Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Istedikten ve azmettikten sonra neden olmasin canim, ben sana guveniyorum :)

Cok iyi yapmissin canim :)

Ekmekler hariç çok şahane menün sabah kahvaltıda da ceviz yesene belki ara öğüne ihtiyaç duymazsın daha süper olur hem zırt pırt insülin salgılatmazsın pankreascığına Dene bak öğünlerin arasını aç. Boş midenin keyfini çıkar. Mutluluk guruldamalarını dinle.

Bacım kızları yatıramadım eliptik bana bakıyo ben ona bakıyorum. Kavuşamayan aşıklar gibiyiz. Sanırım bugün yapamayacağım. Dişlerini fırçalatmadan önce yatmaya ikna etmem lazım sonra kitap oku uyumaları için çemkir sızmadan başlarında bekle eliptik duş cık bugün zor hevesim kızların lego dağınıklığında karaya vurdu.

busecim ekmek yemeden nasıl duruyosun sen ,ekmek benim için hava gibi su gibi bir şeyayyy açlıktan midem ağrıyor okadar da yemek yedim bugün kesin psikolojik .

Sabahtan beri ki saat daha oglen 12 burda, ev kac kez yikildi, kac kez toplandi bir bilsen :))
Toplamakta mecburiyetten. ayagimizi basacak yer bulamiyoruz oyuncaklardan

çok güzel sporun maşaallah . ben de bir ara leslie yapıyordum şimdi üşeniyorum ,faydasını gördün mü canım ? basen hareketlerine yönelicem bende . diyete tam adapte olamadım yemek yememek için çok zor duruyorum oyhhh acı çekiyorum

Sabahtan beri ki saat daha oglen 12 burda, ev kac kez yikildi, kac kez toplandi bir bilsen :))
Toplamakta mecburiyetten. ayagimizi basacak yer bulamiyoruz oyuncaklardan
iki erkek çocuk olunca daha çok hareketli oluyorlar birde sanırım ,kızlar daha hareketsiz. sen iyi dayanıyorsun o tempoya ,önceden de hatırlıyorum akın bayağı hareketliydi . aras nasıl bilmiyorum ama .

Low Çarb yaparken iki öğün yetiyordu hiç açlık hissetmiyordum ama benim metabolizmayı baya yavaşlattı ilacımın dozunu arttırdık ben ara öğünsüz yapamıyorum

menünü de sporunu da beğendim ben . sadece şu suyu artırmak lazım,bende içemiyorum hiç 1.5litredekalıyor benimde .
Kizlar meraba bugunki menum
Sabah: yumurtasiz menemn,1 dilim tambugday,1 dilim peynir,4-5patates kizartmasi

13.00 1 kase yulaf lapasi,muz
18.30 balik,salata,bulgur pilavi
2 litre su
bulgur pilavı ne kadar yedin canım ? menünü beğendim ,ara öğün yapmamışsın zorlanıyor musun merak ettim .

Ben Ocak’ta diyete başlamıştım hava çok soğuk diye çocukla çıkamıyordum dışarıya evde Leslie 45dk yaptım ve yediklerine dikkat etttim o ilk ay 3,5 kilo vermiştim. Beni baya terletiyor Leslie seviyorum ben

kız sen de ekmek yiyomuşsun ya ben de senin menünde hiç ekmek yok sanıyodum. ben de diyorum ne güzel ekmeksiz durabiliyor boşuna kıskandımm

kışın iyi oluyor evet.karda dışarı çıkmayı canımız çekmiyor genelde. birde jillian diye birisi var onu da yapan çok.

Canim aslinda 2 ogun bana en rahat olan yarin yapmaya baslicam insallah,yeteri kadar yersen acikmiyosun,bulgur az degildi 5-6 kasik vardi,yarinda yerim bulgur ,sonra yemem yiyemem yani canim bulgurum bitti ben yurtdisindayim bulgur yok burda aslinda ondan biraz fazla oldu,zaten sonra karbonhidrat tuketmicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…