oyy cok zor gecirmissin o zaman sen hamileligi. benim cok iyiydi, sadece oglen 3 gibi yorgunluk bastirmaya basliyordu ama yinede ise yurudugum gunler vardi son gunlerde bile, tek yon 5kmwuuwuu cesaretli arkadasim benim. Ama iste benim dogumdaki ebe de soyledi aslinda yavas dogumlarda dogum kanali yavas yavas genisledigi icin hem anne hem cocuk icin daha saglikliymis.
Bizim burda da ayni canim dogum baslamayinca hastane kabul etmiyor. Ama benimki iste erken dogum olunca istisnai durum oldu ki zaten doktor bakinca dogum basliyor demisti.
Ayy yine aklima geliyor off ya 85 kiloyla doguma gittim, inanir misin 85 kiloluk cussede 2 kiloluk cocuk icin yer yokmus. Doktor demisti karin icin cocuga yetmiyor diye o yuzden idrar torbamin ustune yatmisti son 1 ay idrarimi yapamamistim sondayla gezdim ayy cok fenaydi.
Insallah karin icim gelismistir ikinci cocukta ayni olmaz umarim. Rabbim yardimcisi olsun surekli idrar torbasiyla gezenlerin. Cok aci veriyor ya. Allahtan kizim 8 aylik dogdu da 1 ay fazladan o torbayla gezmek zorunda kalmadim
hamileyken ben hiç kilo almadimwuuwuu cesaretli arkadasim benim. Ama iste benim dogumdaki ebe de soyledi aslinda yavas dogumlarda dogum kanali yavas yavas genisledigi icin hem anne hem cocuk icin daha saglikliymis.
Bizim burda da ayni canim dogum baslamayinca hastane kabul etmiyor. Ama benimki iste erken dogum olunca istisnai durum oldu ki zaten doktor bakinca dogum basliyor demisti.
Ayy yine aklima geliyor off ya 85 kiloyla doguma gittim, inanir misin 85 kiloluk cussede 2 kiloluk cocuk icin yer yokmus. Doktor demisti karin icin cocuga yetmiyor diye o yuzden idrar torbamin ustune yatmisti son 1 ay idrarimi yapamamistim sondayla gezdim ayy cok fenaydi.
Insallah karin icim gelismistir ikinci cocukta ayni olmaz umarim. Rabbim yardimcisi olsun surekli idrar torbasiyla gezenlerin. Cok aci veriyor ya. Allahtan kizim 8 aylik dogdu da 1 ay fazladan o torbayla gezmek zorunda kalmadim
ben acikcasi sezeryandan daha cok korkuyorum, normal dogum basladiginda cok mutlu olmustum sezeryana gerek olmayacak diye. ama cok uzayinca az daha sezeryana donuyordubenim günüm belliydi
sezaryenle doğum yaptım.
normal doğumlara imreniyorum:)
3kilo muhamileyken ben hiç kilo almadim
doktor sen yersen sen alirsin çocuk degil demişti:)
3 kilo alıp çiktim
bebek 3 kilo doğdu.
koruma altına tuttum
sağlıklı beslendim.:)
tatlı yoktu pirinç makarna hiç yok.
abur cubur yemedim.
kilo almaya doğumdan sonraa looop başladi
hehehe bende de var oyle anilar, sorma. bulusursak konusuruz detayli, burada insanlari korkutmayalimgercekten var, benim dogumda ebe cok korkmustu firlayacak diye. Nasil bagiriyor bana duur, beklee dogurma diye, nasil bekleyeyim allah allah. Iste burdan da anlayacagimiz gibi erkeklerin askerlik anilari bitmez, kadinlarin da dogum anilari
Evet bebek 3 kilo doğdu:)3kilo mu
ben 18kilo almistim, cok dikkat etmemistim ama hamileyim diye de abartmamistim. normal beslenmeyle normalde bu kadar almam ama bence vucut kendi tutuyor bir miktar kiloyu dogum icin
o kesik bebege engel degil kiben acikcasi sezeryandan daha cok korkuyorum, normal dogum basladiginda cok mutlu olmustum sezeryana gerek olmayacak diye. ama cok uzayinca az daha sezeryana donuyordu
tebrikler o ameliyat kesikleri ile bebeginize bakabildiginiz icin
ohh hamileleikte de bol bol sporsun diyorsun. 7 aya kadar yani sorun yasayana kadar ben de haftada 4-5 gun hamile platesine ve yuzmeye gitmistim. guzeldi hamilelerle beraberoyy cok zor gecirmissin o zaman sen hamileligi. benim cok iyiydi, sadece oglen 3 gibi yorgunluk bastirmaya basliyordu ama yinede ise yurudugum gunler vardi son gunlerde bile, tek yon 5km
yogaya gidiyordum, faydasiz geldi ama para verdim diye gittim, belki de faydasi olmus ben anlamamisim
evet, bazilari arkadan hamile oldugu belli olmazdi, ama ben onlardan degildim. yoga sonunda 5dk meditasyon olurdu, ben hep uyuyakaliyordum, is cikisi gitmisim yorgunum zatenohh hamileleikte de bol bol sporsun diyorsun. 7 aya kadar yani sorun yasayana kadar ben de haftada 4-5 gun hamile platesine ve yuzmeye gitmistim. guzeldi hamilelerle beraberve ayy nasil fit hamileler vardi allahim saka gibi
İnşallah dediğin gibi olur canım gitsede gitmesede ben spor yapmayınca her manada kendimi sallıyorum sallıyorum o yüzden spora dikkat etmem lazım spor yapınca da yemiyorum zatenKesinlikle haklisin canim. Zor bir donemden gecmissin ama hemen kendine gel. Esine katiliyorum emeklerine yazik. Bak yazin fit fit gezersin. Hatanin neresinden donersen kardir. hele ki aldigin kilolar cok oturmadilar simdi baslarsan hizlica gidecek onlar.
