Yok be kuzum kahvalti gunumuzdu disardaydik bi tost yedim okadar neden gune takildin ama onu anlamadim benEee sen mezunsun günde yemişsindir şimdi. Yalnız o kadar yoğunluktan bahsettin ben güne takıldım algıda seçicilik.
Boşver bugünün en iyi yanı bence senin için bitmiş olması çocukları uyut uzat ayaklarını.
Hadi yaa normal hayatta kurallarin yokmu benim kurallar cabuk yikiliyor amaBen de kuralcıyım ama sadece okulda
ahhh o odem yokmu bende 2 aydir olmuyomTamamen regl ödemi kozmo kaptanım haftaya sağlam eksi olacak
**Kizlar listemizi paylastim , yarisma bitti, bu haftada derece geldiiiiiiiii
**3. olduk, hepinizi coooook tebrik ediyorum.5 haftadir hep harika dereceler aliyoruz, daim olsun.
***Ben vekanadali35 mezun olduk, bayragi bugun listeye giren arkadaslarimiz DeryaOnDiet , Dahlia_ ve Ucyuzbesyuz arkadaslarimiza devrettik.Listeniz hayirli olsun kizlar.
***Hepiniz harikasiniz, odulu hepimiz hakettik bugun ve yarin odul yapmakta serbestsiniz..
DIPNOT: Bu hafta yarisma sonuc listelerini hazirlama gorevi bende oyuzden takim ici yarismamizin sonuclarindan once, yarisma sonuc listelerini hazirlaycagim haberiniz olsun.
Lililililililiiii**Kizlar listemizi paylastim , yarisma bitti, bu haftada derece geldiiiiiiiii
**3. olduk, hepinizi coooook tebrik ediyorum.5 haftadir hep harika dereceler aliyoruz, daim olsun.
***Ben vekanadali35 mezun olduk, bayragi bugun listeye giren arkadaslarimiz DeryaOnDiet , Dahlia_ ve Ucyuzbesyuz arkadaslarimiza devrettik.Listeniz hayirli olsun kizlar.
***Hepiniz harikasiniz, odulu hepimiz hakettik bugun ve yarin odul yapmakta serbestsiniz..
DIPNOT: Bu hafta yarisma sonuc listelerini hazirlama gorevi bende oyuzden takim ici yarismamizin sonuclarindan once, yarisma sonuc listelerini hazirlaycagim haberiniz olsun.
Bende dun oldum regl yoksa guzel bir eksi gelirdi , oyuzden cok hoplayip ziplayamadim bu haftaYok be kuzum kahvalti gunumuzdu disardaydik bi tost yedim okadar neden gune takildin ama onu anlamadim ben
Hadi yaa normal hayatta kurallarin yokmu benim kurallar cabuk yikiliyor ama
ahhh o odem yokmu bende 2 aydir olmuyom
Ne birakmasi bir tanem, mezun oldum sadece :))Kaptişiiiiiimyoksa bizi bıraktın mı? Yeminlen ağlarım..
Sanada kucak dolusu tebrikler canim, dunku fotona hala yorum yapamadim, sahane gorunuyorsun , bayildim :)Lililililililiiii, tebrikler kaptan .
Özgeciiiimmm seni de tebrik ederim kuzum harikasın mezuniyetin hayırlı olsun**Kizlar listemizi paylastim , yarisma bitti, bu haftada derece geldiiiiiiiii
DIPNOT: Bu hafta yarisma sonuc listelerini hazirlama gorevi bende oyuzden takim ici yarismamizin sonuclarindan once, yarisma sonuc listelerini hazirlayacagim haberiniz olsun.
Veda konusmasi gibi olmus be yaaa, aglayacaktim, iyi ki tanidim seni gurbetdasimOncelikle canimcim kaptanimYawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
FitFiliz takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
besive , Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
Ne biliim gün deyince ikramdan başka bişey gelmiyor aklımaYok be kuzum kahvalti gunumuzdu disardaydik bi tost yedim okadar neden gune takildin ama onu anlamadim ben
Hadi yaa normal hayatta kurallarin yokmu benim kurallar cabuk yikiliyor ama
ahhh o odem yokmu bende 2 aydir olmuyom
Bir kez daha yeniden BusemÖzgeciiiimmm seni de tebrik ederim kuzum harikasın mezuniyetin hayırlı olsun
Hahahahha hayatlarımız bu döngüden ibaret olsa keşke hepBir kez daha yeniden Busem
Kilo alip yine donerim ,kurkcu dukkanina :))
Ederiz mezun, istedigin bu olsu yavrumHahahahha hayatlarımız bu döngüden ibaret olsa keşke hepözge ben de mezun olmak istiyorum daha baya var ama
Yok canim biz disarda yapiyoruz kahvalti saati herkes istedigini yiyorNe biliim gün deyince ikramdan başka bişey gelmiyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?