- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Yok canim hic duymadimPirinc yutma istah kapatan bi yontemmis,deneyim diyorum
Et etAyy canim hayal bile edemiyorum o kilolari o kadar yani
İki öğün yap bence de ama diyetisyenin yazdığı herşeyi ye ekmekleri patatesi pirinci atlamaya çalış ama hiç faydası yokCanim ben 1 ogunde diyetisyenin yazdigi 2 ogunu yedim. Sadece kahvaltida yazanlari yemedim o kadar. Tek ogun cok guzel ama ben dayanamam, o yuzden yapabilirsem 2 ogun degilse tek ogun deneyecegim.
Etmeye calistim 58 yok yok haysl edemiyorumEt et
Süper gidiyorsun ♥♥
Masallah canim. Bence vucudun gayet orantili duruyor canimKızlar arada 11.5 kilo var bacaklarım belli olmuyor ama kürdana döndü benim kilo üstte birikiyor. Eki Görüntüle 2546481
Canim diabetolog karbonhidratlari biraz azaltabilirsin ama sakin atlama diye cok israr ettiler.İki öğün yap bence de ama diyetisyenin yazdığı herşeyi ye ekmekleri patatesi pirinci atlamaya çalış ama hiç faydası yok
Sen onları dinle ben dinlemiyorum artık. Bazısı al diyor bazısı alma içgüdüsel olarak alma diyeni seçtim. Sen de öyle yap hangisi daha sana yakın geliyorsa öyle yap. Ama iki öğün mantıklı.Canim diabetolog karbonhidratlari biraz azaltabilirsin ama sakin atlama diye cok israr ettiler.
Masallah canim. Bence vucudun gayet orantili duruyor canim
Haklisin canim bazisi al diyor bazisi alma. Galiba almak kolayima geldiginden ben de oyle sectimSen onları dinle ben dinlemiyorum artık. Bazısı al diyor bazısı alma içgüdüsel olarak alma diyeni seçtim. Sen de öyle yap hangisi daha sana yakın geliyorsa öyle yap. Ama iki öğün mantıklı.
Ne guzel yaa. Ben de sistim acilen sonmeyr ihtiyacim varCanım sağol söndüm bildiğin
MaşallahKızlar arada 11.5 kilo var bacaklarım belli olmuyor ama kürdana döndü benim kilo üstte birikiyor. Eki Görüntüle 2546481
Ahahahah deli kızEtmeye calistim 58 yok yok haysl edemiyorum
Süpersin canım maşallahKızlar arada 11.5 kilo var bacaklarım belli olmuyor ama kürdana döndü benim kilo üstte birikiyor. Eki Görüntüle 2546481
Afiyet olsun canim. Her zamanki gibi. Cok guzelKızlar menümü vereyim
2 büyük sucuklu kaşarlı tost( ekmeği sadece tahin ve yumurta)
Yeşil börülcesi salatası bol zeytinyağlı
Tahinli cevizli stevialı tatlımsı.
Spor yok bacılar bugün köyde hoplamaya zıplamaca galgımaca sadece.
Güzel menün canım afiyet olsunKızlar menümü vereyim
2 büyük sucuklu kaşarlı tost( ekmeği sadece tahin ve yumurta)
Yeşil börülcesi salatası bol zeytinyağlı
Tahinli cevizli stevialı tatlımsı.
Spor yok bacılar bugün köyde hoplamaya zıplamaca galgımaca sadece.
Afiyet olsun canim. Spor da menu de gayet guzel. Kabaklu eksileme hic duymadim. Nasil yapiyirsun canim?İyi akşamlar kızlar bugün çok sessiz burası
Cumartesi menüm
Sabah
2 dilim fırında sebzeli yumurtalı ekmek( çakma pizza), 4 zeytin, domates, salatalık
Öğlen
1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir ile hazırlanmış yeşil salata
Ara
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Sade Türk kahvesi
Akşam
Zeytinyağlı kabak ekşilemesi ( kabakları haşlayarak yaptım)
3 adet ıspanak ve pırasalı sigara böreği
Ara
1 dilim ananas
Su:2lt
Spor: 7000adım: 350p
Ev işi+ yemek: 2 saat: 240
Tpl: 590
@Yawrukush
@Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?