- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
wuuwuu supermis canim. Ama 65e yarisalim oz aman.bu haftaki yuzdede gecerim ben seni cunku siskinlik vardi o gitti, yaninda da 1 kilo gitti. sabah 67.3tum
ama ilk 65e kim varacak daha iyiymis
yok yok, aci olmadan hedefe ulasilmiyor, trampolin iyidir.wuuwuu supermis canim. Ama 65e yarisalim oz aman.
Hic trampolin dersine gitmedim, bugun saat 18de isime yakin yerde trampolin var ama hala kaslarim aciyor, daha hafif bir derse mi gitsem
Ben de ondan korkuyorum ya, benim ilk dogum o kadar hizliydi ki ikincisi ucarak cikar diye korkuyorum, ayy ne fena. Varmis oyle dogumlarBen aslinda bakabilecegimi bilsem ikinciyi isterim, cocuk cok guzel birseymis ama ne kendime ne esime guveniyorum. bak senin esin yardimciymis, dogum bikac saatlik is, hem vucut ogreniyormus ikinciler daha kolay ve hizli oluyormus
Ben de ondan korkuyorum ya, benim ilk dogum o kadar hizliydi ki ikincisi ucarak cikar diye korkuyorum, ayy ne fena. Varmis oyle dogumlar
bacaklarin titriyorsa bence bugun leslie yap canim,yok yok, aci olmadan hedefe ulasilmiyor, trampolin iyidir.
ben de hic gitmedim, hem tecrubelerini paylasirsin. bir kere Aerial Hoop denemistim, cok eglenceliydi ama hemen sonrasinda hamile oldugumu ogrenince kaldi. cok iyi core calistiriyor, tavsiye ederim ama ilk ders bacaklar ve eller morariyor
ben de dun bacak calistim HIIT, bugun kol/gobek calismam lazim (ptesi, cars, cuma HIIT planliyordum birgun gec baslayinca boyle oldu) ama leslie mi yapsam diyorum cunku hala yururken bacaklarim titriyor
Cok kötüydüm derya ya hastaliklar uykusuzluklar evde duzgub yemek ekmek pismeyince Edilce canim sikildi halime ama engel de olamadim duruma bu sabah esim kendi emeklerine yazil ediyosun duzenine geri dön diyince uyandim uykudan ins daha duzenöi olurum evet hastaliklar vs var ama ben de kendime dikkat etmezsem butun sistenlwe cöküyoCanim benim cok gecmis olsun. Rabbim acdil sifalar versin.
Wuuwuu tam motivasyonla geri dondum diyorsun yani, bugunun plani da cok iyiymis
amanin 41 saat mi ? kotuymus ya. Bilemedim simdi hizli mi iyi yavas mi? Benimki de o kadar hizliydi ki inan korktum cocuk ucacak diye ayy allahim gostermesin. Ama benimki farkliydi erken dogum oldugu icin ve kucucuktu.
cok sansliymissin ozaman, benim 41 saat surmustu
Kesinlikle haklisin canim. Zor bir donemden gecmissin ama hemen kendine gel. Esine katiliyorum emeklerine yazik. Bak yazin fit fit gezersin. Hatanin neresinden donersen kardir. hele ki aldigin kilolar cok oturmadilar simdi baslarsan hizlica gidecek onlar.Cok kötüydüm derya ya hastaliklar uykusuzluklar evde duzgub yemek ekmek pismeyince Edilce canim sikildi halime ama engel de olamadim duruma bu sabah esim kendi emeklerine yazil ediyosun duzenine geri dön diyince uyandim uykudan ins daha duzenöi olurum evet hastaliklar vs var ama ben de kendime dikkat etmezsem butun sistenlwe cöküyo
valla mı?Ben aslinda bakabilecegimi bilsem ikinciyi isterim, cocuk cok guzel birseymis ama ne kendime ne esime guveniyorum. bak senin esin yardimciymis, dogum bikac saatlik is, hem vucut ogreniyormus ikinciler daha kolay ve hizli oluyormus
benim kuzenim hastaneye gelir gelmez hemen yarim saat sonra doğum yaptı.:)
cok sansliymissin ozaman, benim 41 saat surmustu
kozmooo canim nasilsin ben döndümmmGunaydin kizlar benim icin yogun gunler basladi yine ordan oraya kosturmali telfonu elime bile alamiyorum bugun alisverise gidicem yarim gunum var hafta sonu kalan islerimi halledicem sonra evin aylik alisverisi var onlari halledicem pazartesi kayinvalideye temizlige gidicem sonrada pasta borek yapmaya baslicam cok yogun gunler beni bekliyor 17 si pazar da oglumun dogum gununu yapicam hersey 2 cocukla ×2 daha zormus lutfen beni mazur gorun ara ara ugramay calisicam ama cokta takipte kalabilcegimi sanmiyorum gorusmek uzere
ahh ahh su spor bi girse hayatimiza hemen bogaza da dur deniliyor ozamanben de anlamadim
ama yeniyila zayif girmeliyim
bi spor yapmaya baslayabilsem
ooo kardes meselesi hassas cok hassasBenim kizim da 3 yasinda, bugun sabah bile anne ne zaman kardes gelecek ben hep bekliyorum ama kardes gelmiyor diyor
canim cunaya eksi olmasam bile arti olmayim spor duzenimo kurayim ywter bana hadtaya da guzel eksim olur pugecmis olsun, planin harika, cumayi 4 gozle bekliyoruz
ay ne sansliymis, ben hastaneye gidene kadar kac kere kustum evde, hicbirsey yiyemedim. burada bir de sancilar artmadikca hastane kabul etmiyor, erken gidersen geri gonderiyorlar falan. biraz zor gecti acikcasibenim kuzenim hastaneye gelir gelmez hemen yarim saat sonra doğum yaptı.:)
Gecen iste doktora gittim ikinci cocuk icin saglikli miyim diye kontrol ettirmek amacli sabah soruyor kizim anne doktora gitmistik neden kardes hala yok diye soruyorkozmooo canim nasilsin ben döndümmm
ahh ahh su spor bi girse hayatimiza hemen bogaza da dur deniliyor ozaman
ooo kardes meselesi hassas cok hassas
canim cunaya eksi olmasam bile arti olmayim spor duzenimo kurayim ywter bana hadtaya da guzel eksim olur pu
oooh super, vucutlar boyle guzel seylere alissin. aslinda ben yine zorlarim bugun HIIT ama bu yorgunlukla 30dk yine tamamlayamazsam yazik diye dusundugum icin leslie yapayim diyorum.bacaklarin titriyorsa bence bugun leslie yap canim,
benim bugun acim gecti baya. pazar gunu 1 saat agirlik kaldirma, 1 saat bacak popo ve karina gittim. 2 gun yurumekte zorlandim ama artik vucut alisti galiba.
