Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun gayet guzel olmus canim. Afiyet olsyn

iki erkek çocuk olunca daha çok hareketli oluyorlar birde sanırım ,kızlar daha hareketsiz. sen iyi dayanıyorsun o tempoya ,önceden de hatırlıyorum akın bayağı hareketliydi . aras nasıl bilmiyorum ama .
Aras Akini da gecti canim, ee nitekim abisinin izinden gidiyor:)

Bulgur yok mu canim orada, turk ya da orta dogu marketleri hic yok mu?
tulumba.com var benim online olarak kullandigim acaba abd disindaki ulkelerede kargoluyorlar mi?

Menu guzel canimcim, spor yapabildin mi hic?

Olabilir canm. Bugünler de turşu çok tuketiyorum malesef

Teşekkür ederim canım. Kaçamak yapma ya başladım ve bedeli ağır olacak.

Tamm kaptan cezamı çekeyim. Suçluyum hemde çok. Aslında karbonhidrat hemen hemen hiç tuketiyorum ama bugünlerde biraya yakın sürekli turşu yiyorum. Sanki iştahımı da açtı. Valla çok kötü hissediyorum.

Tamda tursu zamani basladi , dikkat et canim, odemde yapiyor tursu, istah da aciyor :)

Kaptanm ben bir hafta izin almak istiyorum. Bu hafta gezi felan çok olacak.spor yapamayabilirim. İnş haftaya beni eş seçmelerine katmanı istiyorum. Kendimi tam motive etmek istiyorum. bu arada çok teşekkür ederim kaptan hben buraya ugramasam da beni düşünüyorsun. İnan kendimi suçlu hissettim.ve borçlu hissettim.

Tamda tursu zamani basladi , dikkat et canim, odemde yapiyor tursu, istah da aciyor :)
Aynen öyle oldu. evde turşu yapıcam. Dayanamıyorum yiyorum
Sonrasında iştahım da açılıyor acildida. Normalde karbonhidrat hemen hemen hiç tükenmeyen biriyim ama kilom kesilmiyor.aksine artar oldu.

Tamamdir canim, haftaya es yarismasina eklerim seni..
Ben senin kilo vermek istedigine inaniyorum, oyuzden yokluyorum hep seni :)
Iyi geceler canim...

Aynen öyle oldu. evde turşu yapıcam. Dayanamıyorum yiyorum
Sonrasında iştahım da açılıyor acildida. Normalde karbonhidrat hemen hemen hiç tükenmeyen biriyim ama kilom kesilmiyor.aksine artar oldu.
Ben gecen sene kendim tursu kurmustum , ayy kac hafta tursuluk sebzeler tasidim eve , evin her yeri tursu oldu, deli gibi yiyordum..
Bu sene cok canim istiyor ama dersimi aldim yapmayacagim, sadece coook asiri aci olan biberlerden bir minik kavanoz aci tursu yapacagim, o kadarla yetinirim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…