Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canim. Haftaya gozum ilk 3te

İlk üçü kutluyorum

Wuuwuuu bekliyoruz kaptanim. Bu hafta az aktftim ama bundan sonraki haftalar birincilige oynayacagim ☺
Tek rakibim thy diyorsun yani deryacim
Bende dun oldum regl yoksa guzel bir eksi gelirdi , oyuzden cok hoplayip ziplayamadim bu hafta
Olsun sende bu hafta ziplarsin
Huzurcum tebrikler o zaten birinciligini ilan etmisti ahahahah
Bizde sana bu takima katilip bize eslik ettigin icin tesekkur ederiz iyi is cikardin.seviyorum seni
Veda konusmasi gibi olmus be yaaa, aglayacaktim, iyi ki tanidim seni gurbetdasim
Birakip gitmek yok takimi ona gore
Aynen gondermeyelim kaptanim biz bu kanadaliyi
Ellerine saglik kuzum
Evett ya hem cok kisa bir surede mezun oldun. Hem cok aktifsin. Hem dee kaptan yardimcisisin. Hepsi birarafa.
Acaba baska ne ariyorlar degilmi neyse kismet degilmis nasilsa yine geri donerimm
Wuuwuuu bekliyoruz kaptanim. Bu hafta az aktftim ama bundan sonraki haftalar birincilige oynayacagim ☺
hadi bakalımmmesajin bile enerjinle 2 kere etiketlenmis
Benim buyuk artima ragmen ucunculuk. Supeer.
Hakkaten nasil oldu o arti sastim valla
Aaa beklemiyordum hicc valla spor yarismasi deyince aklima hep zip zip geliyor en kolayda onu yapiyorum zaten cocuklarla tabi gunluk islerde iyi puan getiriyor herkesi tebrik ederim emeklerinden dolayi
Ne yesem acabaaaaa
Çok s ağ ol canm yerfistigini çok severim adana çukurova da büyüdüm çocuklukta çok yerdik herturlusunu. Yaş kuru kavrulur haslanmis. çok yer oldum iştahımı kesmiyorum sebep ne onuda bilmiyorum
Bende su sira oleyim valla
Ben de ilk defa yaptım ama bayıldım YouTube da low carb tarifleri diye bir kanaldan aldım tarifini tavsiye ederim
Deniycem baktim tarifine cok istah acici gorunuyordu tatlim.
Kozmogirl17 iyi zipladin bu hafta , tebrikler
Yaa sende zipla seninde olsun kiskanmaasende mezunsun.

Hoşbuldum :)

Menümü yazmaya geldim :)
Sabah: 3 dilim kepek ekmek tereyağ bal,1 haşlanmış yumurta 2 sosis

Öğlen: 1 kase çorba 2 dilim kepek ekmek.

Akşam:1 tavuk butu 5 kaşık pirinç pilavı (kendimi gebertmek istiyorum.)

2 litreden biraz fazla su.
20 dakika egzersiz.
Havalar o kadar kötü ki,yürüyüşe bile çıkamıyorum.

Canim aýrilmadanda devam edebilirsin liste disi biz seni idare ederiz yada bi sure ara ver sonra gelirsin geri azicikta olsa o zayiflama istegin varya iste onun pesini birakmam sende birakma dinlen kafan doluysa rahatla geri gel emiinim basaricaksin

canıım bütün takımı tebrik ederim öncelikle derece gelmesine cok sevindim haftaya daha da iyi bir dereceyle guzel sonuclar alırız umarım.. senin mezuniyetin de hayırlı olsun kilonu korudugun güzel bir dönem olsun inş canımmm
eneeeem ben birinci olmuşum yaaa inanamıyoruum teşekkürederim hepinizin payı var motive olmamda yazarım inş kaptancım caraaöbaya kdar
tebrikler canımmm
Huzurvermeyolunda kutlama yaparız diye söz vermiştim bunlar senin için tebrik ederim

wuhhuuuuuu dıpdısss dıpdısss coook terekkürlerr ankaaaa
teşekküreeerim canım senn denlisten hayırlı olsun bu hafta ucuralıö takımı birlikte ben bi iki daha versem keskeee
canııım cok teşekküreederim senin de mezuniyetin kutlu olsunnnn
gitmeee inankı gidince daha kötü oluysor elinden geldigince kal bence canım
amanııın karbpnhidrat bombası olmus bugüüün

Afiyet olsun herbir kalorisini hakkettin.:) ,bu takima girmeden once bir tepsi kalburabasti yapmistim .15 tane vardi hepsini bir guzel tek basima yedim,

Basarmaktan bahsettimteee nerde benim gonul meyvemm Gonulmeyvesi hani kilo bildirimin

Ankee gamzee nereye kayboldun kiz bir gittin pir gittin heee tabi bende senin kilonda olsam hic ugramam burlara

Teşekkürler kaptanımm dün tartılmayı unuttun şimdi tartıldım yazmak için bi baktım senin bildirim

Geçen hafta cuma kilom 70.500
Bu hafta ki kilom 69.800

Fark 700 gram

Beklediğim gibi veremedim ama olsun almadım da şükür ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…