- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Cok tesekkur ederiz kaptanim, kucak dolusu sevgiler
Bende iyiyim kuzum, sagligin yerinde mi , diyetin nasil gidiyor?Teşekkürler canım iyiyimsen iyimisin?
Etek gayette yakismistir bence zaten cok bir kilon yok gulum..Bir küçük beden kıyafet alıp onu giymek için çabalasan mesela.. Yani motive eder belki seni..
Ne zamandır birşey almıyorum kendime, hamilelikte zaten baştan beri aşırı kilo almaya başlayınca hep bol şeyler giydim.. Doğumdan sonra da istediğim kiloya inene kadar hiçbirşey almayacağım dedim ama gitmem gereken yerler var diye mecbur almam gerekiyor.. Ölçü stresi yaşamamak adına gitdim terziye etek diktirdim.. Dün aldım, ama kendimi hiç beğenmedim.. Doğumdan sonra 7 kilo verdim yaklaşık ama sporsuz olunca pek belli olmuyor, her tarafım sarkmış sankişimdi o etekte güzel görünmek için spora da başladım.. Umarım toparlanırım biraz 2 hafta kadar sürem var.. Yani sana da aynısını tavsiye ediyorum, belki kıyafet heveslendirir seni..
Muazzam fark var busem, oyle boyle degil.Kızlar arada 11.5 kilo var bacaklarım belli olmuyor ama kürdana döndü benim kilo üstte birikiyor. Eki Görüntüle 2546481
Canim huzurcum lutfen ama lutfen doktora git, insallah hemencecik iyi ol, evlatlarinin basinda ol.Canlarım ballarım parelerim ben geldim ayagım sakat iki gündür yatıstayım bildiginiz parcalamısım ayagımı kaynar süt döküldü ongün ayrıntılımyazamadıömsütü yeni kaynatmıstım kvanozlayıp kapattım omara bebek durmayınca kucagıma aldım tek kol ile de malum ise devam edince o ara nasıl olduusa elim kaynar kavanoza carptı düşmesin diye se refleksle ayagımla tutunca ayagıöda patladınkvanoz kapkaynar süt ayagımda corap kucagımda cocuk bırakana kadar cocugu corp yapıato ayagıma evde esimde yoktu üc cocuk ayagım berbat aradım cagırdım diyene kadar perişan oldum öyle pek es doatumuz da yok malum yurt dısı cocukları bırakıp hastaneye gidemedim burda yanıkgı cok büyürüt yatırıyorlar vs göze alamadkö sabah kadar inletti beni valla ama gecrş şükür simdi yaralarım var bugun basöaya basladım ayagıma soran herkeae cok cok teşekkürederim canlarımYawrukush @fmad
Alabildiniz mi canim kostum, biz cumartesi 2 ayri halloween magazasi gezdik, Arasa batman kostumu aldik ama Akin surekli acayip korkunc kostumler begendi ve kostumler tamamen kafasini kapatiyor okulda da parade esnasinda en fazla maske takmaya izin var alamadan dondumKizlar nasilsiniz ben halen disardayim lisaya kostum bakiyoruz, begenmiyoda bicirik
Bende haftasonu ugrayamadim canim, krem - merhem islerime biraz agirlik veriyorum, zamani yetistiremiyorum.Ne yaptin canim goremedim bugun mesajini guzel haberler var mi.
Spor guzel menunude begendim birtek greyfurtu ana ogunle alman olmamis bana gore onu ya ara ogun yapsaydin ya hic yemeseydin bence yemekle yenen meyve direk etkiliyor kilo vermeyi.
Yaris kiyasiya devam ediyor gibi ve cok dogru seylere deginmissin tebrik ediyorum seni
Bu menuye sabit kalman bence tamamen vucudunun direncini gosteriyor ve pes etmemeni takdir ediyorum
Canim herkes kilolu sen zayif ol herkesin kilolu olmasina takilma biz sana inaniyoruz lutfen topla kendini birakma bole istiyorsan azmet ve basar
Amin canim cok gecmis olsun komsunuzada menunu begendim.
haeshin canim belli olmaz olurmu bay baya da belli verdigin hem yuzunden gitmis hem ustten gitmis cokta guzeldin ayrica eee tabi 4.takimda cirkin kadin yok ki
@fmad kuzum gozumden kacmadi tabikide cok yakismis trenckotun gule gule giy vucudunda cok guzel bence fazla da zayiflamamalisin gayet fitsin kucuk doktor hanım.