Hey maşallah millette ne metabolizmalar var ya:))benim kuzenim hastaneye gelir gelmez hemen yarim saat sonra doğum yaptı.:)
kuzum benim çok istiyor demekki ama işte hayaller ve hayatlar farklı biri oluyor o yüzden iyi düşün derim :)Gecen iste doktora gittim ikinci cocuk icin saglikli miyim diye kontrol ettirmek amacli sabah soruyor kizim anne doktora gitmistik neden kardes hala yok diye soruyor
Vallahi ben bırak hamnormalde bile dikkat etsem 3 kg alırım dokuza yedi ayda tebrik ederim gerçektenhamileyken ben hiç kilo almadim
3 kilo alıp çiktim
bebek 3 kilo doğdu.
koruma altına tuttum
abur cubur yemedim.
ayyy ayy biz rambo gibi oluyoruz valla yaaohh hamileleikte de bol bol sporsun diyorsun. 7 aya kadar yani sorun yasayana kadar ben de haftada 4-5 gun hamile platesine ve yuzmeye gitmistim. guzeldi hamilelerle beraberve ayy nasil fit hamileler vardi allahim saka gibi
hamilelikte 3 kilo mu supermis. Mankenler bile 8-9 kilo aliyor canim masallah sanahamileyken ben hiç kilo almadim
3 kilo alıp çiktim
bebek 3 kilo doğdu.
koruma altına tuttum
abur cubur yemedim.
evet biliyorum benimki farkliydi hergün kan sulandirici igne yedim..hamilelikte 3 kilo mu supermis. Mankenler bile 8-9 kilo aliyor canim masallah sana
ben tamamen kontrol altindaydim dikkat ettim :)İnşallah dediğin gibi olur canım gitsede gitmesede ben spor yapmayınca her manada kendimi sallıyorum sallıyorum o yüzden spora dikkat etmem lazım spor yapınca da yemiyorum zaten
Hey maşallah millette ne metabolizmalar var ya:))
kuzum benim çok istiyor demekki ama işte hayaller ve hayatlar farklı biri oluyor o yüzden iyi düşün derim :)
Vallahi ben bırak hamnormalde bile dikkat etsem 3 kg alırım dokuza yedi ayda tebrik ederim gerçekten
ayyy ayy biz rambo gibi oluyoruz valla yaa
aynen bence de sonra hic cocuk yapmak istemezlerhehehe bende de var oyle anilar, sorma. bulusursak konusuruz detayli, burada insanlari korkutmayalim
evet, bazilari arkadan hamile oldugu belli olmazdi, ama ben onlardan degildim. yoga sonunda 5dk meditasyon olurdu, ben hep uyuyakaliyordum, is cikisi gitmisim yorgunum zaten
Canim benim o zaman gerui donusun serefine hadi bakalim bugun senden coook guzel sporlar bekliyoruzz.İnşallah dediğin gibi olur canım gitsede gitmesede ben spor yapmayınca her manada kendimi sallıyorum sallıyorum o yüzden spora dikkat etmem lazım spor yapınca da yemiyorum zaten
kuzum benim çok istiyor demekki ama işte hayaller ve hayatlar farklı biri oluyor o yüzden iyi düşün derim :)
Vallahi ben bırak hamnormalde bile dikkat etsem 3 kg alırım dokuza yedi ayda tebrik ederim gerçekten
evet ben dogum iznine ayrildiktan 1 hafta sonra dogum yaptim :)supermis. Burada ilk 5 aydan sonra kimse calismiyor doktorlar da pek onermiyorlar. Masallah canim sen uzun sure calismissin.
Benzetmene bayildim hakikaten rambo gibiydim adeta kareydimİnşallah dediğin gibi olur canım gitsede gitmesede ben spor yapmayınca her manada kendimi sallıyorum sallıyorum o yüzden spora dikkat etmem lazım spor yapınca da yemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?