- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Gitme zaten. Ozleriz sonra. Masallah canim cok guzel verdin kilolari. Darisi basimaMezun oldum ama hicbir kuvet beni burdan yolliyamaz, benden kurtulus yok ,takibiniz deyim .
Iyi geceler canimİyi geceler herkese..
Allah rahatlık versin ❤❤
Aynen canim. Haftaya gozum ilk 3teİyi geceler canlar..
Çok yorgundum bugün uğrayamadım.. Sabah iyiydim öğlene kadar çok uğraştım ama o zamanda sitede sorun vardı.. Geceden beri uykusuzum, akşam üzeri azıcık uyurum dedim ama ufaklık ona da izin vermedi sağolsun..
Hepinizi tebrik ederim, yine derece gelmiş benim ve Deryanın eksi yüzdesine rağmen..@DeryaOnDiet biz de haftaya telafi ederiz dimi canım?
Teşekkür ederim canım
Ben de seni tebrik ediyorum
Tebrikler canım, bir daha almamanız dileği ile
Listeye girdin hayirli olsun. Sende vericeksin cok guzel gidiyodun tatil den sonra bosverdin ama bundan sonra arti gelmiyecegine inaniyorum benGitme zaten. Ozleriz sonra. Masallah canim cok guzel verdin kilolari. Darisi basima
Bugun liste haberiyle cook motive oldum. Ins canim.Listeye girdin hayirli olsun. Sende vericeksin cok guzel gidiyodun tatil den sonra bosverdin ama bundan sonra arti gelmiyecegine inaniyorum ben
İlk üçü kutluyorum....TAKIM ICI SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI....
1. @Kozmogirl17=== 8140 PUAN
2. @Huzurvermeyolunda ===5581 PUAN
3. @Yawrukush === 4730 PUAN
4. @Ucyuzbesyuz ===4605 PUAN
5. @haeshin === 3260 PUAN
6. @kanadali35 === 3203 PUAN
7. @Melegimkorusun === 2710 PUAN
8. @besive === 2400 PUAN
9. @madamesnow === 2100 PUAN
10. @Metem === 1750 PUAN
11. @Akrrep === 1450 PUAN
12. @AKovser === 960 PUAN
13. @DeryaOnDiet === 936 PUAN
14. @Harpy === 250 PUAN
15. @Konus dinliyorum === 135 PUAN
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, 1. olan arkadasimiz diledigi bir seyi yeme hakkina sahiptir.
2. ve 3. olan arkadaslarimizda 2-3 kare bitter cikolata yiyebilirler odul olarak.
Tek rakibim thy diyorsun yani deryacimWuuwuuu bekliyoruz kaptanim. Bu hafta az aktftim ama bundan sonraki haftalar birincilige oynayacagim ☺
Olsun sende bu hafta ziplarsinBende dun oldum regl yoksa guzel bir eksi gelirdi , oyuzden cok hoplayip ziplayamadim bu hafta
Huzurcum tebrikler o zaten birinciligini ilan etmisti ahahahahBir guzel haber daha
Bireysel derecelerde 1. takimimizdan cikti bu hafta , yuzdesi 2.86 ileHuzurvermeyolunda arkadasimizi tebrik ediyorum. Kendisi bu hafta yarisan herkesin icinden siyrilip 1. oldu. Bizi cok gururlandirdin canim , daim olsun...
Huzurcum basarinin sirrini asagida paylastigim linke yazmalisin en gec carsamba gunune dek yazmazsan, takimimiz ceza alir kuzum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Bizde sana bu takima katilip bize eslik ettigin icin tesekkur ederiz iyi is cikardin.Oncelikle canimcim kaptanimYawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
@stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
@Derya_the_queen takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
@besive ,Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
Aynen gondermeyelim kaptanim biz bu kanadaliyiVeda konusmasi gibi olmus be yaaa, aglayacaktim, iyi ki tanidim seni gurbetdasim
Birakip gitmek yok takimi ona gore
Ellerine saglik kuzumCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Kizlar sonuc listelerini hazirladim, burayada birakiyorum..
