Amin canim.Aynen öyle canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tamam canim. Gule gule giyGeldiiiama fotoyu atamıyorum çok kötü bir açı.. sitesinden bulup atacağım
Ben de koyu sacliyim 1 yildirBoyattım sadece Çarşamba kesim oldu bugün boya. İyice koyulttum rengini. Zayıf göstersin
Gayet guzel canim. Gule gule giy. Bence hic de kilolu gostermemis
Cok kilolu gostermis diyecen ki zayiflasinGayet guzel canim. Gule gule giy. Bence hic de kilolu gostermemis
2 kucuk dilim mozaralleli sandavic o 2 dilim ekmege dahilmi yoksa onun haricinde yine mi ekmek var .Cuma menüm
Kahvaltı
Yarım omlet
2 dilim kepekli ekmek, 1 hindi füme ve 2 küçük dilim mozeralla peyniri ile yapılmış sandviç, birazda beyaz hindiba
Öğle
Haşlanmış nohut ile hazırlanmış salata
Ara
Türk kahvesi+ 1 kare bitter çikolata
Akşam
Biraz tavuk göğsü kızartması, birazda fırında patates
Spor: 11000adım: 550p
Yemek hazırlığı: 30dk: 60p
Toplam: 610p
Su: 2lt
@Yawrukush
Kozmogirl17
Çok şükür bugün iyi geçti..
İyiyiz canım, çok sağol..
Sen nasılsın? Paşalar nasıl??
İnşaAllah güldürmeye devam ederim
Gayet güzel, güle güle giy canım
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederiiimGayet guzel canim. Gule gule giy. Bence hic de kilolu gostermemis
Valla mı kız anaaa ben görmedimdi
Hanimlar hepinizi ayri ayri kutlarim,haeshin seni ayrica kutlarim canim supersin
Kozmo kaptanım oklavaları düşürme elindenHerkesi kutluyorum kizlar 4. Takım Ćok yaşa
oklavalar ise yariyor kaptisim
Tebrikler canim . Bir tesekkurde senin kuzulara bu hafta seni iyi yordular iyi kalori kaybettin onlar sayesindeValla mı kız anaaa ben görmedimdiay çok teşekkür ederim aja aja
Teşekkürler
Ahahhaha tebrikler kuzum harikasınKozmo kaptanım oklavaları düşürme elindenellerin dert görmesin
Evet evet sağolsunlar benim 100 tane de kuzum okulda var evdekilerden daha fazla emekleri var üstümdeTebrikler canim . Bir tesekkurde senin kuzulara bu hafta seni iyi yordular iyi kalori kaybettin onlar sayesinde
Ahh onun kilosunda olsam keske 58 yaa saka gibi.Cok kilolu gostermis diyecen ki zayiflasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?