Yok kuzum istesem de o kadar fazla zayıflayamıyprumNe yaptin canim goremedim bugun mesajini guzel haberler var mi.
Spor guzel menunude begendim birtek greyfurtu ana ogunle alman olmamis bana gore onu ya ara ogun yapsaydin ya hic yemeseydin bence yemekle yenen meyve direk etkiliyor kilo vermeyi.
Yaris kiyasiya devam ediyor gibi ve cok dogru seylere deginmissin tebrik ediyorum seni
Bu menuye sabit kalman bence tamamen vucudunun direncini gosteriyor ve pes etmemeni takdir ediyorum
Canim herkes kilolu sen zayif ol herkesin kilolu olmasina takilma biz sana inaniyoruz lutfen topla kendini birakma bole istiyorsan azmet ve basar
Amin canim cok gecmis olsun komsunuzada menunu begendim.
@haeshin canim belli olmaz olurmu bay baya da belli verdigin hem yuzunden gitmis hem ustten gitmis cokta guzeldin ayrica eee tabi 4.takimda cirkin kadin yok ki
fayfeyfiy kuzum gozumden kacmadi tabikide cok yakismis trenckotun gule gule giy vucudunda cok guzel bence fazla da zayiflamamalisin gayet fitsin kucuk doktor hanım.
DeryaOnDiet canim sen bu haftada cok guzel kilo verdin bence bi sure liste disina cikma emin ol ki cok daha guzel kilolar gidicek sen yeter ki duzenli diyetini sporunu yap
kanadali35 eli masali mezun oldun kekler pizzalar lop lop afiyet bal seker olsun ama lop lop kilo olmasin
@besive canim neler yapiyorsun nerlerdesin tam izne gittin yani arada ugrasan buraya bi kilo kontrolu yapsak
@Derya_the_queen kuzuuuuummmm sen nerdesin yahuuu iyice bosladin biziii hee ozledik filizim
Yawrukush um canim kaptisim bende bu ara cok ugrayamadim ozledim senide nasil gidiyor bahce susleme isleriniz
Kizlar gunaydin,pirinc yutma diye bi yontem varmis biliyomusunuz
Kızlar arada 11.5 kilo var bacaklarım belli olmuyor ama kürdana döndü benim kilo üstte birikiyor. Eki Görüntüle 2546481
Canlarım ballarım parelerim ben geldim ayagım sakat iki gündür yatıstayım bildiginiz parcalamısım ayagımı kaynar süt döküldü ongün ayrıntılımyazamadıömsütü yeni kaynatmıstım kvanozlayıp kapattım omara bebek durmayınca kucagıma aldım tek kol ile de malum ise devam edince o ara nasıl olduusa elim kaynar kavanoza carptı düşmesin diye se refleksle ayagımla tutunca ayagıöda patladınkvanoz kapkaynar süt ayagımda corap kucagımda cocuk bırakana kadar cocugu corp yapıato ayagıma evde esimde yoktu üc cocuk ayagım berbat aradım cagırdım diyene kadar perişan oldum öyle pek es doatumuz da yok malum yurt dısı cocukları bırakıp hastaneye gidemedim burda yanıkgı cok büyürüt yatırıyorlar vs göze alamadkö sabah kadar inletti beni valla ama gecrş şükür simdi yaralarım var bugun basöaya basladım ayagıma soran herkeae cok cok teşekkürederim canlarımYawrukush fayfeyfiy
Canım spora baslamışssım hayırlı olsun kesinlikle cok daha iyi hissedip daha sekillenerek verirsin kilolarınıDahlia_
Aslinda cok mantikli biliyormusun bende kucuk gelen kiyafetlerimi hedef almistim insallah daha cok veeirimde daha zayifken giydigim elbiseleri giyerim
Bende ilk defa denedim bir tane kabagı yarım ay şeklinde doğradım suda haşladım yumuşayınca soğusun diye tabağa aldım susuz şekilde içine sos hazırladım sosta: biraz tuz, limon, sirke, sarımsak ezdim, zeytinyağ ve üzerine dere otu doğradım karıştırıp yedim hoşuma gitti arada yapıp yenebilir hem hafif hem lezzetliAfiyet olsun canim. Spor da menu de gayet guzel. Kabaklu eksileme hic duymadim. Nasil yapiyirsun canim?
