- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Canisi a cok kilonu biliyorsundur - yada +yaz neyse kilon kabul oluyosa kaptisAblacım sistemde sıkıntı vardı dun yazdim bir suru sey gitmedi hic biri sabahta vardı bildirim yapamadim ise geldim bende tartılamadım da
Tebrikler canımKilomu yazıp çıkacağım, zaten site de normal değil sinir bozuyor
Geçen hafta - 69.5
Bu hafta - 68.9
Fark - 0.6
Yüzde - %0.86
Resmi sonra eklerim, şimdi olmuyor..
Tebrik ederim canım inşallah haftaya istediğini yapacaksınGh 72,6
Bu 72,1
F 0,5 kg
Yüzde 0,68
Hedef 70
Kızlar giden az bu hafta ama kaçamaksız devam haftaya 70 i görcem
Geçmişi okumadan işlere girişeceğim eve şimdi girdim. Sonra uğrarım herkese mutlu huzurlu Cuma günleri diliyorum.
Eridin eridin resmen yaGecen cuma:59.2
Bu cuma:58.7
Fark:500
Yuzde0.84
Eki Görüntüle 2544341 Mezun olmak islerim .
Yawrukush
Kozmogirl17
Eyvah eyvahAblacım sistemde sıkıntı vardı dun yazdim bir suru sey gitmedi hic biri sabahta vardı bildirim yapamadim ise geldim bende tartılamadım da
Spor yarismasini listeleri paylastiktan sonra aciklayacagim canim saat 20de..Spor yarısmasınında acıklayalımm günaha girebilirim bu aksaaaam
Cook sagol canim, beni cok mutlu ettin.Kizlar bildirim yapamayan arkadaslarim var , bekliyoruz bildirimlerinizi, gecmisi bitirdim.
Kilolari yazdim, simdi kuzularimin kahvaltisini hazirlayip okula birakip, 1 saat sonra eve donup listemizi paylasacagim saat 19da.
Kilo bildirimim icinde wc'ya cikmayi bekliyorum, hemen sonrasinda bildirecegim:)
DeryaOnDiet canim bu hafta alalim listeye, cok isteklisin , seni daha iyi motive edecek liste bencede..
Tamam canim ben sana guveniyorum, listen hayirli olsun kuzucum :)Cook sagol canim, beni cok mutlu ettin.
Inan seni pisman etmeyecegim. seker dolayisiyla zaten istesem bile hicbir sekilde kacamak yapamam.
birazdan isten cikip kizimi alacagim yuvadan ve cok guzel bir spor buldum kendime artik hergun kziim bisiklete binecek ben de yaninda yavas yavas kosacagim veya hizli yuruyecegim ve hergun doktora da soz verdim minimum 10 000 adim atacagimadimlar dolmazsa evde yerimde adim atip duracagim leslie gibi.
Bu ara o kadar kotu sistim ki bol gelen elbisemin icine bile giremedim
canim benim de dun gece yazdiklarimin bir kisi gelmemis. Ama neyse en azindan suanda site guzel calisiyor ya o onemli.Eyvah eyvah
cok tesekkur ederim canim. Insallah ikinci mezuniyetimi sizlerle yasayacagim.Tamam canim ben sana guveniyorum, listen hayirli olsun kuzucum :)
Not ettim canim :)
Sen burdan uzaklastin sabit geliyosun.geri don kiz :)
Insallah canim donuceksin o kilolara tebrik ederim insallah mezuniyetinide goruruzcanim benim de dun gece yazdiklarimin bir kisi gelmemis. Ama neyse en azindan suanda site guzel calisiyor ya o onemli.
Vee listeyiiiiimayy bir an hic listeye giremeyecegim sandim. Ve bugun kilo aldigima uzulmedim bile doktor bu kadar kisa surede alinan kilo yag olamaz dedi vee cok mutlu oldum bakalim balion iner gibi kilolarin gidecek diyor
Insallah hayran kaldigim senin guncel kilona gelecegim canim yakinda
Hayir canim pro yapmadilar beni kimse biseyde demediKozmogirl17 senin proluk nerde .? Aciklama geldim I?
Tek ogun yaramadi kuzum sana
Tebrikler canimKızlaaar bildirimi unutmuşum kusura bakmayın
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: 70.4
Fark 0.5
Oran: 0.56
Haftaya hedef: 69
Sabah tartıldım öğlen regl oldum ödem de giderse bu hedefe ulaşabilirim kanımca..
Eki Görüntüle 2544361
Tarti resmi olmasi gerekiyor canim tahmini olmuyor diye biliyorumCanisi a cok kilonu biliyorsundur - yada +yaz neyse kilon kabul oluyosa kaptis
Insallah canimInsallah canim donuceksin o kilolara tebrik ederim insallah mezuniyetinide goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?