Kozmik kaptanım spor anca yarın akşam başlayabileceğim evde misafir var ama bugün aralıksız 9 saat ders anlattım ve teneffüsler hariç hiç oturmadım buna da bir puanlama isterim valla@LaMademoiselle gamzecim nerlerdesin neden gelmiyorsun umarim iyisindir
@fmad nasil oldun kuzum.En son rahatsizdin.
@DeryaOnDiet bu haftada menuler devam dimi 1000 kalorilikgecen hafta regl haftanmiydi kki sabitt geldin yoksaz kacamaginmi coktuu☺
@Derya_the_queen canim evine indin mi kavustun mu yavrularina allah bidaha ayirmasin.
@Hulyaa23 @selsalan @Melegimkorusun @Ucyuzbesyuz sizler nasilsiniz kuzular
@MigiMadid canim seytanin bacagini kirdin bole devam ,yavrun nasil oldu atesi iyi mi simdi.
@AKovser canim gunaydin nasilsin rahat uyanabildin mi
@gogo2405 ablacim neden bole oldu iyi gidiyordun ,ozletme kendini.
@madamesnow canim sen nasilsin yogunluklarin nasil ,Diyetle aran nasil.
@stitch ozlendin kuzum.Ugramadin bu ara duramazdun sen bizsiz.
haeshin bu hafta cok iddali goremedim kuzum seni sporla aran nasıl.
Yawrukush kaptanim sen nasilsin aras ve akın pasa nasıllar.
@Akrrep canim sende cok girmiyosun su sira nasilsin.
Canım aramıza hoş geldin disiplinli bir şekilde diyetini uygularsan harika kilo vereceksin burada.Gunaydin hanimlar,guzel bir hafta olur umarim. Sabah tartildim ilk fotom insallah gunler gectikce saglikla düser kilolar
Eki Görüntüle 2542983
Terden oluyor evet ben de de oluyor çok sık hemen kortizon basılıyor dr larBikere hastalik geliyor gitmek bilmiyor kuzum bizde kullandik kortizonlu krem gecer gibi oldu sonra yine kizardi pisik gibiydi bizimki nisasta surmeye basladim gecti demekki terliyomustu kuzum islak kaldikca aziyormustu kuruttu resmen nisasta yoksa biz bugun dr a gidicektik tekrardan boynu kipkirmiziydi resmen yavrumun simdi kurudu baya baya
hemserimDoğma büyüme izmirliyim üniversiteyi bile İzmir’de okudum evet ama kökenler aydın
Tebrikler canmçok şükür ikimizde iyiyiz kaptişimmm ...Veeeee bir PRENSESİM oluyor kızlar
Teşekkür ederim kaptan inş burdan uzaklaşmak. Bugünlerde hep yeme isteği var nefsime hakim olmakta zorlanıyorum. Kendimi veremiyorum. Bugün akşam geç vakitlere kadar hiç birşey yememeye kendime söz verdimtomrs hosgeldin canim, nasilsin?
Kitap ve kahve keyfi yapabildigim gunler kendimi sansli hissediyorum ben ne guzel:)Valla ben çok tembel bir haftasonu geçirdim iki gündür yürüyüş yok kitap kahve keyfi yaptım çocuk olanak verdikçe
Yarın spor olarak toparlanmayı temenni ediyorum bakalım baya ütü var aslında onları yaparsam o kar olur 2 sepet ağzına kadar dolu çamaşır ve çamaşırlıkta asılı olanlar da var bari onları yapayımda spor olsunbirde Leslie yapsam süper olur kaptanım senin hafta sonu nasıl geçiyor arasın ateşi nasıl oldu
Tamam canim haber verdigin icin sagol, netin gelince bekliyoruz.Kızlar benm net bitmiş diye giremiyom haberiniz olsun
Menun , suyun guzel canim.Iyi aksamlar kizlar
Menum
09.00 1.5 haslanmis yumurta,yesillik,
3-4 kasik yumurtasiz menemen
Biraz parmesan
12.00 7 badem ,sutlu kahve
16.00 turlu (patatesde vardi),cacik
2.5 litre su
Bayanlar yarin sporada baslicam yapamadim aklim yemekte biraz halsizim
Canim tamamen tuzu cikartma hayatindan.Cqnım diyeti bozunca daha iyi hissediyorum ne yalan söyliyim. Aklıma o yüzden tuz geldi. Çünkü diyetisyen bana tuzu azalt demişti tabi ben mükemmel olcam ya diyete konsantre olduğum zamanlarda tuzsuz yiyordum. Karb da az olunca vücut su tutmuyor demekki. Zaten son zamanlarda suyu da çok çok zor içiyordum.