Canim diyetisyen ogunler arasinda yenen meyvenin ogunle beeaber yenene kiyasla sekeri daha cok yukselttigini ve kilo almaya sebep oldugunu soylemisti. O nedenle meyvemi 2 veya 3 ana ogubden bitine ekleyop yiyorum. Yani kasitli olarak oyle yedim. Bakalim Rtkisi nasil olacsk.Ne yaptin canim goremedim bugun mesajini guzel haberler var mi.
Spor guzel menunude begendim birtek greyfurtu ana ogunle alman olmamis bana gore onu ya ara ogun yapsaydin ya hic yemeseydin bence yemekle yenen meyve direk etkiliyor kilo vermeyi.
Yaris kiyasiya devam ediyor gibi ve cok dogru seylere deginmissin tebrik ediyorum seni
Bu menuye sabit kalman bence tamamen vucudunun direncini gosteriyor ve pes etmemeni takdir ediyorum
Canim herkes kilolu sen zayif ol herkesin kilolu olmasina takilma biz sana inaniyoruz lutfen topla kendini birakma bole istiyorsan azmet ve basar
Amin canim cok gecmis olsun komsunuzada menunu begendim.
@haeshin canim belli olmaz olurmu bay baya da belli verdigin hem yuzunden gitmis hem ustten gitmis cokta guzeldin ayrica eee tabi 4.takimda cirkin kadin yok ki
fayfeyfiy kuzum gozumden kacmadi tabikide cok yakismis trenckotun gule gule giy vucudunda cok guzel bence fazla da zayiflamamalisin gayet fitsin kucuk doktor hanım.
DeryaOnDiet canim sen bu haftada cok guzel kilo verdin bence bi sure liste disina cikma emin ol ki cok daha guzel kilolar gidicek sen yeter ki duzenli diyetini sporunu yap
kanadali35 eli masali mezun oldun kekler pizzalar lop lop afiyet bal seker olsun ama lop lop kilo olmasin
@besive canim neler yapiyorsun nerlerdesin tam izne gittin yani arada ugrasan buraya bi kilo kontrolu yapsak
@Derya_the_queen kuzuuuuummmm sen nerdesin yahuuu iyice bosladin biziii hee ozledik filizim
Yawrukush um canim kaptisim bende bu ara cok ugrayamadim ozledim senide nasil gidiyor bahce susleme isleriniz
Gercekten guzel bir histi. Yeniden hissetmek umuduylaa
Gercekten hem kolay Hem hafifmis. Sagol canim tarif icinBende ilk defa denedim bir tane kabagı yarım ay şeklinde doğradım suda haşladım yumuşayınca soğusun diye tabağa aldım susuz şekilde içine sos hazırladım sosta: biraz tuz, limon, sirke, sarımsak ezdim, zeytinyağ ve üzerine dere otu doğradım karıştırıp yedim hoşuma gitti arada yapıp yenebilir hem hafif hem lezzetli
Selam canim. Iyi pazarlar
Yaa ne kadar haklı
Cadilar bayrami icin ama begenmedi birsey daha bakiyozNe kostümü
Oy oy cok gecmis olsun tekrardan canim bende bazen yapiyorum onu kutay aglayinca kucagima alip ise devam ediyorum allahtan bebegede gelmemis kuzum cocuklarin yanigi cok daha zor olur du allah korumusCanlarım ballarım parelerim ben geldim ayagım sakat iki gündür yatıstayım bildiginiz parcalamısım ayagımı kaynar süt döküldü ongün ayrıntılımyazamadıömsütü yeni kaynatmıstım kvanozlayıp kapattım omara bebek durmayınca kucagıma aldım tek kol ile de malum ise devam edince o ara nasıl olduusa elim kaynar kavanoza carptı düşmesin diye se refleksle ayagımla tutunca ayagıöda patladınkvanoz kapkaynar süt ayagımda corap kucagımda cocuk bırakana kadar cocugu corp yapıato ayagıma evde esimde yoktu üc cocuk ayagım berbat aradım cagırdım diyene kadar perişan oldum öyle pek es doatumuz da yok malum yurt dısı cocukları bırakıp hastaneye gidemedim burda yanıkgı cok büyürüt yatırıyorlar vs göze alamadkö sabah kadar inletti beni valla ama gecrş şükür simdi yaralarım var bugun basöaya basladım ayagıma soran herkeae cok cok teşekkürederim canlarımYawrukush fayfeyfiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?