Istedikten ve azmettikten sonra neden olmasin canim, ben sana guveniyorum :)Waowben de bu hafta bu kadar kilo vermeyi beklemiyordum geçen haftaki +1kg olunca sanırım onunda bir kısmı ödemmiş umarım bu haftada eksiler gelir. Gruba dahil ettiğiniz için asıl ben teşekkür ederim geçen ilkbaharda da sağlıklı beslenerek 13 kilo vermiştim ve 77 lerden 63.8 indim sonrası Türkiye tatili ve abartılı yeme ile 69 çıktım ama bu sefer kararlıyım 5 ki rakamları göreceğim sayenizde en son 2010 da 58 59 dum sanırım
Tamam canim nasil istersen :)
Cok iyi yapmissin canim :)Ben de 9000 adımın üstüne akşam yemeğinden sonra Leslie 15 dk yaptım. Baya özlemişim Leslie yapmayı önceden yürüyüşe çıkamazsam mutlaka Leslie yapardım ☺☺ birazdan yeşil çayımı içer günümü kapatırımhaeshin eliptik yaptın mı arkadasım
Ekmekler hariç çok şahane menün sabah kahvaltıda da ceviz yesene belki ara öğüne ihtiyaç duymazsın daha süper olur hem zırt pırt insülin salgılatmazsın pankreascığınaBende menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 6 zeytin, domates, kapya biber ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 muz
2 ceviz
Şekersiz Türk kahvesi
Ara
Yulaflı bar
1 hurma
Akşam
Hindi sote+ yoğurt+ yarım dilim ekmek
Su: 1,5 lt kadar
Spor : 9000 adım
haeshin
Yawrukush
@Kozmogirl17
Hahahah tam bir kendimi ifade tam bir sanat tam bir peçvorkCok dehsetengiz bir menu olmus busem :))
Bacım kızları yatıramadım eliptik bana bakıyo ben ona bakıyorum. Kavuşamayan aşıklar gibiyiz. Sanırım bugün yapamayacağım. Dişlerini fırçalatmadan önce yatmaya ikna etmem lazım sonra kitap oku uyumaları için çemkir sızmadan başlarında bekle eliptik duş cık bugün zor hevesim kızların lego dağınıklığında karaya vurdu.Ben de 9000 adımın üstüne akşam yemeğinden sonra Leslie 15 dk yaptım. Baya özlemişim Leslie yapmayı önceden yürüyüşe çıkamazsam mutlaka Leslie yapardım ☺☺ birazdan yeşil çayımı içer günümü kapatırımhaeshin eliptik yaptın mı arkadasım
Eriyip gittin kuzum, ketoya nasil ozeniyorum senin menuleri gorunce sonra diyorum ki ayy ne zor bir diyet :)))Hahahah tam bir kendimi ifade tam bir sanat tam bir peçvork
busecim ekmek yemeden nasıl duruyosun sen ,ekmek benim için hava gibi su gibi bir şeyEkmekler hariç çok şahane menün sabah kahvaltıda da ceviz yesene belki ara öğüne ihtiyaç duymazsın daha süper olur hem zırt pırt insülin salgılatmazsın pankreascığınaDene bak öğünlerin arasını aç. Boş midenin keyfini çıkar. Mutluluk guruldamalarını dinle.
Sabahtan beri ki saat daha oglen 12 burda, ev kac kez yikildi, kac kez toplandi bir bilsen :))Bacım kızları yatıramadım eliptik bana bakıyo ben ona bakıyorum. Kavuşamayan aşıklar gibiyiz. Sanırım bugün yapamayacağım. Dişlerini fırçalatmadan önce yatmaya ikna etmem lazım sonra kitap oku uyumaları için çemkir sızmadan başlarında bekle eliptik duş cık bugün zor hevesim kızların lego dağınıklığında karaya vurdu.
çok güzel sporun maşaallah . ben de bir ara leslie yapıyordum şimdi üşeniyorum ,faydasını gördün mü canım ? basen hareketlerine yönelicem bende . diyete tam adapte olamadım yemek yememek için çok zor duruyorum oyhhh acı çekiyorumBen de 9000 adımın üstüne akşam yemeğinden sonra Leslie 15 dk yaptım. Baya özlemişim Leslie yapmayı önceden yürüyüşe çıkamazsam mutlaka Leslie yapardım ☺☺ birazdan yeşil çayımı içer günümü kapatırımhaeshin eliptik yaptın mı arkadasım
iki erkek çocuk olunca daha çok hareketli oluyorlar birde sanırım ,kızlar daha hareketsiz. sen iyi dayanıyorsun o tempoya ,önceden de hatırlıyorum akın bayağı hareketliydi . aras nasıl bilmiyorum ama .Sabahtan beri ki saat daha oglen 12 burda, ev kac kez yikildi, kac kez toplandi bir bilsen :))
Toplamakta mecburiyetten. ayagimizi basacak yer bulamiyoruz oyuncaklardan
Low Çarb yaparken iki öğün yetiyordu hiç açlık hissetmiyordum ama benim metabolizmayı baya yavaşlattı ilacımın dozunu arttırdık ben ara öğünsüz yapamıyorumEkmekler hariç çok şahane menün sabah kahvaltıda da ceviz yesene belki ara öğüne ihtiyaç duymazsın daha süper olur hem zırt pırt insülin salgılatmazsın pankreascığınaDene bak öğünlerin arasını aç. Boş midenin keyfini çıkar. Mutluluk guruldamalarını dinle.
