Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooo eşim haeshin valla bizi bu hafta tutana aşk olsun istediğin gibi dürtebşlirsin menünü baya inçe eleyip sık dokumuşsun birşey demem mümkün değil menü spor eliptiğini yaptım sayıyorum

Son düzenleme:
Bende menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 6 zeytin, domates, kapya biber ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 muz
2 ceviz
Şekersiz Türk kahvesi

Ara
Yulaflı bar
1 hurma

Akşam
Hindi sote+ yoğurt+ yarım dilim ekmek

Su: 1,5 lt kadar
Spor : 9000 adım
haeshin
Yawrukush
Kozmogirl17

Cok dehsetengiz bir menu olmus busem :))

Baya guclu oldu bu grup hata mi ettim eslemekle sizi acaba :)

Cok guzel menu canim :)

Kizlar meraba bugunki menum
Sabah: yumurtasiz menemn,1 dilim tambugday,1 dilim peynir,4-5patates kizartmasi

13.00 1 kase yulaf lapasi,muz
18.30 balik,salata,bulgur pilavi
2 litre su
Hic spor var mi Sibelcim?
Birde listeye dahil olmak istiyor musun canim yoksa liste disi mi yarismak istiyorsun?

Melegimkorusun canim bu hafta cuma yarismamizin ,bireysellerde 2.si oldun, cok gururlandim, tebrik ediyorum seni..
Waow ben de bu hafta bu kadar kilo vermeyi beklemiyordum geçen haftaki +1kg olunca sanırım onunda bir kısmı ödemmiş umarım bu haftada eksiler gelir. Gruba dahil ettiğiniz için asıl ben teşekkür ederim geçen ilkbaharda da sağlıklı beslenerek 13 kilo vermiştim ve 77 lerden 63.8 indim sonrası Türkiye tatili ve abartılı yeme ile 69 çıktım ama bu sefer kararlıyım 5 ki rakamları göreceğim sayenizde en son 2010 da 58 59 dum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…