Acaba baska ne ariyorlar degilmi neyse kismet degilmis nasilsa yine geri donerimmEvett ya hem cok kisa bir surede mezun oldun. Hem cok aktifsin. Hem dee kaptan yardimcisisin. Hepsi birarafa.
hadi bakalımmmesajin bile enerjinle 2 kere etiketlenmisWuuwuuu bekliyoruz kaptanim. Bu hafta az aktftim ama bundan sonraki haftalar birincilige oynayacagim ☺
Hakkaten nasil oldu o arti sastim vallaBenim buyuk artima ragmen ucunculuk. Supeer.
Aaa beklemiyordum hicc valla spor yarismasi deyince aklima hep zip zip geliyor en kolayda onu yapiyorum zaten cocuklarla tabi gunluk islerde iyi puan getiriyor herkesi tebrik ederim emeklerinden dolayi....TAKIM ICI SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI....
1. @Kozmogirl17=== 8140 PUAN
2. @Huzurvermeyolunda ===5581 PUAN
3. @Yawrukush === 4730 PUAN
4. @Ucyuzbesyuz ===4605 PUAN
5. @haeshin === 3260 PUAN
6. @kanadali35 === 3203 PUAN
7. @Melegimkorusun === 2710 PUAN
8. @besive === 2400 PUAN
9. @madamesnow === 2100 PUAN
10. @Metem === 1750 PUAN
11. @Akrrep === 1450 PUAN
12. @AKovser === 960 PUAN
13. @DeryaOnDiet === 936 PUAN
14. @Harpy === 250 PUAN
15. @Konus dinliyorum === 135 PUAN
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, 1. olan arkadasimiz diledigi bir seyi yeme hakkina sahiptir.
2. ve 3. olan arkadaslarimizda 2-3 kare bitter cikolata yiyebilirler odul olarak.
Bende su sira oleyim vallaÇok s ağ ol canm yerfistigini çok severim adana çukurova da büyüdüm çocuklukta çok yerdik herturlusunu. Yaş kuru kavrulur haslanmis. çok yer oldum iştahımı kesmiyorum sebep ne onuda bilmiyorum
Deniycem baktim tarifine cok istah acici gorunuyordu tatlim.Ben de ilk defa yaptım ama bayıldım YouTube da low carb tarifleri diye bir kanaldan aldım tarifini tavsiye ederim☺
Yaa sende zipla seninde olsun kiskanmaa
Hoşbuldum :)Nasil yani tum gun bukadar mi yok canim ac sindir kiz sen farkina varmamissindir
Dunku puanlarimiz ikimizinkide dusuk kalmis canim menun yine guzel doyurucu.
Bencede ama annem sagolsun biliyosun anacigimi
Listemize hayirli ugurlu gelin kizlar.
Az yemissin 2 cataldan bisi olmaz bence guzel menun
Afiyet olsun canim gozun aydin birde iyi eglenceler sana
Allah kavustursun tatlım
Canim sonuclarin nasil cikti umarim sorun yoktur cok gezdiysen disarda acikmis olabilirsin menun guzel
1500 kaloriyede ek yapmissin sen kuzum doyurmadi sanirim menun seni
Gittinmi dr kuzum bugun du sanirim
Cok guzel kilolar verirsin kuzum umarim.
Cok az yemissin kuzum
Dunun acisini cikarmissin valla canim bide sanki cok karbonhidrat yogunlukta beslenmissin
Yok tatlim ya cocuklar dogunca annelerin ozel ihtiyaclari bitiyor bidaha hicmi hic vakit kalmiyor
Hosgeldin tatlim
Canim aýrilmadanda devam edebilirsin liste disi biz seni idare ederiz yada bi sure ara ver sonra gelirsin geri azicikta olsa o zayiflama istegin varya iste onun pesini birakmam sende birakma dinlen kafan doluysa rahatla geri gel emiinim basaricaksinİyi akşamlar arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum ve bol bol eksiler diliyorum. Kendime zaman ayiramiyorum ve burada yeterince aktif olamıyorum o yüzden ayrilmaya karar verdim.Yawrukush kaptanım izninizle takımdan ayrılmak istiyorum
canıım bütün takımı tebrik ederim öncelikle derece gelmesine cok sevindim haftaya daha da iyi bir dereceyle guzel sonuclar alırız umarım.. senin mezuniyetin de hayırlı olsun kilonu korudugun güzel bir dönem olsun inş canımmm**Kizlar listemizi paylastim , yarisma bitti, bu haftada derece geldiiiiiiiii
**3. olduk, hepinizi coooook tebrik ediyorum.5 haftadir hep harika dereceler aliyoruz, daim olsun.
***Ben vekanadali35 mezun olduk, bayragi bugun listeye giren arkadaslarimiz DeryaOnDiet , @AKovser ve @Ucyuzbesyuz arkadaslarimiza devrettik.Listeniz hayirli olsun kizlar.
