Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kuzum istesem de o kadar fazla zayıflayamıyprum
4kilo versem şu an süper olacak da ...

Dün dersaneden geldik
The Great gastby izledik
Harikaydı kızlar ay adını doğru mu yazdım bilmiyorum ama

Cumartesi menü

Sabah
5 hurma
1 kupa çay

Öğlen
5 kaşık karabuğday
1 tabab sulu et patates yemeği
Domates, salatalık
Çok az turşu
1 bardak komposto

Ara
Yarım mandalina
4-5 dilim armut

Ara
2 kaşık kadar helva
3 bardak çay

Akşam
Et sote
2 dilim salatalık turşu

Evde değildim neredeyse bütün gün, sadece sabah yarım litre şişeyle su içtim onu biliyorum, gerisini sayamadım..

Spor
1 mile Leslie - 45
30 dk yürüyüş - 90
1 saat ev işi - 120
Toplam 255 puan

Kizlar gunaydin,pirinc yutma diye bi yontem varmis biliyomusunuz

Bilmiyorum..
Nasıl oluyormuş?

Kızlar arada 11.5 kilo var bacaklarım belli olmuyor ama kürdana döndü benim kilo üstte birikiyor. Eki Görüntüle 2546481

Bence gayet güzell

Off düşünmek bile istemiyorum nasıl ağrı çektiğini..
Parmak kadar yer yanmıştı ayağımda, kemiğime kadar ağrıyordu zor yürüyordum.. Sen ne durumdasın kim bilir

Canım spora baslamışssım hayırlı olsun kesinlikle cok daha iyi hissedip daha sekillenerek verirsin kilolarını Dahlia_

Sağol canım, inşaAllah..
Şimdilik azla başladım, çok yüklenmek istemiyorum amaliyat yerim ağrımasın diye, zamanla artırırım umarım..

Aslinda cok mantikli biliyormusun bende kucuk gelen kiyafetlerimi hedef almistim insallah daha cok veeirimde daha zayifken giydigim elbiseleri giyerim

Hele de çok sevdiğin bir elbise varsaa :)
Geçen kv diyor ki, artık elbiselerinin hepsi olur sana, çok zayıflamışsın..
Dedim yok sana öyle geliyor, hamileyken o kadar şiştim ki şu anki halim sana çok zayıflamışım gibi görünüyor ama kilo olarak hamile kaldığım kiloda bile değilim.. Elbiselerim de 55-60 kilo arasında olduğum dönemlerde alınmış, henüz 68 kiloyum, mümkün değil sığamam onlara..
Şimdi ilk hedefim yeni eteğim ama sonrasında o elbiseler var :))

Afiyet olsun canim. Spor da menu de gayet guzel. Kabaklu eksileme hic duymadim. Nasil yapiyirsun canim?
Bende ilk defa denedim bir tane kabagı yarım ay şeklinde doğradım suda haşladım yumuşayınca soğusun diye tabağa aldım susuz şekilde içine sos hazırladım sosta: biraz tuz, limon, sirke, sarımsak ezdim, zeytinyağ ve üzerine dere otu doğradım karıştırıp yedim hoşuma gitti arada yapıp yenebilir hem hafif hem lezzetli

Canim diyetisyen ogunler arasinda yenen meyvenin ogunle beeaber yenene kiyasla sekeri daha cok yukselttigini ve kilo almaya sebep oldugunu soylemisti. O nedenle meyvemi 2 veya 3 ana ogubden bitine ekleyop yiyorum. Yani kasitli olarak oyle yedim. Bakalim Rtkisi nasil olacsk.

Gercekten hem kolay Hem hafifmis. Sagol canim tarif icin

Oy oy cok gecmis olsun tekrardan canim bende bazen yapiyorum onu kutay aglayinca kucagima alip ise devam ediyorum allahtan bebegede gelmemis kuzum cocuklarin yanigi cok daha zor olur du allah korumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…