Ay bilmem kiayy evet güzel motive oluruz ikili eşleşip yarışınca . merakla bekliyorum rakibimi . birde özgecim benim listeye ne zaman gireceğim belli mi
nilgüş sende katılsana gruba birlikte yapalım .
Canim sende gel katil aramiza kilo vermek istiyorsan :))Ay bilmem ki
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50 M 10DK D | 10DK D | | | |||
Gonulmeyvesi | | 10DK Y | |||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | | ||||||
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | ODUL | ||||||
Sibal57 | | ||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | | |||||
fyzanur | |||||||
Tomrs | 10DK D | 10DK D | |||||
MigiMadid | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | ODUL | ||||||
Akrrep | | ||||||
Ucyuzbesyuz | 10 DK Y | ODUL 10DK Y | |||||
Huzurvermeyolunda | MUAF |
Feyzoş valla benim bu ekmek dolu listeleri aklım almıyor. O yüzden yorum yapamayacağım. Kalori hesaplama şeysi olan diyetlerden sanırım.bugünkü menüm :
sabah :
1 tane haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
3 dilim tam buğday ekmeği
5 tane zeytin
domates,salatalık
ara : 2 kaşık yoğurt
yarım elma
öğlen :
2dilim tambuğday ekmeği
4 kaşık ıspanak
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
salata
ara : 1 çay bardağı süt
yarım elma
akşam :
1 kepçe çorba
2dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt
4 kaşık patlıcan yemeği
salata
ara : 1ince dilim ekmek+ biraz peynir
su : 1.5 litre
spor : yok
not : kızlar yediklerin çok diyebilirisiniz diye diyetisyenin verdiği listeyide atayım buraya ,ben de anlamadım bu kadar olması normal mi , cuma günü görecez bakalım
He valla sen şimdi vereceğim menüyü gör bi de bugün biraz acayip oldu menüm. Tutturcam yağı proteini diye takla attım. Mutfak tartımı her yere taşıyorum.kız her şeyi gr cinsinden vermişsin gözümün önüne getiremedim hiç , şu kadar gram ne kadar oluyor gibi ,bana hassas mutfak terazisi şart
Bana bak rakibem iş yemeklerinde abartırsan çenemden kurtulamazsın. Sakın!!!! Bak tersim bulaşığım çok pistir kendinden soğuturum seni sakın!!!Amaniin. Rakibim geliyor.
Bakalim haftaya kim yenecek?
Benjm haftasonu dikkat etmem lazim. Off ve haftaya da 3 gun is yenegimiz car. Isim zor
Kaptis daha ne kadar eriticen beniHAFTALIK ESLESME YARISMAMIZ
***Arkadaslar bu hafta takim icinde eslesme yarismasi yapiyoruz.Herkes esini motive edecek, menu ve sporlarina yorumlar yapacak, destek olacak, sohbet edecek, gerekirse diger es gruplariyla tatli tatli rekabet edecek
***Cuma gunu kilo bildirimlerimize gore ,yuzde olarak en cok kilo kaybeden es grubu 1. olacak.
***1. olan grubumuza odul ogununun haricinde, bir tane diledikleri tatliyi yeme hakki verecegiz.
***O zaman yaris baslasin...
1.haeshin & Melegimkorusun
2.Huzurvermeyolunda & Kozmogirl17
3.DeryaOnDiet & kanadali35
4.Yawrukush & ciseak77
5.fyzanur & Dahlia_
6.Ellssa & Ucyuzbesyuz
7.Sibal57 & @hega8286
***@fmad , @MigiMadid ,tomrs , Gonulmeyvesi kizlar cok aktif degilsiniz diye eslemedim henuz sizleri ama es olmak isterseniz, motive oluruz derseniz yazin bana.
O bu hafta benim esim yemek yeme gibi bir sansi yok ac gezcek butun haftaBana bak rakibem iş yemeklerinde abartırsan çenemden kurtulamazsın. Sakın!!!! Bak tersim bulaşığım çok pistir kendinden soğuturum seni sakın!!!
Helal olsun sana ganadalıO bu hafta benim esim yemek yeme gibi bir sansi yok ac gezcek butun hafta,
Edecek çünkü bu hafta benim eşimListedeki arkadaslari tebrik ederim . Ozellikle kurtariciMelegimkorusun ,bence listeye girmekle cok iyi yaptin , supersin boyle devam
Tuh bosuna gaz verdim deseneEdecek çünkü bu hafta benim eşim
Hosgeldin feyza ben ozlem ,o ziplama az birazda mekik cek sen
kaptanımız izin verirse liste dışı başla motive olabilirsen devam edersin ,zayıflamak istiyorsun sende sonuçta ,yaparsın bence senAy bilmem ki
ooo fatime rakibim ne güzelll :)HAFTALIK ESLESME YARISMAMIZ
***Arkadaslar bu hafta takim icinde eslesme yarismasi yapiyoruz.Herkes esini motive edecek, menu ve sporlarina yorumlar yapacak, destek olacak, sohbet edecek, gerekirse diger es gruplariyla tatli tatli rekabet edecek
***Cuma gunu kilo bildirimlerimize gore ,yuzde olarak en cok kilo kaybeden es grubu 1. olacak.
***1. olan grubumuza odul ogununun haricinde, bir tane diledikleri tatliyi yeme hakki verecegiz.
***O zaman yaris baslasin...
1.haeshin & Melegimkorusun
2.Huzurvermeyolunda & Kozmogirl17
3.DeryaOnDiet & kanadali35
4.Yawrukush & ciseak77
5.fyzanur & Dahlia_
6.Ellssa & Ucyuzbesyuz
7.Sibal57 & @hega8286
***@fmad , @MigiMadid ,tomrs , Gonulmeyvesi kizlar cok aktif degilsiniz diye eslemedim henuz sizleri ama es olmak isterseniz, motive oluruz derseniz yazin bana.
yok canım ben hesap yapmıyorum hiç ,diyetisyen ne verdiyse onu yiyorum ,ama bugün şu lavaş fazla oldu işte ,kendimi tutamadım kuzen yiyince . diyetisyenin verdiği listede günde toplam 8 dilim ekmek hakkı var . bana da çok geldi ama bir bildiği vardır heraldeFeyzoş valla benim bu ekmek dolu listeleri aklım almıyor. O yüzden yorum yapamayacağım. Kalori hesaplama şeysi olan diyetlerden sanırım.
He valla sen şimdi vereceğim menüyü gör bi de bugün biraz acayip oldu menüm. Tutturcam yağı proteini diye takla attım. Mutfak tartımı her yere taşıyorum.
hoşbuldum özlem teşekkür ederim :) ben ondan öncede 2 saat yürüyüş yaptım bu 200 ona ek oldu :)Hosgeldin feyza ben ozlem ,o ziplama az birazda mekik cek sen
Supersinhoşbuldum özlem teşekkür ederim :) ben ondan öncede 2 saat yürüyüş yaptım bu 200 ona ek oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?