Butun testler pozitifse kana gitsene kuzum aklinda suphen kalmaz muhtemlen dusuktur daha hcg gec dollenmede olmus olabilirCnım dün bat günümdü henüz regl olmadım
Test sonuçlarım da çok silik
Ağrım var bu saatte sıcak bi şeyler içeyim dedim kan vrirsem rahatlıcam o da bugün biraz zor gibi :
Ne makarnamıEkim19 menum
Sabah 8
2 yumurta , domates, salatalik,yarim avakado , zeytin ,peynir , 1 dilim ekmek
Oglen 2
5 catal makarna ,1 tabak salata
Su 2.5 lt
Spor 2 saat yuruyus
Toplam 360 puan
Yawrukush
Ya harika kostummüşCadilar bayrami icin ama begenmedi birsey daha bakiyoz
Ouy kuzum benim. Cok tatli masallahCadilar bayrami icin ama begenmedi birsey daha bakiyoz
Kizlar selamlar cuma aksam ustu ve cumartesi gunu gelemedim hic takima, affedin beni...
Esimin is yeri, kendine ait isi olan, 1. dereceden yakinlara aylik bir miktar para veriyor, isleri icin reklam yapabilsinler diye..
Dun tum gun esim ve ben reklam isleriyle ugrastik.
Sonra ben bir miktar krem islerime giristim aylar sonra. sonra Akina kostum bakmaya gittikkanadali35 Ozlemcim gibi, sonra birde alisverise.
Ha yazdim ha yazacagim derken hep bir is hep kosturma cikti.
Gece ruyamda bile takimi gordum :)
Sabah her seyden once kosa kosa takima geldim.
iyi misiniz kizlar?
Huzurvermeyolunda canim yanigi mutlaka doktora gostermelisin, ne olursa olsun git lutfen doktora, daha cabuk daha kolay iyilesecekken , kotu olur canim..
Dahlia_ bence gayet guzel gidiyor kilo verme durumun, hic canini uzme, istedigin kiloyada ulasacaksin.
Melegimkorusun canim diyetine ne guzel ozen gosteriyorsun, harikasin...
DeryaOnDiet ve haeshin kizlar sizde bu hafta rakiptiniz hesapta ama kanka olmussunuz :))
Kozmogirl17 nasilsin canim?
fayfeyfiy kuzum ne var ne yok..
Ellssa bende iyiyim kuzum, senin iyi olmanad cok sevindim.
Unuttuklarim varsa kusuruma bakmayin, alintilarimi da yazacagim..
Cadilar bayrami icin ama begenmedi birsey daha bakiyoz
Kızlaaaar iyi akşamlar iyi misiniz ben süperim çok kritik günlerden biriydi bugün. Günüm vardı mmmm ne ikramlar ne ikramlar iki bardak çay ve bir sade kahve içtim. Sonra eve geldim. Akşam yemeğimi full sağlıklı yedim.
menüm
200 gr tavuk incik ızgara
100 gr ızgara sucuk
Marul salatası
Tahinli cevizli stevialı tatlımsı
Spor yok bugün üç saat araba kullandım hiç alışık değilim uzun süreli yolculuklara valla çok yorgundum.
su 2 yi geçti daha içerim.
Ütüm var akşama kadar sokaklardaydım. Görüşürüz haftanız süper geçsinEki Görüntüle 2546781
Ne derler is baska arkadaslik baskaKizlar selamlar cuma aksam ustu ve cumartesi gunu gelemedim hic takima, affedin beni...
Esimin is yeri, kendine ait isi olan, 1. dereceden yakinlara aylik bir miktar para veriyor, isleri icin reklam yapabilsinler diye..
Sonra ben bir miktar krem islerime giristim aylar sonra. sonra Akina kostum bakmaya gittikkanadali35 Ozlemcim gibi, sonra birde alisverise.
iyi misiniz kizlar?
Huzurvermeyolunda canim yanigi mutlaka doktora gostermelisin, ne olursa olsun git lutfen doktora, daha cabuk daha kolay iyilesecekken , kotu olur canim..
Dahlia_ bence gayet guzel gidiyor kilo verme durumun, hic canini uzme, istedigin kiloyada ulasacaksin.
DeryaOnDiet ve haeshin kizlar sizde bu hafta rakiptiniz hesapta ama kanka olmussunuz :))
Tek iyi olun da canim. Zaten hep bir kosustyrmaca var. kolay gelsinKizlar selamlar cuma aksam ustu ve cumartesi gunu gelemedim hic takima, affedin beni...
iyi misiniz kizlar?
O zaman yasasin rekabet
Evet Deryacim kosturmaca bitmiyor,sen nasilsin,elbisen geldi mi?Tek iyi olun da canim. Zaten hep bir kosustyrmaca var. kolay gelsin
Canim benim hepimiz iyiyiz sen nasilsin,oglun nasil?Hoşgeldin canım..
Sen iyi ol da gerisi mühim değil.. Gelmeyince merak ettik..
Harikasin busem, korksun senden kilolarKızlaaaar iyi akşamlar iyi misiniz ben süperim çok kritik günlerden biriydi bugün. Günüm vardı mmmm ne ikramlar ne ikramlar iki bardak çay ve bir sade kahve içtim. Sonra eve geldim. Akşam yemeğimi full sağlıklı yedim.
menüm
100 gr ızgara sucuk
Marul salatası
Spor yok bugün üç saat araba kullandım hiç alışık değilim uzun süreli yolculuklara valla çok yorgundum.
Ütüm var akşama kadar sokaklardaydım. Görüşürüz haftanız süper geçsinEki Görüntüle 2546781
Süpersin canımKızlaaaar iyi akşamlar iyi misiniz ben süperim çok kritik günlerden biriydi bugün. Günüm vardı mmmm ne ikramlar ne ikramlar iki bardak çay ve bir sade kahve içtim. Sonra eve geldim. Akşam yemeğimi full sağlıklı yedim.
menüm
100 gr ızgara sucuk
Marul salatası
Canim pankekler kucukse menun guzel ,sporun cok olmamis ama haftasonu cok normalPazar menüm
Sabah
1 dilim ekmek, 3 tane küçük pankekbiraz kaşar peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, kapya biber
Öğle
Peynirli sandviç, filtre kahve
Ara
2 kare bitter çikolata, şade Türk kahvesi
Akşam
Biraz et sote, 4 kaşık bulgur pilavı, küçük kase kabak ekşilemesi
Su: 1,5 litreye tamamlarım
Spor: 1 saat kadar ev işi+ yemek: 120p
Yawrukush
Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?