menünü de sporunu da beğendim ben . sadece şu suyu artırmak lazım,bende içemiyorum hiç 1.5litredekalıyor benimde .Bende menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 6 zeytin, domates, kapya biber ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 muz
2 ceviz
Şekersiz Türk kahvesi
Ara
Yulaflı bar
1 hurma
Akşam
Hindi sote+ yoğurt+ yarım dilim ekmek
Su: 1,5 lt kadar
Spor : 9000 adım
haeshin
Yawrukush
@Kozmogirl17
bulgur pilavı ne kadar yedin canım ? menünü beğendim ,ara öğün yapmamışsın zorlanıyor musun merak ettim .Kizlar meraba bugunki menum
Sabah: yumurtasiz menemn,1 dilim tambugday,1 dilim peynir,4-5patates kizartmasi
13.00 1 kase yulaf lapasi,muz
18.30 balik,salata,bulgur pilavi
2 litre su
Ben Ocak’ta diyete başlamıştım hava çok soğuk diye çocukla çıkamıyordum dışarıya evde Leslie 45dk yaptım ve yediklerine dikkat etttim o ilk ay 3,5 kilo vermiştim. Beni baya terletiyor Leslie seviyorum bençok güzel sporun maşaallah . ben de bir ara leslie yapıyordum şimdi üşeniyorum ,faydasını gördün mü canım ? basen hareketlerine yönelicem bende . diyete tam adapte olamadım yemek yememek için çok zor duruyorum oyhhh acı çekiyorum
kız sen de ekmek yiyomuşsun ya ben de senin menünde hiç ekmek yok sanıyodum. ben de diyorum ne güzel ekmeksiz durabiliyor boşuna kıskandımmKızlar menümü vereyim.
çok milimetrik bir menü oldu. Sanat sanat adeta dışavurumculuk bugünkü menüm
Şimdi
Evde yemek yoktu baktım pişmiş protein de yok. Ama 78 gr protein 108 gr yağı karbonhidratı 16 gr dan arttırmadan almam gerek. Hiç de açlık yok bu arada olmuş 24 saat.bende tost yaptım.
ekmeğine 20gr tahin 3 yumurta 14gr keten tohumu unu 20 gr maydanoz ve birpaket mahlepli kabartma tozu koydum tavada elimden biraz daha büyük iki pankek yaptım
İçine
130 gr kaşar bir küçük domates 15 gr mayonez koydum tost makinesinde kızarttım
5 yemek kaşığı da taze fasülye yedim
5,5 ceviz ve bir yemek kaşığı tereyağını da beraber yedim tatlı niyetine
Spor avm de annemle gezdim ama sanırım sayılmaz saat 9 dan sonra eliptik yapacağım yazarım bebekler
@Melegimkorusun eşim gözüm sende bu hafta girebildikçe seni dürterim sen de beni dürt bacım. Ben bozmam seni üzmem ama
kışın iyi oluyor evet.karda dışarı çıkmayı canımız çekmiyor genelde. birde jillian diye birisi var onu da yapan çok.Ben Ocak’ta diyete başlamıştım hava çok soğuk diye çocukla çıkamıyordum dışarıya evde Leslie 45dk yaptım ve yediklerine dikkat etttim o ilk ay 3,5 kilo vermiştim. Beni baya terletiyor Leslie seviyorum ben
Yolum cook uzun bana gore canim. Cunku cok uzun yillardir 65 altina hiic dusmedimCok az kaldi canim,darisi basima
Canim aslinda 2 ogun bana en rahat olan yarin yapmaya baslicam insallah,yeteri kadar yersen acikmiyosun,bulgur az degildi 5-6 kasik vardi,yarinda yerim bulgur ,sonra yemem yiyemem yani canim bulgurum bitti ben yurtdisindayim bulgur yok burda aslinda ondan biraz fazla oldu,zaten sonra karbonhidrat tuketmicem insallahmenünü de sporunu da beğendim ben . sadece şu suyu artırmak lazım,bende içemiyorum hiç 1.5litredekalıyor benimde .
bulgur pilavı ne kadar yedin canım ? menünü beğendim ,ara öğün yapmamışsın zorlanıyor musun merak ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?