Canim hosgeldin tekrardan bende sana yazicaktim simdi nerlerdesin diye foto cumalari canim onu da unutmusun kuzumGünaydın kızlar hepinizden özür diliyorum uzun bir aradan sonra burdayım. hafta sonu gez me ler kayınvalide yemegi düğün yemeği derken kilo 60 foto unutmuşum
Dikkat et huzurcum listede oldugunu unutma aman diyim kilolar gelmesin geriYok ya aslinda ciksrmadim ama bu ara herked evfe surekli yeme halindeyiz bir duzen tutturamadim bugun tekrar ikiye dönmek istiyorum
Son esim nasilsin bugun kac geldinGunaydin kizlar
Yogun bir haftaya basladik yine.
Gecen haftayi 73.6 kilo ile bitirmistik. Bakalim bu hafta neler olacak. Bende 60 lara bir dussem nasil sevinirim
@Harpy yakin zamanlarda unlendi, tatile gidiyordu tarti oncesi kil-tuy birakmadi
Senin bahsettigin uye cheguevara idi sanirim busem
Nasil oldun sen, kotu musun, grip misin?
Mesela 30dk utu yaptin hoop 60puan.
Ya da 1saat yemek pisirdin hoop 120 puan.
Ya da 1 saat temizlik-ortaligi toplama yaptin hoop 120 puan.
Dakikasini aklinda tutman yeterli canim..
Canim esinle tatliya baglamissiniz cok sevindim, yorgunluk, bebis derken tartisma oluyor.
Pita ekmegi iste bu.
Eki Görüntüle 2542554
Odulun olsun canim profiterol :)
Afiyet olsun..
Filizim dikkat et kendine, sicak bir seyler ic , insallah gecer hemen...
Ah canim aklim sende, sesinde cikmayinca epey sure dedim hasta galiba bizim kiz..
Ilaclari ic, grip icinde sicak seyler ic, ihlamur vs.
Hemen ayaga kalkarsin insallah, mevsim gecislerine dikkat et canim, okulunda agir, biran evvel toparlanmalisin...
Canim otururken, hatta uyuyrken bile kalori harciyoruz.
Ki ev islerinde de aktif enerji harciyoruz, oyuzden kac dakika yaptigini hesap et puanini hesapla canim :)
Canim oldugun yerde tek tek dizlerini karnina dogru cekerek kosuyormus gibi yapma egzersizi :)
@LaMademoiselle gamzecim nerlerdesin neden gelmiyorsun umarim iyisindir
fayfeyfiy nasil oldun kuzum.En son rahatsizdin.
@DeryaOnDiet bu haftada menuler devam dimi 1000 kalorilikgecen hafta regl haftanmiydi kki sabitt geldin yoksaz kacamaginmi coktuu☺
@Derya_the_queen canim evine indin mi kavustun mu yavrularina allah bidaha ayirmasin.
@Hulyaa23 @selsalan @MelegimkorusunUcyuzbesyuz sizler nasilsiniz kuzular
@MigiMadid canim seytanin bacagini kirdin bole devam ,yavrun nasil oldu atesi iyi mi simdi.
@AKovser canim gunaydin nasilsin rahat uyanabildin mi
@gogo2405 ablacim neden bole oldu iyi gidiyordun ,ozletme kendini.
madamesnow canim sen nasilsin yogunluklarin nasil ,Diyetle aran nasil.
@stitch ozlendin kuzum.Ugramadin bu ara duramazdun sen bizsiz.
@haeshin bu hafta cok iddali goremedim kuzum seni sporla aran nasıl.
Yawrukush kaptanim sen nasilsin aras ve akın pasa nasıllar.
@Akrrep canim sende cok girmiyosun su sira nasilsin.
Ustune bide regl gelir tam olur kuzum mevsim degisikligi grip alerji dikkat et kendine sinavlarinda basarilarİyileşemedim ama yatamıyorum da canım tam sınav haftam
Ay o kadar komik ki
Kusma vs geçti derken grip oldum
Allerjim azdı
Uçuk çıkardım
Bağışıklık sistemim beni yarı yolda bıraktı resmen
Ama kötü değilim çok
Peçeteyle geziyorum sürekli elimde
Bikere hastalik geliyor gitmek bilmiyor kuzum bizde kullandik kortizonlu krem gecer gibi oldu sonra yine kizardi pisik gibiydi bizimki nisasta surmeye basladim gecti demekki terliyomustu kuzum islak kaldikca aziyormustu kuruttu resmen nisasta yoksa biz bugun dr a gidicektik tekrardan boynu kipkirmiziydi resmen yavrumun simdi kurudu baya bayaa
çok şükür ateşi atlattık.
ısılık oldu. vucudunda yüzünde sivilce gibi yayıldı.
antibiyotikten oldu bu ilaç kıza dokundu.
bi daha vermedim biraz geçmeye başladi
dün de acile gittik karitzonlu krem verdi doktor az sür fazla sürme deyince eşim doktora güvenmedi almadik.
Canım iyiyim çok şükür koşturmaca devam işte değişiklik yok@LaMademoiselle gamzecim nerlerdesin neden gelmiyorsun umarim iyisindir
fayfeyfiy nasil oldun kuzum.En son rahatsizdin.
