Teşekkür ederim kaptan çok iyi gidiyor du haftasonu biraz kaçamak oldu malesef cuma 59.9 dum bugün 60.6 çıktımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PERSEMBE-CUMA-CUMARTESI-PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
@Ucyuzbesyuz canim nerelerdesin, listedesin ama hic ugramadin cumadan beri iyi misin?
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 250 IA 10DKY 15 DK Y ODUL 50M Gonulmeyvesi Harpy kanadali35 ODUL Deryaondiet Sibal57 Metem Haeshin 10DKY Selsalan Tomrs 15 DK Y 15DK Y 50M AKovser ODUL Karkralicesi Melegimkorusun 15DK Y Akrrep Ucyuzbesyuz 20 DK Y Huzurvermeyolunda MUAF MUAF MUAF
@KarKralicesi ireeeeem nerdesin kuzum?
@selsalan diyeti biraktin mi canim?
@besive Busecim arada gel bir ceee ee yap bize..
tomrs nasil gidiyor diyet canim?
@MigiMadid haftasonun nasil gecti aslicim?
@klbk33 , @tuzsuz_ruh , @sserendipity nerelerdesiniz kizlar?
@Metem her sey yolunda mi ,sende mi biraktin bizi canim?
Sibal57 cok guzel devam ediyordun canim diyete, nasilsin?
@madamesnow annenleri yolcu ettin mi guzelim?
@Harpy Goknurcum sen beni unuttun, anladim ben..
@Huzurvermeyolunda canim doktora gittin mi?
@Gonulmeyvesi haber var mi canim bebisten?
@Aomine Daiki sen nasilsin gulum epeydir ugramadin?
Ilgin icin tesekurler canimm,iyiyim alistim artik cok sukurcok guzel devam ediyordun canim diyete, nasilsin?
Canim hergun sabah ac karnina pirinc yutuyosun,once 1 pirincle basliyosun hergun birer birer arttirarak 1 ay devam ediyosun ,1 ay sonra bu sefer birer birer azaltarak 1 ay daha devam ediyosun toplam 2 ay, bugun basladim valla gorcez,istah kesiyomus,zarari olurmu bilmiyorumBilmiyorum..
Nasıl oluyormuş?
Tebrikler canjm. Eksi olsun da en onemlisi oKizlar guzel haftalar hepinize -200 bende bugunEki Görüntüle 2546858 Eki Görüntüle 2546858
Dahlia_ spora baslamissin daha erken degil mi? Senin normal dogum muydu sezeryan miydi ?
Ohh ne guzel dugunleer.Selam kizlar cumadan beri giremiyorum. Hepiniz iyisinizdir umarim. Bu ara dugunler siralandi resmen. Anne tarafi baba tarafi eş tarafi derken surekli haftasonlari dugundeyiz. Son 1 tane kaldi. Onumuzdekihaftasonu ve ben abiye giyecegm. Elbiseyi siparis verdim ama icine nasil sigacgm onu bilmiyrm. Korseyle falan girmeye calisacgm artikOkuldan yeni eve geldim.
Gecmisi okuyamadim. Birazdan okuyacagm.kilom 72.5
Cumadan beri -100 gr. Birazdan haftasonu menulerimide aklimda kaldigi kadariyla yazarim. Nyseki cok kacamak yapmadim.
Eki Görüntüle 2546889
Afiyet olsun, gayet guzel.İyi akşamlar kızlar menümü veriyorum. Bi de bugün 70.5 çıktım tartıda.
menüm
400 gr dana ciğer
Turp otu salatası
Kuru soğan sumak salatası
Tahinli cevizli tatlımsı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Spor 9 saat ders
Şimdi de kızların ödevleri yani spor yok sayılır
Su 3 lt geçmiştir midem ağrıdıkça içiyorum çünkü
İyi akşamlar kızlar gelebilirsem çocukları uyuyunca gelebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?