- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kuzum birakmicaz ben en son 23 te gordum ,hepbirlikte gorcez insallahYolum cook uzun bana gore canim. Cunku cok uzun yillardir 65 altina hiic dusmedim
Yok canim haftaya kisa tatile gidiyorum cuma gunu. Gitmeden 68i gorsem superr olurBana bak rakibem iş yemeklerinde abartırsan çenemden kurtulamazsın. Sakın!!!! Bak tersim bulaşığım çok pistir kendinden soğuturum seni sakın!!!
Yok canim yapamadim ama yarindan itibaren en asagi yuruyus var insallahMenü güzel canımspor yok mu
Benim erimeye inan cok ihtiyacim var canim
Aynen canim, ama nasil tembellik vardi bugun ustumde. Hic spor yapmadimKuzum birakmicaz ben en son 23 te gordum ,hepbirlikte gorcez insallah
Onu duymadım hiç bakayım ona dakışın iyi oluyor evet.karda dışarı çıkmayı canımız çekmiyor genelde. birde jillian diye birisi var onu da yapan çok.
Menun gayet guzel olmus canim. Afiyet olsynBende menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 6 zeytin, domates, kapya biber ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 muz
2 ceviz
Şekersiz Türk kahvesi
Ara
Yulaflı bar
1 hurma
Akşam
Hindi sote+ yoğurt+ yarım dilim ekmek
Su: 1,5 lt kadar
Spor : 9000 adım
@haeshin
Yawrukush
Kozmogirl17
Aras Akini da gecti canim, ee nitekim abisinin izinden gidiyor:)iki erkek çocuk olunca daha çok hareketli oluyorlar birde sanırım ,kızlar daha hareketsiz. sen iyi dayanıyorsun o tempoya ,önceden de hatırlıyorum akın bayağı hareketliydi . aras nasıl bilmiyorum ama .
Bulgur yok mu canim orada, turk ya da orta dogu marketleri hic yok mu?Canim aslinda 2 ogun bana en rahat olan yarin yapmaya baslicam insallah,yeteri kadar yersen acikmiyosun,bulgur az degildi 5-6 kasik vardi,yarinda yerim bulgur ,sonra yemem yiyemem yani canim bulgurum bitti ben yurtdisindayim bulgur yok burda aslinda ondan biraz fazla oldu,zaten sonra karbonhidrat tuketmicem insallah
Menu guzel canimcim, spor yapabildin mi hic?26 ekim menum
09:00_ 2dilim ekmek, 1 dilim peynir, bolca domates, tere, maydonoz, 5 zeytin, 2 haslanmis yumurta.
13:00_ 4 kofte, 1 kase salata, 1 kase yogurt, 1 elma.
18:00_ 4 kofte, 1 kase haslanmis siyah pirinc, 1 bardak ayran.
Su: 2lt
Yawrukush Kozmogirl17
Hayır canm yeni bitti. Ama ben biliyorum. Hemen hemen hergün turşu ve t ar hana yiyorum mutlaka.Belki reglin yakin olabilir mi acaba.
Olabilir canm. Bugünler de turşu çok tuketiyorum malesefönceki kilonu bilmiyorum ama kilon benim için çok güzel bir sayıdabende görseydin 50leri bir .
canım diyetini bozmadıysan belki ödem olabilir, bu hafta telafi edersin üzülme .
günaydın ,tebrik ederim tatlım ,bence seninki de süper ,herzaman 1 kg gitmiyor bazen yavaşlıyor kilo vermek ,gitsinde kaç giderse gitsin :)
günaydın ,tebrik ederim canım çok güzel vermişsin :) hedefin kaç ?
tebrik ederim :)
Teşekkür ederim canım. Kaçamak yapma ya başladım ve bedeli ağır olacak.Baya kacamakli olmus menun canim hareket guzel olmus gerci aksamda baya hafuf gecmis
Hayirli olsun canim insallah yeni evinede alisir gule gule oturursunuz.