hahaha firlayan cocuk, dusundum deamanin 41 saat mi ? kotuymus ya. Bilemedim simdi hizli mi iyi yavas mi? Benimki de o kadar hizliydi ki inan korktum cocuk ucacak diye ayy allahim gostermesin. Ama benimki farkliydi erken dogum oldugu icin ve kucucuktu.
Evet tekrar gireceğimEvet canim akreditasyon durumlari epey zamanimi, cabami alacak ama bu zamana kadar hep biseyler cikti, hep erteledim artik cocuklarda buyudu, kaybedecek zamanim yok..
Insallah canim..
Iyiyim canim ,tekrar alacak misin sinavi?
Uzme canini sen elinden geleni yaptin, yine girersin bu kez gecersiz canim..
Ooo cok guzelmis ekmekler, afiyet olsun canim :)
2 kez field trip'e , bir kezde halloween partisine katildim Arasin sinifinda, en az 2 ser saatlikti hepsi hic oyle bir duruma rastlamadim canim.
Ogretmeniylede hergun diyalog halindeyim ama bilemiyorum..
Sadece ikiz kardesler , 2 erkek kardes, asiri kotu davraniyorlar birbirlerine, cok kez karsilastim bu durumla.
Saclarini cekiyorlar birbirlrinin, dovuyorlar, vuruyorlar, Arasda da hep ayni hareketler var.
Onlari mi ornek aliyor acaba diyorum cunku hic boyle seyler yapan bir cocuk degildi ne olduysa son 3 ayda oldu...
Ozlem cok yogun canim, haftaya geri gelicek, cocugunun dogum gunu telasinda, yaninda da bir suru baska yogunlukkozmooo canim nasilsin ben döndümmm
ahh ahh su spor bi girse hayatimiza hemen bogaza da dur deniliyor ozaman
ooo kardes meselesi hassas cok hassas
canim cunaya eksi olmasam bile arti olmayim spor duzenimo kurayim ywter bana hadtaya da guzel eksim olur pu
wuuwuu cesaretli arkadasim benim. Ama iste benim dogumdaki ebe de soyledi aslinda yavas dogumlarda dogum kanali yavas yavas genisledigi icin hem anne hem cocuk icin daha saglikliymis.ay ne sansliymis, ben hastaneye gidene kadar kac kere kustum evde, hicbirsey yiyemedim. burada bir de sancilar artmadikca hastane kabul etmiyor, erken gidersen geri gonderiyorlar falan. biraz zor gecti acikcasi
ama yinede hala korkmuyorum dogumdan
benim günüm belliydiay ne sansliymis, ben hastaneye gidene kadar kac kere kustum evde, hicbirsey yiyemedim. burada bir de sancilar artmadikca hastane kabul etmiyor, erken gidersen geri gonderiyorlar falan. biraz zor gecti acikcasi
ama yinede hala korkmuyorum dogumdan
gercekten var, benim dogumda ebe cok korkmustu firlayacak diye. Nasil bagiriyor bana duur, beklee dogurma diye, nasil bekleyeyim allah allah. Iste burdan da anlayacagimiz gibi erkeklerin askerlik anilari bitmez, kadinlarin da dogum anilarioooh super, vucutlar boyle guzel seylere alissin. aslinda ben yine zorlarim bugun HIIT ama bu yorgunlukla 30dk yine tamamlayamazsam yazik diye dusundugum icin leslie yapayim diyorum.
hahaha firlayan cocuk, dusundum de
o da guzel, onceden planliyorsun dogumunu. Gezmeye gider gibi gidiyorsun hastaneye, ne guzel. Bir uyaniyorsun amanin cocugun oradabenim günüm belliydi
sezaryenle doğum yaptım.
normal doğumlara imreniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?