Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen hafta 70.6 missin canim nerdeyse 1 kilo arti gelmissin neden bole oldu ki menulerede devam ediyordun ustelik
Dun diabetist insulin cok yuksek oldugu icin asiri kilo artisi gorulebilir dedi. Ama bugun ilaca baasladim canim, ilac, diyet ve sporla beraber birkac ayda cok rahat kilo verirsin dedi dun doktor. 3 ay sure verdi bakalim

Site düzelmiş şükür
Perşembe menüm
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
12:30 kalarlı omlet, çeyrek avakado, low karb ekmeğe kaşarlı sandviç
16:30 1 kare %85 kakaolu bitter çikolata, filtre kahve
18:30 karnabahar mantısı

Su : 1,5 lt ancak
Spor: 10000 adım:500
1 saat yemek: 120
Toplam: 620
Yawrukush
Kozmogirl17

Gh 72,6
Bu 72,1
F 0,5 kg
Yüzde 0,68
Hedef 70

Kızlar giden az bu hafta ama kaçamaksız devam haftaya 70 i görcem
Geçmişi okumadan işlere girişeceğim eve şimdi girdim. Sonra uğrarım herkese mutlu huzurlu Cuma günleri diliyorum.

Eklentiler

• 66EAF2D2-B702-4318-A592-7CF7161A01B2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 30
Dun diabetist insulin cok yuksek oldugu icin asiri kilo artisi gorulebilir dedi. Ama bugun ilaca baasladim canim, ilac, diyet ve sporla beraber birkac ayda cok rahat kilo verirsin dedi dun doktor. 3 ay sure verdi bakalim
Demek ki o yuzden veremiyorsun kuzum sen hadi bakalim ozaman bundan sonra insallah hizlica vericen kilolari
Kilomu yazıp çıkacağım, zaten site de normal değil sinir bozuyor

Geçen hafta - 69.5
Bu hafta - 68.9
Fark - 0.6
Yüzde - %0.86

Resmi sonra eklerim, şimdi olmuyor..
Cok guzel canim
Karnibahar mantisini merak ettim netten bakmam lazim menun guzel canim
Kilom sabit
66,8
Fark:0
Aa okadar az yiyorsun nasil kilo verememismisin sasirdim kuzum valla

Eksi olsun bizim olsun harika kuxum

Diabetist ilk ay cok hizli gidecek kilolar insulin degeri dustukce daha kolay gidecek diyor, insallah dedigi gibi olur canim. Adeta sistim

Kizlar bildirim yapamayan arkadaslarim var , bekliyoruz bildirimlerinizi, gecmisi bitirdim.
Kilolari yazdim, simdi kuzularimin kahvaltisini hazirlayip okula birakip, 1 saat sonra eve donup listemizi paylasacagim saat 19da.
Kilo bildirimim icinde wc'ya cikmayi bekliyorum, hemen sonrasinda bildirecegim:)
DeryaOnDiet canim bu hafta alalim listeye, cok isteklisin , seni daha iyi motive edecek liste bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…