DeryaOnDiet canim sen bu haftada cok guzel kilo verdin bence bi sure liste disina cikma emin ol ki cok daha guzel kilolar gidicek sen yeter ki duzenli diyetini sporunu yap
kanadali35 eli masali mezun oldun kekler pizzalar lop lop afiyet bal seker olsun ama lop lop kilo olmasin
besive canim neler yapiyorsun nerlerdesin tam izne gittin yani arada ugrasan buraya bi kilo kontrolu yapsak
@Derya_the_queen kuzuuuuummmm sen nerdesin yahuuu iyice bosladin biziii hee ozledik filizim
Yawrukush um canim kaptisim bende bu ara cok ugrayamadim ozledim senide nasil gidiyor bahce susleme isleriniz
Kan verdin mi canim, nedir son durumun, aklimiz sende :)Cnım dün bat günümdü henüz regl olmadım
Test sonuçlarım da çok silik
Ağrım var bu saatte sıcak bi şeyler içeyim dedim kan vrirsem rahatlıcam o da bugün biraz zor gibi :
Guzel menu canim :)Cumartesi menü
Sabah
5 hurma
1 kupa çay
Öğlen
5 kaşık karabuğday
1 tabab sulu et patates yemeği
Domates, salatalık
Çok az turşu
1 bardak komposto
Ara
Yarım mandalina
4-5 dilim armut
Ara
2 kaşık kadar helva
3 bardak çay
Akşam
Et sote
2 dilim salatalık turşu
Evde değildim neredeyse bütün gün, sadece sabah yarım litre şişeyle su içtim onu biliyorum, gerisini sayamadım..
Spor
1 mile Leslie - 45
30 dk yürüyüş - 90
1 saat ev işi - 120
Toplam 255 puan
Sagol kuzum merak edip sordugun icin
Cok guzel bir tarife benziyor, kabagimda var bu hafta deneyecegim :)Bende ilk defa denedim bir tane kabagı yarım ay şeklinde doğradım suda haşladım yumuşayınca soğusun diye tabağa aldım susuz şekilde içine sos hazırladım sosta: biraz tuz, limon, sirke, sarımsak ezdim, zeytinyağ ve üzerine dere otu doğradım karıştırıp yedim hoşuma gitti arada yapıp yenebilir hem hafif hem lezzetli
Canim biraz ise guce baktim haftasonu ugrayacak zmaan bulamadim, kusuruma bakmayin, sen nasilsin canim?
Canim doktora gidip bizide haberdar et lutfen...Canlarım gecmiş olaın dilekleriniz icin hepinize cok teşekkürederim daha iyiyidim tam ki cpcuklardan biri ayagıma bastı tam yaraya yara acılıp kanamaya basladı yarın doktora gidip tam techizatlı tedavi olcaö sanırım sulanıyordu zaten iyice enfeksiyon olmasın ne diyim bu da gecer ya hu diyorum artık :) sizler nasılsınız cuma günü nıldık ya derece geldi mi bireysel de ilinci olmuş bizden bi arkadas masallah masallah kk yıldızı oluyoruz her hafta :))
Canim sinavini atlat gel, bekliyorum, kacmak yok:)Yine diyete tam kafamı verdim derken,veremedim.
Şu sınav olaylarını atlatmadan bana Huzur yok.
Kızlar umarım çok çabuk istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Çok memnun oldum hepinizle. Görüşmek üzere.
Guzel menu Ozlemcim :)Ekim20 menum
Sabah 8
2 yumurta ,kkpeynir ,zeytin 1 dilim ekmek
Neskahve
Oglen 2 dilim ekmege hindi fume
Aksam 5
1 kase yogurt
Su 2lt
Spor 1 saat yuruyus
180 puan
Yawrukush
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 250 IA | 15 DK Y | ODUL | 50M | | ||
Gonulmeyvesi | | ||||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | ODUL | ||||||
Deryaondiet | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Metem | | ||||||
Haeshin | |||||||
Selsalan | |||||||
Tomrs | 15 DK Y | 15DK Y | |||||
AKovser | ODUL | ||||||
Karkralicesi | | | | ||||
Melegimkorusun | 15DK Y | ||||||
Akrrep | |||||||
Ucyuzbesyuz | 20 DK Y | ||||||
Huzurvermeyolunda | MUAF | MUAF | MUAF |
Butun testler pozitifse kana gitsene kuzum aklinda suphen kalmaz muhtemlen dusuktur daha hcg gec dollenmede olmus olabilir
Cok tesekkur ederiz kaptanim, kucak dolusu sevgiler
Bende iyiyim kuzum, sagligin yerinde mi , diyetin nasil gidiyor?
Etek gayette yakismistir bence zaten cok bir kilon yok gulum..
Istedigin kiloya ulasacaksin ben eminim..
