Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cnım dün bat günümdü henüz regl olmadım
Test sonuçlarım da çok silik
Ağrım var bu saatte sıcak bi şeyler içeyim dedim kan vrirsem rahatlıcam o da bugün biraz zor gibi :
Butun testler pozitifse kana gitsene kuzum aklinda suphen kalmaz muhtemlen dusuktur daha hcg gec dollenmede olmus olabilir

Ekim19 menum
Sabah 8
2 yumurta , domates, salatalik,yarim avakado , zeytin ,peynir , 1 dilim ekmek

Oglen 2
5 catal makarna ,1 tabak salata

Su 2.5 lt
Spor 2 saat yuruyus
Toplam 360 puan
Yawrukush
Ne makarnamı saka saka mezunsun sen olur okadar

Canlarım gecmiş olaın dilekleriniz icin hepinize cok teşekkürederim daha iyiyidim tam ki cpcuklardan biri ayagıma bastı tam yaraya yara acılıp kanamaya basladı yarın doktora gidip tam techizatlı tedavi olcaö sanırım sulanıyordu zaten iyice enfeksiyon olmasın ne diyim bu da gecer ya hu diyorum artık :) sizler nasılsınız cuma günü nıldık ya derece geldi mi bireysel de ilinci olmuş bizden bi arkadas masallah masallah kk yıldızı oluyoruz her hafta :))

Kizlar selamlar cuma aksam ustu ve cumartesi gunu gelemedim hic takima, affedin beni...
Esimin is yeri, kendine ait isi olan, 1. dereceden yakinlara aylik bir miktar para veriyor, isleri icin reklam yapabilsinler diye..
Dun tum gun esim ve ben reklam isleriyle ugrastik.
Sonra ben bir miktar krem islerime giristim aylar sonra. sonra Akina kostum bakmaya gittik kanadali35 Ozlemcim gibi, sonra birde alisverise.
Ha yazdim ha yazacagim derken hep bir is hep kosturma cikti.
Gece ruyamda bile takimi gordum :)
Sabah her seyden once kosa kosa takima geldim.
iyi misiniz kizlar?
Huzurvermeyolunda canim yanigi mutlaka doktora gostermelisin, ne olursa olsun git lutfen doktora, daha cabuk daha kolay iyilesecekken , kotu olur canim..
Dahlia_ bence gayet guzel gidiyor kilo verme durumun, hic canini uzme, istedigin kiloyada ulasacaksin.
Melegimkorusun canim diyetine ne guzel ozen gosteriyorsun, harikasin...
DeryaOnDiet ve haeshin kizlar sizde bu hafta rakiptiniz hesapta ama kanka olmussunuz :))
Kozmogirl17 nasilsin canim?
fayfeyfiy kuzum ne var ne yok..
Ellssa bende iyiyim kuzum, senin iyi olmanad cok sevindim.
Unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin, alintilarimi da yazacagim..

Kızlaaaar iyi akşamlar iyi misiniz ben süperim çok kritik günlerden biriydi bugün. Günüm vardı mmmm ne ikramlar ne ikramlar iki bardak çay ve bir sade kahve içtim. Sonra eve geldim. Akşam yemeğimi full sağlıklı yedim.
menüm
200 gr tavuk incik ızgara
100 gr ızgara sucuk
Marul salatası
Tahinli cevizli stevialı tatlımsı
Spor yok bugün üç saat araba kullandım hiç alışık değilim uzun süreli yolculuklara valla çok yorgundum.
su 2 yi geçti daha içerim.
Ütüm var akşama kadar sokaklardaydım. Görüşürüz haftanız süper geçsin

Hoşgeldin canım..
Sen iyi ol da gerisi mühim değil.. Gelmeyince merak ettik..

Tebrikler o zaman sana
Kolay gelsinn

Ne derler is baska arkadaslik baska haeshin i severim ama bu yenmek icin elimden geleni yapacagim

Tek iyi olun da canim. Zaten hep bir kosustyrmaca var. kolay gelsin

Harikasin busem, korksun senden kilolar

Süpersin canım

Pazar menüm
Sabah
1 dilim ekmek, 3 tane küçük pankek biraz kaşar peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, kapya biber

Öğle
Peynirli sandviç, filtre kahve

Ara
2 kare bitter çikolata, şade Türk kahvesi

Akşam
Biraz et sote, 4 kaşık bulgur pilavı, küçük kase kabak ekşilemesi

Su: 1,5 litreye tamamlarım
Spor: 1 saat kadar ev işi+ yemek: 120p

Yawrukush
Kozmogirl17

Canim pankekler kucukse menun guzel ,sporun cok olmamis ama haftasonu cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…