- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Canııım ne kadar güzelmiş böyleee cok yakısmıs sana da
Canim benim coook gecmis olsun. Yanik kremi kullan litfen duzenli. Kremi duzenli kullanirsan cok daha atlatirsin ve neredeyse hic iz kalmiyor. Kuzum yaa cook gecmis olsun. Aman ya bir gece cektin mi o aciyi oyle. Acil sifalar canim.Canlarım ballarım parelerim ben geldim ayagım sakat iki gündür yatıstayım bildiginiz parcalamısım ayagımı kaynar süt döküldü ongün ayrıntılımyazamadıömsütü yeni kaynatmıstım kvanozlayıp kapattım omara bebek durmayınca kucagıma aldım tek kol ile de malum ise devam edince o ara nasıl olduusa elim kaynar kavanoza carptı düşmesin diye se refleksle ayagımla tutunca ayagıöda patladınkvanoz kapkaynar süt ayagımda corap kucagımda cocuk bırakana kadar cocugu corp yapıato ayagıma evde esimde yoktu üc cocuk ayagım berbat aradım cagırdım diyene kadar perişan oldum öyle pek es doatumuz da yok malum yurt dısı cocukları bırakıp hastaneye gidemedim burda yanıkgı cok büyürüt yatırıyorlar vs göze alamadkö sabah kadar inletti beni valla ama gecrş şükür simdi yaralarım var bugun basöaya basladım ayagıma soran herkeae cok cok teşekkürederim canlarımYawrukush fayfeyfiy
Menun guzel canim. Sen once iyiles. Sonra istedigini yapar yersin. Off ama kizdim sana nasil gitmezsin hastaneye. Lutfeen yaa yapma bir daha boyle.İki gündür bozdum yinediyeti yarın toparlanm vakti inş ayaklandım artık ne getirirlerse degil ne yaparsam onunyşcem kızlar
Sabah
Klasik kahvaltı ama iki kasık kuymak vardı
Ara sade kahve 2 elmalı kurabşye harta göröeye gelmişlerdi yiyiverdşm valla(
İ
Aksam
4 kasık sulu köfte 2 kasık kısır
1 kase ypgurt
Spor yok
Su 1,5
Ne yaptin canim goremedim bugun mesajini guzel haberler var mi.Ayy tabii ki haberdar ederimm
Buda efektsiz halleri üçüncüsü hepten silikleşti ilk idrar falan olması gerekiyomuş ben öyle yapmadım bugün test yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak
Spor guzel menunude begendim birtek greyfurtu ana ogunle alman olmamis bana gore onu ya ara ogun yapsaydin ya hic yemeseydin bence yemekle yenen meyve direk etkiliyor kilo vermeyi.17 ekim menum
sabah: sadece 2 fincan sade kahve, kahvalti etmedim. Sabahlari acikmadigimi farkettim. Kendimi ac degilken zorlamanin anlami yok zaten kiloluyum.
13:00_ 4 yk kadara kiymali sebze, 1 haslanmis patates, 1 yemek tabagi salata, 1 greyfurt.
19:00_ 2 dilim dusuk glekemik indeksli ekmk, 1 dilim beyaz peynir, biraz taze sebze, 1 kase kiymali sebze, 1 kase yogurt, 1 mandalina.
su: 3 litreyi biraz gecti
spor: 10 000 adim = 500p
100 bacak yukari karin : 200 p
toplam: 700 puan
Yawrukush Kozmogirl17
Yaris kiyasiya devam ediyor gibi ve cok dogru seylere deginmissin tebrik ediyorum seniDün okul gezisi vardı sabah kahvaltı pikniği sonra kanyon yürüyüşü.amanin çocuklar bir masa donattılar anlatamam. Yemeye doyamayacağımız karbonhidratlar glutenin dibine vuracağımız hamurişleri kanşekerimize bayram ettirecek lezzetli işlenmiş şekerli tatlılar. Çok üzülüyorum bu bağımlılıkları neden edindik. Tek yemeyen bendim. O da diyetteyim diye oysa diyette olmasam ben de gömerdim hepsini acımadan. Ne kötü bir beslenme alışkanlığı edindirilmişiz yıllardır. Öğlen gözleme vardı menüde ondan da yemedim tabi ama diyet olmasa iki tane yerdim. Pazar günü günüm var yine kimbilir bu sefer nelere hayır diyeceğim. Dünya üstüme üstüme geliyor ama ben hayır demeyi çok süper öğrenmişim.
