Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ben 1 ogunde diyetisyenin yazdigi 2 ogunu yedim. Sadece kahvaltida yazanlari yemedim o kadar. Tek ogun cok guzel ama ben dayanamam, o yuzden yapabilirsem 2 ogun degilse tek ogun deneyecegim.
İki öğün yap bence de ama diyetisyenin yazdığı herşeyi ye ekmekleri patatesi pirinci atlamaya çalış ama hiç faydası yok

Canim diabetolog karbonhidratlari biraz azaltabilirsin ama sakin atlama diye cok israr ettiler.
Sen onları dinle ben dinlemiyorum artık. Bazısı al diyor bazısı alma içgüdüsel olarak alma diyeni seçtim. Sen de öyle yap hangisi daha sana yakın geliyorsa öyle yap. Ama iki öğün mantıklı.

Sen onları dinle ben dinlemiyorum artık. Bazısı al diyor bazısı alma içgüdüsel olarak alma diyeni seçtim. Sen de öyle yap hangisi daha sana yakın geliyorsa öyle yap. Ama iki öğün mantıklı.
Haklisin canim bazisi al diyor bazisi alma. Galiba almak kolayima geldiginden ben de oyle sectim birkac kere minimum karbonhidrat diyet deneyimim oldu. Asiri zorlandim. Bir de boyle deneyeyim bakalim.

Afiyet olsun canim. Her zamanki gibi. Cok guzel

Güzel menün canım afiyet olsun

İyi akşamlar kızlar bugün çok sessiz burası
Cumartesi menüm

Sabah
2 dilim fırında sebzeli yumurtalı ekmek( çakma pizza), 4 zeytin, domates, salatalık

Öğlen
1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir ile hazırlanmış yeşil salata

Ara
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Sade Türk kahvesi

Akşam
Zeytinyağlı kabak ekşilemesi ( kabakları haşlayarak yaptım)
3 adet ıspanak ve pırasalı sigara böreği

Ara
1 dilim ananas

Su:2lt
Spor: 7000adım: 350p
Ev işi+ yemek: 2 saat: 240
Tpl: 590

@Yawrukush
@Kozmogirl17

Afiyet olsun canim. Spor da menu de gayet guzel. Kabaklu eksileme hic duymadim. Nasil yapiyirsun canim?

Canlarım ballarım parelerim ben geldim ayagım sakat iki gündür yatıstayım bildiginiz parcalamısım ayagımı kaynar süt döküldü ongün ayrıntılımyazamadıömsütü yeni kaynatmıstım kvanozlayıp kapattım omara bebek durmayınca kucagıma aldım tek kol ile de malum ise devam edince o ara nasıl olduusa elim kaynar kavanoza carptı düşmesin diye se refleksle ayagımla tutunca ayagıöda patladınkvanoz kapkaynar süt ayagımda corap kucagımda cocuk bırakana kadar cocugu corp yapıato ayagıma evde esimde yoktu üc cocuk ayagım berbat aradım cagırdım diyene kadar perişan oldum öyle pek es doatumuz da yok malum yurt dısı cocukları bırakıp hastaneye gidemedim burda yanıkgı cok büyürüt yatırıyorlar vs göze alamadkö sabah kadar inletti beni valla ama gecrş şükür simdi yaralarım var bugun basöaya basladım ayagıma soran herkeae cok cok teşekkürederim canlarım Yawrukush fayfeyfiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…