@DeryaOnDiet bu haftada menuler devam dimi 1000 kalorilikgecen hafta regl haftanmiydi kki sabitt geldin yoksaz kacamaginmi coktuu☺
@Derya_the_queen canim evine indin mi kavustun mu yavrularina allah bidaha ayirmasin.
@Hulyaa23 @selsalan @MelegimkorusunUcyuzbesyuz sizler nasilsiniz kuzular
@MigiMadid canim seytanin bacagini kirdin bole devam ,yavrun nasil oldu atesi iyi mi simdi.
@AKovser canim gunaydin nasilsin rahat uyanabildin mi
@gogo2405 ablacim neden bole oldu iyi gidiyordun ,ozletme kendini.
madamesnow canim sen nasilsin yogunluklarin nasil ,Diyetle aran nasil.
@stitch ozlendin kuzum.Ugramadin bu ara duramazdun sen bizsiz.
@haeshin bu hafta cok iddali goremedim kuzum seni sporla aran nasıl.
Yawrukush kaptanim sen nasilsin aras ve akın pasa nasıllar.
@Akrrep canim sende cok girmiyosun su sira nasilsin.
ALLAH şifa versin canım yaa
çok şükür ateşi atlattık.
ısılık oldu. vucudunda yüzünde sivilce gibi yayıldı.
antibiyotikten oldu bu ilaç kıza dokundu.
bi daha vermedim biraz geçmeye başladi
dün de acile gittik karitzonlu krem verdi doktor az sür fazla sürme deyince eşim doktora güvenmedi almadik.
Bol eksiler Canım inşallahGunaydin hanimlar,guzel bir hafta olur umarim. Sabah tartildim ilk fotom insallah gunler gectikce saglikla düser kilolar
Eki Görüntüle 2542983
DEvamı eksilere inşallahGünaydın kızlar hepinizden özür diliyorum uzun bir aradan sonra burdayım. hafta sonu gez me ler kayınvalide yemegi düğün yemeği derken kilo 60 foto unutmuşum
Klasik bir Türk kadını aynı hepimizHiç yerimden kalkmak istemiyorum ama yemek yapmam lazım, mutfağı, yatak odasını toplicam daha
Gidip bir ucundan başlayayım bari
nişaştayı nasıl yapıyorsunuz?Bikere hastalik geliyor gitmek bilmiyor kuzum bizde kullandik kortizonlu krem gecer gibi oldu sonra yine kizardi pisik gibiydi bizimki nisasta surmeye basladim gecti demekki terliyomustu kuzum islak kaldikca aziyormustu kuruttu resmen nisasta yoksa biz bugun dr a gidicektik tekrardan boynu kipkirmiziydi resmen yavrumun simdi kurudu baya baya
Valla bugun tartilamadim. Kizim beni emzik niyetine kullandigi icin onu emdirip kostur kostur ciktim evden.Son esim nasilsin bugun kac geldin
KUŞUMmmmm nerdesin sen gördüğüme çok sevindim seni çok merak ettimIyi aksamlar kizlar
Menum
09.00 1.5 haslanmis yumurta,yesillik,
3-4 kasik yumurtasiz menemen
Biraz parmesan
12.00 7 badem ,sutlu kahve
16.00 turlu (patatesde vardi),cacik
2.5 litre su
Bayanlar yarin sporada baslicam yapamadim aklim yemekte biraz halsizim
Kıprıslım nasılsınBu selam kuzular dünkü menümü yazmaya fırsat olmadı.. Tam işlerimi bitirdim oturabilirim artık dedim bi baktım saat 1 olmuşE artık yatayım bari çok oturdum gitti yattım sonra. Malum bizim mesai de erken başlıyor.
Sabah
2 yumurta az tereyağında tek göz (aslında 2 göz oluyor.)
1 dlm tbe
15 kadar zeytin
Öğlen
İçi alınmış sosisli ekmeğine tonbalıklı sandviç
Akşam
3 sk patlıcan yemeği kıymalı
1sk pirinç pilavı
(Geldik zurnanın zırt dediği yere)
Araaaaaa
1 avuç üzüm
2 kare bitter
Yarımkase aşure
Spor yok ev işi var biraz yemek falan ama tabi saattutmadım..
Yarın öğrencilerim gelecekİngilizce dersleri başlıyor
Hosgeldiniz neden kabul etmesin kapimiz herzaman acik
Hmmm bizimki o kadar degil bi uerinde sadece oda pisikmis buyuk ihtimaalle nisasta pudra gorevi gordu kuru tuttu anca kurudu kizarikligi normal misir nisastasi canimnişaştayı nasıl yapıyorsunuz?
hangi nisastayi kullaniyorsunuz?
bizim kızda çikolataya alerji var itinayla yiyor. vermesem aliyor oradan.. çok yayılmadi bu hastalıktan sonra yayıldı sırtında heryere..
el ayak hastalığı deniyor.
3 yaşında ilk defa böle şeyi gördüm
zaten ufak tefek oluyor geçiyordu.
bu başka
size geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?