Hadi bakalim takipteyim nasil gecicek @haeshin cok guzel gidiyor bu konuda bence onu ornek alabilirsin kenddine
Tamm kaptan cezamı çekeyim. Suçluyum hemde çok. Aslında karbonhidrat hemen hemen hiç tuketiyorum ama bugünlerde biraya yakın sürekli turşu yiyorum. Sanki iştahımı da açtı. Valla çok kötü hissediyorum.Harikasin canim ,tebrikler
O zmaan 2. sensin kuzum :)
10 dk dans cezasi geldi bu menuye tomriscim :)
Sen kendini salmasan gidecek o kilolar ama pes etmemelisin..
Harika bir eksi
Tebrikler deryacim muaazzam bir eksi
Cok guzel bir eksi canim tebrikler
Bende iyiyim Deryacim , degisik hicbir sey yok :)
Canim hedefin 50 olsun ben olmasin demiyorum ama ilk hedefini listeye 60 yazalim, 60a inincede 50ye cekelim diyorum :)
Harika :)
Canim insallah guzel haberlerinizi aliriz...
Sabit olmak arti gelmekten iyidir canim :)
Tebrikler canimcim
Az da olsa eksi gelmis canim , uzme canini..
Hadi insallah 3. seviyede cok guzel eksiler goruruz :)
Tamda tursu zamani basladi , dikkat et canim, odemde yapiyor tursu, istah da aciyor :)Tamm kaptan cezamı çekeyim. Suçluyum hemde çok. Aslında karbonhidrat hemen hemen hiç tuketiyorum ama bugünlerde biraya yakın sürekli turşu yiyorum. Sanki iştahımı da açtı. Valla çok kötü hissediyorum.
Kaptanm ben bir hafta izin almak istiyorum. Bu hafta gezi felan çok olacak.spor yapamayabilirim. İnş haftaya beni eş seçmelerine katmanı istiyorum. Kendimi tam motive etmek istiyorum. bu arada çok teşekkür ederim kaptan hben buraya ugramasam da beni düşünüyorsun. İnan kendimi suçlu hissettim.ve borçlu hissettim.HAFTALIK ESLESME YARISMAMIZ
***Arkadaslar bu hafta takim icinde eslesme yarismasi yapiyoruz.Herkes esini motive edecek, menu ve sporlarina yorumlar yapacak, destek olacak, sohbet edecek, gerekirse diger es gruplariyla tatli tatli rekabet edecek
***Cuma gunu kilo bildirimlerimize gore ,yuzde olarak en cok kilo kaybeden es grubu 1. olacak.
***1. olan grubumuza odul ogununun haricinde, bir tane diledikleri tatliyi yeme hakki verecegiz.
***O zaman yaris baslasin...
1. @haeshin &Melegimkorusun
2.Huzurvermeyolunda & Kozmogirl17
3.DeryaOnDiet & kanadali35
4.Yawrukush & @ciseak77
5. @fyzanur & @AKovser
6. @Akrrep &Ucyuzbesyuz
7.Sibal57 & @hega8286
***@fmad , @MigiMadid ,tomrs , @Gonulmeyvesi kizlar cok aktif degilsiniz diye eslemedim henuz sizleri ama es olmak isterseniz, motive oluruz derseniz yazin bana.
Aynen öyle oldu. evde turşu yapıcam. Dayanamıyorum yiyorumTamda tursu zamani basladi , dikkat et canim, odemde yapiyor tursu, istah da aciyor :)
Tamamdir canim, haftaya es yarismasina eklerim seni..Kaptanm ben bir hafta izin almak istiyorum. Bu hafta gezi felan çok olacak.spor yapamayabilirim. İnş haftaya beni eş seçmelerine katmanı istiyorum. Kendimi tam motive etmek istiyorum. bu arada çok teşekkür ederim kaptan hben buraya ugramasam da beni düşünüyorsun. İnan kendimi suçlu hissettim.ve borçlu hissettim.
Ben gecen sene kendim tursu kurmustum , ayy kac hafta tursuluk sebzeler tasidim eve , evin her yeri tursu oldu, deli gibi yiyordum..Aynen öyle oldu. evde turşu yapıcam. Dayanamıyorum yiyorum
Sonrasında iştahım da açılıyor acildida. Normalde karbonhidrat hemen hemen hiç tükenmeyen biriyim ama kilom kesilmiyor.aksine artar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?