Hoşgeldin aramıza tatlım :)Kullanıcı Adı : sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ögretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: gecici olarak yurtdisi
Boyunuz :169
Kilonuz:82.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : universite sonrasi almaya basladim,baslarda cok rahatsiz etmemis demekki yemeye devam ettim ,verdim ara ara ama hicbirzaman tam olmadi,geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ozguven sifir,kendimi cok kotu hissediyorum,istedigimi giyememek,aynada istedigim kisiyi gorememekten biktim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Kolay gelsin canim benim de çıkmam lazım o alisverise ama birturlu mont begenemedim oğlumaGunaydin hatuunlar hepinize guzel bir pazar gunu gecirmenizi dilerim benim icin zor bi gun olucak millet sevinir gezmeye cikicam diye ben dua ediyorum guzel gecsin diye kocacim ve iki cocukla disari cikicaz koray beyi tras ettircez,oglanlara kislik biseyler bakicaz bot mont vs gibi toplu bi ev alisverisi yapmam lazim muhtemelen bi oyun alanina ugricaz ama ben bunlarin hepsini nasil yapicam hic bi fikrim yok oyyyy oyyy
Canim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)Canim biz Californiada yasiyoruz , 11 yildir abddeyiz.
Ne kadar kalacagiz, donecek miyiz kismet canim.
Siz neredesiniz?
Biraz zaman ver, akisina birak canim..
Ya da icin rahat etmiyorsa sor ona direk..
Ama zaman zaman olabilir boyle inis cikislar..
Nasil oldun busem?
Guzel menu canim :)
Ah canim benim mahvoluyorsn ama cok da guzel islerin ustesinden geliyorsun.
Masallah rekorlariniz bol olsun :)
Kosturmli, yoruscu birgun olmus busem..
24 tane yemisim canim ,sohbete dalip:))
Sporu ozaman dikkatli yap canim..
Nasilsin daha iyi misin?
Gel canimcim, ozledik...
Ne derslerin basliyor kuzum, ders mi vereceksin miniklere?
Kolay gelsin canim..
Hoşgeldin canım :)
Harikasın tatlım tebrik ederim darısı başıma inşallah bende 60 li rakamları görebilirim
Canım bozma sakin moralini bu hafta sıkı tutarsan toparlarsin koyuvermek yok
Çok güzel menun muz fazla değil bence emziriyorsun sonuçta ama şu epey az daha fazla icmelisin canım :)
Menun güzel ama keşke son muz olmasaymis yerli muzlar küçük ama yine de günde birtane bence yeterli diye düşünüyorum
Bende öyle umuyorumçarşamba günü de spiralimi çıkartmak için doktora gidiyorum hem detaylı kan tahlili de yaptıracağım 4 ay içinde hem kilo verip hem de kanımı toparlarsam inşallah bebek için hazirliklarim tamamlanacak
[/QUOTE]
Amin canım
Harika spor maşallah bu hafta böyle devam eder inşallahSelam kizlar hasati cikmis bir kaptan yardimciniz var sabah bahsettigim gibi bir marotondu bugunum.Yoruldum ama mutluyum nedense alisverisin gucu olsa gerek neyse ki yanimda kayinvalidemi ve esimin dayisinin esini herzaman bahsettigim yengeyi goturdum biri bi cocukla ilgendi digeri oburu ile derken ben baya baya rahat alisverisimi yaptim ama bu alisveristen bana baya bi puan gelicek oglen 3 ye ciktim evden 10 du eve giris yaptim sabahtanda baya bi ev isim var cikana kadar ohhh degmeyin keyfime bi tasla iki kus misali menumu yazim hemen
Kahvalti 10
Ekmegin ucuyla sarelle
2 bardak sekersiz cay
12.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara 13.00 esimin kahvaltisindan otlandim
2 tane minik sosis
3 4 tane patates kizartmasi
Aksam 18.30
Iskender pidesiz yedim
Su 2 litre yi biraz gecmistir
Spor
Sabah 8 -9 arasi toplama isi evi
60 dakika 120 puan
9-10 arasi cocuklarin kahvaltisi
60 dakika 120 puan
13.00-15.00 arasi camasir yikamistim onu as camasir topla cocuklarin gardolubunu duzenle kuculmusleri ayir
120 dakika 240 puan
15.00 -22.00 arasi alisveris
420 dakika 840 puan
Sabahtan 500 ipim var 1000 puan
Toplam 2320 puan
Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsunCanim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
[/QUOTE]
Evet canım :) aslında ben korkuyorum biraz ama oğlum çok istiyor yaklaşık 4 aydır hergun kardeşim nezaman gelecek diye soruyor onun sayesinde biraz gaza geldik aslıni istersen :)