Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun canim,isilige Sudokrem dene super etki ediyo,zararlida degil kesinlikle dene canim gecmediyse,az miktari yedirerek sur

PAZAR MENUM
SABAH

1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 dilim hellim
2 dilim sucuk
10 adet zeytin
2 yemek kasigi ajvar
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve
1 hurma

OGLEN
Izgara et (avuc ici buyuklugunde)
Salata

ARA
Filtre kahve

AKSAM
1 kucuk yemek tabagi kabak yemegi
3 kasik yogurt

SU: 1.5 lt (disaridaydik tum gun icemedim cok fazla)
SPOR: Saat 1.30 ile 7.30 arasinda hic durmadan park, bahce, alisveris merkezi ve san franciscoyu gezdik sadece ogle yemegi icin ve parkta azicik oturduk. 5 saat yuruyus(900 puan) , yarim saat ev isi( kahvalti -aksam yemegi hazirlama-bulasik vs) (60puan)
SPOR PUANI = 960 puan

Iyiyim canm sn nasilsin. Bugun okul olunca spor fazla yapamadim. Cocuklar uyuduktan snra yapmayi planliyrm. Birde aksam saati kizim kek isteyince ona islak kek yaptik. Yapmisken yemeden olur mu
Bir dilimde ben yedim. Evde olursa daha da yerim diye kalanini komsulara dagittim simdi.
Afiyet olsun canm adana ekmekli mi yedin yoksa ekmeksiz mi ?

KUŞUMmmmm nerdesin sen gördüğüme çok sevindim seni çok merak ettim
Tuzsuzum kilolari aldim ha vereyim ha duserim derken 80 i astim burdayim simdi cok sukur,bi ricam olcak simdi carsamba gunu aksam Italya'ya gidiyoruz gezicez oyle 4 gun,menu paylasirim insallah problem olmaz ama cuma gunu evde olmucam icin tartilamam

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI VE PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17MUAF 20DK D
10DK D
Gonulmeyvesi 20 DK Y
10 DK Y
ODUL
Harpy
ODUL
kanadali35
ODUL
ODUL
Deryaondiet
Yawrukush
10DK D ODUL
Madamesnow
Sibal57
200IA
Metem
10DKY
Haeshin10DK D
MUAF​
besive
ODUL
250IA
AKovser MUAF MUAF MUAF MUAFMUAF
fmad
Hulyaa23
MelegimkorusunODUL
MigiMadid
Selsalan MUAF
Akrrep
Ucyuzbesyuz MUAFMUAF 15DK D ODUL 250IA
Huzurvermeyolunda15 DK Y MUAF
10DK D

Son düzenleme:
Kek olmamis canim, evde olunca insan dayanamayip yiyor gercekten..
Adanayi kendim yaptim, ekmekli degil, sadece et yaninda da domates sogan salatasi.

Tuzsuzum kilolari aldim ha vereyim ha duserim derken 80 i astim burdayim simdi cok sukur,bi ricam olcak simdi carsamba gunu aksam Italya'ya gidiyoruz gezicez oyle 4 gun,menu paylasirim insallah problem olmaz ama cuma gunu evde olmucam icin tartilamam
Canim henuz listede degilsin o yuzden bu cuma tartilamaman sorun olmaz, evine dondugunde tartilir guncel kilonu yazarsin.
Bu arada simdiden keyifli gezmeler, bol eglenceler :)

Cok tesekurler canimm,aliscam baska yolu yok uzun zamandir cidden hic dikkat etmeden cok yedim o yuzden haliyle halsizlik ve basagrisi oldu biraz
1 haftada vucudun diyet duzenine alisir canim :)

Kizlar menum

10.00 kucuk boy sebzeli pizza(hamurunda ogutulmus keten tohumu.yumurta ve krem peynir var),8-10 hunnap

14.00 1 kare bitter,sutlu kahve

18.30 firinda levrek,salata

3 litre su,sporum yok yapamadim kizlar

..HATIRLATMA..

***TAKIM ICI YARISMAMIZ***

*Kizlar bu haftalik esler yuzde yarismasi degilde, eskiden yaptigimiz gibi egzersiz puanlama yarismasi yapalim dedik.

