Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Deryacim sen kafasina koydugunu, organize edip, duruma gore sekil alip, hedefe ulasabilen bir kadinsin.
Diyete net bir sekilde karar verip kafana koyarsan, daha once yaptigin gibi ,hedefine ulasacagina eminim ben.
Bana verdigin izlenim boyle..
Cok sagol canim guzel sozlerin icin. Insallah olacak.

Oo demek ispiyonculuk huyun da var kaptiş. Ne çok benziyoruz
Eğitim yoğundu, ama evet güzel şeyler öğrendim.
Hik demis burnundan dusmusum tam, acayip ispiyoncuyumdur
Sen o egitimlerin hepsini doldurmussundur canim bilgi depolarina, guzel yerlerde kullan Filizim...

Kızlar Salı menüm
12:00 çok çok küçük low carb kek+ filtre kahve
14:30 low carb baget ekmeğine ton balıklı sandviç+ bitki çayı
19:00fırında uskumru + çoban salata

20:00 şade Türk kahvesi+ soda

Su: 1,5 lt ancak
Spor: 1,5 saat kadar ev işi+yemek hazırlığı: 180

Bugün hep balık oldu ama valla hastalıklarla en kolay menü. Sabah doktor randevum vardı kan tahlil için aç gittim ordan Eve gelinceye kadar saat 12 oldu
Yawrukush
Kozmogirl17

Sağol canım, bebeğim iyi de ben hastayım

İyiyim demeyi çok isterdim ama değilim.. Bebeğimin de ağlayacağı tuttu bugün, normalde böyle değil çünkü, hem hastalık hem onun ağlaması tüketti bugün beni, çok halsizim.. Zar zor uyudu şimdi yine uyanacak, yemek saati

nasil gecti gunun canim?
Cpk tesekurler ❤❤Acikcasi bugun biraz zorlandim,cok tatli istedi canim cocuklara dondurma aldim imdadima kuru uzum yetisti,yarindan itibaren 4 gun Italyaya gidicem,karbonhidrat memleketine gidip tatmak disinda diyeti bozmadan gelmek amacim allahin izniyle,menuleri paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…