Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayılıyorum diyet konusunda araştırma yapıp son trendleri takip edenleri. Hindistancevizi yağı kahveyle karışınca yağ yaktiriyormus. Harika
Ev bakmak da başlı başına bir spor. Biz ilk baktigimiz evi almıştık hem de aynı gün içinde
Çok mutlu da olduk o evde, özlüyorum çok

Zıplama yarışması çok iyi fikir bence. Benim yerime kızım zıplasa sayılır mı kaptişler? Geçen haftasonu voleybolda performans testi yapmışlar, olduğu yerden en ileriye zıplayan benimkiymiş, aynı annesi, bana çekmiş (desem de inanmayın )
Sahi sana bahsedemedim Özge'cim sonunda sevdiği sporu bulduk. Birkaç hafdadir voleybola gidiyor, çok keyifli. Ben de çok mutluyum Yawrukush

Geçmiş olsun canım, kontrol iyi olmuş. Umarım çok iyi çıkar sonuçların

Dizlerime bagladim , bir tane iskoc etegi alsaydin kuzu ,gobek aldi basini gitti demi

Oynamak eglenmek en zevkli kismi Asil yoran kuaforu cocuklarin kiyafeti hazirlanmasi. Bir de tayin durumundan ildisindayiz a her hafta 2 cocukla 3 saat yol iskence gibi. Cok yakin olmasak gitmem ama hepside samimi oldugum insanlar mecbur gidiyrz
Dugun olsada gitsem iki kiritsam , enson kendi dugunume gittim ,

Insallah gonlunuze gore bulursunuz

Guzel menu canim , mekik yarismasinada katilmissin sahane:)

Sagol canim. Sana da kolay gelsin.
Hayirdir canim organik krem mi yapiyirsun?
Evet Deryacim organik kremler, balmlar, merhemler yapiyorum, online satmaya calisiyorum.
Cok dogru durust reklam yapmamistim , aktif degildim o yuzden ama simdi her ay 250$lik reklam veriyorum, umarim bir hareketlenme olur :)

Hay Allah nasil kayboldunuz Filizcanim, sizi birileri karsilamiyor mu?
Bende de yine strese bagli yemek yeme durumu basladi, mezun olunca saldim
Tartilmiyorum da korkumdan , ayni durumdayim senle canim :)

Iste gurbetci olunca her daim ama az ama cok bugun yasadigin o seyleri devamli olarak yasiyor ve hissediyorsun canim..
Avrupada genelde ingilizce konusmak istemiyor insanlar hep kendi dilleri konusulsun istiyorlar, her sey cok kolay ve keyifli olur insallah canim..

Dizinin ismini okadar cok dusundum ki ,alzheimer oluyorum bence, sinner idi degil mi:)

Ooo harika cok sevindim ufakligin adina canim, hemde takim sporu, okul basarisi , disiplin durumlari bile spordan dolayi iyilesecek goreceksin :)

Ekim 21 menum
Sabah 8
1 yumurta , domates ,zeytin ,peynir ,1 dilim ekmek

Ara neskahve 3 burcak benzeri puskevit

Oglen 2
4 yk pilav ,1 tavuk butu

Aksam 1 bardak kefir

Su 2.5lt

Mekik 318
Yawrukush
Guzel menu canim puskevitte ok , 3 tanecik zateee :)

Kizlar menulerim eskisi gibi cok ic acici degil artik menu yazmama karari almistim ama takimimiz cok sessiz o yuzden belki menu yazmayan arkadaslara hatirlatir diye birkac gun daha yazayim dedim.

PAZARTESI MENUM
SABAH

Domatesli biberli koz patlican (3 yemek kasigi)
1 kk peynir
1 tatli kasigi pekmez
2 dilim pastirma
100 kalorilik pita ekmegi
Yarim salatalik, yarim domates

ARA
Filtre kahve
1 buyuk kare %60lik cikilata

OGLEN
7 kasik tavuk biryani
3 et kofte

ARA
Filtre kahve
1 avuc cekirdek, 1 hurma

AKSAM (oglen menumun aynisi)

Yatana dek limonlu cay icecegim.

SU: 1.5 lt
SPOR: Yarim saat Akini birakip alirken yuruyus, 2 saat parkta oturmadan cocuklarin pesinde adimlama, 1 saat yemek hazirlama ve evi toparlama, 75 adet mekik.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi
Harpy
Yawrukush10 DKY
kanadali35
Deryaondiet
Sibal57 50M
Metem
Haeshin
Tomrs
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep
Ucyuzbesyuz10 DK Y
HuzurvermeyolundaMUAF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…