Canım kendim. Kendimi ödüllendireyim bari bugün bişeyler alayım.
Bu arada kilo veren arkadaşlar çooook tebrikler. Kaçamak yapanlar kötü menülerle kendini üzenler pişmanlık yaşayanlar bu hafta kendinize çok iyi davranın hiç üzmeyin kendinizi pişmanlıklar yaşamayın.
DeryaOnDiet meydan okumanı görüyorum bebeğim haftaya seni gramlarımla çıtır çıtır yiyeceğim zira baya çıtırsın
Bu menuye sabit kalman bence tamamen vucudunun direncini gosteriyor ve pes etmemeni takdir ediyorum18 Ekim Cuma menüm
Öğle 13:00
5 hurma
Akşam 18:00
Patlicanlı bulgur pilavı
Salata
Spor
2.5 saat yürüyüş
Canim herkes kilolu sen zayif ol herkesin kilolu olmasina takilma biz sana inaniyoruz lutfen topla kendini birakma bole istiyorsan azmet ve basar:d
İstiyorum tabi ama odaklı değilim. Ne bilim. o 40-42-44 bedenlere kafaya taktım çünkü bedenime göre kıyafet bulamıyorum nette 48-50 bedenler hemen bitiyor 38 kalıyor en son baktım herkes kilolu
Amin canim cok gecmis olsun komsunuzada menunu begendim.Günaydın kızlar dün Akşam erken uyuya kalmışım. 18 Ekim menu
SABAH 9 buçuk
Bol salata.ter3yagda yumurta bir tane. 9yeşil zeytin yarım dilim ekmek.
Öğle 1gibi
Bir avuç çiğ fıstık 3 sıkım tarhana
Ara elma bir tane
4 civarı
3 lahana sarması ve 3 adet turşu komsum illaki yedirdi zorla hayır diyemedim
Aksam
3yk bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye va ku ru soğan
Akşam yuruyus e çıkacaktım komşulardan birinin babası yoğun bakıma almış la r ziyarete gittik. Yürüyüş herzaman olur ama sağlık çok önemli Rabbim şifa versin hasta olanlara yakınlarına da sabır çok zor bir imtihan
Aslinda cok mantikli biliyormusun bende kucuk gelen kiyafetlerimi hedef almistim insallah daha cok veeirimde daha zayifken giydigim elbiseleri giyerimBir küçük beden kıyafet alıp onu giymek için çabalasan mesela.. Yani motive eder belki seni..
Ne zamandır birşey almıyorum kendime, hamilelikte zaten baştan beri aşırı kilo almaya başlayınca hep bol şeyler giydim.. Doğumdan sonra da istediğim kiloya inene kadar hiçbirşey almayacağım dedim ama gitmem gereken yerler var diye mecbur almam gerekiyor.. Ölçü stresi yaşamamak adına gitdim terziye etek diktirdim.. Dün aldım, ama kendimi hiç beğenmedim.. Doğumdan sonra 7 kilo verdim yaklaşık ama sporsuz olunca pek belli olmuyor, her tarafım sarkmış sankişimdi o etekte güzel görünmek için spora da başladım.. Umarım toparlanırım biraz 2 hafta kadar sürem var.. Yani sana da aynısını tavsiye ediyorum, belki kıyafet heveslendirir seni..
