Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

**Kizlar listemizi paylastim , yarisma bitti, bu haftada derece geldiiiiiiiii
**3. olduk, hepinizi coooook tebrik ediyorum.5 haftadir hep harika dereceler aliyoruz, daim olsun.

***Ben ve kanadali35 mezun olduk, bayragi bugun listeye giren arkadaslarimiz DeryaOnDiet , Dahlia_ ve Ucyuzbesyuz arkadaslarimiza devrettik.Listeniz hayirli olsun kizlar.

***Hepiniz harikasiniz, odulu hepimiz hakettik bugun ve yarin odul yapmakta serbestsiniz..

DIPNOT: Bu hafta yarisma sonuc listelerini hazirlama gorevi bende oyuzden takim ici yarismamizin sonuclarindan once, yarisma sonuc listelerini hazirlayacagim haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Yok be kuzum kahvalti gunumuzdu disardaydik bi tost yedim okadar neden gune takildin ama onu anlamadim ben
Ben de kuralcıyım ama sadece okulda
Hadi yaa normal hayatta kurallarin yokmu benim kurallar cabuk yikiliyor ama
Tamamen regl ödemi kozmo kaptanım haftaya sağlam eksi olacak
ahhh o odem yokmu bende 2 aydir olmuyom

Menü
Sabah
2 yumurta
15 zeytin
1 dlm peynir

Ara
Prot süt

Öğlen
Buharda karnabahar
15 zeytin
2 dlmden peynirli tost
2 mercimek köftesi
Yoğurt

Ara
1 muz (kaslarım ağrıyor )

Akşam
1 sk domatesli b pilavı
2 sk etli nohut
1 dlm ekmek
Yoğurt

Ara süt

Spor
50 dk tabata

Not: kimse bana cıss vermezse ben çok akıllı bi çocuğum aslında

Kaptişiiiiiim yoksa bizi bıraktın mı? Yeminlen ağlarım..

Lililililililiiii , tebrikler kaptan .

Yok be kuzum kahvalti gunumuzdu disardaydik bi tost yedim okadar neden gune takildin ama onu anlamadim ben

Bende dun oldum regl yoksa guzel bir eksi gelirdi , oyuzden cok hoplayip ziplayamadim bu hafta

Bir guzel haber daha
Bireysel derecelerde 1. takimimizdan cikti bu hafta , yuzdesi 2.86 ile Huzurvermeyolunda arkadasimizi tebrik ediyorum.Kendisi bu hafta yarisan herkesin icinden siyrilip 1. oldu. Bizi cok gururlandirdin canim , daim olsun...
Huzurcum basarinin sirrini asagida paylastigim linke yazmalisin en gec carsamba gunune dek yazmazsan, takimimiz ceza alir kuzum.

Oncelikle canimcim kaptanim Yawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
FitFiliz takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
besive , Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim

Özgeciiiimmm seni de tebrik ederim kuzum harikasın mezuniyetin hayırlı olsun

Veda konusmasi gibi olmus be yaaa, aglayacaktim, iyi ki tanidim seni gurbetdasim
Birakip gitmek yok takimi ona gore

Ne biliim gün deyince ikramdan başka bişey gelmiyor aklıma

Kizlar sonuc listelerini hazirladim, burayada birakiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…