Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim bilinmeyince nerede yasadigim, saat farki saskinlik yaratiyor:)

Mekik yarismasina katildim ama cok yapamadim. 50 de tikandim
Yarinki cezam mekikte olabilir gobekten gitmis olur hem
Iyi yaptin katilarak, yarin ziplama yarismasi yapacagiz ama katilim yok pek, simdilik bir seni biliyorum, birde ben aralarda yapiyorum :)

Evet canim bilinmeyince nerede yasadigim, saat farki saskinlik yaratiyor:)

Iyi yaptin katilarak, yarin ziplama yarismasi yapacagiz ama katilim yok pek, simdilik bir seni biliyorum, birde ben aralarda yapiyorum :)
Boyle daha iyi o zaman ikincilik garanti sen benden daha cok yapmissindir.

Kizlar Arasi yarim saat sonra kaldirip ,Akini okuldan almaya gidecegim.
Bu yarim saattede kitap ve kahve molasi veriyorum kendime.
Menulerinizi lutfen yazin, takimimizda hic hareket yok , cok uzuluyorum.
Gunluk yarismalarimiza lutfen katilmaya calisin.
Hepinize iyi geceler, yarin gorusmek dilegiyle.

Aynen grup cok sessizlesmis
Iyi geceler canm

21 ekim menum
10:00_ 1 kucuk kase yulafli kahvalti gevregi ustube sut, 1 avuc antep fistigi.
17:00_ 1 yemek tabagi kirmizi et haslama, 1 ayran, 1 kase salata, 1 dilim ekmek. 2 yemek kasigi kadar tahin.

Su: 2 lt
Spor: 10 000 adim
100 bacak hareketi
50 squat

200 mekik Yawrukush
Kozmogirl17

Sagol canim. Sana da kolay gelsin.
Hayirdir canim organik krem mi yapiyirsun?

Aman canim eglenmekten, oynamaktan yorul tekk

Menunde sporunda super

Aman canim eglenmekten, oynamaktan yorul tekk
Oynamak eglenmek en zevkli kismi Asil yoran kuaforu cocuklarin kiyafeti hazirlanmasi. Bir de tayin durumundan ildisindayiz a her hafta 2 cocukla 3 saat yol iskence gibi. Cok yakin olmasak gitmem ama hepside samimi oldugum insanlar mecbur gidiyrz

Vardim canım şükür. Çok uzun bir yolculuk oldu, ay bi de kaybolup başka şehre gittik
Neyse şimdi sagsaglim olmamız gereken yerdeyiz. Saat 10da akşam yemeğine başlayıp 11.30da bitirmemizi saymazsak superiz (ama tüm gün açtım işin tesellisi)
Mezun olmanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı

Ben de özledim canım bak boş kalır kalmaz geldim uyumadan önce yazayım dedim
Nasıl gidiyor ne var ne yok Özlemcim? Napiyo senin paşalar?
Bugün belçikaya geldik iki öğretmen. Ülkemin gözünü seveyim, daha girerken pasaport polisi dönüş biletimizi görmek istedi. Yanımızdaki parayı sordu hatta görmek istedi. Bak yanımızda paramız var diye göstermek zorunda kaldık. Uçaktaki Türklerin çoğunun valizini açtılar (bizimkini acmadilar). Yani pek nahoş karşıladılar. Ama halkı yardımsever sorunca pek İngilizce konuşmak istemeseler de yardım ediyorlar. En son bir Türk'e rastladık bir de, oteli bulmamiza yardım etti. Ne varsa yine memleketimde var :))
Projede 5 okul ve bir de müzik kuruluşu var. İspanyollara bayıldım. Bir okul hariç diğerleri sıcak sayılır ama dil problemi yaşıyoruz, Fransızca konuşuyor herkes
Ben yine vur dedin öldürdüm galiba özlemim. Biri halimi sorsun diye bekliyormuşum galiba

Inverness'e mi gittiniz ne şanslısın. Bence birkaç bölüm devam et çok güzel bir dizi outlander. Romantik.

Ozgeyle izlediğimiz dizinin adini unuttum ama ilk sezonu ayrı ikinci sezonu ayrı bir konuda ben ilkini daha çok sevdim ama insanı geren bir konusu vardi hafiften Yawrukush günün sorusu iki sezonu bitirdigimiz o dizinin adı neydi ?
Bittere tabiki devam
peyniri begenmene sevindim. evet sarimsak kokusu olmasa ama tadini da o veriyor biz aksam yemegi vakti yiyoruz yersek, kizarmis ekmek, sarap falan, misss mis
baska neler yedin begendin?
Peynirlerin sevdim en çok güzelim. Bir de portakal marmeladı ve Ev sahibimin firinladigi Somon.
Yemek ve havası için değil de daha çok mimarisi kültürü ve oylece gezmek için gidilebilecek bir yer bence.
Wow süper planmis deryacim. tarkan konserinden ufak bir video atarsın artık. Bi kuple dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…