- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Saol canımmListedeki arkadaslari tebrik ederim . Ozellikle kurtariciMelegimkorusun ,bence listeye girmekle cok iyi yaptin , supersin boyle devam
Hemde cokkk istiyorumCanim sende gel katil aramiza kilo vermek istiyorsan :))
Ooo eşimKızlar menümü vereyim.
çok milimetrik bir menü oldu. Sanat sanat adeta dışavurumculuk bugünkü menüm
Şimdi
Evde yemek yoktu baktım pişmiş protein de yok. Ama 78 gr protein 108 gr yağı karbonhidratı 16 gr dan arttırmadan almam gerek. Hiç de açlık yok bu arada olmuş 24 saat.bende tost yaptım.
ekmeğine 20gr tahin 3 yumurta 14gr keten tohumu unu 20 gr maydanoz ve birpaket mahlepli kabartma tozu koydum tavada elimden biraz daha büyük iki pankek yaptım
İçine
130 gr kaşar bir küçük domates 15 gr mayonez koydum tost makinesinde kızarttım
5 yemek kaşığı da taze fasülye yedim
5,5 ceviz ve bir yemek kaşığı tereyağını da beraber yedim tatlı niyetine
Spor avm de annemle gezdim ama sanırım sayılmaz saat 9 dan sonra eliptik yapacağım yazarım bebekler
@Melegimkorusun eşim gözüm sende bu hafta girebildikçe seni dürterim sen de beni dürt bacım. Ben bozmam seni üzmem ama
Ozlemim hala eriyorsun diye yazdim , istersen eslestirmeden cikarayim kuzum :)Kaptis daha ne kadar eriticen beni, kankim derya icin daha da zayiflarim @DeryaOnDiet
Cok dehsetengiz bir menu olmus busem :))Kızlar menümü vereyim.
çok milimetrik bir menü oldu. Sanat sanat adeta dışavurumculuk bugünkü menüm
Şimdi
Evde yemek yoktu baktım pişmiş protein de yok. Ama 78 gr protein 108 gr yağı karbonhidratı 16 gr dan arttırmadan almam gerek. Hiç de açlık yok bu arada olmuş 24 saat.bende tost yaptım.
ekmeğine 20gr tahin 3 yumurta 14gr keten tohumu unu 20 gr maydanoz ve birpaket mahlepli kabartma tozu koydum tavada elimden biraz daha büyük iki pankek yaptım
İçine
130 gr kaşar bir küçük domates 15 gr mayonez koydum tost makinesinde kızarttım
5 yemek kaşığı da taze fasülye yedim
5,5 ceviz ve bir yemek kaşığı tereyağını da beraber yedim tatlı niyetine
Spor avm de annemle gezdim ama sanırım sayılmaz saat 9 dan sonra eliptik yapacağım yazarım bebekler
@Melegimkorusun eşim gözüm sende bu hafta girebildikçe seni dürterim sen de beni dürt bacım. Ben bozmam seni üzmem ama
harika :)
Canim liste disi yarisirsin alisana kadar, sohbet-muhabbet gider kilolar ,bekliyoruz :)Hemde cokkk istiyorum
Baya guclu oldu bu grup hata mi ettim eslemekle sizi acaba :)Ooo eşimhaeshin valla bizi bu hafta tutana aşk olsun istediğin gibi dürtebşlirsin menünü baya inçe eleyip sık dokumuşsun birşey demem mümkün değil menü spor eliptiğini yaptım sayıyorum
Cok guzel menu canim :)Bende menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 6 zeytin, domates, kapya biber ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 muz
2 ceviz
Şekersiz Türk kahvesi
Ara
Yulaflı bar
1 hurma
Akşam
Hindi sote+ yoğurt+ yarım dilim ekmek
Su: 1,5 lt kadar
Spor : 9000 adım
haeshin
Yawrukush
Kozmogirl17
Hic spor var mi Sibelcim?Kizlar meraba bugunki menum
Sabah: yumurtasiz menemn,1 dilim tambugday,1 dilim peynir,4-5patates kizartmasi
13.00 1 kase yulaf lapasi,muz
18.30 balik,salata,bulgur pilavi
2 litre su
Menü güzel canımKizlar meraba bugunki menum
Sabah: yumurtasiz menemn,1 dilim tambugday,1 dilim peynir,4-5patates kizartmasi
13.00 1 kase yulaf lapasi,muz
18.30 balik,salata,bulgur pilavi
2 litre su
WaowMelegimkorusun canim bu hafta cuma yarismamizin ,bireysellerde 2.si oldun, cok gururlandim, tebrik ediyorum seni..
Bu hafta kalsinOzlemim hala eriyorsun diye yazdim , istersen eslestirmeden cikarayim kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?