Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu haftaki yuzdede gecerim ben seni cunku siskinlik vardi o gitti, yaninda da 1 kilo gitti. sabah 67.3tum
ama ilk 65e kim varacak daha iyiymis
wuuwuu supermis canim. Ama 65e yarisalim oz aman.
Hic trampolin dersine gitmedim, bugun saat 18de isime yakin yerde trampolin var ama hala kaslarim aciyor, daha hafif bir derse mi gitsem

wuuwuu supermis canim. Ama 65e yarisalim oz aman.
Hic trampolin dersine gitmedim, bugun saat 18de isime yakin yerde trampolin var ama hala kaslarim aciyor, daha hafif bir derse mi gitsem
yok yok, aci olmadan hedefe ulasilmiyor, trampolin iyidir.
ben de hic gitmedim, hem tecrubelerini paylasirsin. bir kere Aerial Hoop denemistim, cok eglenceliydi ama hemen sonrasinda hamile oldugumu ogrenince kaldi. cok iyi core calistiriyor, tavsiye ederim ama ilk ders bacaklar ve eller morariyor
ben de dun bacak calistim HIIT, bugun kol/gobek calismam lazim (ptesi, cars, cuma HIIT planliyordum birgun gec baslayinca boyle oldu) ama leslie mi yapsam diyorum cunku hala yururken bacaklarim titriyor

Ben aslinda bakabilecegimi bilsem ikinciyi isterim, cocuk cok guzel birseymis ama ne kendime ne esime guveniyorum. bak senin esin yardimciymis, dogum bikac saatlik is, hem vucut ogreniyormus ikinciler daha kolay ve hizli oluyormus
Ben de ondan korkuyorum ya, benim ilk dogum o kadar hizliydi ki ikincisi ucarak cikar diye korkuyorum, ayy ne fena. Varmis oyle dogumlar

bacaklarin titriyorsa bence bugun leslie yap canim,
benim bugun acim gecti baya. pazar gunu 1 saat agirlik kaldirma, 1 saat bacak popo ve karina gittim. 2 gun yurumekte zorlandim ama artik vucut alisti galiba.

Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim acdil sifalar versin.
Wuuwuu tam motivasyonla geri dondum diyorsun yani, bugunun plani da cok iyiymis
Cok kötüydüm derya ya hastaliklar uykusuzluklar evde duzgub yemek ekmek pismeyince Edilce canim sikildi halime ama engel de olamadim duruma bu sabah esim kendi emeklerine yazil ediyosun duzenine geri dön diyince uyandim uykudan ins daha duzenöi olurum evet hastaliklar vs var ama ben de kendime dikkat etmezsem butun sistenlwe cöküyo

cok sansliymissin ozaman, benim 41 saat surmustu
amanin 41 saat mi ? kotuymus ya. Bilemedim simdi hizli mi iyi yavas mi? Benimki de o kadar hizliydi ki inan korktum cocuk ucacak diye ayy allahim gostermesin. Ama benimki farkliydi erken dogum oldugu icin ve kucucuktu.

Kesinlikle haklisin canim. Zor bir donemden gecmissin ama hemen kendine gel. Esine katiliyorum emeklerine yazik. Bak yazin fit fit gezersin. Hatanin neresinden donersen kardir. hele ki aldigin kilolar cok oturmadilar simdi baslarsan hizlica gidecek onlar.

Ben aslinda bakabilecegimi bilsem ikinciyi isterim, cocuk cok guzel birseymis ama ne kendime ne esime guveniyorum. bak senin esin yardimciymis, dogum bikac saatlik is, hem vucut ogreniyormus ikinciler daha kolay ve hizli oluyormus
valla mı?
benim bu konuda hiç tereddütüm yok.

kozmooo canim nasilsin ben döndümmm
ben de anlamadim
ama yeniyila zayif girmeliyim
bi spor yapmaya baslayabilsem
ahh ahh su spor bi girse hayatimiza hemen bogaza da dur deniliyor ozaman
Benim kizim da 3 yasinda, bugun sabah bile anne ne zaman kardes gelecek ben hep bekliyorum ama kardes gelmiyor diyor
ooo kardes meselesi hassas cok hassas
gecmis olsun, planin harika, cumayi 4 gozle bekliyoruz
canim cunaya eksi olmasam bile arti olmayim spor duzenimo kurayim ywter bana hadtaya da guzel eksim olur pu

benim kuzenim hastaneye gelir gelmez hemen yarim saat sonra doğum yaptı.:)
ay ne sansliymis, ben hastaneye gidene kadar kac kere kustum evde, hicbirsey yiyemedim. burada bir de sancilar artmadikca hastane kabul etmiyor, erken gidersen geri gonderiyorlar falan. biraz zor gecti acikcasi
ama yinede hala korkmuyorum dogumdan

