Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

HAFTALIK ESLESME YARISMAMIZ

***Arkadaslar bu hafta takim icinde eslesme yarismasi yapiyoruz.Herkes esini motive edecek, menu ve sporlarina yorumlar yapacak, destek olacak, sohbet edecek, gerekirse diger es gruplariyla tatli tatli rekabet edecek
***Cuma gunu kilo bildirimlerimize gore ,yuzde olarak en cok kilo kaybeden es grubu 1. olacak.
***1. olan grubumuza odul ogununun haricinde, bir tane diledikleri tatliyi yeme hakki verecegiz.
***O zaman yaris baslasin...

***@fmad , @MigiMadid , tomrs , Gonulmeyvesi kizlar cok aktif degilsiniz diye eslemedim henuz sizleri ama es olmak isterseniz, motive oluruz derseniz yazin bana.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750 M 10DK D
10DK D
Gonulmeyvesi
10DK Y
Harpy
kanadali35
Deryaondiet
ciseak77ODUL
Sibal57 50M
Hega8286SPOR?
Haeshin
fyzanur
Tomrs10DK D 10DK D
MigiMadid MUAF
AKovser
MelegimkorusunODUL
Akrrep
Ucyuzbesyuz10 DK Y MUAF MUAFODUL 10DK Y
HuzurvermeyolundaMUAF

Feyzoş valla benim bu ekmek dolu listeleri aklım almıyor. O yüzden yorum yapamayacağım. Kalori hesaplama şeysi olan diyetlerden sanırım.

kız her şeyi gr cinsinden vermişsin gözümün önüne getiremedim hiç , şu kadar gram ne kadar oluyor gibi ,bana hassas mutfak terazisi şart
He valla sen şimdi vereceğim menüyü gör bi de bugün biraz acayip oldu menüm. Tutturcam yağı proteini diye takla attım. Mutfak tartımı her yere taşıyorum.

Amaniin. Rakibim geliyor.
Bakalim haftaya kim yenecek?
Benjm haftasonu dikkat etmem lazim. Off ve haftaya da 3 gun is yenegimiz car. Isim zor
Bana bak rakibem iş yemeklerinde abartırsan çenemden kurtulamazsın. Sakın!!!! Bak tersim bulaşığım çok pistir kendinden soğuturum seni sakın!!!

Kaptis daha ne kadar eriticen beni , kankim derya icin daha da zayiflarim@DeryaOnDiet

Kızlar menümü vereyim.
çok milimetrik bir menü oldu. Sanat sanat adeta dışavurumculuk bugünkü menüm
Şimdi
Evde yemek yoktu baktım pişmiş protein de yok. Ama 78 gr protein 108 gr yağı karbonhidratı 16 gr dan arttırmadan almam gerek. Hiç de açlık yok bu arada olmuş 24 saat.bende tost yaptım.
ekmeğine 20gr tahin 3 yumurta 14gr keten tohumu unu 20 gr maydanoz ve birpaket mahlepli kabartma tozu koydum tavada elimden biraz daha büyük iki pankek yaptım
İçine
130 gr kaşar bir küçük domates 15 gr mayonez koydum tost makinesinde kızarttım
5 yemek kaşığı da taze fasülye yedim
5,5 ceviz ve bir yemek kaşığı tereyağını da beraber yedim tatlı niyetine
Spor avm de annemle gezdim ama sanırım sayılmaz saat 9 dan sonra eliptik yapacağım yazarım bebekler
@Melegimkorusun eşim gözüm sende bu hafta girebildikçe seni dürterim sen de beni dürt bacım. Ben bozmam seni üzmem ama

kaptanımız izin verirse liste dışı başla motive olabilirsen devam edersin ,zayıflamak istiyorsun sende sonuçta ,yaparsın bence sen
ooo fatime rakibim ne güzelll :) Dahlia_

Feyzoş valla benim bu ekmek dolu listeleri aklım almıyor. O yüzden yorum yapamayacağım. Kalori hesaplama şeysi olan diyetlerden sanırım.
yok canım ben hesap yapmıyorum hiç ,diyetisyen ne verdiyse onu yiyorum ,ama bugün şu lavaş fazla oldu işte ,kendimi tutamadım kuzen yiyince . diyetisyenin verdiği listede günde toplam 8 dilim ekmek hakkı var . bana da çok geldi ama bir bildiği vardır heralde
He valla sen şimdi vereceğim menüyü gör bi de bugün biraz acayip oldu menüm. Tutturcam yağı proteini diye takla attım. Mutfak tartımı her yere taşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…