- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
hindistan cebizli yağlı kahve nasıl oluyor.Slm herkese dün giremedim hiç oğlan evdeydi hasta diye bugünde benim check-up sonuçlarımı almaya geldim
Dünkü menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 kaşarlı omlet, çeyrek avakado, 1 yk lor peyniri, domates, salatalık, 1 adet low carb baget ekmeğim
13:30 10 tane kadar çiğ fındık
15:30 low carb ekmege kaşarlı sandviç yaptım( bugün ilk defa gün içinde kendimi çok aç hissettim)
19:30 1 kase tavuklu yoğurt çorbası, 3yk kadar kıymalı kabak yemeği, fırında Brüksel lahanası,
Su: 1,5 lt sanırım
Spor: 6000adım: 300
Ev işi+yemek+ ütü 3 saat: 360
Toplam: 660
Yawrukush
Kozmogirl17
HarikaaaaArkadaslar hala sorun var sanırım sitede ben bildirimimi yapayım yine de
gecen hafta cuma 76,8
Bugun 74,6
Fark -2,200
Yuzde 2,86
Yawrukush Kozmogirl17
Iradeli olursan neden gitmesin kuzum ben iyice zorlaniyorum artik diyet yapmakta yapmazsamda hoop geri geliveriyorKeske her hafta böyle güEl gitseee
Evet canim cok sukurrSite duzelmis galiba, selam kizlar
Gecen hafta 70.6 missin canim nerdeyse 1 kilo arti gelmissin neden bole oldu ki menulerede devam ediyordun ustelikYawrukush canim birazdan fotoyu da yuklerim bugunku kilom: 71.5 ve ben bugun listeye girmek istiyorum soz cok duzenli kilo verecegim.
Haftaya kadar beklemek istemiyorum zaten ayl;ardir bekliyorum.
valla kilo almaya musait bir yapımız oldugu icin her zaman dikkat etmemiz geekiyor en azından dengelememizIradeli olursan neden gitmesin kuzum ben iyice zorlaniyorum artik diyet yapmakta yapmazsamda hoop geri geliveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?