutmuşum
Canim hosgeldin tekrardan bende sana yazicaktim simdi nerlerdesin diye foto cumalari canim onu da unutmusun kuzum

İnşallah kaptanım
Cuma sınav var ona çalışıyoruz bir yandan
Dualarınızı beklerim

İyileşemedim ama yatamıyorum da canım tam sınav haftam
Ay o kadar komik ki

Kusma vs geçti derken grip oldum
Allerjim azdı
Uçuk çıkardım

Bağışıklık sistemim beni yarı yolda bıraktı resmen

Ama kötü değilim çok
Peçeteyle geziyorum sürekli elimde

Ustune bide regl gelir tam olur kuzum mevsim degisikligi grip alerji dikkat et kendine sinavlarinda basarilar

Bikere hastalik geliyor gitmek bilmiyor kuzum bizde kullandik kortizonlu krem gecer gibi oldu sonra yine kizardi pisik gibiydi bizimki nisasta surmeye basladim gecti demekki terliyomustu kuzum islak kaldikca aziyormustu kuruttu resmen nisasta yoksa biz bugun dr a gidicektik tekrardan boynu kipkirmiziydi resmen yavrumun simdi kurudu baya baya

Eklentiler

• 20191007_103621.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 44
Canım iyiyim çok şükür koşturmaca devam işte değişiklik yok
ALLAH şifa versin canım ya
Gunaydin hanimlar,guzel bir hafta olur umarim. Sabah tartildim ilk fotom insallah gunler gectikce saglikla düser kilolar
Eki Görüntüle 2542983
Bol eksiler Canım inşallah
Günaydın kızlar hepinizden özür diliyorum uzun bir aradan sonra burdayım. hafta sonu gez me ler kayınvalide yemegi düğün yemeği derken kilo 60 foto unutmuşum
DEvamı eksilere inşallah
Hiç yerimden kalkmak istemiyorum ama yemek yapmam lazım, mutfağı, yatak odasını toplicam daha
Gidip bir ucundan başlayayım bari
Klasik bir Türk kadını aynı hepimiz

nişaştayı nasıl yapıyorsunuz?
hangi nisastayi kullaniyorsunuz?
bizim kızda çikolataya alerji var itinayla yiyor. vermesem aliyor oradan.. çok yayılmadi bu hastalıktan sonra yayıldı sırtında heryere..
el ayak hastalığı deniyor.
3 yaşında ilk defa böle şeyi gördüm
zaten ufak tefek oluyor geçiyordu.
bu başka
size geçmiş olsun

KUŞUMmmmm nerdesin sen gördüğüme çok sevindim seni çok merak ettim

Kıprıslım nasılsın özlemişim vallahi yaaaaaa

Hmmm bizimki o kadar degil bi uerinde sadece oda pisikmis buyuk ihtimaalle nisasta pudra gorevi gordu kuru tuttu anca kurudu kizarikligi normal misir nisastasi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…