Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oyy cok zor gecirmissin o zaman sen hamileligi. benim cok iyiydi, sadece oglen 3 gibi yorgunluk bastirmaya basliyordu ama yinede ise yurudugum gunler vardi son gunlerde bile, tek yon 5km
yogaya gidiyordum, faydasiz geldi ama para verdim diye gittim, belki de faydasi olmus ben anlamamisim

hamileyken ben hiç kilo almadim
doktor sen yersen sen alirsin çocuk degil demişti:)
3 kilo alıp çiktim
bebek 3 kilo doğdu.
koruma altına tuttum
sağlıklı beslendim.:)
tatlı yoktu pirinç makarna hiç yok.
abur cubur yemedim.
kilo almaya doğumdan sonraa looop başladi

benim günüm belliydi
sezaryenle doğum yaptım.
normal doğumlara imreniyorum:)
ben acikcasi sezeryandan daha cok korkuyorum, normal dogum basladiginda cok mutlu olmustum sezeryana gerek olmayacak diye. ama cok uzayinca az daha sezeryana donuyordu
tebrikler o ameliyat kesikleri ile bebeginize bakabildiginiz icin

3kilo mu
ben 18kilo almistim, cok dikkat etmemistim ama hamileyim diye de abartmamistim. normal beslenmeyle normalde bu kadar almam ama bence vucut kendi tutuyor bir miktar kiloyu dogum icin

gercekten var, benim dogumda ebe cok korkmustu firlayacak diye. Nasil bagiriyor bana duur, beklee dogurma diye, nasil bekleyeyim allah allah. Iste burdan da anlayacagimiz gibi erkeklerin askerlik anilari bitmez, kadinlarin da dogum anilari
hehehe bende de var oyle anilar, sorma. bulusursak konusuruz detayli, burada insanlari korkutmayalim

3kilo mu
ben 18kilo almistim, cok dikkat etmemistim ama hamileyim diye de abartmamistim. normal beslenmeyle normalde bu kadar almam ama bence vucut kendi tutuyor bir miktar kiloyu dogum icin
Evet bebek 3 kilo doğdu:)
çok dikkat ettim beslenmeyi:)
bide ben hamileliğimde sadece 3 kilo aldim oda bebegin kilosuydu.
gerçekten valla:)

ben acikcasi sezeryandan daha cok korkuyorum, normal dogum basladiginda cok mutlu olmustum sezeryana gerek olmayacak diye. ama cok uzayinca az daha sezeryana donuyordu
tebrikler o ameliyat kesikleri ile bebeginize bakabildiginiz icin
o kesik bebege engel degil ki
bi kucagina aldı mı doyasiyla kokladı mı o agrilarin hiç önemi yok:)

ohh hamileleikte de bol bol sporsun diyorsun. 7 aya kadar yani sorun yasayana kadar ben de haftada 4-5 gun hamile platesine ve yuzmeye gitmistim. guzeldi hamilelerle beraber ve ayy nasil fit hamileler vardi allahim saka gibi

ohh hamileleikte de bol bol sporsun diyorsun. 7 aya kadar yani sorun yasayana kadar ben de haftada 4-5 gun hamile platesine ve yuzmeye gitmistim. guzeldi hamilelerle beraber ve ayy nasil fit hamileler vardi allahim saka gibi
evet, bazilari arkadan hamile oldugu belli olmazdi, ama ben onlardan degildim. yoga sonunda 5dk meditasyon olurdu, ben hep uyuyakaliyordum, is cikisi gitmisim yorgunum zaten

İnşallah dediğin gibi olur canım gitsede gitmesede ben spor yapmayınca her manada kendimi sallıyorum sallıyorum o yüzden spora dikkat etmem lazım spor yapınca da yemiyorum zaten
benim kuzenim hastaneye gelir gelmez hemen yarim saat sonra doğum yaptı.:)
Hey maşallah millette ne metabolizmalar var ya:))
Gecen iste doktora gittim ikinci cocuk icin saglikli miyim diye kontrol ettirmek amacli sabah soruyor kizim anne doktora gitmistik neden kardes hala yok diye soruyor
kuzum benim çok istiyor demekki ama işte hayaller ve hayatlar farklı biri oluyor o yüzden iyi düşün derim :)
Vallahi ben bırak hamnormalde bile dikkat etsem 3 kg alırım dokuza yedi ayda tebrik ederim gerçekten
ayyy ayy biz rambo gibi oluyoruz valla yaa

hamilelikte 3 kilo mu supermis. Mankenler bile 8-9 kilo aliyor canim masallah sana

hamilelikte 3 kilo mu supermis. Mankenler bile 8-9 kilo aliyor canim masallah sana
evet biliyorum benimki farkliydi hergün kan sulandirici igne yedim..
hamileliğim çok ciddiydi. dikkat etmem gerekiyordu
doktor ne derse onu uyguluyordum.
ilk bebegimi kaybettiğim için ikinci bebegime çok dikkat ettim.
hamilelikte canim tatlı acaip çekiyordu yiyemiyordum
azicik ucundan yiyordum yetmiyordu
şimdi mi kızım hamilelikte tatlı çikolata yemediğim için hırsıni benden çikariyor

ben tamamen kontrol altindaydim dikkat ettim :)

evet, bazilari arkadan hamile oldugu belli olmazdi, ama ben onlardan degildim. yoga sonunda 5dk meditasyon olurdu, ben hep uyuyakaliyordum, is cikisi gitmisim yorgunum zaten
supermis. Burada ilk 5 aydan sonra kimse calismiyor doktorlar da pek onermiyorlar. Masallah canim sen uzun sure calismissin.

Canim benim o zaman gerui donusun serefine hadi bakalim bugun senden coook guzel sporlar bekliyoruzz.

Benzetmene bayildim hakikaten rambo gibiydim adeta kareydim ayy esim de hiic sevmez kiloyu. O yuzden ne zaman spora gideyim desem hemen sen git ne yapilacaksa ben yaparim der yani teeek zayifla daaa diyor

ben hamileliğimde 3 kg alıyorsam doğumdan sonra 80 den 93 e çıktım.
ve 3 yıldır böle geziniyorum.
acisini çekiyorum şimdi
o 13 kg alacagima verseydim ohoo 52 ydim.
ah tahin helva yaktin beni...
doğumdan hemen hoop verenlere çok imreniyorum gerçekten.
o 3 yılda 93..şimdi 84 um..
şu an 80e yaklaştığımda şubatta tam 3 yıl olduğunda kendimi zayıflamiş hissetmek istiyorum.
şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…