Canım 360 puan o zaman benimHaftasonu kosturmussun canim.
DIyetin guzel gidiyor bu hafta masallah.
Kuzun da suyu cok seviyormus ne guzel, yaz gelsin yine giyer mayosunu :)
Ayyy ne guzel haber, canim benim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Hayirli, guzel bir evlat olsun insallah.
Cok coook sevindim...
Neden keyifsiz acaba canim oglun?
Hasta mi oluyor kuzucuk, belki de bir surectir bazen benimkilerde istahsiz,keyifsiz oluyor..
Umarim toparlanir hemencecik.
Ben iyiyim canim, gunluk rutin kosturmalar, sen nasilsin?
Canim ders saatlerini yuruyus ya da ev isi puaniyla hesapla.
iyiyiz Ozlemcim sen nasilsin canim, cocuklar nasillar?
Çarşamba günü aynı pizzadan yapacağım şimdi anneme anlatıyordum. Keten tohumu koyduğumda tahin koymama gerek kalmıyor değil mi. Cevizli yaptım bi kere fena olmadı. Bu sefer keten tohumu koymayı planlamıştım.Kizlar menum
10.00 kucuk boy sebzeli pizza(hamurunda ogutulmus keten tohumu.yumurta ve krem peynir var),8-10 hunnap
14.00 1 kare bitter,sutlu kahve
18.30 firinda levrek,salata
3 litre su,sporum yok yapamadim kizlar
Iyiymis canm afiyet olsunKek olmamis canim, evde olunca insan dayanamayip yiyor gercekten..
Adanayi kendim yaptim, ekmekli degil, sadece et yaninda da domates sogan salatasi.
Canim henuz listede degilsin o yuzden bu cuma tartilamaman sorun olmaz, evine dondugunde tartilir guncel kilonu yazarsin.
Bu arada simdiden keyifli gezmeler, bol eglenceler :)
1 haftada vucudun diyet duzenine alisir canim :)
burdan bakinca dumanlar cikiyo kiz ,Kızlar kafayı yemek üzereyim birinci sınıf annesi olmak ne lanet ne pis ne berbat bişeymiş. Şu an sinirlerim öyle gergin ki anlayabilirim.
Menümü vereyim. Bi tanesini babasına sattım soğumaya kaçtım odaya. Berbat durumdayım.
Sen 9 saat bağıra çağıra ders anlat eve gel bi de iki tane isteksiz cadıyla uğraş.
Menümü vereyim kızlar. Bu arada kilom 72.6 çıktı cumaki kilomu hatırlamıyorum bile beynim yandı.
Menüm
İki büyük porsiyon işkembe+paça karışımı az sulu sadece haşlanmış
Marul salatası
Turşu
Bir avuç ceviz fındık karışımı
İki keto browni
Spor akşama kadar ders anlatma kafa patlatma.
Çok bozuğum kızlar valla keyfim yok sizi okuyup yatacağım. Kimse çıkmasın önüme barut fıçısı gibiyim.
1 dilim kek hemise islakPazartesi menu
Sabah 7.30
2 dilim tbe
Peynir
1 catal bal
Az kaymak
3 ceviz
Ara
1 mandalina
Oglen: 12.30
Et haslama
Tarhana corbasi
1 dilim tbe
Aksam
Bol yesillikli patates salatasi
1.5 bardak ayran
Ara
1 bardak cay
1 dilim islak kek
Su:2.5 litre
Spor
200 ip atlma: 400 puan
100 jj: 200 puan
3 saat ev isi:180 puan
30 mekik:60 puan
Spor toplam puan: 840 puan
Ah canım nasılsın yaaKıprıslım nasılsınözlemişim vallahi yaaaaaa
Dedi yaa canım ama bugün azmettim resmen. Arkadaş kek getirdi tadına bile bakmadımZurna zirt demis gercekten tatlim ama sanki zeytin sayinda biraz dusus olmus kuzum ya ben 3 zeytini zor yiyorum .
Dersiniz vardi dimi bugun insallah guzel gecer hayirli olsun.
Kitap ve kahve keyfi yapabildigim gunler kendimi sansli hissediyorum ben ne guzel:)
Ev islerin bitmistir insallah canim,Aras iyi cok sukur , iyilesti, sordugun icin tesekkur ederim
Tamam canim haber verdigin icin sagol, netin gelince bekliyoruz.
Menun , suyun guzel canim.
Nasil alisabildin mi diyet duzenine?
Canim tamamen tuzu cikartma hayatindan.
Iyisin simdi umuyorum.
Ne guzel harika bir sey yapiyorsun.
Hergun hellim yerken kulaklarini cinlatiyorum :)
Ne guzel, ne kadar kalacaksiniz, is icin mi gittiniz?
Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyor
Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?
Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))
Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)
Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..
Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.
Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
Yattım ama hala sakinleşemedim uyudular. Uyandırıp silkelemek istiyorum ikisini de. İnan var ya kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor diyorlar ya dinine kadar doğru.burdan bakinca dumanlar cikiyo kiz ,sakinles biraz
Ya zayifladiktan sonra kilo almak bu kadar kolay miMerhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarinbi el atin kardeşinize
Ya cocuklar bazen o kadar yoruyor ki kendi cocuguna tahammulun kalmiyor. 3 yasindaki kizim bir de tam simarik donemi. Senin dedigin gibi bazen esime diyorum ki uyurken elime alip evire cevire dovsem dovdugumu uyaninca hatirlar mi acaba?Yattım ama hala sakinleşemedim uyudular. Uyandırıp silkelemek istiyorum ikisini de. İnan var ya kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor diyorlar ya dinine kadar doğru.
Zayiflamak daha zor aslinda. Alışkanlıklarimizi değiştirmediğimiz sürece yoyo etkisine mahkumuz bebeğimYa zayifladiktan sonra kilo almak bu kadar kolay mi
Benim de 3 e yaklasan bir oğlum var . Hayali yapıştırdığım çokturYa cocuklar bazen o kadar yoruyor ki kendi cocuguna tahammulun kalmiyor. 3 yasindaki kizim bir de tam simarik donemi. Senin dedigin gibi bazen esime diyorum ki uyurken elime alip evire cevire dovsem dovdugumu uyaninca hatirlar mi acaba?
Simdiye kadar cocuklarima hic vurmadim ama hayal dunyamda vurmuslugum coktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?