Bayılıyorum diyet konusunda araştırma yapıp son trendleri takip edenleri. Hindistancevizi yağı kahveyle karışınca yağ yaktiriyormus. HarikaMenum kizlar
Sabah: hindistan cevizi yagli kahve
11.00 pirasali yumurta,1 kucuk muz,pastirma
15.00 1 dilim tam bugday ,peynir,1 avuc kuru uzum,1 avuc fistik
18.00 balik,1 dilim tam bugday
2.5 litre su,spor yapamadim cok disardaydim kizlar,ev almaya calisiyoruz ev baktik
Çocuğu göbeğine baglamadin inşallahMekik cekiyom denizle,
Not yetFiliz evinde dur bacim , belcika cikilatasi,waffellerini gommustur sindi o, ❤❤
Geçmiş olsun canım, kontrol iyi olmuş. Umarım çok iyi çıkar sonuçlarınIyigeceler kizlar selam kaptisim anca yazmaya firsatim oldu bugun sabahtan dr a gittim kan tahlillerimi yatirdim seker vs bu aralar ellerim cok titrer oldu sonrada kayinvalideye gectik esim orda yatti ordan ise gitti aksam bende yeni eve geldim iste cocuklari uyutuyorum simdik sen nasilsin kuzum
Çocuğu göbeğine baglamadin inşallah
Dün valiz topluyodum, bir elbise denedim Yanıma alayım mı almiyayim mi diye, benim minikpare "anne bu elbiseyle göbeğin çok çıkmış" diye yorum yaptı yaaBen de sen kendi göbüşüne bak dedim
Dugun olsada gitsem iki kiritsamOynamak eglenmek en zevkli kismiAsil yoran kuaforu cocuklarin kiyafeti hazirlanmasi. Bir de tayin durumundan ildisindayiz a her hafta 2 cocukla 3 saat yol iskence gibi. Cok yakin olmasak gitmem ama hepside samimi oldugum insanlar mecbur gidiyrz
Insallah gonlunuze gore bulursunuzMenum kizlar
Sabah: hindistan cevizi yagli kahve
11.00 pirasali yumurta,1 kucuk muz,pastirma
15.00 1 dilim tam bugday ,peynir,1 avuc kuru uzum,1 avuc fistik
18.00 balik,1 dilim tam bugday
2.5 litre su,spor yapamadim cok disardaydim kizlar,ev almaya calisiyoruz ev baktik
Gecmis olsun derya , kuzucuk iyidir insallah simdiBugun evdeydim canim. Kizim biraz rahatsiz. Carsambaya kadar evdeyim. Iyiydi gunum sakin gecti. Senin nasildi canim gunun?
Guzel menu canim , mekik yarismasinada katilmissin sahane:)21 ekim menum
10:00_ 1 kucuk kase yulafli kahvalti gevregi ustube sut, 1 avuc antep fistigi.
17:00_ 1 yemek tabagi kirmizi et haslama, 1 ayran, 1 kase salata, 1 dilim ekmek. 2 yemek kasigi kadar tahin.
Su: 2 lt
Spor: 10 000 adim
100 bacak hareketi
50 squat
200 mekikYawrukush
Kozmogirl17
Evet Deryacim organik kremler, balmlar, merhemler yapiyorum, online satmaya calisiyorum.Sagol canim. Sana da kolay gelsin.
Hayirdir canim organik krem mi yapiyirsun?
Hay Allah nasil kayboldunuz Filizcanim, sizi birileri karsilamiyor mu?Vardim canım şükür. Çok uzun bir yolculuk oldu, ay bi de kaybolup başka şehre gittik
Neyse şimdi sagsaglim olmamız gereken yerdeyiz. Saat 10da akşam yemeğine başlayıp 11.30da bitirmemizi saymazsak superiz(ama tüm gün açtım işin tesellisi)
Mezun olmanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı ☺☺☺
Iste gurbetci olunca her daim ama az ama cok bugun yasadigin o seyleri devamli olarak yasiyor ve hissediyorsun canim..Ben de özledim canım bak boş kalır kalmaz geldim uyumadan önce yazayım dedim
Nasıl gidiyor ne var ne yok Özlemcim? Napiyo senin paşalar?
Bugün belçikaya geldik iki öğretmen. Ülkemin gözünü seveyim, daha girerken pasaport polisi dönüş biletimizi görmek istedi. Yanımızdaki parayı sordu hatta görmek istedi. Bak yanımızda paramız var diye göstermek zorunda kaldık. Uçaktaki Türklerin çoğunun valizini açtılar (bizimkini acmadilar). Yani pek nahoş karşıladılar. Ama halkı yardımsever sorunca pek İngilizce konuşmak istemeseler de yardım ediyorlar. En son bir Türk'e rastladık bir de, oteli bulmamiza yardım etti. Ne varsa yine memleketimde var :))
Projede 5 okul ve bir de müzik kuruluşu var. İspanyollara bayıldım. Bir okul hariç diğerleri sıcak sayılır ama dil problemi yaşıyoruz, Fransızca konuşuyor herkes
Ben yine vur dedin öldürdüm galiba özlemim. Biri halimi sorsun diye bekliyormuşum galiba
Dizinin ismini okadar cok dusundum ki ,alzheimer oluyorum bence, sinner idi degil mi:)Inverness'e mi gittinizne şanslısın. Bence birkaç bölüm devam et çok güzel bir dizi outlander. Romantik.
Ozgeyle izlediğimiz dizinin adini unuttum ama ilk sezonu ayrı ikinci sezonu ayrı bir konuda ben ilkini daha çok sevdim ama insanı geren bir konusu vardi hafiftenYawrukush günün sorusu iki sezonu bitirdigimiz o dizinin adı neydi ?
Peynirlerin sevdim en çok güzelim. Bir de portakal marmeladı ve Ev sahibimin firinladigi Somon.
Yemek ve havası için değil de daha çok mimarisi kültürü ve oylece gezmek için gidilebilecek bir yer bence.
Wow süper planmis deryacim. tarkan konserinden ufak bir video atarsın artık. Bi kuple dinleriz
Ooo harika cok sevindim ufakligin adina canim, hemde takim sporu, okul basarisi , disiplin durumlari bile spordan dolayi iyilesecek goreceksin :)Zıplama yarışması çok iyi fikir bence. Benim yerime kızım zıplasa sayılır mı kaptişler? Geçen haftasonu voleybolda performans testi yapmışlar, olduğu yerden en ileriye zıplayan benimkiymiş, aynı annesi, bana çekmiş(desem de inanmayın )
Sahi sana bahsedemedim Özge'cim sonunda sevdiği sporu bulduk. Birkaç hafdadir voleybola gidiyor, çok keyifli.Ben de çok mutluyum Yawrukush
Guzel menu canim puskevitte ok , 3 tanecik zateee :)Ekim 21 menum
Sabah 8
1 yumurta , domates ,zeytin ,peynir ,1 dilim ekmek
Ara neskahve 3 burcak benzeri puskevit
Oglen 2
4 yk pilav ,1 tavuk butu
Aksam 1 bardak kefir
Su 2.5lt
Mekik 318
Yawrukush
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | | | | ||||
Gonulmeyvesi | | ||||||
Harpy | | | |||||
Yawrukush | 10 DKY | ||||||
kanadali35 | | | | ||||
Deryaondiet | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Metem | | ||||||
Haeshin | | | | | |||
Tomrs | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | |||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | 10 DK Y | ||||||
Huzurvermeyolunda | MUAF |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?