*Cumartesi gununden, persembe aksamina kadar gun icinde yaptigimiz her egzersizimizi asagida gordugunuz puanlar ile hesaplayacagiz ve ogun kac puanlik egzersiz yaptiysak, gunluk ,menumuzle beraber egzersiz puanimizi yazacagiz.

*Menulerimizin altina sadece egzersizlerimizi yazar, puanimizi hesaplamazsak ogun yarismaya dahil olamayacagiz malesef.Oyuzden lutfen egzersiz puanlarinizi gunluk olarak hesaplayip yaziniz.

*Cuma gunu yarisma sonucu aciklanacak ve bu hafta en cok egzersizi yapmis olarak , birinci olan arkadasimiz diledigi bir tatliyi ya da diledigi bir seyi yemeye hak kazanacak.(Odul ogunu haric. )

*2. ve 3. olan arkadaslarimizda bir kac kare (3-4 kare) bitter cikolata yemeye hak kazanacaklar.

*O zaman haydi kizlar spora..

***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI **

Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN

***ORNEK PUAN HESAPLAMA:

Farzedelim ki bugun 20 dk yuruyus, 50 adet mekik, 15 dk leslie, 1 saatte ev isi yaptik.
Hesaplamamiz su sekilde olacak: 60 puan yuruyus+ 100 puan mekik+ 45 puan leslie + 120 puan ev isi = 325 puan.
Tek tek bu puanlari aciklayarak yazmak zorunda degilsiniz, gunluk egzersizinizi ve toplam puaninizi yazmaniz yeterli.

DIPNOT: Bu puanlari 1. sayfamiza ekledik, aklinizda tutmaya ya da gecmis sayfalarda puanlari aramaniza gerek yok. 1. sayfadan kontrol edip hesaplayabilirsiniz.

biz iyiz canim , cok sevindim gezme icinmis kimse hasta olmasinda gezilsin,
Sagol Ozlemcim, ailecek gezmeye gezmeye paslanmisiz, aksam yataga zor attim kendimi

Kizlar menum

10.00 kucuk boy sebzeli pizza(hamurunda ogutulmus keten tohumu.yumurta ve krem peynir var),8-10 hunnap

14.00 1 kare bitter,sutlu kahve

18.30 firinda levrek,salata

3 litre su,sporum yok yapamadim kizlar
Menun ve su miktarin guzel canim, ben seni spordan muaf tutayim birkac gun, iyi hissedene kadar.

Kizlar arasi alicam 50 dk sonra okuldan , Arasi biraktigimdan beri takima bakiyordum, camasirlarimi katlamam gerek, kaciyorum simdilik, Arasi alip parka gidecegim, sonra iyi geceler demek icin gelirim.
Menulerinizi yazmayi unutmayin, spor puanlarinizi lutfen hesaplayin, 1. sayfada butun egzersizlerin puanlari var.
Gorusmek uzere...

Kızlar kafayı yemek üzereyim birinci sınıf annesi olmak ne lanet ne pis ne berbat bişeymiş. Şu an sinirlerim öyle gergin ki anlayabilirim.
Menümü vereyim. Bi tanesini babasına sattım soğumaya kaçtım odaya. Berbat durumdayım.
Sen 9 saat bağıra çağıra ders anlat eve gel bi de iki tane isteksiz cadıyla uğraş.
Menümü vereyim kızlar. Bu arada kilom 72.6 çıktı cumaki kilomu hatırlamıyorum bile beynim yandı.
Menüm
İki büyük porsiyon işkembe+paça karışımı az sulu sadece haşlanmış
Marul salatası
Turşu
Bir avuç ceviz fındık karışımı
İki keto browni
Spor akşama kadar ders anlatma kafa patlatma.
Çok bozuğum kızlar valla keyfim yok sizi okuyup yatacağım. Kimse çıkmasın önüme barut fıçısı gibiyim.

Canım iyi yapmışsın beni de biriler herhangi bir francisco ya kaçırsa inan san olsa da olur olmasa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…