Sağol canm AminGüzel menün..
Allah acil şifa versin..
Dahil canım2 kucuk dilim mozaralleli sandavic o 2 dilim ekmege dahilmi yoksa onun haricinde yine mi ekmek var .
Bu menü tek öğün için çok az ne protein yeterli ne yağ. Bu şekilde yersen kas yıkımı yaşarsın. Senin için hiç sağlıklı olmaz. Tek öğün yapacaksan makro miktarlarını hesaplayalım. Ona göre miktarları ayarla karbonhidrat saymıyorsun sen zaten biraz azaltırsan iyi olur ama. Sen bana boy kilo spor rutinin yaşın ile ilgili bilgileri yaz yolla ben makrolarını hesaplatayım şimdi nasıl hesaplanacağını anlatmak daha uzun sürer.18 ekim menum
14:40_ 1 kase kiymali sebze, 8 yk kadar haslanmis siyah pirinc, 80 gr kadar tavuk, 1 elma, 1 fincan sut, salata.
Su: 2.5 litre
2 fincan sade kahve, 1fincan yesil cay, 1 fincan bitki cayi
Spor: 18000 adim: 900 puan
@Yawrukush @Kozmogirl17
Oooh pizzalar kekler mezun olmak varmış vay arkadaşEkim 18 menum
Oglen 1 kase corba ,1 dilim ekmek
Aksam 1 dilim pizza
1 koskocaman dilim cevizli kek
Cay , neskahve
Su2lt
Spor
2 saat yuruyus 360
@Yawrukush
Canim sadece dun denedim. HepBir ogun mu yapiyosun derya az degilmi dayana bildin mi?
Corba, ekmek, pizza, kek. Canim biraz salata, protein de olsa iyi olurdu. Ama kalori olarak cok oldugunu dusunmuyorum. Afiyet olsun. Uuruyus supeerEkim 18 menum
Oglen 1 kase corba ,1 dilim ekmek
Aksam 1 dilim pizza
1 koskocaman dilim cevizli kek
Cay , neskahve
Su2lt
Spor
2 saat yuruyus 360
@Yawrukush
Bu menuye ragmen cuma gunu sabit. Ya direnc kilon ya da daha cok spor lazim canim17 Ekim Perşembe menüm
Öğle 13:00
3 kuru incir
Akşam 18:00
Pirzola tavuk mangal
Salata
Spor
40 dk yürüyüş
Ohh mandalinayi dakibdan alip yemek vardi.Sınav sınav üstüne köye geldik bugün. Mandalinalar portakallar olmuş. Allahtan incir mevsimi geçti. Zaten bu kilolarda incir ve karpuzun emeği büyük
Spor da super olmus canim. Aclik cok zorlamiyorsa az yemeden verilmiyor zaten.18 Ekim Cuma menüm
Öğle 13:00
5 hurma
Akşam 18:00
Patlicanlı bulgur pilavı
Salata
Spor
2.5 saat yürüyüş
Ayy canim hayal bile edemiyorum o kilolari o kadar yanikuzum sen benden de zayıf olursuuun
Cok saol canim,oyle olduAfiyet olsun, gözleme de ödülden sayılır :))
Canim benim emzirirken cok su icmen lazim. Su icmek icin hatirlatma koy telefonuna unutma su icmeui. Menu de spor da gayet guzel.Perşembe menümü yazmamışım, hatırlamıyorum da
Cuma menü
Sabah
Peynir
Çay
Öğlen
Yarım tabak sade pirinç pilavı
2 tavuk
Domates
Ara
1 gofret
Çay
Akşam
Tavuk sote
Bütün gün su az içmiştim, akşam damacananın başında kaç bardak içtim sayamadım :) yanıyordum susuzluktan
Ev işi 1 saat - 120 puan
Sagol canim. Aclik krizi yasamiyorum artik ise yariyor gibi bakalimGeçmiş olsun canmmm. İnş fayda si ni görürsün
Yok canim sadece 1 gunluktu 1 ogun. Bu sabah ac ac mutfaga kostum zaten ☺ ama 2 ogun denemek istiyorum kesiblikle.Afiyet olsun, gözleme de ödülden sayılır :))
Sporun çok güzel..
Ben de sandviçle ekmeğe takıldım
Ani geçiş yaptın tek öğüne, o yüzden dikkat et canım..
Haftaya 1.5 kilo verirsem kendime ödülüm pizza olsunn
Canim menun gayet guzel. Amin saglik problemi cok zor.Günaydın kızlar dün Akşam erken uyuya kalmışım. 18 Ekim menu
SABAH 9 buçuk
Bol salata.ter3yagda yumurta bir tane. 9yeşil zeytin yarım dilim ekmek.
Öğle 1gibi
Bir avuç çiğ fıstık 3 sıkım tarhana
Ara elma bir tane
4 civarı
3 lahana sarması ve 3 adet turşu komsum illaki yedirdi zorla hayır diyemedim
Aksam
3yk bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye va ku ru soğan
Akşam yuruyus e çıkacaktım komşulardan birinin babası yoğun bakıma almış la r ziyarete gittik. Yürüyüş herzaman olur ama sağlık çok önemli Rabbim şifa versin hasta olanlara yakınlarına da sabır çok zor bir imtihan
Kesinlikle 2 haftada etkisini gorursun canim.Bir küçük beden kıyafet alıp onu giymek için çabalasan mesela.. Yani motive eder belki seni..
Ne zamandır birşey almıyorum kendime, hamilelikte zaten baştan beri aşırı kilo almaya başlayınca hep bol şeyler giydim.. Doğumdan sonra da istediğim kiloya inene kadar hiçbirşey almayacağım dedim ama gitmem gereken yerler var diye mecbur almam gerekiyor.. Ölçü stresi yaşamamak adına gitdim terziye etek diktirdim.. Dün aldım, ama kendimi hiç beğenmedim.. Doğumdan sonra 7 kilo verdim yaklaşık ama sporsuz olunca pek belli olmuyor, her tarafım sarkmış sankişimdi o etekte güzel görünmek için spora da başladım.. Umarım toparlanırım biraz 2 hafta kadar sürem var.. Yani sana da aynısını tavsiye ediyorum, belki kıyafet heveslendirir seni..
Canim ben 1 ogunde diyetisyenin yazdigi 2 ogunu yedim. Sadece kahvaltida yazanlari yemedim o kadar. Tek ogun cok guzel ama ben dayanamam, o yuzden yapabilirsem 2 ogun degilse tek ogun deneyecegim.Bu menü tek öğün için çok az ne protein yeterli ne yağ. Bu şekilde yersen kas yıkımı yaşarsın. Senin için hiç sağlıklı olmaz. Tek öğün yapacaksan makro miktarlarını hesaplayalım. Ona göre miktarları ayarla karbonhidrat saymıyorsun sen zaten biraz azaltırsan iyi olur ama. Sen bana boy kilo spor rutinin yaşın ile ilgili bilgileri yaz yolla ben makrolarını hesaplatayım şimdi nasıl hesaplanacağını anlatmak daha uzun sürer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?