Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım 360 puan o zaman benim

Kizlar menum

10.00 kucuk boy sebzeli pizza(hamurunda ogutulmus keten tohumu.yumurta ve krem peynir var),8-10 hunnap

14.00 1 kare bitter,sutlu kahve

18.30 firinda levrek,salata

3 litre su,sporum yok yapamadim kizlar
Çarşamba günü aynı pizzadan yapacağım şimdi anneme anlatıyordum. Keten tohumu koyduğumda tahin koymama gerek kalmıyor değil mi. Cevizli yaptım bi kere fena olmadı. Bu sefer keten tohumu koymayı planlamıştım.

Iyiymis canm afiyet olsun

Pazartesi menu
Sabah 7.30
2 dilim tbe
Peynir
1 catal bal
Az kaymak
3 ceviz

Ara
1 mandalina

Oglen: 12.30
Et haslama
Tarhana corbasi
1 dilim tbe

Aksam
Bol yesillikli patates salatasi
1.5 bardak ayran

Ara
1 bardak cay
1 dilim islak kek

Su:2.5 litre

Spor
200 ip atlma: 400 puan
100 jj: 200 puan
3 saat ev isi:180 puan
30 mekik:60 puan
Spor toplam puan: 840 puan

burdan bakinca dumanlar cikiyo kiz , sakinles biraz

1 dilim kek hemise islak, ceza gelmeden git mekik cek bence sen kos kiz kos

Kıprıslım nasılsın özlemişim vallahi yaaaaaa
Ah canım nasılsın yaa hoşgeldin. özledik tabi ya en son görüştüğümüzde çok bezdirmiştik seni. Şimdi nasılsın?

Zurna zirt demis gercekten tatlim ama sanki zeytin sayinda biraz dusus olmus kuzum ya ben 3 zeytini zor yiyorum .
Dersiniz vardi dimi bugun insallah guzel gecer hayirli olsun.
Dedi yaa canım ama bugün azmettim resmen. Arkadaş kek getirdi tadına bile bakmadım
Bu sabah da az yedim sorma biraz içimde kaldı..
Ders iyiydi canım yaa çok keyifliydi benim için. Çocuklar çok tatlıydı cingöz gibi dinlediler beni..

Canım tuz konusunu idrak ettim ben zor yoldan kesmem bi daha ..
Bu arada sabah koşturmacadan tartılmayı unuttum ayrıca kaç gündür wc de yok yarın inşallah wcli bildirim yapayım ben.
Afiyet olsun kaptişim hellim nereden geliyor? Güzeldir inşallah hellimin kötüsü hiç güzel olmuyor..

Kızlar bugün çok hareketli bir gündü. Sabah kalkıp evi toparladım temizledim. Sonra öğrenciklerim geldi 1.5 saat ders verdim. İlk 40 dk boğazım inanılmaz tahriş oldu. Hiç hazırlıklı değildim. 10 dk ara verdik 1 lt su falan içmem gerekti geçmesi için. Ne zormuş bu iş. Öğretmenlere saygım bir kat daha arttı.
Sabah telaş ve koşturmacadan tartılmayı unutmuşum. Menüm azzzz sonraaaa

Pazartesi menüm
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 2 yumurtalı sucuklu omlet, 2 yemek kaşığı keten tohumlu yoğurt, domates salatalık, yarım dilim low carb kek
19:00 et sote, gırında Brüksel lahanası

Su 1,5lt
Spor 13000adım: 650
1 saat yemek ev işi: 120
Toplam puan: 770
Yawrukush
Kozmogirl17

İyi akşamlar kızlar nasılsınız

Arabamız perte çıktı çok şükür 26 bin liralık hasar çıkmış o arabadan eşim hiç çiziksiz çıktı ya verilmiş sadakamiz varmış

E bende arabasız kalınca kayinvalidemlerden dönmek zulüm oldu. Haftasonu onlarda kalmıştık bugün sabah 12 de Çekmeköy den çıktık başakşehir e saat 15.30 da gelebildik İstanbul'dan arkama bakmadan kaçmak istiyorum

Yattım ama hala sakinleşemedim uyudular. Uyandırıp silkelemek istiyorum ikisini de. İnan var ya kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor diyorlar ya dinine kadar doğru.
Ya cocuklar bazen o kadar yoruyor ki kendi cocuguna tahammulun kalmiyor. 3 yasindaki kizim bir de tam simarik donemi. Senin dedigin gibi bazen esime diyorum ki uyurken elime alip evire cevire dovsem dovdugumu uyaninca hatirlar mi acaba?
Simdiye kadar cocuklarima hic vurmadim ama hayal dunyamda vurmuslugum coktur

Benim de 3 e yaklasan bir oğlum var . Hayali yapıştırdığım çoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…