- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Dun diabetist insulin cok yuksek oldugu icin asiri kilo artisi gorulebilir dedi. Ama bugun ilaca baasladim canim, ilac, diyet ve sporla beraber birkac ayda cok rahat kilo verirsin dedi dun doktor. 3 ay sure verdi bakalimGecen hafta 70.6 missin canim nerdeyse 1 kilo arti gelmissin neden bole oldu ki menulerede devam ediyordun ustelik
Demek ki o yuzden veremiyorsun kuzum sen hadi bakalim ozaman bundan sonra insallah hizlica vericen kilolariDun diabetist insulin cok yuksek oldugu icin asiri kilo artisi gorulebilir dedi. Ama bugun ilaca baasladim canim, ilac, diyet ve sporla beraber birkac ayda cok rahat kilo verirsin dedi dun doktor. 3 ay sure verdi bakalim
Cok guzel canimKilomu yazıp çıkacağım, zaten site de normal değil sinir bozuyor
Geçen hafta - 69.5
Bu hafta - 68.9
Fark - 0.6
Yüzde - %0.86
Resmi sonra eklerim, şimdi olmuyor..
Karnibahar mantisini merak ettim netten bakmam lazim menun guzel canimSite düzelmiş şükür
Perşembe menüm
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
12:30 kalarlı omlet, çeyrek avakado, low karb ekmeğe kaşarlı sandviç
16:30 1 kare %85 kakaolu bitter çikolata, filtre kahve
18:30 karnabahar mantısı
Su : 1,5 lt ancak
Spor: 10000 adım:500
1 saat yemek: 120
Toplam: 620
Yawrukush
Kozmogirl17
Aa okadar az yiyorsun nasil kilo verememismisin sasirdim kuzum vallaKilom sabit
66,8
Fark:0
Hosgeldiniz ilk once sizi yakindan taniyabilmemiz icin 1.sayfadaki formumuzu doldurmaniz gerekiyorSelammmm
Bende katılmak istiyorum. Özge gelince ne yapmam gerektiğini yaz kuzum
Eksi olsun bizim olsun harika kuxumGh 72,6
Bu 72,1
F 0,5 kg
Yüzde 0,68
Hedef 70
Kızlar giden az bu hafta ama kaçamaksız devam haftaya 70 i görcem
Geçmişi okumadan işlere girişeceğim eve şimdi girdim. Sonra uğrarım herkese mutlu huzurlu Cuma günleri diliyorum.
Diabetist ilk ay cok hizli gidecek kilolar insulin degeri dustukce daha kolay gidecek diyor, insallah dedigi gibi olur canim. Adeta sistimDemek ki o yuzden veremiyorsun kuzum sen hadi bakalim ozaman bundan sonra insallah hizlica vericen kilolari
Cok guzel canim
Karnibahar mantisini merak ettim netten bakmam lazim menun guzel canim
Aa okadar az yiyorsun nasil kilo verememismisin sasirdim kuzum valla
Selammmm
Bende katılmak istiyorum. Özge gelince ne yapmam gerektiğini yaz kuzum
Ablacım sistemde sıkıntı vardı dun yazdim bir suru sey gitmedi hic biri sabahta vardı bildirim yapamadim ise geldim bende tartılamadım dabesive nerdesin kuzu bildirim yapmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?