- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Evet ya sen niye pro olmadin canimHayir canim pro yapmadilar beni kimse biseyde demedi
hakikaten ya sen niye sabit geliyosun prgramına göre normal mi boyle olmsı
Slm kizlar bugün misafir ir m var di gelemedim haz ir lik felan sa bah kilo mu ç ek m iş tim.gecen hafta 59. 5 dim sanırım
Begenmediler beni kuzumm sssormak lazim neden pro olmadim benEvet ya sen niye pro olmadin canim
Bu hafta cok doluyum misafir felan çok özür diliyorum kaptan bugün yürüyüş e cikabildim.Nasilsin canim ,gece uyuyamayan anneler kervanina katilmissin sen de
Allah kavustursun canim ailenle, guzel vakit gecirin insallah..
Sanada kolay gelsin kuzum..
Canim hem calismak, hem anne olmak, hem evin tum islerini yapmak gercekten cok zor.
Allah yardimcin olsun...
Hahahaa gunumuz bari seker tadinda olsun, agzimiza sekeri surmuyoruz :))
Ahh o zeytinler toplanip , kirma ya da cizik zeytin yapilmaz mi:)
Toplada yap mis gibi ve cok kolay kuzum..
Canim basiniz sagolsun, Allah evladina uzun, guzel omur versin.
Her ne olduysa bile, esinin ailene boyle davranmasi guzel degil.
Umarim degistirir bu tavrini ilerleyen zamanlarda.
Senin karnindaki bebege ailen nasil zarar verebilir ki..
Sonucta cocugunuz senin aileninde torunu..
Umarim asarsiniz bu sorunu Aslicim..
Menu guzel canim, hic egzersiz, ev isi, yuruyus vs var mi?
Guzel menu , guzel sporlar canim :)
Deri tulum dedin beni bitirdin, biz aslen Erzincan ,Kemaliyeliyiz ve Erzincan tulumunun uzerine tanimam.
Koyden gelir bizimkilere, mis gibi, ahhh annecigim getirsede yesem :)
Deryacim gecmis olsun canim amahaeshin busenin dedigi gibi tip 2 diyabeti ilacsiz geciren cok insan var.
Doktorunla bunuda konus mutlaka.
Surekli ilac kullanmana gerek bie kalmayacak belki.
Diyetini duzenleyerek ,dikkat ederek ustesinden gelebilirsin.
Ellerine saglik kaptanim, ilk sayfayi guncelliyorum.
Bilmiyorum ki ablacım en son pazartesi bakmistimCanisi a cok kilonu biliyorsundur - yada +yaz neyse kilon kabul oluyosa kaptis
Tamam ablacım ne kadar süre çıkabiliyorum maximum?besive canim izne ayirabiliyorum seni, son kararin izne cikmak mi gulum?
Eee sen mezunsun günde yemişsindir şimdi. Yalnız o kadar yoğunluktan bahsettin ben güne takıldım algıda seçicilik.Iyigeceler kizlar anca alintilarima cevap verebildin herkes iyi mi benim bugunum coj yogundun biraz uzakta gunum vardi oraya gittim sabah saatlerinde yani 9 du evden ciktim cocuklarim nbeni yedi bittiridiler zorla bi tost yedim on kere otur kalk nereme yedim anlamadim neyse ordan gun sahibi arkadasa kahveye gectik 4 e geliyordu eve geldim.cocuklari uyuttum uyandirdum kaynanam cagirdi ona gittik 11 di geldik eve cok yorgunum size anlatamam valla bu arada yalova aciklaribda yine depren olmus bizim burdan duyuldu hisseden hissetmeyen herkese gecmis olsun
Ben de kuralcıyım ama sadece okuldaAyyy bende kocum hic disiplin yok bendee de ama kuralciyimdir.
HarikasınArkadaslar hala sorun var sanırım sitede ben bildirimimi yapayım yine de
gecen hafta cuma 76,8
Bugun 74,6
Fark -2,200
Yuzde 2,86
Yawrukush Kozmogirl17
Blender veya süt köpürtücüyle iyice çırpıp özeleştirirsen Harika oluyor tereyağı da koyuyorum ben. Kurşun geçirmez kahve deniyorhindistan cebizli yağlı kahve nasıl oluyor.
ben içtim onu çok fena dokundu bi daha içmedim.
Çok geçmiş olsunSlm arkadaşlar dün bir türlü giremedim kusura bakmayın doktorda işim çok geç bitti kalabalıktı
Tiroid ilacımın dozunu arttırdı değerlerim yükselmiş ve benim metabolizma yavaşladı sanırım bu hafta dikkat etmeme rağmen kilom sabit kaldıve iki haftayı geçti gribim. Low carb ile bir ayda 3 kilo verdim bu beni tekrar motive etti ama sanırım artık normal dengeleyerek devam Edicem yürüyüşle birlikte direncim çok düştü gündüz 1 porsiyon meyve de yemek istiyorum kış aylarında. ilerleyen zamanda kilo durursa yine yaparım inş
Anaaammm bebeğim hoş geldin kar kraliçemSelammmm
Bende katılmak istiyorum. Özge gelince ne yapmam gerektiğini yaz kuzum
Tamamen regl ödemi kozmo kaptanım haftaya sağlam eksi olacakEksi olsun bizim olsun harika kuxum
Tebrik ederim canım ya darısı başımıza inşallahhhGecen cuma:59.2
Bu cuma:58.7
Fark:500
Yuzde0.84
Eki Görüntüle 2544341 Mezun olmak islerim .
Yawrukush
Kozmogirl17
Amin . En kisa surede ulasirsin :)Tebrik ederim canım ya darısı başımıza inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?