Gecen iste doktora gittim ikinci cocuk icin saglikli miyim diye kontrol ettirmek amacli sabah soruyor kizim anne doktora gitmistik neden kardes hala yok diye soruyor

bacaklarin titriyorsa bence bugun leslie yap canim,
benim bugun acim gecti baya. pazar gunu 1 saat agirlik kaldirma, 1 saat bacak popo ve karina gittim. 2 gun yurumekte zorlandim ama artik vucut alisti galiba.
oooh super, vucutlar boyle guzel seylere alissin. aslinda ben yine zorlarim bugun HIIT ama bu yorgunlukla 30dk yine tamamlayamazsam yazik diye dusundugum icin leslie yapayim diyorum.
amanin 41 saat mi ? kotuymus ya. Bilemedim simdi hizli mi iyi yavas mi? Benimki de o kadar hizliydi ki inan korktum cocuk ucacak diye ayy allahim gostermesin. Ama benimki farkliydi erken dogum oldugu icin ve kucucuktu.
hahaha firlayan cocuk, dusundum de

Evet tekrar gireceğim

Ozlem cok yogun canim, haftaya geri gelicek, cocugunun dogum gunu telasinda, yaninda da bir suru baska yogunluk

ay ne sansliymis, ben hastaneye gidene kadar kac kere kustum evde, hicbirsey yiyemedim. burada bir de sancilar artmadikca hastane kabul etmiyor, erken gidersen geri gonderiyorlar falan. biraz zor gecti acikcasi
wuuwuu cesaretli arkadasim benim. Ama iste benim dogumdaki ebe de soyledi aslinda yavas dogumlarda dogum kanali yavas yavas genisledigi icin hem anne hem cocuk icin daha saglikliymis.

Bizim burda da ayni canim dogum baslamayinca hastane kabul etmiyor. Ama benimki iste erken dogum olunca istisnai durum oldu ki zaten doktor bakinca dogum basliyor demisti.
Ayy yine aklima geliyor off ya 85 kiloyla doguma gittim, inanir misin 85 kiloluk cussede 2 kiloluk cocuk icin yer yokmus. Doktor demisti karin icin cocuga yetmiyor diye o yuzden idrar torbamin ustune yatmisti son 1 ay idrarimi yapamamistim sondayla gezdim ayy cok fenaydi.
Insallah karin icim gelismistir ikinci cocukta ayni olmaz umarim. Rabbim yardimcisi olsun surekli idrar torbasiyla gezenlerin. Cok aci veriyor ya. Allahtan kizim 8 aylik dogdu da 1 ay fazladan o torbayla gezmek zorunda kalmadim

benim günüm belliydi
sezaryenle doğum yaptım.
normal doğumlara imreniyorum:)

oooh super, vucutlar boyle guzel seylere alissin. aslinda ben yine zorlarim bugun HIIT ama bu yorgunlukla 30dk yine tamamlayamazsam yazik diye dusundugum icin leslie yapayim diyorum.

hahaha firlayan cocuk, dusundum de
gercekten var, benim dogumda ebe cok korkmustu firlayacak diye. Nasil bagiriyor bana duur, beklee dogurma diye, nasil bekleyeyim allah allah. Iste burdan da anlayacagimiz gibi erkeklerin askerlik anilari bitmez, kadinlarin da dogum anilari

benim günüm belliydi
sezaryenle doğum yaptım.
normal doğumlara imreniyorum:)
o da guzel, onceden planliyorsun dogumunu. Gezmeye gider gibi gidiyorsun hastaneye, ne guzel. Bir uyaniyorsun amanin cocugun orada amaan saglikli olsunlar da normalmis sezeryanmis , uzun dogummus kisa dogummus hepsi ani olarak katilyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…