Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Filiz evinde dur bacim , belcika cikilatasi,waffellerini gommustur sindi o ,

İyiyim canım saol sen nasılsın? ben Pazartesi temizliği ile uğraştım hafta sonu pek iş yapılmıyor malum. Gün boyu yoruldum neyse kalori yakmışızdır bol bol
Epey kosturmali bir gun gecirmissin canim, az da olsa katilmaya calis mekik yarismamiza :)
Bende iyiyim sagol sordugun icin..

Sezeryan canım..
Spor dediğim yürüyüş ve Leslie..
Leslie de sadece 1 mile, fazla yapmıyorum..
Hiçbirşey yapmıyordum, en azından yürüyüş yapayım dedim..
Yuruyusse sknti yok canm yinede kendini zorlamadan baslaman cok iyi. Cok gayretlisin tebrik ediyrm seni
Selamlar kizlar nasilsiniz, haftanin ilk gunu nasil geciyor?
Iyi geciyor canm sen nasilsin. Arkadaslardaydim yeni geldim eve.
Ohh ne guzel dugunleer.
Guzelde aralarda bosluk olsa daha iyiydi bu arka arkaya siralandilar oyle olunca biraz yorucu oluyor.

Haftaici gelecek insallah olurda elbise alma derdimde olmaz. Bu hafta cok dikkat edip o elbiseye sigmam sart

Ne guzel keyifli gecmis gunun canim, bende iyiym simdi oglen yemegimi yiyorum :)

Haftaici gelecek insallah olurda elbise alma derdimde olmaz. Bu hafta cok dikkat edip o elbiseye sigmam sart
Insallah istedigin gibi olur canim :)

Canim hayirdir neden titriyor acaba ellerin, sonuclarni ne zaman alacaksin, aman diyim dikkat et kendine...

Pazartesi menum
Sabah
1 muz
4 ceviz
Yarim nar

Oglen
Ufak bir sıkma

Ara
Turk kahvesi

Aksam
Arkadaslardaydim
3 bardak cay
1 kase salata
4-5 mercimekli bulgurlu kofte
1 dilim saray muhallebisi

Ara
Sade turk kahvesi

Su: 2lt civari
Spor:50 mekik
Saray muhallebisi olmasa guzel menuymus, 10 dk yuruyus cezasi gelcek muhallebiye
mekik yarismasina katilmissin cok guzel canim :)

Menum kizlar
Sabah: hindistan cevizi yagli kahve
11.00 pirasali yumurta,1 kucuk muz,pastirma
15.00 1 dilim tam bugday ,peynir,1 avuc kuru uzum,1 avuc fistik
18.00 balik,1 dilim tam bugday
2.5 litre su,spor yapamadim cok disardaydim kizlar,ev almaya calisiyoruz ev baktik

Canim heralde 2 aydir regl olmadim tatliyi kacirdim biraz fazla sekerim oynamis olabilir yada hormonlarim bi hallere girdi en ufak biseye sinirleniyorum hemen ellerim titremeye basliyor

Ooo supersiniz kizlar

Birincilikten ucunculuge demistim ben bu kizlara yetisemem diye tebrik ediyorum kizlar sizi

Tam dietlik,annem 3ayda 16 kilo verdi oda cogu zaman ,ogle yemegim bir kabagi rendeleyip kavurdum yogurt bide 1 dilim tambugday demisti,kabak tam dietlik bir sebze

Canim menun guzel, ev icinde hakkinizda en hayirlisi, en icinize sineni, sizi hic yormayacak olan bir ev olsun insallah.

Canim heralde 2 aydir regl olmadim tatliyi kacirdim biraz fazla sekerim oynamis olabilir yada hormonlarim bi hallere girdi en ufak biseye sinirleniyorum hemen ellerim titremeye basliyor
Sekeri kes Ozlemim her hastaligin basi gercekten
Bir kac gun sonuclarini alana kadar cok dikkat et kendine...

Ya ne kadar degisik ya biz burda uykuya geciyoruz. Size gun yeni basliyor
Ilk gruba katildigimda okurken sen cocugu okuldan almaya gidiyrm demistin. Yurtdisinda oldugunu bilmedigim icin okurken cok sasirmistim. Gecenin bu saatinde cocuk okulda ne geziyor acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…