Cok mutlu oldum canim. Takimi kotu etkilemedigimeArtin takima giris hesabiyla takimi kotu etkilemedi canim :)
Superr. Yarin bisikletle gezecegim. Gelsiin puanlarKizlar bu haftada puan yarismasina devam ediyoruz, bugunluk not etmeyecegim spor puanlarinizi 1 gunluk ara..
Yarin menulerinizle beraber spor puanlarinizi yazmayi unutmayin, iyi olan kazansin.
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN
Çok s ağ ol canm yerfistigini çok severim adana çukurova da büyüdüm çocuklukta çok yerdik herturlusunu. Yaş kuru kavrulur haslanmis. çok yer oldum iştahımı kesmiyorum sebep ne onuda bilmiyorum32 tane yerfistigi 164 kalori 14 grda yag olmasina ragmen zayiflamaya yardimciymis bunu bilerek mi yiyorsun canim ole mi denk geldi ben cok kalorilidir diye baktim
Ky domatesimiii hmmm cok lezzetlidir tahmin edebiliyorum kayinvalidemde bana koy salcasi yapmis ama sahanee
Aksam cok az degilmi acikmadin mi gerci cig kofteymis ben mercimek koftesi diye dusundum bian genel olarak az ama doyurucu gorundu gozume begendim canim
CAnım ben filtre kahvemin işine bir tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağını koyup içiyorum benim aroması hoşuma gidiyor rahat geliyor içmesihindistan cebizli yağlı kahve nasıl oluyor.
ben içtim onu çok fena dokundu bi daha içmedim.
Ben de ilk defa yaptım ama bayıldım YouTube da low carb tarifleri diye bir kanaldan aldım tarifini tavsiye ederimKarnibahar mantisini merak ettim netten bakmam lazim menun guzel canim
Çok saol canımÇok geçmiş olsun
Tebrik ederim canımLililililililiiii, tebrikler kaptan .
TEbrik ederim kaptanımNe birakmasi bir tanem, mezun oldum sadece :))
Kilolari verdim gitti, liste disindayim artik..
Ne birakmasi bir tanem, mezun oldum sadece :))
Kilolari verdim gitti, liste disindayim artik..
Ablacim gidiyor musin mezun mu oldun yoksaOncelikle canimcim kaptanimYawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
@Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
@stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
@Derya_the_queen takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
besive ,@Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
Ben de bakayim nasilmisBen de ilk defa yaptım ama bayıldım YouTube da low carb tarifleri diye bir kanaldan aldım tarifini tavsiye ederim☺
Mezun oldum ama hicbir kuvet beni burdan yolliyamazAblacim gidiyor musin mezun mu oldun yoksa
Ne güzel ablacım ya aynı zamanda geldik sen ne güzel kilolar verdin vallahi tebrik ederimMezun oldum ama hicbir kuvet beni burdan yolliyamaz, benden kurtulus yok ,takibiniz deyim .
Pes etmek yok canimcim ben emzirdigim icin fazladan kalori yaktim sen de istedigin kiloya ulasacaksin sana inaniyorum benNe güzel ablacım ya aynı zamanda geldik sen ne güzel kilolar verdin vallahi tebrik ederim
**Kizlar listemizi paylastim , yarisma bitti, bu haftada derece geldiiiiiiiii
**3. olduk, hepinizi coooook tebrik ediyorum.5 haftadir hep harika dereceler aliyoruz, daim olsun.
***Ben vekanadali35 mezun olduk, bayragi bugun listeye giren arkadaslarimiz DeryaOnDiet , Dahlia_ ve @Ucyuzbesyuz arkadaslarimiza devrettik.Listeniz hayirli olsun kizlar.
***Hepiniz harikasiniz, odulu hepimiz hakettik bugun ve yarin odul yapmakta serbestsiniz..
DIPNOT: Bu hafta yarisma sonuc listelerini hazirlama gorevi bende oyuzden takim ici yarismamizin sonuclarindan once, yarisma sonuc listelerini hazirlayacagim haberiniz olsun.
Oncelikle canimcim kaptanimYawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
@Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
@stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
@Derya_the_queen takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
besive ,@Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?