- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Evet canim bilinmeyince nerede yasadigim, saat farki saskinlik yaratiyor:)Ya ne kadar degisik ya biz burda uykuya geciyoruz. Size gun yeni basliyor
Ilk gruba katildigimda okurken sen cocugu okuldan almaya gidiyrm demistin. Yurtdisinda oldugunu bilmedigim icin okurken cok sasirmistim. Gecenin bu saatinde cocuk okulda ne geziyor acaba diye
Iyi yaptin katilarak, yarin ziplama yarismasi yapacagiz ama katilim yok pek, simdilik bir seni biliyorum, birde ben aralarda yapiyorum :)Mekik yarismasina katildim ama cok yapamadim. 50 de tikandim
Yarinki cezam mekikte olabilir gobekten gitmis olur hem
Boyle daha iyi o zaman ikincilik garantiEvet canim bilinmeyince nerede yasadigim, saat farki saskinlik yaratiyor:)
Iyi yaptin katilarak, yarin ziplama yarismasi yapacagiz ama katilim yok pek, simdilik bir seni biliyorum, birde ben aralarda yapiyorum :)
Evet canim ipsiz ip atlama, ya da oldugumuz yerde ziplama ayni sey:)Ziplama ip atlama mi oluyor ?
Aynen grup cok sessizlesmisKizlar Arasi yarim saat sonra kaldirip ,Akini okuldan almaya gidecegim.
Bu yarim saattede kitap ve kahve molasi veriyorum kendime.
Menulerinizi lutfen yazin, takimimizda hic hareket yok , cok uzuluyorum.
Gunluk yarismalarimiza lutfen katilmaya calisin.
Hepinize iyi geceler, yarin gorusmek dilegiyle.
Gorusmek uzere canim :)Aynen grup cok sessizlesmis
Iyi geceler canm
Sagol canim. Sana da kolay gelsin.Grip mi oldu kuzucuk, gecmis olsun Deryacim, kiminle konussam hep ufakliklar hasta
Acil sifalar diliyorum.
Benim gunum yeni basladi, kahvalti ettim,cocuklari okullara yolladim.
Firina yemegimi attim, simdide kuzulara pilav pisirecegim.
Sonra 1-2 malzeme siparisi verip, 1 cesit kremimden yapacagim.
Sonrada ver elini arasin okulu :))
Sagol canimMenü spor şahane
Sagol canim iyi dileklerin icinGeçmiş olsun canım
Aman canim eglenmekten, oynamaktan yorul tekkYuruyusse sknti yok canm yinede kendini zorlamadan baslaman cok iyi. Cok gayretlisin tebrik ediyrm seni
Iyi geciyor canm sen nasilsin. Arkadaslardaydim yeni geldim eve.
Guzelde aralarda bosluk olsa daha iyiydi bu arka arkaya siralandilaroyle olunca biraz yorucu oluyor.
Menunde sporunda super21 ekim menum
10:00_ 1 kucuk kase yulafli kahvalti gevregi ustube sut, 1 avuc antep fistigi.
17:00_ 1 yemek tabagi kirmizi et haslama, 1 ayran, 1 kase salata, 1 dilim ekmek. 2 yemek kasigi kadar tahin.
Su: 2 lt
Spor: 10 000 adim
100 bacak hareketi
50 squat
200 mekikYawrukush
Kozmogirl17
Oynamak eglenmek en zevkli kismiAman canim eglenmekten, oynamaktan yorul tekk
Vardim canım şükür. Çok uzun bir yolculuk oldu, ay bi de kaybolup başka şehre gittikKizlarFitFiliz arkadasimizin hepinize cok selami var.
Kendisi cook yogun, bugunde Erasmus projesi ile Belcika'ya gitti.
Bana kizlari cok ozledim, firsat bulup yazamadim, selamimi iletir misin dedi.
Benden cikmis olsun selami, sag salim varmissindir insallah Filizim..
Ben de özledim canım bak boş kalır kalmaz geldim uyumadan önce yazayım dedimNe yaptin canim goremedim bugun mesajini guzel haberler var mi.
Spor guzel menunude begendim birtek greyfurtu ana ogunle alman olmamis bana gore onu ya ara ogun yapsaydin ya hic yemeseydin bence yemekle yenen meyve direk etkiliyor kilo vermeyi.
Yaris kiyasiya devam ediyor gibi ve cok dogru seylere deginmissin tebrik ediyorum seni
Bu menuye sabit kalman bence tamamen vucudunun direncini gosteriyor ve pes etmemeni takdir ediyorum
Canim herkes kilolu sen zayif ol herkesin kilolu olmasina takilma biz sana inaniyoruz lutfen topla kendini birakma bole istiyorsan azmet ve basar
Amin canim cok gecmis olsun komsunuzada menunu begendim.
@haeshin canim belli olmaz olurmu bay baya da belli verdigin hem yuzunden gitmis hem ustten gitmis cokta guzeldin ayrica eee tabi 4.takimda cirkin kadin yok ki
@fmad kuzum gozumden kacmadi tabikide cok yakismis trenckotun gule gule giy vucudunda cok guzel bence fazla da zayiflamamalisin gayet fitsin kucuk doktor hanım.
DeryaOnDiet canim sen bu haftada cok guzel kilo verdin bence bi sure liste disina cikma emin ol ki cok daha guzel kilolar gidicek sen yeter ki duzenli diyetini sporunu yap
@kanadali35 eli masali mezun oldun kekler pizzalar lop lop afiyet bal seker olsun ama lop lop kilo olmasin
@besive canim neler yapiyorsun nerlerdesin tam izne gittin yani arada ugrasan buraya bi kilo kontrolu yapsak
FitFiliz kuzuuuuummmm sen nerdesin yahuuu iyice bosladin biziii hee ozledik filizim
Yawrukush um canim kaptisim bende bu ara cok ugrayamadim ozledim senide nasil gidiyor bahce susleme isleriniz
Inverness'e mi gittinizworking moms kafa dinleyici bir dizi, ben cok begendim acikcasi. simdi sirada handmaids var. siz ozge ile bir dizi daha diyordunuz neydi o? unuttum adini
outlander ben 1-2 bolum izledim ama sarmadi. zaten cekildigi yere de tesadufen gittikpek birsey yoktu ama kizim tavuklari kovalamaktan cok zevk aldi
Peynirlerin sevdim en çok güzelim. Bir de portakal marmeladı ve Ev sahibimin firinladigi Somon.Bittere tabiki devam
peyniri begenmene sevindim. evet sarimsak kokusu olmasa ama tadini da o veriyorbiz aksam yemegi vakti yiyoruz yersek, kizarmis ekmek, sarap falan, misss mis
baska neler yedin begendin?
Wow süper planmis deryacim. tarkan konserinden ufak bir video atarsın artık. Bi kuple dinlerizWuuwuu supermis canim. iyi tatiller.
Biz bakalim 3 kiz kasim basi 4 gunlugune isvece gidiyoruz. 2 gun once karar verdik. Hem Tarkan konseri var. ona da dun bilet aldik. Gerci orda hava butdan da soguk. Tek yagmur yagmasin da. Ilk deda kiz kiza boyle bir geziye gidecegim bakalimcocuk yok esler yok
Ins gitmeden biraz kilo verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?