Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İki gündür bozdum yinediyeti yarın toparlanm vakti inş ayaklandım artık ne getirirlerse degil ne yaparsam onunyşcem kızlar

Sabah
Klasik kahvaltı ama iki kasık kuymak vardı

Ara sade kahve 2 elmalı kurabşye harta göröeye gelmişlerdi yiyiverdşm valla (

İ

Aksam
4 kasık sulu köfte 2 kasık kısır
1 kase ypgurt

Spor yok
Su 1,5

Canim benim coook gecmis olsun. Yanik kremi kullan litfen duzenli. Kremi duzenli kullanirsan cok daha atlatirsin ve neredeyse hic iz kalmiyor. Kuzum yaa cook gecmis olsun. Aman ya bir gece cektin mi o aciyi oyle. Acil sifalar canim.

Menun guzel canim. Sen once iyiles. Sonra istedigini yapar yersin. Off ama kizdim sana nasil gitmezsin hastaneye. Lutfeen yaa yapma bir daha boyle.
ben de yurtdisinda yasiyorum yillardir. Canim bak 3 cocugun da var. benden sana tavsiye en az 2-3 komsunla git gel. Onlarda oyle sey yok diye dusunme. komsuluk heruerde onemli cunku acil anda onlar hemen yaninda.

19 ekim menum
10:00- 1 dilim ekmek, biber, 2 dilim peynir, 2 yumurta az tereyaginda, 1 avuc leblebi.
Ara: 1 fincan sade nescafe. 2 fincan cay.
16:00- 1 kase fistik badem karisik, 2 peynirli sandvic, salata, yarim armut, 2 erik.

su: 2 litre
Spor: 10 000 adim: 500p
50 squat: 100p
2 saat utu: 240p
150 bacak karin: 300p
Toplam: 1140 puan
Yawrukush Kozmogirl17

Ayy tabii ki haberdar ederimm

Buda efektsiz halleri üçüncüsü hepten silikleşti ilk idrar falan olması gerekiyomuş ben öyle yapmadım bugün test yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak
Ne yaptin canim goremedim bugun mesajini guzel haberler var mi.
Spor guzel menunude begendim birtek greyfurtu ana ogunle alman olmamis bana gore onu ya ara ogun yapsaydin ya hic yemeseydin bence yemekle yenen meyve direk etkiliyor kilo vermeyi.
Yaris kiyasiya devam ediyor gibi ve cok dogru seylere deginmissin tebrik ediyorum seni
18 Ekim Cuma menüm

Öğle 13:00
5 hurma

Akşam 18:00
Patlicanlı bulgur pilavı
Salata

Spor
2.5 saat yürüyüş
Bu menuye sabit kalman bence tamamen vucudunun direncini gosteriyor ve pes etmemeni takdir ediyorum
:d
İstiyorum tabi ama odaklı değilim. Ne bilim. o 40-42-44 bedenlere kafaya taktım çünkü bedenime göre kıyafet bulamıyorum nette 48-50 bedenler hemen bitiyor 38 kalıyor en son baktım herkes kilolu
Canim herkes kilolu sen zayif ol herkesin kilolu olmasina takilma biz sana inaniyoruz lutfen topla kendini birakma bole istiyorsan azmet ve basar
Amin canim cok gecmis olsun komsunuzada menunu begendim.

haeshin canim belli olmaz olurmu bay baya da belli verdigin hem yuzunden gitmis hem ustten gitmis cokta guzeldin ayrica eee tabi 4.takimda cirkin kadin yok ki
fayfeyfiy kuzum gozumden kacmadi tabikide cok yakismis trenckotun gule gule giy vucudunda cok guzel bence fazla da zayiflamamalisin gayet fitsin kucuk doktor hanım.
DeryaOnDiet canim sen bu haftada cok guzel kilo verdin bence bi sure liste disina cikma emin ol ki cok daha guzel kilolar gidicek sen yeter ki duzenli diyetini sporunu yap
kanadali35 eli masali mezun oldun kekler pizzalar lop lop afiyet bal seker olsun ama lop lop kilo olmasin
besive canim neler yapiyorsun nerlerdesin tam izne gittin yani arada ugrasan buraya bi kilo kontrolu yapsak
FitFiliz kuzuuuuummmm sen nerdesin yahuuu iyice bosladin biziii hee ozledik filizim
Yawrukush um canim kaptisim bende bu ara cok ugrayamadim ozledim senide nasil gidiyor bahce susleme isleriniz

Aslinda cok mantikli biliyormusun bende kucuk gelen kiyafetlerimi hedef almistim insallah daha cok veeirimde daha zayifken giydigim elbiseleri giyerim

CuMa menum

Sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim tb ekmegi
3 cb sekersiz cay

Ara
2 tane kucuk lokum
1 fincan sekersiz turk kahvesi

Oglen 15.00
Kucuk bi tost

Aksam 18.00

Yarim tabak pilav
2 kasik tavuklu patates yemegi

Spor 2 saat ev isi
2 saat mutfak gunluk rutinim bunlar
4 saat fix yani 240 dak 480 puan
Su 2 lt

Cumartesi menum
Sabah
1 yumurtadan domatesli yumurrta
1kk ezinepeynir
2 dilim salam
2 cb sekersiz cay

Ara 1 fincan turk kahvesi

Oglen
1 tabak kiymali makarna

Ara
1 tane karam

Aksam 19.00
Kahvalti yaptik yine

1 catal ondan 1 catal ondan derken yyedim baya ama genelde peynir turu tukettim

Spor
2 saat ev isi
2 saat mutfak
2 saat market gezdik
Cocuklari oyun parkina goturdum ikisini birden biraktim ben keyif yaptim karsidan cok hareketim olmadi oyuzden
6 saat 360 dk 720 puan
Su 1.5 lt anca

Begendim kuzum menunu

Cnım dün bat günümdü henüz regl olmadım
Test sonuçlarım da çok silik
Ağrım var bu saatte sıcak bi şeyler içeyim dedim kan vrirsem rahatlıcam o da bugün biraz zor gibi :

Ya kuzum keşke hemen gidebileymişsin
Nasılsın şu an inşallah daha iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…