Ders denemez de işte arkadaşların çocuklarına yardımcı olacağım.. ama çok heyecanlıyım
Ne guzel, ne kadar kalacaksiniz, is icin mi gittiniz?Canim cok guzelmis,Karadag'dayiz biz
Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyorCanim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsunCanim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.Sorduğunda verdigi cevaplar beni tatmin etmiyor galiba canim. Gruba da pek giremiyorum herkes iyidir insallah
Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..Kizlar dondumm istanbulda aktarma bekliyoruz
Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.Günaydın
Gecen cuma 86.6
Bugün 86.1
Üstüne +regl
Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?Günaydın
Güzel bir hafta olsun hepimiz için
Dün de pek gelemedim, bugün de dökülüyorum resmen, hastalık bana da uğradı sonunda
Simit olmasa cok guzel menuymus canim, 10 dk yuruyus ceasi geliyor simite:)Slm kız la r 7 Ekim
Sabah 8 civarı
Çiğ fıstık bir avuç ve Biraz tarhana
10 civarı
Tavada yumurta. 6yeşil zeytin kibrit kutusundan fazla peynir. 3 yeşil biber
Öğle disardaydim 12
Bir simit yedim of çok seviyorum
2 civarı
3 ceviz 2tane cennet hurması
Akşam kahvaltı hazırladım
Sucuklu yumurta birkaç kizartma peynir ciğer kavurma aşırı yemedim. 2 dilim ekmek
2litre şu
Canim takima sIk ugradiginda cok guzel gidiyor kilolarin, takimdan uzaklasma :))Teşekkür ederim kaptan inş burdan uzaklaşmak. Bugünlerde hep yeme isteği var nefsime hakim olmakta zorlanıyorum. Kendimi veremiyorum. Bugün akşam geç vakitlere kadar hiç birşey yememeye kendime söz verdim
Canimin ici hepimiz iyiyiz cok sagol, Akin ,Aras okulda.@LaMademoiselle gamzecim nerlerdesin neden gelmiyorsun umarim iyisindir
@fmad nasil oldun kuzum.En son rahatsizdin.
@DeryaOnDiet bu haftada menuler devam dimi 1000 kalorilikgecen hafta regl haftanmiydi kki sabitt geldin yoksaz kacamaginmi coktuu☺
@Derya_the_queen canim evine indin mi kavustun mu yavrularina allah bidaha ayirmasin.
@Hulyaa23 @selsalan @Melegimkorusun @Ucyuzbesyuz sizler nasilsiniz kuzular
@MigiMadid canim seytanin bacagini kirdin bole devam ,yavrun nasil oldu atesi iyi mi simdi.
@AKovser canim gunaydin nasilsin rahat uyanabildin mi
@gogo2405 ablacim neden bole oldu iyi gidiyordun ,ozletme kendini.
@madamesnow canim sen nasilsin yogunluklarin nasil ,Diyetle aran nasil.
@stitch ozlendin kuzum.Ugramadin bu ara duramazdun sen bizsiz.
haeshin bu hafta cok iddali goremedim kuzum seni sporla aran nasıl.
Yawrukush kaptanim sen nasilsin aras ve akın pasa nasıllar.
