Haberdar et bizi sonuclarindan...sbakalimsagol canim. Motive eder insallah beni degilse durumum kotu cok yemeye basladim. Insilun direncime de baktirdim bugun. 2.92 cikti yani sorun var gibi bakalim yarin diyetisyen ne diyecek.
Cok sagol canim guzel sozlerin icin. Insallah olacak.Deryacim sen kafasina koydugunu, organize edip, duruma gore sekil alip, hedefe ulasabilen bir kadinsin.
Diyete net bir sekilde karar verip kafana koyarsan, daha once yaptigin gibi ,hedefine ulasacagina eminim ben.
Bana verdigin izlenim boyle..
Hik demis burnundan dusmusum tam, acayip ispiyoncuyumdurOo demek ispiyonculuk huyun da var kaptiş. Ne çok benziyoruz
Eğitim yoğundu, ama evet güzel şeyler öğrendim.
Senin de günün çoook güzel geçsin canım. C uBen kactim kizlar hepinizi cook opuyorum, aksaminiz cook guzel gecsin..
FilizzzzYook yaa, onlar eli maşalı
Seni özledim en çok
KaptissssDaha suan kahvalti masasindayim, gelsene, cay var, sohbet var
Borek cok zor ama geleceksen yapayim, beraber hupletiriz :)
Aynen canım bende çok beğendimÇok güzel olmuş ellerine sağlık. Psylum husk siparişi ben de vereceğim Türkçesi karnıyarık otu tohumu unu ve low carb da ekmek kıvamı harika oluyor.
Filizzzz
Ama haksız mıyımKaptissss
Valla bende ozlemisim ne yalan soliyim don ortamina artik yeter bukadar firariiiAma haksız mıyımÖzlemim canımmm emojilerin de destekliyor beni
(Seviliyorsun tüm takimlarin en tatlı yardımcı kaptişi)
Sağolasın canım sen nasılsın iyimi bebişin..
Amin canım sağolasın
İvet çok şükür Rabbime sağlıcakla gelir inşallah
Teşekkür ederim canım benim
Sağolasın kaptişim.. inşallah sağlıkla doğar
Amin canım sağolasın ♥
Buralardayım kaptişimiş, ev, hamilelik, okul derken baya yoruluyorum ... günde 1 kez anca giriyorum siteye ... sen neler yapıyorsun ♥
Ellerine saglik ve afiyet olsun canim..
Malesef haklisin Fatimem, anneler icin hasta olmak bile bir luks, daha iyi misin?
Sizede cok gecmis olsun, acil sifalar...
Canim yinede sagolsunlar bakiyorlar cocuguna, zorlaniyorlardir elbette , bir suru torununa bakmayan anneanne - babannede var.
En azindan krese, bakiciya para odemek zorunda kalmiyorsunuz..
Ve cocugunuz emin ellerde..
Bende senin gibiyim, sabirliyim sabirliyim artik bir noktoda patliyorum:)
Nasil bugun kizceler?
@Falanfilannnn , @besive , @Harpy , @kanadali35 , @madamesnow , @Akrrep nasilsiniz, nerelerdesiniz kizlar?
@tomrs menunu bekliyorum canim..
@fmad nasil oldun guzelim?
FitFiliz Filizim ses ver, evine ulastin mi?
Ucyuzbesyuz , @Huzurvermeyolunda , @Metem , @ozenti , Dahlia_ hastalariniz, sagliklariniz nasil kizlar?
Sibal57 nasil gecti gunun canim?
Kizlar menum
09.30 krep (keten tohumu unundan yapilmis),kasarli mantar,12 tane hunnap
12.00 1 bardak ayran
14.30 kabak yemegi,yogurt
16.30 1 avuc kuru uzum
19.00 mantar sote,salata
2 litre su
Cpk tesekurler ❤❤Acikcasi bugun biraz zorlandim,cok tatli istedi canim cocuklara dondurma aldim imdadima kuru uzum yetisti,yarindan itibaren 4 gun Italyaya gidicem,karbonhidrat memleketine gidip tatmak disinda diyeti bozmadan gelmek amacim allahin izniyle,menuleri paylasirimnasil gecti gunun canim?
Kuzum bi hafta yapmicam haftaya baslicam insallahGüzel menü, spor yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?