Insallah gonlunuze gore bulursunuz canim bizede resim at amaKizlar nasilsiniz ben halen disardayim lisaya kostum bakiyoruz, begenmiyoda bicirik
Begendim kuzum menunuCuma menüm
Kahvaltı
Yarım omlet
2 dilim kepekli ekmek, 1 hindi füme ve 2 küçük dilim mozeralla peyniri ile yapılmış sandviç, birazda beyaz hindiba
Öğle
Haşlanmış nohut ile hazırlanmış salata
Ara
Türk kahvesi+ 1 kare bitter çikolata
Akşam
Biraz tavuk göğsü kızartması, birazda fırında patates
Spor: 11000adım: 550p
Yemek hazırlığı: 30dk: 60p
Toplam: 610p
Su: 2lt
Yawrukush
Kozmogirl17
Harika her hafta birinciler ikinciler kizlar bizi bu derecelere cok pis alistiriyosunuz haberiniz olsun
Ne yaptin canim goremedim bugun mesajini guzel haberler var mi.
Spor guzel menunude begendim birtek greyfurtu ana ogunle alman olmamis bana gore onu ya ara ogun yapsaydin ya hic yemeseydin bence yemekle yenen meyve direk etkiliyor kilo vermeyi.
Yaris kiyasiya devam ediyor gibi ve cok dogru seylere deginmissin tebrik ediyorum seni
Bu menuye sabit kalman bence tamamen vucudunun direncini gosteriyor ve pes etmemeni takdir ediyorum
Canim herkes kilolu sen zayif ol herkesin kilolu olmasina takilma biz sana inaniyoruz lutfen topla kendini birakma bole istiyorsan azmet ve basar
Amin canim cok gecmis olsun komsunuzada menunu begendim.
haeshin canim belli olmaz olurmu bay baya da belli verdigin hem yuzunden gitmis hem ustten gitmis cokta guzeldin ayrica eee tabi 4.takimda cirkin kadin yok ki
fayfeyfiy kuzum gozumden kacmadi tabikide cok yakismis trenckotun gule gule giy vucudunda cok guzel bence fazla da zayiflamamalisin gayet fitsin kucuk doktor hanım.
DeryaOnDiet canim sen bu haftada cok guzel kilo verdin bence bi sure liste disina cikma emin ol ki cok daha guzel kilolar gidicek sen yeter ki duzenli diyetini sporunu yap
kanadali35 eli masali mezun oldun kekler pizzalar lop lop afiyet bal seker olsun ama lop lop kilo olmasin
besive canim neler yapiyorsun nerlerdesin tam izne gittin yani arada ugrasan buraya bi kilo kontrolu yapsak
FitFiliz kuzuuuuummmm sen nerdesin yahuuu iyice bosladin biziii hee ozledik filizim
Yawrukush um canim kaptisim bende bu ara cok ugrayamadim ozledim senide nasil gidiyor bahce susleme isleriniz
Ya kuzum keşke hemen gidebileymişsinCanlarım ballarım parelerim ben geldim ayagım sakat iki gündür yatıstayım bildiginiz parcalamısım ayagımı kaynar süt döküldü ongün ayrıntılımyazamadıömsütü yeni kaynatmıstım kvanozlayıp kapattım omara bebek durmayınca kucagıma aldım tek kol ile de malum ise devam edince o ara nasıl olduusa elim kaynar kavanoza carptı düşmesin diye se refleksle ayagımla tutunca ayagıöda patladınkvanoz kapkaynar süt ayagımda corap kucagımda cocuk bırakana kadar cocugu corp yapıato ayagıma evde esimde yoktu üc cocuk ayagım berbat aradım cagırdım diyene kadar perişan oldum öyle pek es doatumuz da yok malum yurt dısı cocukları bırakıp hastaneye gidemedim burda yanıkgı cok büyürüt yatırıyorlar vs göze alamadkö sabah kadar inletti beni valla ama gecrş şükür simdi yaralarım var bugun basöaya basladım ayagıma soran herkeae cok cok teşekkürederim canlarımYawrukush fayfeyfiy
TeşekkürlerCanııım ne kadar güzelmiş böyleee cok yakısmıs sana da
GünaydııoonGunaydin kizlar mutlu pazarlar
Ne kostümüKizlar nasilsiniz ben halen disardayim lisaya kostum bakiyoruz, begenmiyoda bicirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?