@Akrrep canim sende cok girmiyosun su sira nasilsin.
Cok guzel canim, duzenli bir sekilde gidecek kilolar, goreceksin :)Gunaydin hanimlar,guzel bir hafta olur umarim. Sabah tartildim ilk fotom insallah gunler gectikce saglikla düser kilolar
Eki Görüntüle 2542983
60i gorduysen buna dur deme zamani gelmis demektir kuzum :)Günaydın kızlar hepinizden özür diliyorum uzun bir aradan sonra burdayım. hafta sonu gez me ler kayınvalide yemegi düğün yemeği derken kilo 60 foto unutmuşum
insallah 6lar ucundan gorunur canim :)Gunaydin kizlar
Yogun bir haftaya basladik yine.
Gecen haftayi 73.6 kilo ile bitirmistik. Bakalim bu hafta neler olacak. Bende 60 lara bir dussem nasil sevinirim
Canim dualarim seninle, cok guzel gecsin tum sinavlarin insallah.İnşallah kaptanım ♥♥
Cuma sınav var ona çalışıyoruz bir yandan
Dualarınızı beklerim
Ahh ahh cocuklar hasta olmasin yaa, hemen gecsin tum kizarikliklar, rahatsizliklar canim..Bikere hastalik geliyor gitmek bilmiyor kuzum bizde kullandik kortizonlu krem gecer gibi oldu sonra yine kizardi pisik gibiydi bizimki nisasta surmeye basladim gecti demekki terliyomustu kuzum islak kaldikca aziyormustu kuruttu resmen nisasta yoksa biz bugun dr a gidicektik tekrardan boynu kipkirmiziydi resmen yavrumun simdi kurudu baya baya
Nasilsin canim, kosturuyorsun, her sey yolunda mi?Kızlar günaydın hayırlı haftalar sabah biraz ders çalışıp kursa geldim oradan da okula gideceğim hayat devam ediyorrr artık tüm yediklerimin fotisini çekiyorum ve atıştırmaya son veriyorum en çok onlar etkiliyor farketmeden kalori alıyorum
Kabul etmek ne demek, hosgeldin aramiza canim..
Haftasonu kosturmussun canim.bu hafta ben yoğunum..
geçen haftan bu yana işlerim çoğaldi
ben uyumak istiyorum.
neredeyse 5:30 ta zar zor kalktım.
haftasonu verimli hayatı bozuyorum erken uyanmiyorum.
neredeyse pazartesi sendromu bana agir basar.
bide anlamadim.hiç..
eşimle pazar ve markete gittik sonra köye gittik;
eşim pazardayken ben kızımın kıyafetlerini ayıkladim.
kızım mayo bulmuş giymiş ben denize gitçem diyo
kızım deniz yok havalar soğudu diyorum yok ağlamaya başladi.
suya aşık. banyodan zor çikartiyorum.
Ayyy ne guzel haber, canim benim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.çok şükür ikimizde iyiyiz kaptişimmm ...Veeeee bir PRENSESİM oluyor kızlar
Neden keyifsiz acaba canim oglun?Bugünkü kilom 67.1 +300 ama sıkıntı yok gider inş yavaş yavaş
Bu ara çok giremiyorum yaa oğlanı okuldan aldım keyifsiz hiçbiryer yemek İstemiyo dün öğlenden beri sadece 1 bardak süt ile duruyoriştahı hiç yok ne yapsam yemiyo sizler nasılsınız
Canim ders saatlerini yuruyus ya da ev isi puaniyla hesapla.Kozmik kaptanım spor anca yarın akşam başlayabileceğim evde misafir var ama bugün aralıksız 9 saat ders anlattım ve teneffüsler hariç hiç oturmadım buna da bir puanlama isterim valla
iyiyiz Ozlemcim sen nasilsin canim, cocuklar nasillar?slm kizlar nasilsiniz ? kilom sabit , bu hafta regl olcam insallah cumadan once olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?