Canim Ozlemim iyi ki varsin kiiizzz, arada benim menulerde nasibini aldi senin eli masaliligindan ama tam da suan abi gozlemeleri gomuyorum, yasasin mezuniyett, Alllaaaaah tutmayin beniiiiiii
Ohhh yakinda hep beraber donus yapcaz desenee gom gom afiyet olsunCanim Ozlemim iyi ki varsin kiiizzz, arada benim menulerde nasibini aldi senin eli masaligindan ama tam da suan abi gozlemeleri gomuyorum, yasasin mezuniyett, Alllaaaaah tutmayin beniiiiiii
Bir yere gitmiyorum burdayimVeda konusmasi gibi olmus be yaaa, aglayacaktim, iyi ki tanidim seni gurbetdasim
Birakip gitmek yok takimi ona gore
Evett ya hem cok kisa bir surede mezun oldun. Hem cok aktifsin. Hem dee kaptan yardimcisisin. Hepsi birarafa.Begenmediler beni kuzumm sssormak lazim neden pro olmadim ben
Wuuwuuu bekliyoruz kaptanim. Bu hafta az aktftim ama bundan sonraki haftalar birincilige oynayacagimTakim ici yarismamizin sonuclariiii az sonraaaaa geliyooooorrrrrr
Are youuuu readyyyyyyyy diptis diptis diptis diptissss
Benim buyuk artima ragmen ucunculuk. Supeer.**Kizlar listemizi paylastim , yarisma bitti, bu haftada derece geldiiiiiiiii
**3. olduk, hepinizi coooook tebrik ediyorum.5 haftadir hep harika dereceler aliyoruz, daim olsun.
***Ben vekanadali35 mezun olduk, bayragi bugun listeye giren arkadaslarimiz DeryaOnDiet , @AKovser ve Ucyuzbesyuz arkadaslarimiza devrettik.Listeniz hayirli olsun kizlar.
***Hepiniz harikasiniz, odulu hepimiz hakettik bugun ve yarin odul yapmakta serbestsiniz..
DIPNOT: Bu hafta yarisma sonuc listelerini hazirlama gorevi bende oyuzden takim ici yarismamizin sonuclarindan once, yarisma sonuc listelerini hazirlayacagim haberiniz olsun.
Havan batsınEderiz mezun, istedigin bu olsu yavrum(dedi gevrek gevrek yeni mezun olan insancik :)))
Tebrikler canim. Hayirli olsun mezuniyetin. Kilonu upuzun yillaar koru canimOncelikle canimcim kaptanimYawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
@stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
@Derya_the_queen takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
besive ,@Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
Uwuuu kaptanim kutla mezuniyetini fazlasiyla hakettinCanim Ozlemim iyi ki varsin kiiizzz, arada benim menulerde nasibini aldi senin eli masaliligindan ama tam da suan abi gozlemeleri gomuyorum, yasasin mezuniyett, Alllaaaaah tutmayin beniiiiiii
Artin takima giris hesabiyla takimi kotu etkilemedi canim :)Benim buyuk artima ragmen ucunculuk. Supeer.
Bu hafta costuk evet canim :))Yawrukush kaptanim mezuniyetin hayirli olsun. Wawww birinci de bizim takimdan cikmis supert.
Iki mezuniyet ve birinci ve genelde ucunculuk. SuuperBu hafta costuk evet canim :))
Kimler gelmis efenim , canim
O zaman dans, o zaman renkIki mezuniyet ve birinci ve genelde ucunculuk. Suuper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?