***Hepiniz harikasiniz, odulu hepimiz hakettik bugun ve yarin odul yapmakta serbestsiniz..
DIPNOT: Bu hafta yarisma sonuc listelerini hazirlama gorevi bende oyuzden takim ici yarismamizin sonuclarindan once, yarisma sonuc listelerini hazirlayacagim haberiniz olsun.
eneeeem ben birinci olmuşum yaaa inanamıyoruumBir guzel haber daha
Bireysel derecelerde 1. takimimizdan cikti bu hafta , yuzdesi 2.86 ileHuzurvermeyolunda arkadasimizi tebrik ediyorum. Kendisi bu hafta yarisan herkesin icinden siyrilip 1. oldu. Bizi cok gururlandirdin canim , daim olsun...
Huzurcum basarinin sirrini asagida paylastigim linke yazmalisin en gec carsamba gunune dek yazmazsan, takimimiz ceza alir kuzum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
tebrikler canımmmOncelikle canimcim kaptanimYawrukush ’a beni buraya davet ettigi icin ,guzel insanlarla tanistirdigi icin ;
Kozmogirl17 kaptanima yorumlariyla destekleyip merdanesinden korkutup , zayiflamama sebeb oldugu icin;
@stitch kaptanima kilomuzun ayni olmasiyla rakibim olup beni daha da hirslandirdigi icin ;
@Derya_the_queen takim arkadasima yorumlari ve destekleri icin ;
@besive ,Gonulmeyvesi takim eslerime
4. Takim tum uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunarim
wuhhuuuuuu dıpdısss dıpdısss coook terekkürlerr ankaaaa
teşekküreeerim canım senn denlisten hayırlı olsun bu hafta ucuralıö takımı birlikte ben bi iki daha versem keskeeeHuzurvermeyolunda tebrikler canim. Harikasjn
canııım cok teşekküreederim senin de mezuniyetin kutlu olsunnnn
gitmeee inankı gidince daha kötü oluysor elinden geldigince kal bence canımİyi akşamlar arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum ve bol bol eksiler diliyorum. Kendime zaman ayiramiyorum ve burada yeterince aktif olamıyorum o yüzden ayrilmaya karar verdim.Yawrukush kaptanım izninizle takımdan ayrılmak istiyorum
amanııın karbpnhidrat bombası olmus bugüüünMenümü yazmaya geldim :)
Sabah: 3 dilim kepek ekmek tereyağ bal,1 haşlanmış yumurta 2 sosis
Öğlen: 1 kase çorba 2 dilim kepek ekmek.
Akşam:1 tavuk butu 5 kaşık pirinç pilavı (kendimi gebertmek istiyorum.)
2 litreden biraz fazla su.
20 dakika egzersiz.
Havalar o kadar kötü ki,yürüyüşe bile çıkamıyorum.
Afiyet olsun herbir kalorisini hakkettin.:) ,bu takima girmeden once bir tepsi kalburabasti yapmistim .15 tane vardi hepsini bir guzel tek basima yedimBen de ödüllü menümü yazayım sizee
Sabah 11.0
Patlıcanlı iki yumurta
Ara 15.0
1 mürdüm erikli 3 kasık yogurt
Aksam 19.30
3 kasık et kavurma
2 bardak ayran
3 kucuk sarma
Yarım kalbura bastı tamamı işaret ğarmagım büyüklügündeydi
Yine yarım sigara böregi
Basarmaktan bahsettimteee nerde benim gonul meyvemmGonulmeyvesi hani kilo bildirimin
Ankee gamzee nereye kayboldun kiz bir gittin pir gittin heee tabi bende senin kilonda olsam hic ugramam burlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?