Gecmis olsun canim,isilige Sudokrem dene super etki ediyo,zararlida degil kesinlikle dene canim gecmediyse,az miktari yedirerek sura
çok şükür ateşi atlattık.
ısılık oldu. vucudunda yüzünde sivilce gibi yayıldı.
antibiyotikten oldu bu ilaç kıza dokundu.
bi daha vermedim biraz geçmeye başladi
dün de acile gittik karitzonlu krem verdi doktor az sür fazla sürme deyince eşim doktora güvenmedi almadik.
Insallah canim cok istiyorum vermeyi gercektenhayirli olsub canim tabisamadik ben huzur ben de bu kilodsn basladim ins ikimiz de ulasiriz hedeflerinize
Cok saol canim insallah hepbirlikteHayirli olsun canim insallah sagliklq ver kilolarini
Iyiyim canm sn nasilsin. Bugun okul olunca spor fazla yapamadim. Cocuklar uyuduktan snra yapmayi planliyrm. Birde aksam saati kizim kek isteyince ona islak kek yaptik. Yapmisken yemeden olur muCanimin ici hepimiz iyiyiz cok sagol, Akin ,Aras okulda.
Sizde ne var ne yok, nasil oldu kuzular?
Cok guzel canim, duzenli bir sekilde gidecek kilolar, goreceksin :)
60i gorduysen buna dur deme zamani gelmis demektir kuzum :)
insallah 6lar ucundan gorunur canim :)
Nasilsin?
Canim dualarim seninle, cok guzel gecsin tum sinavlarin insallah.
Allah zihin acikligi versin, emeklerini zayi etmesin..
Ahh ahh cocuklar hasta olmasin yaa, hemen gecsin tum kizarikliklar, rahatsizliklar canim..
Nasilsin canim, kosturuyorsun, her sey yolunda mi?
Kabul etmek ne demek, hosgeldin aramiza canim..
Afiyet olsun canm adana ekmekli mi yedin yoksa ekmeksiz mi ?CUMARTESI MENUM
SABAH
Bol kacamakli bir kahvalti oldu resmini paylasmistim.
Ustune de 2 adet fistik sarma yedim odul olarak
OGLEN
1 porsiyon adana kebap
Domatesli- soganli salata
ARA
2 kupa filtre kahve
AKSAM
1 kucuk yemek tabagi kabak yemegi
3 kasik yogurt
SU: 2 lt
SPOR: 1 bucuk saat spor salonunda fitness (270 puan), 1 saat ogleden sonra bahcede cocuklar scooter surerken yuruyus (180 puan) , 1 saat ev isi (120 puan) , 200 adet ipsiz ip atlama (400 puan)
TOPLAM PUAN: 970 PUAN
❤insallah cnmBol eksiler Canım inşallah
Tuzsuzum kilolari aldim ha vereyim ha duserim derken 80 i astim burdayim simdi cok sukur,bi ricam olcak simdi carsamba gunu aksam Italya'ya gidiyoruz gezicez oyle 4 gun,menu paylasirim insallah problem olmaz ama cuma gunu evde olmucam icin tartilamamKUŞUMmmmm nerdesin sen gördüğüme çok sevindim seni çok merak ettim
Insallah canim cok istiyorum❤Canım aramıza hoş geldin disiplinli bir şekilde diyetini uygularsan harika kilo vereceksin burada.
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | MUAF | 20DK D | 10DK D | ||||
Gonulmeyvesi | 20 DK Y | 10 DK Y | ODUL | ||||
Harpy | | | ODUL | ||||
kanadali35 | ODUL | ODUL | |||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | 10DK D | ODUL | |||||
Madamesnow | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Metem | 10DKY | ||||||
Haeshin | |||||||
besive | ODUL | 250IA | |||||
AKovser | |||||||
fmad | | | | ||||
Hulyaa23 | |||||||
Melegimkorusun | ODUL | ||||||
MigiMadid | |||||||
Selsalan | |||||||
Akrrep | |||||||
Ucyuzbesyuz | MUAF | 15DK D | ODUL | 250IA | |||
Huzurvermeyolunda | 15 DK Y | 10DK D |
Cok tesekurler canimm,aliscam baska yolu yok uzun zamandir cidden hic dikkat etmeden cok yedim o yuzden haliyle halsizlik ve basagrisi oldu birazMenun , suyun guzel canim.
Nasil alisabildin mi diyet duzenine?
Kek olmamis canim, evde olunca insan dayanamayip yiyor gercekten..Iyiyim canm sn nasilsin. Bugun okul olunca spor fazla yapamadim. Cocuklar uyuduktan snra yapmayi planliyrm. Birde aksam saati kizim kek isteyince ona islak kek yaptik. Yapmisken yemeden olur mu
Bir dilimde ben yedim. Evde olursa daha da yerim diye kalanini komsulara dagittim simdi.
Afiyet olsun canm adana ekmekli mi yedin yoksa ekmeksiz mi ?
Canim henuz listede degilsin o yuzden bu cuma tartilamaman sorun olmaz, evine dondugunde tartilir guncel kilonu yazarsin.Tuzsuzum kilolari aldim ha vereyim ha duserim derken 80 i astim burdayim simdi cok sukur,bi ricam olcak simdi carsamba gunu aksam Italya'ya gidiyoruz gezicez oyle 4 gun,menu paylasirim insallah problem olmaz ama cuma gunu evde olmucam icin tartilamam
1 haftada vucudun diyet duzenine alisir canim :)Cok tesekurler canimm,aliscam baska yolu yok uzun zamandir cidden hic dikkat etmeden cok yedim o yuzden haliyle halsizlik ve basagrisi oldu biraz
biz iyiz canim , cok sevindim gezme icinmis kimse hasta olmasinda gezilsinkanadali35 canim hepimiz iyiyiz cok sagol, dun uzun zaman sonra ailecek havada guzel olunca gezelim dedik, takima gelemedim.
Siz de ne var ne yok?
Sagol Ozlemcim, ailecek gezmeye gezmeye paslanmisiz, aksam yataga zor attim kendimibiz iyiz canim , cok sevindim gezme icinmis kimse hasta olmasinda gezilsin,
Menun ve su miktarin guzel canim, ben seni spordan muaf tutayim birkac gun, iyi hissedene kadar.Kizlar menum
10.00 kucuk boy sebzeli pizza(hamurunda ogutulmus keten tohumu.yumurta ve krem peynir var),8-10 hunnap
14.00 1 kare bitter,sutlu kahve
18.30 firinda levrek,salata
3 litre su,sporum yok yapamadim kizlar
Canım iyi yapmışsın beni de biriler herhangi bir francisco ya kaçırsa inan san olsa da olur olmasa da olur.Kizlar selamlar ,siz beni taslayin en iyisi, dun san franciscoya gezmeye gittik, gelemedim hic takima, tam elime alir gibi oldum teli, sonra kosturmaca ordan oraya, nasil gecti haftasonunuz , pazartesiniz?
Hemen gecmisi okuyup, tablolara girismeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?