Muazzam fark var busem, oyle boyle degil.
Bir de cok samimi bisey soyleyecegim, yillar gectikce yaslanmiyorsun abi sen, bunu ne yapacagiz :))
Canim huzurcum lutfen ama lutfen doktora git, insallah hemencecik iyi ol, evlatlarinin basinda ol.
Haberdar et bizi durumundan , meraktayiz...
Alabildiniz mi canim kostum, biz cumartesi 2 ayri halloween magazasi gezdik, Arasa batman kostumu aldik ama Akin surekli acayip korkunc kostumler begendi ve kostumler tamamen kafasini kapatiyor okulda da parade esnasinda en fazla maske takmaya izin var alamadan dondum
Internetten alacagiz artik..
Bende haftasonu ugrayamadim canim, krem - merhem islerime biraz agirlik veriyorum, zamani yetistiremiyorum.
Sende ne var ne yok canim?
Kan verdin mi canim, nedir son durumun, aklimiz sende :)
Guzel menu canim :)
Sagol kuzum merak edip sordugun icin
Cok guzel bir tarife benziyor, kabagimda var bu hafta deneyecegim :)
Canim biraz ise guce baktim haftasonu ugrayacak zmaan bulamadim, kusuruma bakmayin, sen nasilsin canim?
Canim doktora gidip bizide haberdar et lutfen...
Cuma gunu 1. oldu takimimiz, bireyselde 2.dehaeshin arkadasimiz oldu :)
Canim sinavini atlat gel, bekliyorum, kacmak yok:)
Guzel menu Ozlemcim :)
Yarın
Şuan da regl oldum canım nasip değilmiş
Canim benim hepimiz iyiyiz sen nasilsin,oglun nasil?
Yarım mekik olur mu tam çekemiyorum da benGunaydin kizlar , cok mutlu, saglikli bir yeni hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli firsati olan arkadaslarim ac karnina tartilip yazmayi unutmayiniz.
.....DUYURU....Bu hafta kaptanlarimizla aldigimiz karar dogrultusunda, puanlama yarismamiza ara verelim, gunluk yarismalar yapalim, hemde takimimiza hareket gelsin dedik.
Bugunku yarismamiz sabahtan yatana kadar yapabildigimiz kadar MEKIK EGZERSIZI yapip, menulerimizle beraber kac tane yaptigimizi yaziyoruz.Her aksam yarisma sonuclarini aciklayacagim.Herkese bol ter atmalar :)
Canan Karatay 3. Öğün hastalıktır diyor. O kadar iddialı yani. Ki kendisi benim hayatımın dönüm noktasını belirlemiş kadındır. Bütün yaşlı kaprislerine kurban olurum ben onun.haeshin canim insallah du 2 ogunu oturtabilirsem hayatima senden feyz alarak oturtmus olacagim. Cunku kendim goruyorum guzel kilolar verdigini ve bana cok guzel ornek oluyor. Ben eskiden 5-6 ogun yerdim. Yani birak 2 ogunu, 3 ogun bile buyuk basari benim icin
Geldi canim. Ama sadece birini begendim. Gorunen o ki biraz daha kilo vermem lazim. Geri kalanini iade ettim.Evet Deryacim kosturmaca bitmiyor,sen nasilsin,elbisen geldi mi?
Canan Karatay 3. Öğün hastalıktır diyor. O kadar iddialı yani. Ki kendisi benim hayatımın dönüm noktasını belirlemiş kadındır. Bütün yaşlı kaprislerine kurban olurum ben onun.
Gunaydin canim. Tamamdir bol bol mekikGunaydin kizlar , cok mutlu, saglikli bir yeni hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli firsati olan arkadaslarim ac karnina tartilip yazmayi unutmayiniz.
.....DUYURU....Bu hafta kaptanlarimizla aldigimiz karar dogrultusunda, puanlama yarismamiza ara verelim, gunluk yarismalar yapalim, hemde takimimiza hareket gelsin dedik.
Bugunku yarismamiz sabahtan yatana kadar yapabildigimiz kadar MEKIK EGZERSIZI yapip, menulerimizle beraber kac tane yaptigimizi yaziyoruz.Her aksam yarisma sonuclarini aciklayacagim.Herkese bol ter atmalar :)
Afiyet olsun canim. Guzel olmusPazar menü
Sabah
Peynir
Çay
Öğlen
1 tabak karabuğday
Domates sosu
2 tavuk
Salata
Akşam
Tavuk sote
Salatalık
Yemekten sonra
3 küçük şeker
2-3 bardak çay
Su 1.5 litre
Spor - 70 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?