- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Filiz evinde dur bacim , belcika cikilatasi,waffellerini gommustur sindi oKizlar @Derya_the_queen arkadasimizin hepinize cok selami var.
Kendisi cook yogun, bugunde Erasmus projesi ile Belcika'ya gitti.
Bana kizlari cok ozledim, firsat bulup yazamadim, selamimi iletir misin dedi.
Benden cikmis olsun selami, sag salim varmissindir insallah Filizim..
Kilo alirsa iyi olur aramiza doner mecbur, birak yesin :))Filiz evinde dur bacim , belcika cikilatasi,waffellerini gommustur sindi o, ❤❤
İyiyim canım saol sen nasılsın? ben Pazartesi temizliği ile uğraştım hafta sonu pek iş yapılmıyor malum. Gün boyu yoruldum neyse kalori yakmışızdır bol bolMelegimkorusun nasilsin canim, hosgeldin :)
Epey kosturmali bir gun gecirmissin canim, az da olsa katilmaya calis mekik yarismamiza :)İyiyim canım saol sen nasılsın? ben Pazartesi temizliği ile uğraştım hafta sonu pek iş yapılmıyor malum. Gün boyu yoruldum neyse kalori yakmışızdır bol bol
Yuruyusse sknti yok canm yinede kendini zorlamadan baslaman cok iyi. Cok gayretlisin tebrik ediyrm seniSezeryan canım..
Spor dediğim yürüyüş ve Leslie..
Leslie de sadece 1 mile, fazla yapmıyorum..
Hiçbirşey yapmıyordum, en azından yürüyüş yapayım dedim..
Iyi geciyor canm sen nasilsin. Arkadaslardaydim yeni geldim eve.Selamlar kizlar nasilsiniz, haftanin ilk gunu nasil geciyor?
Guzelde aralarda bosluk olsa daha iyiydi bu arka arkaya siralandilarOhh ne guzel dugunleer.
Haftaici gelecek insallah olurda elbise alma derdimde olmaz. Bu hafta cok dikkat edip o elbiseye sigmam sartCanim uzme kendini en hayirli zamanda bebeginiz sizi bulsun insallah..
Sana ihtiyaci vardir canim, kucagini istiyordur, buyuyunce gelmiyorlar kucaga, tadini cikart bu zamanlarin
Guzel menu canim :)
Canim co ksevindim senden boyle bir mesaj gordugume, enerjin, keyfin yerinde anlasilan.
Orucunuda Allah kabul etsin..
Olur canim mekigin her turlusu olur :)
Olsun o begendigini gule gule kullan canim :)
Cok guzel menu, cok guzel sporlar canim:)
Olsun sen kilo vermeyi iste gidecek o kilolar :)
Cok sevindim canim :)
Harika :)
Canim senin mesajini gordugume cok sevindim.
Iyi ol da merak ettim gelmeyince.
Abiyede istedigin gibi olur insallah dugunde:)
Guzel menu canim, hep de hareketliymisin guzel olmus :)
Kosturmussun yine busem, afiyet olsun :)
Iyigeceler kizlar selam kaptisim anca yazmaya firsatim oldu bugun sabahtan dr a gittim kan tahlillerimi yatirdim seker vs bu aralar ellerim cok titrer oldu sonrada kayinvalideye gectik esim orda yatti ordan ise gitti aksam bende yeni eve geldim iste cocuklari uyutuyorum simdik sen nasilsin kuzum@Huzurvermeyolunda canim doktora gittin mi, ne durumdasin?
@fmad , @Harpy ,Kozmogirl17 , kanadali35 nerelerdesiniz kizlar?
Ne guzel keyifli gecmis gunun canim, bende iyiym simdi oglen yemegimi yiyorum :)Yuruyusse sknti yok canm yinede kendini zorlamadan baslaman cok iyi. Cok gayretlisin tebrik ediyrm seni
Iyi geciyor canm sen nasilsin. Arkadaslardaydim yeni geldim eve.
Guzelde aralarda bosluk olsa daha iyiydi bu arka arkaya siralandilaroyle olunca biraz yorucu oluyor.
