Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 kucuk dilim mozaralleli sandavic o 2 dilim ekmege dahilmi yoksa onun haricinde yine mi ekmek var .
Dahil canım 2 dilim kepekli ekmekle sandviç yaptım yedim içine Mozarella ile hindi füme koydum. Ama hızlı yazacağım derken evet anlaşılır olmamış sanki 4 dilim ekmek yemişim gibi olmuş

Son düzenleme:
Bu menü tek öğün için çok az ne protein yeterli ne yağ. Bu şekilde yersen kas yıkımı yaşarsın. Senin için hiç sağlıklı olmaz. Tek öğün yapacaksan makro miktarlarını hesaplayalım. Ona göre miktarları ayarla karbonhidrat saymıyorsun sen zaten biraz azaltırsan iyi olur ama. Sen bana boy kilo spor rutinin yaşın ile ilgili bilgileri yaz yolla ben makrolarını hesaplatayım şimdi nasıl hesaplanacağını anlatmak daha uzun sürer.

Ekim 18 menum
Oglen 1 kase corba ,1 dilim ekmek

Aksam 1 dilim pizza
1 koskocaman dilim cevizli kek
Cay , neskahve
Su2lt
Spor
2 saat yuruyus 360
@Yawrukush
Corba, ekmek, pizza, kek. Canim biraz salata, protein de olsa iyi olurdu. Ama kalori olarak cok oldugunu dusunmuyorum. Afiyet olsun. Uuruyus supeer

Canim benim emzirirken cok su icmen lazim. Su icmek icin hatirlatma koy telefonuna unutma su icmeui. Menu de spor da gayet guzel.

Yok canim sadece 1 gunluktu 1 ogun. Bu sabah ac ac mutfaga kostum zaten ☺ ama 2 ogun denemek istiyorum kesiblikle.

Canim menun gayet guzel. Amin saglik problemi cok zor.

Kesinlikle 2 haftada etkisini gorursun canim.

Canim ben 1 ogunde diyetisyenin yazdigi 2 ogunu yedim. Sadece kahvaltida yazanlari yemedim o kadar. Tek ogun cok guzel ama ben dayanamam, o yuzden yapabilirsem 2 ogun degilse tek ogun deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…