Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir ogun mu yapiyosun derya az degilmi dayana bildin mi?

Teşekkürler canım iyiyim sen iyimisin?

Kuzuuuum 60lar gelmiiiiş
Oynama partisi hemmeeeeeen

Canım inşallah çabucak iyi olursun♥
İşte ben de sevindimdi ama 2 haftadır yoksa 3 haftamı aynı rakamları görmek çok gıcık yahu
İyiyim aslında sıkıntı yok da işte bu süreçte farklı çıkışlar olabiliyomuş

İşte ben de sevindimdi ama 2 haftadır yoksa 3 haftamı aynı rakamları görmek çok gıcık yahu
İyiyim aslında sıkıntı yok da işte bu süreçte farklı çıkışlar olabiliyomuş
Kuzum uzun süre bu kiloda kaydıysan önceden direnç gösteriyordur vücudun
Diren

Perşembe menümü yazmamışım, hatırlamıyorum da

Cuma menü

Sabah
Peynir
Çay

Öğlen
Yarım tabak sade pirinç pilavı
2 tavuk
Domates

Ara
1 gofret
Çay

Akşam
Tavuk sote

Bütün gün su az içmiştim, akşam damacananın başında kaç bardak içtim sayamadım :) yanıyordum susuzluktan

Ev işi 1 saat - 120 puan

@MigiMadid kiz kafayi sana taktim ben , simdi sen kilo vermek istiyon mu soyle bir bakayim,
:d
İstiyorum tabi ama odaklı değilim. Ne bilim. o 40-42-44 bedenlere kafaya taktım çünkü bedenime göre kıyafet bulamıyorum nette 48-50 bedenler hemen bitiyor 38 kalıyor en son baktım herkes kilolu

Teşekkür ederim

Kizlar menum
Sabah pastirma,kuflu peynir,kivi,2 dilim tambugday
12.00 kabak,yogurt
15.30 1 sutlu kahve
18.00 yarim gozleme kucuktu
2.5 litre su 2 mile leslie 90 puan

Afiyet olsun, gözleme de ödülden sayılır :))

Sporun çok güzel..
Ben de sandviçle ekmeğe takıldım

Ani geçiş yaptın tek öğüne, o yüzden dikkat et canım..

Ekim 18 menum
Oglen 1 kase corba ,1 dilim ekmek

Aksam 1 dilim pizza
1 koskocaman dilim cevizli kek
Cay , neskahve
Su2lt
Spor
2 saat yuruyus 360
Yawrukush

Haftaya 1.5 kilo verirsem kendime ödülüm pizza olsunn

Günaydın kızlar dün Akşam erken uyuya kalmışım. 18 Ekim menu
SABAH 9 buçuk
Bol salata.ter3yagda yumurta bir tane. 9yeşil zeytin yarım dilim ekmek.

Öğle 1gibi
Bir avuç çiğ fıstık 3 sıkım tarhana
Ara elma bir tane

4 civarı
3 lahana sarması ve 3 adet turşu komsum illaki yedirdi zorla hayır diyemedim
Aksam
3yk bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye va ku ru soğan
Akşam yuruyus e çıkacaktım komşulardan birinin babası yoğun bakıma almış la r ziyarete gittik. Yürüyüş herzaman olur ama sağlık çok önemli Rabbim şifa versin hasta olanlara yakınlarına da sabır çok zor bir imtihan

:d
İstiyorum tabi ama odaklı değilim. Ne bilim. o 40-42-44 bedenlere kafaya taktım çünkü bedenime göre kıyafet bulamıyorum nette 48-50 bedenler hemen bitiyor 38 kalıyor en son baktım herkes kilolu

Bir küçük beden kıyafet alıp onu giymek için çabalasan mesela.. Yani motive eder belki seni..
Ne zamandır birşey almıyorum kendime, hamilelikte zaten baştan beri aşırı kilo almaya başlayınca hep bol şeyler giydim.. Doğumdan sonra da istediğim kiloya inene kadar hiçbirşey almayacağım dedim ama gitmem gereken yerler var diye mecbur almam gerekiyor.. Ölçü stresi yaşamamak adına gitdim terziye etek diktirdim.. Dün aldım, ama kendimi hiç beğenmedim.. Doğumdan sonra 7 kilo verdim yaklaşık ama sporsuz olunca pek belli olmuyor, her tarafım sarkmış sanki şimdi o etekte güzel görünmek için spora da başladım.. Umarım toparlanırım biraz 2 hafta kadar sürem var.. Yani sana da aynısını tavsiye ediyorum, belki kıyafet heveslendirir seni..

Güzel menün..
Allah acil şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…