Insallah istedigin gibi olur canim :)Haftaici gelecek insallah olurda elbise alma derdimde olmaz. Bu hafta cok dikkat edip o elbiseye sigmam sart
Canim hayirdir neden titriyor acaba ellerin, sonuclarni ne zaman alacaksin, aman diyim dikkat et kendine...Iyigeceler kizlar selam kaptisim anca yazmaya firsatim oldu bugun sabahtan dr a gittim kan tahlillerimi yatirdim seker vs bu aralar ellerim cok titrer oldu sonrada kayinvalideye gectik esim orda yatti ordan ise gitti aksam bende yeni eve geldim iste cocuklari uyutuyorum simdik sen nasilsin kuzum
Saray muhallebisi olmasa guzel menuymus, 10 dk yuruyus cezasi gelcek muhallebiyePazartesi menum
Sabah
1 muz
4 ceviz
Yarim nar
Oglen
Ufak bir sıkma
Ara
Turk kahvesi
Aksam
Arkadaslardaydim
3 bardak cay
1 kase salata
4-5 mercimekli bulgurlu kofte
1 dilim saray muhallebisi
Ara
Sade turk kahvesi
Su: 2lt civari
Spor:50 mekik
Canim heralde 2 aydir regl olmadim tatliyi kacirdim biraz fazla sekerim oynamis olabilir yada hormonlarim bi hallere girdi en ufak biseye sinirleniyorum hemen ellerim titremeye basliyorNe guzel keyifli gecmis gunun canim, bende iyiym simdi oglen yemegimi yiyorum :)
Insallah istedigin gibi olur canim :)
Canim hayirdir neden titriyor acaba ellerin, sonuclarni ne zaman alacaksin, aman diyim dikkat et kendine...
Saray muhallebisi olmasa guzel menuymus, 10 dk yuruyus cezasi gelcek muhallebiye
mekik yarismasina katilmissin cok guzel canim :)
Ooo supersiniz kizlar***TAKIM ICI YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. 9960 PUAN ILE @Huzurvermeyolunda
2. 9015 PUAN ILE kanadali35
3. 4845 PUAN ILE Kozmogirl17
4. 3860 PUAN ILE @DeryaOnDiet
5. 3640 PUAN ILEMelegimkorusun
6. 3610 PUAN ILEYawrukush
7. 2220 PUAN ILE @haeshin
8. 843 PUAN ILE @KarKralicesi
9. 720 PUAN ILE @AKovser
10. 325 PUAN ILESibal57
11. 300 PUAN ILE @Konus dinliyorum VE @Akrrep
12. 195 PUAN ILE @selsalan
Dereceye giren arkadaslarimi tebrik ediyorum, sonuclari gec paylastigim icin de hepinizden ozur diliyorum kizlar...
Birincilikten ucunculuge demistim ben bu kizlara yetisemem diye tebrik ediyorum kizlar sizi***TAKIM ICI YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. 9960 PUAN ILE @Huzurvermeyolunda
2. 9015 PUAN ILE kanadali35
3. 4845 PUAN ILE Kozmogirl17
4. 3860 PUAN ILE @DeryaOnDiet
5. 3640 PUAN ILEMelegimkorusun
6. 3610 PUAN ILEYawrukush
7. 2220 PUAN ILE @haeshin
8. 843 PUAN ILE @KarKralicesi
9. 720 PUAN ILE @AKovser
10. 325 PUAN ILESibal57
11. 300 PUAN ILE @Konus dinliyorum VE @Akrrep
12. 195 PUAN ILE @selsalan
Dereceye giren arkadaslarimi tebrik ediyorum, sonuclari gec paylastigim icin de hepinizden ozur diliyorum kizlar...
Tam dietlik,annem 3ayda 16 kilo verdi oda cogu zaman ,ogle yemegim bir kabagi rendeleyip kavurdum yogurt bide 1 dilim tambugday demisti,kabak tam dietlik bir sebzeBende ilk defa denedim bir tane kabagı yarım ay şeklinde doğradım suda haşladım yumuşayınca soğusun diye tabağa aldım susuz şekilde içine sos hazırladım sosta: biraz tuz, limon, sirke, sarımsak ezdim, zeytinyağ ve üzerine dere otu doğradım karıştırıp yedim hoşuma gitti arada yapıp yenebilir hem hafif hem lezzetli
Canim menun guzel, ev icinde hakkinizda en hayirlisi, en icinize sineni, sizi hic yormayacak olan bir ev olsun insallah.Menum kizlar
Sabah: hindistan cevizi yagli kahve
11.00 pirasali yumurta,1 kucuk muz,pastirma
15.00 1 dilim tam bugday ,peynir,1 avuc kuru uzum,1 avuc fistik
18.00 balik,1 dilim tam bugday
2.5 litre su,spor yapamadim cok disardaydim kizlar,ev almaya calisiyoruz ev baktik
Sekeri kes Ozlemim her hastaligin basi gercektenCanim heralde 2 aydir regl olmadim tatliyi kacirdim biraz fazla sekerim oynamis olabilir yada hormonlarim bi hallere girdi en ufak biseye sinirleniyorum hemen ellerim titremeye basliyor
Ya ne kadar degisik ya biz burda uykuya geciyoruz. Size gun yeni basliyorNe guzel keyifli gecmis gunun canim, bende iyiym simdi oglen yemegimi yiyorum :)
Insallah istedigin gibi olur canim :)
Canim hayirdir neden titriyor acaba ellerin, sonuclarni ne zaman alacaksin, aman diyim dikkat et kendine...
Saray muhallebisi olmasa guzel menuymus, 10 dk yuruyus cezasi gelcek muhallebiye
mekik yarismasina katilmissin cok guzel canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?