Tatli ruyalar canim..Ben yatıyorum güzeller iyi geceler
Aramiza hosgeldin , ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum.Herkese merhaba...hepinize mutlu ve sağlıklı kilo vermeler dilerim...
Of umarım. Hiç bu kadar öfkelenmemiştim.K Konus dinliyorum hayatta her sinavi gececegiz diye bir kaide yok arkadasim, simdi yeniden gireceksin o sinava.
Eksiklerini ogrendin, nelere daha cok calisman gerektigini gordun..
Insan hata yapmadan hicbir sey ogrenemiyor, bence bir sonraki sinavin cook guzel gececek..
Halledeceksin bir sonraki sinavi, uzme canini...Of umarım. Hiç bu kadar öfkelenmemiştim.
1 günde bütün evi ama dolaplar yataklar bütün evi kaldırıp temizledim. Yine de öfkem geçmedi.
ama ev tertemiz oldu
teşekkür ederim desteğin için.
inşallah..
Neslihancim tekrar hosgeldin aramiza burada beraber kilolari verecegimize inaniyorum.Kullanıcı Adı :angelnesss
İsim (İsteğe Bağlı ):neslihan
Mesleginiz:finans uzmanı
Yaşınız 38
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.70
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :hayatım boyunca hep balık etliydim.en düşük 63(9 sene önce herhalde)en fazla 84(geçen kış)kilo oldum.uzun yıllar sürekli aldım verdim aldım verdim 3-4 senedir 70li kilolardan aşağı inmedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? En öncelikle sağlık için bel fıtığım olduğundan kilo almak aşırı etkiliyor bu durumu.sonrasında yine sağlığım için ruh sağlığım için
Çok teşekkürler..herkese iyi geceler.Neslihancim tekrar hosgeldin aramiza burada beraber kilolari verecegimize inaniyorum.
Takimin kurallarindan bahsedersem biraz , hergun menumuzu- ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizlerimizi yapiyoruz,
Takim icinde haftalik kilo verme, eslesme ya da spor yarismalari yapiyoruz.
Her cuma sabahi ac karnina tartilip, tarti fotomuzla beraber kilo bildirimi yapiyoruz.
Pazartesi gunleride fotograf yuklemeden kilo bildirmi yapiyoruz kontrol amacli.
Bunun haricinde de sohbet , muhabbet, keyifle kilolarimizi veriyoruz canim.
1-2 gune takimimiza alisacagindan eminim, simdi kizlar uyumustur, yarin takimimizla tanisirsin canim :)
HoşgeldinnnnKullanıcı Adı :angelnesss
Yaşınız 38
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Kilo alma hikayeniz :hayatım boyunca hep balık etliydim.en düşük 63(9 sene önce herhalde)en fazla 84(geçen kış)kilo oldum.uzun yıllar sürekli aldım verdim aldım verdim 3-4 senedir 70li kilolardan aşağı inmedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? En öncelikle sağlık için bel fıtığım olduğundan kilo almak aşırı etkiliyor bu durumu.sonrasında yine sağlığım için ruh sağlığım için
HoşgeldinKullanıcı Adı :angelnesss
Yaşınız 38
Çocuk Sayısı ve yaşları:
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | |||||||
allymcbeal | 100 M | ||||||
stitch | |||||||
fmad | 50M 300IA | ||||||
Migimadid | 10 DK Y | ||||||
nnurc | 50M | | |||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | | | | |||
fyzanur | |||||||
Tomrs | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | |||||||
Akrrep | 10DK Y | 15DK Y | | | |||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda |
Cok tesekkur ederim atesi gece cikti calpol verdik. Buyuk kizim da gece 12 ye kadar uyumadi. Zor bi gece oldu bizim icinGuzel bir gun olmus senin icin Nurcum
Nasil kizin,atesi falan cikmadi insallah.
Gecmis olsun..
Gune dinlenemeden basladiniz yani , cok uzuldumCok tesekkur ederim atesi gece cikti calpol verdik. Buyuk kizim da gece 12 ye kadar uyumadi. Zor bi gece oldu bizim icin
hoşgeldiniz:)Günaydın herkeseben aralıklı oruç diyetine başlayalı 4.günüm ilk öğün için 11i bekleyeceğim
hoşgeldiniz:)Ben de aranıza katılabilir miyim☺ 7 aylık bebeğim var evden cıkamıyorum ama leslie yaptım dün 1 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?